Canım o uzun süre aç kalmandan kaynaklanıyordur.görüyorum ki sabah ögle yememissin aksama yüklenmissin ondan olmusturkızlar dünkü menüm
kahvaltı etmedim dışarı çıktığım için
öğle 1 bardak süt içtim
akşamda 5 kaşık taze fasulye
3 kaşık pirinç pilavı yedim
2 lt su içtim
30 dk yürüdüm
ya bişey sorcam ben yemek yedikten sonra elim ayağım titriyorum buz kesiyorum resmen bu neden olur?
dün gecede aniden tirtirtitredim dondum resmen kar yağıyor gibi
şu an bile ellerim buz gibi korkuyorum acaba bişeyemi işaret bu
arkadaşıma dedim yemektenn sonra bu şekilde oluyo diye
delimisin dedi yemekten sonra ateş basar üşünmez dedi
Aynen öyle şekerimmmHerkese merhabalar kızlar yemeğe misafirim var amaaa ben hem onlara hemde kendime uyacak bir yemek yaptım
Insan isteyince oluyormuş yani misafirle bile dıyete devam
hmm inş ondandır cnm yaCanım o uzun süre aç kalmandan kaynaklanıyordur.görüyorum ki sabah ögle yememissin aksama yüklenmissin ondan olmustur
Ondandır canım benim ramazan ayında iftardan sonrada üşürüz hep bir düşünhmm inş ondandır cnm ya
Canım çokkk güzel menün çokkDünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30 tavuklu salata 1 kase çorba
Aksam 1 kase çorba 2 tane köfte ızgara
2lt şu
Spor yok
Canım yoğunluğun ne kadar sürer dersler çok önemli tabikidekizlar ya kusura bakmayin bildirim yapamadim cidden cok cok uzgunum artidayim herhalde bilmiyorum aklim hep sinavlardaydi unutmusum cidden cok cok ozur dilerim ...
evet hep üşürüm doğru cnmOndandır canım benim ramazan ayında iftardan sonrada üşürüz hep bir düşün
eğer o şekilde ayarlıysa banka tarafından tabiki gider canım...evet hep üşürüm doğru cnm
bide nişey sorcam kredi kartından yabanı siteden alışveriş yapsam cep telefonuna mesaj gidermi??
sen varsın evet canım amannnn yüksek olsun ne güzel devam canım böyle.canım menün güzel kaç gün daha devam edeeksin bu tarz menüyeAprilcim ben buralardayim ve motivem cok yuksekama sessiz okuyorum sadece dogru soyluyorsun silkelenmek gerek
Dunku menum sabah
1k.k peynir salata 1h.yumurta cay 3d.k.ekmek 7zeytin
Gun icinde 600 ml sut 2.5lt su 2fincan yesil cay 45 dk tempolu yuruyus
2hafta kadar dusunuyorum canimeğer o şekilde ayarlıysa banka tarafından tabiki gider canım...
sen varsın evet canım amannnn yüksek olsun ne güzel devam canım böyle.canım menün güzel kaç gün daha devam edeeksin bu tarz menüye
iyi o zaman amannn sağlıksız olur uzunu2
2hafta kadar dusunuyorum canim
Spora tekrar başlamam lazımCanım çokkk güzel menün çokkbitek spor eksik
Ben varım canım naberr??Kızlar ben geldim kimse yok mu hu huuu
He hee=) şimdi de o gitti...Bende buradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?