Inşallah canım istediğin kg ya gelirsinIlk hedefime 2.5 kilom kaldi haftaya cumaya keske 70 olsam bi alt guruba diger hafta insem super olur 60li kilolar ben geliyorum
Evet canim bi 10 gundaha boyle yapacagim ins. Cumadan buyana800 gram vermisim 70 i goreyim eski menume donucem ins.Canım menün biraz az gibi geldi bana özel detoks felan mi yapıyorsun
Süpersin canım 3 günde 800 harikaEvet canim bi 10 gundaha boyle yapacagim ins. Cumadan buyana800 gram vermisim 70 i goreyim eski menume donucem ins.
Kizlar hadi bi gayret yaza firmeden fit girelim menuler guzel iyi gidiyorsunuz benimde menum
1k.k peynir cay salata 1h.h yumurta 2dilim k.ekmek
Oglen ve aksam toplamda 600ml sut ama saat 21.00 3avuc patlamis misir yedim dayanamadim
Kilo kontrolum 72.5 olmusum
Süpersin canım 3 günde 800 harika
Teseķurler
Günaydın canım... Süt içmenin özel bir nedeni var mı acaba? mısır eğer 1 avuç olursa, ara öğün oalrak kullanılabiliyorKizlar hadi bi gayret yaza firmeden fit girelim menuler guzel iyi gidiyorsunuz benimde menum
1k.k peynir cay salata 1h.h yumurta 2dilim k.ekmek
Oglen ve aksam toplamda 600ml sut ama saat 21.00 3avuc patlamis misir yedim dayanamadim
Kilo kontrolum 72.5 olmusum
Günaydın canım.. Hafta sonu olmasına rağmen, gayet hafif olmuş bence.Günaydın canlarim dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dışarıda olduğum için 1 pk kraker
17.00 1 porsiyon ızgara balık salata
19.00 küçük bir avuç leblebi
1.5 lt su yarım saat hafif tempoda yürüyüş
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel yürüyüş harika olmuş darısı başımaGünaydınlar olsun kızlar.. Hafif bir boğaz ağrısıyla başlayan günde hepinize güzel bir gün diliyorum...
dünkü menüm
sabah(10:00) 1 muz, 1 küçük paket süt.
öğle+akşam(16:00) yarım porsiyon ızgara köfte, bol salata, 1 pasta tabağı büyüklüğünde lavaş, 2 bardak ayran.
ara(20:00) 1 avuç yağsız patlamış mısır.
3 km tempolu yürüyüş, 2 lt su..
Günaydın canım... Süt içmenin özel bir nedeni var mı acaba? mısır eğer 1 avuç olursa, ara öğün oalrak kullanılabiliyor
Günaydın canım.. Hafta sonu olmasına rağmen, gayet hafif olmuş bence.
Gecmis olsun canim ozel bisebebi yok sutu seviyorum ayrica tok tutuyor beni oyuzden tercih ediyorumGünaydınlar olsun kızlar.. Hafif bir boğaz ağrısıyla başlayan günde hepinize güzel bir gün diliyorum...
dünkü menüm
öğle+akşam(16:00) yarım porsiyon ızgara köfte, bol salata, 1 pasta tabağı büyüklüğünde lavaş, 2 bardak ayran.
Yeni haftaya , aldığım 100 gr ı vererek başladığım için kendimi tebrik ediyorum...
Günaydın canım... Süt içmenin özel bir nedeni var mı acaba? mısır eğer 1 avuç olursa, ara öğün oalrak kullanılabiliyor
Günaydın canımgünaydınlar
tebrikleeeeeerrrrrr..ay iyi dayanıyorsun canım ya.. ben sütü sadece nesquikle içebiliyorum maalesef.. aslında yoğurtlusunu deneyebilirim bir kaç gün.. sıkıldım sürekli tavuk yumurta..Evet canim bi 10 gundaha boyle yapacagim ins. Cumadan buyana800 gram vermisim 70 i goreyim eski menume donucem ins.
çok güzel menün tatlımGünaydın canlarim dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dışarıda olduğum için 1 pk kraker
17.00 1 porsiyon ızgara balık salata
19.00 küçük bir avuç leblebi
1.5 lt su yarım saat hafif tempoda yürüyüş
menün çok güzel camnım..Günaydınlar olsun kızlar.. Hafif bir boğaz ağrısıyla başlayan günde hepinize güzel bir gün diliyorum...
dünkü menüm
Yeni haftaya , aldığım 100 gr ı vererek başladığım için kendimi tebrik ediyorum...
Biraz Karışık olmuş ama su çok güzeldünkü menüm
09:30 2 dilim peynir, 2 çeri domates, 1.5 haşlanmış yumurta
13:00 1 avuç badem
16:00 et döner ( sade), 1 bardak cola zero
19:00 nescafe 2 si birada, 1 avuçiçi badem, şekersiz çikolata 10 gr
bi de dayanamadım eşim fırında cips var ya ondan yiiyrdu 3 tane yedim
su 3 lt
spor 3 .5 saat avm bauhass gezdik iki çocukla
Geçmiş olsun canım menün gayet güzel yürüyüş harika olmuş darısı başıma
Teşekkür ederim canlar...Gecmis olsun canim ozel bisebebi yok sutu seviyorum ayrica tok tutuyor beni oyuzden tercih ediyorum
Günaydınlar olsun tatlıımm...günaydınlar
yawrum maaşallah.. dirayetli hatunsun vesselam, ayrıca cesur da; 2 bebişle iyi iş başarmışsındünkü menüm
09:30 2 dilim peynir, 2 çeri domates, 1.5 haşlanmış yumurta
13:00 1 avuç badem
16:00 et döner ( sade), 1 bardak cola zero
19:00 nescafe 2 si birada, 1 avuçiçi badem, şekersiz çikolata 10 gr
bi de dayanamadım eşim fırında cips var ya ondan yiiyrdu 3 tane yedim
su 3 lt
spor 3 .5 saat avm bauhass gezdik iki çocukla
Verdigim kilolari gorunce dayaniyorum canim ayrica cuma gunude alisverise gittim her istedigim olmasada enazindan bazilari guzel ustumde durusundan ve zayifladigimi farkettigimden gaza geldimtebrikleeeeeerrrrrr..ay iyi dayanıyorsun canım ya.. ben sütü sadece nesquikle içebiliyorum maalesef.. aslında yoğurtlusunu deneyebilirim bir kaç gün.. sıkıldım sürekli tavuk yumurta..
çok güzel menün tatlım
menün çok güzel camnım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?