Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canlarim dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dışarıda olduğum için 1 pk kraker
17.00 1 porsiyon ızgara balık salata
19.00 küçük bir avuç leblebi
1.5 lt su yarım saat hafif tempoda yürüyüş

Ben yuruyus yapiyorum ama burdayim
Kimse kilo bildorimi yapmiyor kimse yok neoldu herkez sessizlestu son gunlerde

Evet ya 2 gündür kimse yok kizlaaaar huuu
Nerdesin iz bi ses verin

Günaydınlar olsun kızlar.. Hafif bir boğaz ağrısıyla başlayan günde hepinize güzel bir gün diliyorum...
dünkü menüm
sabah(10:00) 1 muz, 1 küçük paket süt.
öğle+akşam(16:00) yarım porsiyon ızgara köfte, bol salata, 1 pasta tabağı büyüklüğünde lavaş, 2 bardak ayran.
ara(20:00) 1 avuç yağsız patlamış mısır.
3 km tempolu yürüyüş, 2 lt su..
Yeni haftaya , aldığım 100 gr ı vererek başladığım için kendimi tebrik ediyorum...

Günaydın canım... Süt içmenin özel bir nedeni var mı acaba? mısır eğer 1 avuç olursa, ara öğün oalrak kullanılabiliyor

Günaydın canım.. Hafta sonu olmasına rağmen, gayet hafif olmuş bence.

Geçmiş olsun canım menün gayet güzel yürüyüş harika olmuş darısı başıma

Gecmis olsun canim ozel bisebebi yok sutu seviyorum ayrica tok tutuyor beni oyuzden tercih ediyorum

Evet canim bi 10 gundaha boyle yapacagim ins. Cumadan buyana800 gram vermisim 70 i goreyim eski menume donucem ins.
tebrikleeeeeerrrrrr..ay iyi dayanıyorsun canım ya.. ben sütü sadece nesquikle içebiliyorum maalesef.. aslında yoğurtlusunu deneyebilirim bir kaç gün.. sıkıldım sürekli tavuk yumurta..
çok güzel menün tatlım
menün çok güzel camnım..

dünkü menüm
09:30 2 dilim peynir, 2 çeri domates, 1.5 haşlanmış yumurta
13:00 1 avuç badem
16:00 et döner ( sade), 1 bardak cola zero
19:00 nescafe 2 si birada, 1 avuçiçi badem, şekersiz çikolata 10 gr
bi de dayanamadım eşim fırında cips var ya ondan yiiyrdu 3 tane yedim
su 3 lt
spor 3 .5 saat avm bauhass gezdik iki çocukla

tartı montrolüm sabit..
haftasonu kilo ersem şaşarım.. neden derseniz wc saatim şaşıyor ve haftasonu wc çıkamıyorum..
kaçamak yapmadım ama vermemişim de.. belki regl olduğum içindir .. olsun cumaya hedefim -500

Biraz Karışık olmuş ama su çok güzel

Geçmiş olsun canım menün gayet güzel yürüyüş harika olmuş darısı başıma
Gecmis olsun canim ozel bisebebi yok sutu seviyorum ayrica tok tutuyor beni oyuzden tercih ediyorum
Teşekkür ederim canlar...

Günaydınlar olsun tatlıımm...

yawrum maaşallah.. dirayetli hatunsun vesselam, ayrıca cesur da; 2 bebişle iyi iş başarmışsın

Verdigim kilolari gorunce dayaniyorum canim ayrica cuma gunude alisverise gittim her istedigim olmasada enazindan bazilari guzel ustumde durusundan ve zayifladigimi farkettigimden gaza geldim
Size tavsiyem her 5kilo verisinizde alisverise gidin almasanizda bi kucuk bedenlerin size olusu moralman sizi etkileyecektir bunu uygulayin ve diyetinize dahada sarilacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…