canım eşim bana üni yazarken söz verdi yardım edicem diye. şimdi ben hatırlamıyorum bir şey diyip uyuyor. halbuki geçen dönem anlattı ve 100 aldım dersten. soracağım kimse yok, derslere de girmedim zaten. o ise sürekli uyuyor. öyle sinir bozucu ki anlatamam. günde 15-18 saat kadar yatakta. çalışmıyor, yardım etmiyor, bebeğe bakmıyor. kalktığında yemek yiyor, namaz kılıyor, film izleyelim diyor. çalışsam en azından bu tembelliğini görmem. öyle sinir bozucu ki anlatamam. yapılacak bi ton şey var o uyuyor. sanırım depresyonda ama ben ona belli etmemeye çalışıyorum, psikolojisi bozulup daha çok yatmasın diye ama o da çok abarttı yaa. evli miyim değil miyim belli değil. yalnız yaşıyorum evde resmen.Canım sen neden bu kadar kendini salıyorsun ??? Bu saydığın şeyleri hepimiz yapıyoruz bide ben üstüne işe de gidiyorum...o kadar mı zor ki ?
Sen okuyormusun? Bilmiyordum...canım eşim bana üni yazarken söz verdi yardım edicem diye. şimdi ben hatırlamıyorum bir şey diyip uyuyor. halbuki geçen dönem anlattı ve 100 aldım dersten. soracağım kimse yok, derslere de girmedim zaten. o ise sürekli uyuyor. öyle sinir bozucu ki anlatamam. günde 15-18 saat kadar yatakta. çalışmıyor, yardım etmiyor, bebeğe bakmıyor. kalktığında yemek yiyor, namaz kılıyor, film izleyelim diyor. çalışsam en azından bu tembelliğini görmem. öyle sinir bozucu ki anlatamam. yapılacak bi ton şey var o uyuyor. sanırım depresyonda ama ben ona belli etmemeye çalışıyorum, psikolojisi bozulup daha çok yatmasın diye ama o da çok abarttı yaa. evli miyim değil miyim belli değil. yalnız yaşıyorum evde resmen.
ya yardım etmemesi değil sorun. evde sürekli boş boş takılması. sınavların bitsin işe gitcem diyor. gidip yürüyüş falan bile yapsa rahatlıcam. bıktım gözümün önünde sürekli yatmasından. sesini duyduğum tek zaman kızım uyanınca hayatıııım diye seslenmesi. sonra öğlene kadar uyuyor, yemek yiyor, namaz kılıyor, öğlen uykusu diyip 6ya kadar yatıyor. bi film seyredelim diyor saat 9-10 olunca hadi yatalım diyor. ben sabah 6:30 gibi kalkıp bi daha yatmıyorum. fenalık geldi, öylesine boş bi hayatımız var ki... bebek olmasa gidip dışarda çalışcam kurtulmak içinSen okuyormusun? Bilmiyordum...
Anladım senin sorunun eşin...aslında eşin gitse çalışsa kendine gelir o zaman mecburen erken kalkar ve gider sizinde düzeniniz gelir . Kolaylıklar dilerim ama yine dedigim gibi esinin yardım etmemesini kafaya takma bizimkilerde etmiyor...
Akşam süper olmuşDünkü menüm
Sabah 8
Bir tost ekmeğine peynirli tost
Bir cay
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Üç ks pilav
Dört ks cacık
Aksam 18
Bes ks ıspanak
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
Spor yok
Allah yardımcın olsun canım benim sabrin sonu selamettir sabret kuzumya yardım etmemesi değil sorun. evde sürekli boş boş takılması. sınavların bitsin işe gitcem diyor. gidip yürüyüş falan bile yapsa rahatlıcam. bıktım gözümün önünde sürekli yatmasından. sesini duyduğum tek zaman kızım uyanınca hayatıııım diye seslenmesi. sonra öğlene kadar uyuyor, yemek yiyor, namaz kılıyor, öğlen uykusu diyip 6ya kadar yatıyor. bi film seyredelim diyor saat 9-10 olunca hadi yatalım diyor. ben sabah 6:30 gibi kalkıp bi daha yatmıyorum. fenalık geldi, öylesine boş bi hayatımız var ki... bebek olmasa gidip dışarda çalışcam kurtulmak için
cznim persembe son o gun bitiyo ondan sonra gorun siz beni geri donucem sahalara :)Canım yoğunluğun ne kadar sürer dersler çok önemli tabikideama keşke unutmasaydin iyi olurdu artilarada yükselme ne oluyor bakimm
waaoooowww süpersin canımDünkü menüm
Sabah 8
Bir tost ekmeğine peynirli tost
Bir cay
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Üç ks pilav
Dört ks cacık
Aksam 18
Bes ks ıspanak
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
Spor yok
sanırım çarşambaya düzeni oturturum canım. kızım annemde bi de sınavlar çıktı başıma. ev darmadağın. eşim yardımcı olmuyor pek. kızımı alırsam o bebişe bakarken evi toplarım. mecburen yemek falan da yaparım. şimdi sürekli dışardan yiyoruz ve sürekli abur cubur. aklımda kalan ne varsa fazlasıyla yedim. muhtemel 75kg falan olmuşumdur. kıyafetlerim daraldı. kendimi toparlayıp gelicem inşallah
kuzum benim seni çok iyi anlıyorum benim eşim uykuya çok düşkün o da işten gelir yemek yeriz ben mutfağı toplayana kadar çocuğu oyalar sonra en gec 9 da uyur..canım eşim bana üni yazarken söz verdi yardım edicem diye. şimdi ben hatırlamıyorum bir şey diyip uyuyor. halbuki geçen dönem anlattı ve 100 aldım dersten. soracağım kimse yok, derslere de girmedim zaten. o ise sürekli uyuyor. öyle sinir bozucu ki anlatamam. günde 15-18 saat kadar yatakta. çalışmıyor, yardım etmiyor, bebeğe bakmıyor. kalktığında yemek yiyor, namaz kılıyor, film izleyelim diyor. çalışsam en azından bu tembelliğini görmem. öyle sinir bozucu ki anlatamam. yapılacak bi ton şey var o uyuyor. sanırım depresyonda ama ben ona belli etmemeye çalışıyorum, psikolojisi bozulup daha çok yatmasın diye ama o da çok abarttı yaa. evli miyim değil miyim belli değil. yalnız yaşıyorum evde resmen.
uffff bir süper menü de burdan alkışşşşDünkü listem
Sabah 2 tane zeytin 1 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğlen 13.30 yarım porsiyon haşlama et salata
Aksam 18.30 1 porsiyon ızgara tavuk 1 bardak ayran
1 saat tempolu yürüyüş
1.5 lt su
şu an için pek mümkün değil canım. Allah izin verirse eylül ekim gibi taşınmayı düşünüyorum. eşyaları falan değiştirip yardımcı tutmayı, spor salonuna yazılmayı falan. işte bu bekleyiş beni bitiriyor.Allah yardımcın olsun canım benim sabrin sonu selamettir sabret kuzum
Çocuk büyüsün herşey yoluna girer inşaallah iş güç icin sıkma kendini tutabililiyorsan bi kadın tut yardimci olur sana ama lütfen üzme kendini
evet canım ilaçlar da yapıyor ama bu kadar da değil. kim 17-18 saat uyuyabilir ki. işe gitmemek de kendi tercihi... sınavlarımı bahane ediyor şimdi de. haftaya ne olursa olsun işe göndermeyi, düzenimi oturtmayı düşünüyorum. sırf birşeyler yapsın diye canım bir şey çekti git de al diyorum, öyle çıkıyor evden uyumuyorsa tabi. sonra da yiyorum iştekuzum benim seni çok iyi anlıyorum benim eşim uykuya çok düşkün o da işten gelir yemek yeriz ben mutfağı toplayana kadar çocuğu oyalar sonra en gec 9 da uyur..
senin eşinin durumu sanırım ilaçlardan kaynaklanıyor.. antidepresan alıyordu di mi.. onlar müthiş uyku yapıyor..
bir dönem benim annem kullanıyordu kadın kafasını kaldıramıyor babam da kızıp duruyordu .. bir gün babam gece mide ağrısı ile kalkmış yanlışlıkla da onun ilacını içmiş bütün gün sersem gibiydi.. sonra bi daha bişey demedi anneme..
sana tavsiyem eşine rağmen düzenini sağla.. yemeğiniyap dersine çalış..çocukla çok zor tabi ki ama bir şekilde kendini kurtarmalısın.. yoksa sen de girersin depresyona
Azmin süper canımdünkü menüm
09:00 sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, çay
12:00 1 dilim elma 2 dilim muz
14:00 15 badem, 5 fıdık, nescafe 2si birarada
17:30 piliç çevirme, 1 dilim peynir 1 bardak kola zero
su 3 lt
spor yok
kızlar akşam oğluma doğumgünü yaptık aslında 7sinde ama halası yurtdışına gidecek yarın o yüzden ereken yaptık
börek poğaça ve tiramisu vardı ve ben hiç birinden yemedim.. hleki tiramisuya aşığımdır
Menun gayet güzel canımGünaydın kızlar yeni uyandımdünki menüm 8.00 bir bardak şekersiz çay bir dilim hindi füme bir çatal peynir ve omlet
11.00 bir bardak sütlü kahve
14.00 5 adet kanat ızgara bir tabak yoğurt
17.00 iki parça pide bir tabak salata ve ayran
3 lt su 15 dakika bisiklet
Gunessel canım harikasin tekrar eski moduna girdin süpermerhaba şekerler dünkü menüm
sabah 3 dilim sucukla omlet
1 tb ekmek
1 yeşil çay
4 zeytin
yarım domates
1 kb yarım yağlı peynir
ara 1 yeşil elma
ara acılı yoğurt
akşam
tavuk ızgara
taze fasulye
salata
2 lt su
inşallah cnm yaza kadar toplamam lazım kendimiGunessel canım harikasin tekrar eski moduna girdin süper
Canım menün biraz az gibi geldi bana özel detoks felan mi yapıyorsunKizlar hadi bi gayret yaza firmeden fit girelim menuler guzel iyi gidiyorsunuz benimde menum
1k.k peynir cay salata 1h.h yumurta 2dilim k.ekmek
Oglen ve aksam toplamda 600ml sut ama saat 21.00 3avuc patlamis misir yedim dayanamadim
Kilo kontrolum 72.5 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?