teşekkür ederim cnm sanırım artık bu dost canlısı arkadaşımla yollarımı ayırmanın vakti gelmişte geçiyor bileayy bu kadın ömür törpüsükuzum var öyle insanlar sadece kendilerini anlatırlar boşverr sen kendi güzel hayatına bak hep mutlu ol negatif insanlarla işin ne
canım hayat önüne ne getiriyorsa içinden en doğru olanını seç ve onu yapteşekkür ederim cnm sanırım artık bu dost canlısı arkadaşımla yollarımı ayırmanın vakti gelmişte geçiyor bile
evet bazende ruhsal temizlik yapmak gerekiyor sanırımcanım hayat önüne ne getiriyorsa içinden en doğru olanını seç ve onu yaprica ederim canım
Carsiya gitmistik gorumcemle eve yayan donduk telden baktim km ye 8yaziyodu fazla yurumek icin degildi oyle denk geldi canim ins. Yarina 200gram verebilirim pek umitli degilim ama bakalim8 km mi?ayy kaç saat sürdü canım ?unutma ama herşeyin fazlası zarar
çok güzell çalışkan Burcu
canım ilk güne göre çok güzel menün sadece suyu fazlalaştır spor da yapabidldiğin zamanlarda yap bakalım şuanlık
çok güzel Mlytcımsuyu fazla iç ok?
ooo sen eleştir de yeter kihazır ol bakalım
canım güzel menün reçel hariç tabi
34 yaşındayım , bir ihracat firmasında çalışıyorum,8senelik evli 13 senedir aşığım(bugünde tanışma yıldönümümüz de şımardım biraz)çocuk yok çok nazlı gelemedi daha adım da SevaL
Kesinlikle canım fazla kasmadan yormadan bıkmadan bırakmak lazım bazı insanları hayat çok kısa boyleleriyle ugrasmak için...evet bazende ruhsal temizlik yapmak gerekiyor sanırım
gereksiz kötü enerji yayan insanları çıkarmak gibi mesela
Hımm ok o zamanCarsiya gitmistik gorumcemle eve yayan donduk telden baktim km ye 8yaziyodu fazla yurumek icin degildi oyle denk geldi canim ins. Yarina 200gram verebilirim pek umitli degilim ama bakalim
Gunessel canim uzme kendini ve yol ver o insana senin sirf dertleri icin arayanlari birak baskalari dinlesin
Aynennn öylee !Kesinlikle canım fazla kasmadan yormadan bıkmadan bırakmak lazım bazı insanları hayat çok kısa boyleleriyle ugrasmak için...
ayy bozmamam lazımm nişana 1 ay kaldı ve en azından 68 olmak istiyorum..menü süper o yoğunlukta bile bozmadın ya tebrikler sana ispanyolcum
İyi geceler bebem. Ayy İnşallahiyi geceler fıstıklar..
umarım tartı yüzümüzü güldürür yarın.. hepinizi gıdınızdan öpüyorum muha muha..
Iyi tatlim uyku moduna geccm bendehe şöyleseviyorum seni kuzum
geçmiş olsun kuzumaaaa ne güzel yağdan olmamış sevinsene doktorunun sözünü dinle bence boşuna mı gidiyorsun sen ona ayrıca hiç de çok değil sebze bu sonuçta sadece suyunu yeme ok?
iyiyim kaptancım senden nabereve geldim iştee geçtim hemen pcye
Sevsinler seni asik kizzz8 km mi?ayy kaç saat sürdü canım ?unutma ama herşeyin fazlası zarar
çok güzell çalışkan Burcu
canım ilk güne göre çok güzel menün sadece suyu fazlalaştır spor da yapabidldiğin zamanlarda yap bakalım şuanlık
çok güzel Mlytcımsuyu fazla iç ok?
ooo sen eleştir de yeter kihazır ol bakalım
canım güzel menün reçel hariç tabi
34 yaşındayım , bir ihracat firmasında çalışıyorum,8senelik evli 13 senedir aşığım(bugünde tanışma yıldönümümüz de şımardım biraz)çocuk yok çok nazlı gelemedi daha adım da SevaL
Aynenn tatlimmmevet bazende ruhsal temizlik yapmak gerekiyor sanırım
gereksiz kötü enerji yayan insanları çıkarmak gibi mesela
Umarim olursub ispanyolcumayy bozmamam lazımm nişana 1 ay kaldı ve en azından 68 olmak istiyorum..
Günaaydııınnn...Gunaydin kuslar ay cok az uyudum ben simdide is guc poff
Günaydın canım... geçmiş olsun.. inşaAllah kötü birşey yoktur ...Günaydın kızlar ben bildirimi yapıp kaçıyorum doktor işlerim var akşama burdayım öpüyorum sizi
76. 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?