- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım o geçen haftada bildirim yapmadı, bu haftada yapmıyacak sanırımwinchester da verdiyse süper olur
Gelirse ekleriz onudawinchester da verdiyse süper olur
Kuzum sanırım gelmez taşırmısın ? İkinci kez bildirimde bulunmadı haberin olsunKizlar bildirimler icin tesekkurler aprilim ne yapalim gelmeyecekse tasiyalim mi paylasim alanina
Sağol canım fena usuttuGünaydın canım... geçmiş olsun.. inşaAllah kötü birşey yoktur ...
Dün yediklerim
Sabah 08.30
2-3 kaşık biber sote üzerine kırılmış 2 yumurta
avuçiçi kadar peynir
1 büyük bardak kefir
2 ceviz
16.00
1 büyük kase salata, 2 kaşık zeytinyağlı
avuçiçi kadar peynir
1 büyük bardak kefir
1 ceviz
18.30
1 popkek (aferin bana!)
1,5 litre su
spor yok, çok hastaydım kızlar bu ilk ve son kaçamağım olsun
dilekcim şu 2 günü saymazsak normalde sütüm için şunları yapıyorum. yemeklerden önce 1 tutam dere otu yiyorum.hem iştahı azaltıyo hem de müthiş süt yapıyıo
yulaf ezmesi kefir özellikle yeşil soğan tüketiyorum
her emzirme sonra acıkıyorum ve cnm tatlı bişeyler istiyo ya tarçını accık ağzıma atıyom yada meyve süte veya yoğurda karıştırıp tüketiyorum
harikasın yapılacakların hepsini yapıyorsun zaten.. ben artık bıraktım dereotunu falan..ek besine geçtik kahvaltı yoğurt bi de sebze çorbası yiyor ınların dışında da beni emiyorha bi de ısırgan otu çayı içiyorum günde 1 kupa.yine süt için
ara öğün deolur ana öğün de miktarı da önemli tabi.. kalorisi çok düşük değil..ama sen ye çünkü sütü artırıyorkızlar yulaf ezmesini ben ara öğünde kullanıyorum. yulaf ezmesi başlıca bi öğün mü. hani kahvaltıda falan tüketiyolar ya
3. ltreye geçtim..şu ana kadar 1.5 lt su tükettim siz naptıız
kapışalım ama sen sakın sütünden feragat etme olur mu.. hadi bakalım hedefini alalım önce .. yarın sabah açken tartıl sonra da cuma gününe kadar hedef belirle..dilek cnm madem sen de benim gibi emziriyon varmısın bu hafta kapışmaya. ikili yarışmaya varmısın
canım ilk bebğin miydi senin..dilek cnm madem sen de benim gibi emziriyon varmısın bu hafta kapışmaya. ikili yarışmaya varmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?