Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar bildirimler icin tesekkurler aprilim ne yapalim gelmeyecekse tasiyalim mi paylasim alanina

Dün yediklerim
Sabah 08.30
2-3 kaşık biber sote üzerine kırılmış 2 yumurta
avuçiçi kadar peynir
1 büyük bardak kefir
2 ceviz

16.00
1 büyük kase salata, 2 kaşık zeytinyağlı
avuçiçi kadar peynir
1 büyük bardak kefir
1 ceviz

18.30
1 popkek (aferin bana! )

1,5 litre su
spor yok, çok hastaydım kızlar bu ilk ve son kaçamağım olsun

kızlar 2 gündür düzensiz yemek listem.bebğimin uykusuz bırakması artı bi de regl olmam olumsuz etkiledi.gerçi tartılamadım daha.yarın sabah aç karnına tartılırım artık.

dilekcim şu 2 günü saymazsak normalde sütüm için şunları yapıyorum. yemeklerden önce 1 tutam dere otu yiyorum.hem iştahı azaltıyo hem de müthiş süt yapıyıo

kızlar yulaf ezmesini ben ara öğünde kullanıyorum. yulaf ezmesi başlıca bi öğün mü. hani kahvaltıda falan tüketiyolar ya

***1.TAKIM 409.ETAP***

Sosyestetik (57/57/0/%0)
ApriL_2007 (80.4/79.5/0.9/%1.12)
jasmine53 (73.6/73.0/0.6/%0.82)
ispanyol (72.1/71.5/0.6/%0.83)
michi (59.8/59,6/0,2/%0.34)
gunessel (83.2/82.4/0.8/%0.96)
winchester (62.1/////%) (2.kez bildirimde bulunmadı)
mlyt (77.2/76.6/0.6/%0.78)

Burcu_87(71.2/71.1/0.1/%0.14)

1. takım ortalaması:% 0.55

geçmiş olsun cnm öğle yemeğinde keşke normal yemek tüketebilseydin ..

dilekcim şu 2 günü saymazsak normalde sütüm için şunları yapıyorum. yemeklerden önce 1 tutam dere otu yiyorum.hem iştahı azaltıyo hem de müthiş süt yapıyıo

yulaf ezmesi kefir özellikle yeşil soğan tüketiyorum

her emzirme sonra acıkıyorum ve cnm tatlı bişeyler istiyo ya tarçını accık ağzıma atıyom yada meyve süte veya yoğurda karıştırıp tüketiyorum

ha bi de ısırgan otu çayı içiyorum günde 1 kupa.yine süt için
harikasın yapılacakların hepsini yapıyorsun zaten.. ben artık bıraktım dereotunu falan..ek besine geçtik kahvaltı yoğurt bi de sebze çorbası yiyor ınların dışında da beni emiyor
kızlar yulaf ezmesini ben ara öğünde kullanıyorum. yulaf ezmesi başlıca bi öğün mü. hani kahvaltıda falan tüketiyolar ya
ara öğün deolur ana öğün de miktarı da önemli tabi.. kalorisi çok düşük değil..ama sen ye çünkü sütü artırıyor
şu ana kadar 1.5 lt su tükettim siz naptıız
3. ltreye geçtim..
dilek cnm madem sen de benim gibi emziriyon varmısın bu hafta kapışmaya. ikili yarışmaya varmısın
kapışalım ama sen sakın sütünden feragat etme olur mu.. hadi bakalım hedefini alalım önce .. yarın sabah açken tartıl sonra da cuma gününe kadar hedef belirle..
ben 71.5 geldim bugün.. hedefim haftaya 1 kilo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…