Tsk canim iyiyim yoğunum biraz iş güç işteAntremanli oldugindan hic zorlanmadim guzel duyguydu
Gunaydin canim nasilsin
taşınayım hemen atarım resmi..resim isteriz manzara resmigelicez bigün neden olmasın kilolar verilsin kutlama buluşması düzenliyeceğiz buralardan kopmayan arkadaşlarla
çok güzel devam böylebekleriz yarın menünü su ve spor miktarını
ben 700 gr demiştim hala da kararlıyım inşallah olacakHAFTALIK HEDEF TABLOSU
sosyestetik:
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :200 gr
ispanyol : 700 gr
michi :
gunessel :
winchester :
mlyt : 200gr
Burcu_87 : 200 gr
gruplar
90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel
80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87
70-60 arası .............
winchesterr
60 altı............
sosyestetik
michi
yaa sanki pasta iyileştirecek.. kıyamıyorlar işte.. mutlu olursun diye söylemiştir..Resmen kendime nazar degdirdim kızlar. Ateşim çıktı, kemiklerim dökülüyor, kopuyor resmen
Esim de diyor ki çayın yanına pasta alıp getireyim mi? Yok ben yemem dedim, bırak şimdi diyeti, hastasın diyor
kızım zeyna mısın sen niye tek başına yapıyorsun..naber kızlar bugün evin dekoronu değiştirdim koca üniteyi koltukları tek başıma taşıdım
ama feci yoruldum ve yemekte yiyemedim koca gün akşam menemen yaptım o kadar
ohh süpeeerrr.. sen bakma onlara manken gibi olucaz biz..Nabersiniz kizlar ben bugun cook yurudum 11bin adim 8km yol yurudum ve iki kisiden aa zayiflamissin lafi arti yeter daha verme yuzun kuculmus laflariyla dahada bir gaza geldim ben deniz
Zayiflamak kadar bir bayani sevindiren baska birsey yoktur sanirimama kulak asmayacagim dur diyenlere ve devam edecegim ins.
gayet güzel cnm..havalar ısındı suyu 2 ye çıkarırsan çok iyi olurSabah 8.00 1h.yumurta
10.30 1sandvic simit arasina salata peynir cay
13.00 1bardaksut
19.00 2y.k bulgurpilavi 3ince dilim patates 1yumurta buyuklugunde tavuk ve salata
8km yuruyus 1.5lt su 2fincan yesilcay
bence ok iyi .. karatay menüsüSabah 8
2 haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar köy peyniri
2 tam ceviz
15.00
1 ceviz
kibrit kutusu kadar peynir
18.00
1,5 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
20.00
3 tane etiform (bunu yememeliydim)
1,5 litre su
spor yok
poğaça da nerden çıktı kuşum, onun yerine bir dilim ekmekle peynir yeseydin..Günaydın canlarim dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir
Öğlen 14.00 1 puaca 1 nescafe 2si bir arada
Akşam 17.30 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık sebze yemeği
1 lt su
Spor yok
ben de emzirdiğim için seve seve yardımcı olurum.. öncelikle bebişin çok küçük.. o yüzden herşeyden ye .. tatlı ve ekmeği azalt..kızlar sizden bi ricam var. çekinmeden eleştirebilirsinz beni.mutlaka hatalarım eksikliklerim olck. özellikle emziren anne oldğm için şunu yeme bunu ye. şunu bu vakitte ye gibi önerilerinizi bekliyorum.
çok çok güzel olmuş.. hem sütün artar hem de zayıflarsın..dünkü mnm
aç karnına 1 brdk ılık su
KAHVALTI8.15 TE 1 kupa çay.
domates dere otu.1.5 kibrt kututsu peynir. 2 tatlı kş reçel. 2 dilim çvdr ekmeği. 6 yeşil zeytin
ARA yarım elma
ÖĞLEN 1 küçük tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı.
1 tabak salata
1 kase yoğurt
ARA 1 kase yulaflı karışım( 2 ymk kş yulaf ezmesi.yarım elma .tarçın.1 çy brd kefir.)
AKŞM 1 TBK patlıcn yemeği
1 kase yoğurt
ARA 1 su brdğı süt
2.5 lt su .
ev işiyle uğraşınca spor yapamadım.
37 yaşındayım, bursadyım, bir 6 yaşında biri 7 aylık iki kuzum var.. şu an ücretsiz izindeyim..kızlar bana biraz kendinizi tanıtrmsnz. yaş çalışıyomusunz kaç çocuk falan
Haklısın canım ama dün çok rahatsizlaninca elime o geçti onu yedimtaşınayım hemen atarım resmi..
ben 700 gr demiştim hala da kararlıyım inşallah olacak
yaa sanki pasta iyileştirecek.. kıyamıyorlar işte.. mutlu olursun diye söylemiştir..
kızım zeyna mısın sen niye tek başına yapıyorsun..
sen annenlerle mi oturuyordun cnm
ohh süpeeerrr.. sen bakma onlara manken gibi olucaz biz..
gayet güzel cnm..havalar ısındı suyu 2 ye çıkarırsan çok iyi olur
bence ok iyi .. karatay menüsü
poğaça da nerden çıktı kuşum, onun yerine bir dilim ekmekle peynir yeseydin..
yine de çok güzel menün
Günaydınnnngünaydın fıstıklaaarr
Canım çokkk saol geçti şükür erken yattımGünaydın canım nasil oldu basın iyi misin
hahaahaha bi fincan türk kahvesi içtim kendimi 10 kaplan gücünde hissettimtaşınayım hemen atarım resmi..
ben 700 gr demiştim hala da kararlıyım inşallah olacak
yaa sanki pasta iyileştirecek.. kıyamıyorlar işte.. mutlu olursun diye söylemiştir..
kızım zeyna mısın sen niye tek başına yapıyorsun..
sen annenlerle mi oturuyordun cnm
ohh süpeeerrr.. sen bakma onlara manken gibi olucaz biz..
gayet güzel cnm..havalar ısındı suyu 2 ye çıkarırsan çok iyi olur
bence ok iyi .. karatay menüsü
poğaça da nerden çıktı kuşum, onun yerine bir dilim ekmekle peynir yeseydin..
yine de çok güzel menün
Dilekcimben de emzirdiğim için seve seve yardımcı olurum.. öncelikle bebişin çok küçük.. o yüzden herşeyden ye .. tatlı ve ekmeği azalt..
maydanoz yeme azaltıyor sütü..
ara öğünlerine badem ekle.. badem hem kalorisi düşük hem süt yapıyor bi de sütün kalitesini artırıyor
çok çok güzel olmuş.. hem sütün artar hem de zayıflarsın..
emzirenlerde ilk 6 ay , ayda sadece 1-2 kilo vermeyi öneriyorlar . nitekim benim de öyle oldu..
37 yaşındayım, bursadyım, bir 6 yaşında biri 7 aylık iki kuzum var.. şu an ücretsiz izindeyim..
kızlaaarrr bu arada benim adım DİLEK.. sıkıntı yaratmazsa sizinkileri de öğrenmek isterim
Tatlım sen yinede dikkat et o tarz şeylerde yardım almadan tek yapmahahaahaha bi fincan türk kahvesi içtim kendimi 10 kaplan gücünde hissettim
hakkattende hissettiğim kadar varmışım koca demir döküm sobayı bile çeke çeke kaldırdım
tek yaşıyorum cnm evet annem arada kalmaya geliyo herzaman değil
yaptım bitti bilekiTatlım sen yinede dikkat et o tarz şeylerde yardım almadan tek yapma
Efferin saa! Bidahakine yapmayaptım bitti bileki
tamam yapmamEfferin saa! Bidahakine yapmakuzum
Bakalımtamam yapmam
kızlar bide bdvde konu açtım baksanıza bi kafayı yicem ya geceden beri
sevaaaaaalll yine yeni yeniden memnun olduummmDilekcimbende Seval tekrardan memnun oldum ispanyolum
eline sağlık..yaptım bitti bileki
du bakiimtamam yapmam
kızlar bide bdvde konu açtım baksanıza bi kafayı yicem ya geceden beri
Tesekkurler canim8 km demek tebrikler valla
28yasinda iki kiz annesiyim 6 ve 20 ayliklar evdeyim calismiyorum adimda burcukızlar bana biraz kendinizi tanıtrmsnz. yaş çalışıyomusunz kaç çocuk falan
sınavlar yüzünden mi ? kuzum neden yapamıyorsun ki? he tamam ben daha kg vermek istemiyorum dersen orası ayrı ama vermek isteyip yapamıyorsan yardımcı olmaya çalışalım kuzum
Amaaan takımımızın minik kuşu gitmek istermis olmaaz olamaz ya kabul etmiyorumherkes ya izinli yada gidiyor ne oldu nazara mi geldik ne
karbonhidrat değeri 50 gramı geçmediği sürece pasta bile yiyebiliyorsun
boyum 162 canım.. 6 kilosu doğumla gitti.. sonra bekledim be-kledim gitmedi,, geri kalan da işte diyetle hemen hemen 5 ay oldu
hayır yaaaa gitmeee
evet canım yaa.. biran önce görelim şu 069 u
ay sorma hiçbişeyi tartmadan yemiyorum.. kaçamka yapmamı da engelliyor..
PKO genellikle (her zaman değil!) kilosu normalden fazla olan kadınlarda görülen bir durumdur. Kilo alımının PKO'nun sonucunda mı olduğu, aşırı kilolu olan kadınlarda mı daha fazla PKO görüldüğü bilim çevrelerinde sık tartışılan bir durumudur. Bilimsel veriler PKO'nun ilaçla tedavi edilmesinin kadının ideal kiloya gelmesini kolaylaştırdığını, kendi isteğiyle kilo veren kadınlarda ise PKO tedavisinin daha kolay olduğunu göstermektedir
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini. ama çok dikkate et beslenmene...
Ya iyi ki varsınız ya ...
Kalıcam ve bu vericem bunları
Pes etmek yok tamamdır !!!
Sen de iyiki varsın kuzum bırakır mıyız biz seniYa iyi ki varsınız ya ...
Kalıcam ve bu vericem bunları
Pes etmek yok tamamdır !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?