Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Geçen hafta 8 bu hafta 4 e iyiymiş önümüzdeki hafta en az 2 olmalıyız
Hadi bakalım kızlar toparlanma vakti fazla yayildik bu aralar hani o 1. 2.3. Olduğumuz haftalar
tatlım geçen hafta 7.diydikaslında bu hafta çok iyiydik de biliyorsun bir üye bildirim yapmadı neyseki yine iyiyiz en az bunun gibi devam etsekde güzelbütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

tatlım geçen hafta 7.diydikaslında bu hafta çok iyiydik de biliyorsun bir üye bildirim yapmadı neyseki yine iyiyiz en az bunun gibi devam etsekde güzelbütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Ama april 1-2-3. luk yakışır bizim takıma hadi kızlar ha gayret asilin kureklere

Bugün alış veriste çok güzel şeyler gördüm
ama kendimi frenledim sabret daha küçük bedenleri daha güzel yaza kadar onları giyeceksin dedim iyiki de demişim daha bi hirslandim daha bi azimle devam edicigim
Dogru yoldasin canim boyle yaparsak dahada azimleniriz

kendi kendini motive ettin demek canım en güzelini yapmışsınbakalım yaz artık o kadar korkutmuyor he heee
Gercektende artik yazdan korkmuyorum

100gram
Haftaya hedefim 600 gram olup 70.5 olmak

Kizlar buhafta 100 gram verdigim icin kendime cezami bugun verdim gorumcemi cagirdim ilkonce benim evi sonra onun evini temizledik cisslardanda yemedim ve simdi yuruyus yapiyorum
Ins. Buhafta verecegim kararliyim ama wc sorunum var belkide oyuzden kilo veremedim yoksa 300gram vermistim 2guj once

Senin bu spordaki azmıne hayranım burcu süpersin canim
Tesekkurler canim neyapayim stres atmaya iyi geliyor bide esime soz vermistim alirsan yuruyus bandi 10 kilo vericem diye diyete baslayali11.5 verdim ama listeye gireli 9.5 sayiliyor 1kilo daha versem listenin altindaki guruba dahil olacagim terlemeden olmaz hedefimi dusurucem sonra ons.

Ilk before after cok inandirici gelmedi okadar olamayik ondan ama ikincisi guzelmis haydin azmettik buyola baskoyduk kilo almak yok vermek var kizlar biz nelerin ustesinden geliyoruz yaglarimozinmi gelemeyecegiz haydin az kaldi yaza fot olup before after biz olacagiz

Olalım artik kızlar benim çok sabrim kalmadı şu işi biraz hizlandiralim ne dersiniz
E hadi bakalım bizde olalım şu before after lardan

April aslinda before afterlardansa ilk geldigimiz ve simdiki bizim verdigimiz kilolari listelesen daha azimli oluruz ne yol kat ettigimizi gormek dahada hirs yaptirir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…