- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tatlım geçen hafta 7.diydikGeçen hafta 8 bu hafta 4 e iyiymiş önümüzdeki hafta en az 2 olmalıyız
Hadi bakalım kızlar toparlanma vakti fazla yayildik bu aralar hani o 1. 2.3. Olduğumuz haftalar
tamam canımApriL cim senden bi ricam olucak deadline gittiğinden beri before after yok bende yapamıyorum rica etsem motive için birkaç tane ekler misin
Ama april 1-2-3. luk yakışır bizim takıma hadi kızlar ha gayret asilin kurekleretatlım geçen hafta 7.diydikaslında bu hafta çok iyiydik de biliyorsun bir üye bildirim yapmadı neyseki yine iyiyiz en az bunun gibi devam etsekde güzel bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Dogru yoldasin canim boyle yaparsak dahada azimlenirizBugün alış veriste çok güzel şeyler gördüm
ama kendimi frenledim sabret daha küçük bedenleri daha güzel yaza kadar onları giyeceksin dedim iyiki de demişim daha bi hirslandim daha bi azimle devam edicigim
Gercektende artik yazdan korkmuyorumkendi kendini motive ettin demek canım en güzelini yapmışsınbakalım yaz artık o kadar korkutmuyor he heee
tatlım geçen hafta 7.diydikaslında bu hafta çok iyiydik de biliyorsun bir üye bildirim yapmadı neyseki yine iyiyiz en az bunun gibi devam etsekde güzel bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
Asilin kureklere dedin yuruyusteki hizimi arttirdimAma april 1-2-3. luk yakışır bizim takıma hadi kızlar ha gayret asilin kureklere
Bigün ben de 1. olucamtakım içi sıralamamız iseee;
Eki Görüntüle 1498767 apriLLL....
Eki Görüntüle 1498768 güneşseLLL....
Eki Görüntüle 1498770 ispanyoLLL...
Geçmiş olsun. Ne süründük bu yıl hastalıklardan, ne çektik be....Çok kötü usutmus neyseki ilaçlarını aldım
Yarına biraz farkeder
Sen nasılsın canım duydum ki bizim guruba terfi olmuşsun tebrik ederim seni
Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Ne süründük bu yıl hastalıklardan, ne çektik be....
Senin bu spordaki azmıne hayranım burcu süpersin canimAsilin kureklere dedin yuruyusteki hizimi arttirdim
Olucaksin canım hep beraber takimcada birinci olucazBigün ben de 1. olucam
Teşekkür ederim
Bu kadının kolları gibi olsun istiyorum yaaaa hatta ben bu hatun gibi olmak istiyorumBEFORE&AFTER
Eki Görüntüle 1498784
Azimli seniiAsilin kureklere dedin yuruyusteki hizimi arttirdim
Bekleriz bakalım listeye girince marifetlerinizi göreceğiz kuzumBigün ben de 1. olucam
Ne demekTeşekkür ederim
bendeeeBu kadının kolları gibi olsun istiyorum yaaaa hatta ben bu hatun gibi olmak istiyorum
Tesekkurler canim neyapayim stres atmaya iyi geliyor bide esime soz vermistim alirsan yuruyus bandi 10 kilo vericem diye diyete baslayali11.5 verdim ama listeye gireli 9.5 sayiliyor 1kilo daha versem listenin altindaki guruba dahil olacagim terlemeden olmazSenin bu spordaki azmıne hayranım burcu süpersin canim
Ilk before after cok inandirici gelmedi okadar olamayik ondanBEFORE&AFTER
Eki Görüntüle 1498784
Olalım artik kızlar benim çok sabrim kalmadı şu işi biraz hizlandiralim ne dersinizbendeee
E hadi bakalım bizde olalım şu before after lardanTesekkurler canim neyapayim stres atmaya iyi geliyor bide esime soz vermistim alirsan yuruyus bandi 10 kilo vericem diye diyete baslayali11.5 verdim ama listeye gireli 9.5 sayiliyor 1kilo daha versem listenin altindaki guruba dahil olacagim terlemeden olmazhedefimi dusurucem sonra ons.
Ilk before after cok inandirici gelmedi okadar olamayik ondanama ikincisi guzelmis haydin azmettik buyola baskoyduk kilo almak yok vermek var kizlar biz nelerin ustesinden geliyoruz yaglarimozinmi gelemeyecegiz haydin az kaldi yaza fot olup before after biz olacagiz
Ins. Canim olacak hep beraberAzimli seniihadi burcu olacak bu hafta
Bekleriz bakalım listeye girince marifetlerinizi göreceğiz kuzum
Ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?