- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
2.25 canımşu ana kadar 1.5 lt su tükettim siz naptıız
Çok kötüydüm ya, midem de bulanıyordu. Bugün de mensturasyon donemim başladı. Duble sıkıntı yaşadım yani 2 gündürgeçmiş olsun cnm öğle yemeğinde keşke normal yemek tüketebilseydin ..
kuzum naber bende şimdi eve girdimBen varım
Bugün çok yorgunum sabahtan kızımın hastane işleri benim çarşı pazar işlerim derken akşam oldukuzum naber bende şimdi eve girdimiyiyim şükür...
kuzuya ne oldu? tabi o koşuşturmacada yorulursun hele ki hastane işleri çok yorucuBugün çok yorgunum sabahtan kızımın hastane işleri benim çarşı pazar işlerim derken akşam oldu
Çok kötü usutmus neyseki ilaçlarını aldımkuzuya ne oldu? tabi o koşuşturmacada yorulursun hele ki hastane işleri çok yorucu
oyy kıyamam geçmiş olsunÇok kötü usutmus neyseki ilaçlarını aldım
Yarına biraz farkeder
Sen nasılsın canım duydum ki bizim guruba terfi olmuşsun tebrik ederim seni
Çok sağol canım benimoyy kıyamam geçmiş olsunAllah'tan acil şifalar dilerim zuzuyaa
evvet geçtim yaaaaazmin zaferi heheehh şimdi gözüm bir alt grupda bakalım
yol biraz uzun...ama geçeceğiz tatlımÇok sağol canım benim
Hadi april beraber geçelim şu alt guruba
Evet canım yarın hafta başı benimde hedef düz 76 hadi hayırlısı bakalımyol biraz uzun...ama geçeceğiz tatlımyarından sonra yine başlıyor maraton hedefim 500 gr
aynen öyle cıvımak yokEvet canım yarın hafta başı benimde hedef düz 76 hadi hayırlısı bakalım
kendi kendini motive ettin demek canım en güzelini yapmışsınBugün alış veriste çok güzel şeyler gördüm
ama kendimi frenledim sabret daha küçük bedenleri daha güzel yaza kadar onları giyeceksin dedim iyiki de demişim daha bi hirslandim daha bi azimle devam edicigim
Kesinlikle canımkendi kendini motive ettin demek canım en güzelini yapmışsınbakalım yaz artık o kadar korkutmuyor he heee
Geçen hafta 8 bu hafta 4 e iyiymiş önümüzdeki hafta en az 2 olmalıyızkızlar tebriklerr.....
Eki Görüntüle 1498758 . olmuşuzzzz !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?