Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

April aslinda before afterlardansa ilk geldigimiz ve simdiki bizim verdigimiz kilolari listelesen daha azimli oluruz ne yol kat ettigimizi gormek dahada hirs yaptirir aslinda
canım bu tarz şeyler de tabiki bende yaparım ama sizde listeler yapabilirsinizherkes tutsun dimi biraz ipin ucundandahiyane fikirlere hep açığız

canım bu tarz şeyler de tabiki bende yaparım ama sizde listeler yapabilirsinizherkes tutsun dimi biraz ipin ucundandahiyane fikirlere hep açığız
Ben kendiminkini ajandaya gun gun tutuyorum canim hatta kurler yaptigim zamanda yaziyorumki hangi gunlerde kilo vermem coksa o kurler devam ediyorum

geçen haftamıza bakalım hedefler tutmuş mu???

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:sabit kalmak
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :200 gr
ispanyol :700 gr
michi :
gunessel :500gr
winchester :
mlyt : 200gr
Burcu_87 : 200 gr

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr

60 altı............
sosyestetik
michi

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:
ApriL_2007 : 500 gr

jasmine53 :
ispanyol : 1 kg

michi :
gunessel :
winchester :
mlyt : 600 gr

Burcu_87 : 600 gr

gruplar

90-80 arası ...........

gunessel

80-70 arası............
ApriL_2007
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr

60 altı............
sosyestetik
michi

huu selam kızlar amam kaynatmışsınız yaaa

Hos geldin canim gel beraber kaynatalim
Kizlar benim acil wc cikmam lazim etkili bildiginiz bisey varmi 3gundur wc cikamiyorum belkide oyuzden kilo veremedim bagirsaklarimi nasil duzene sokarim bilginiz varmi
Sanırım sana o sütler ve ağır spor bunu yaptı. Canım çok eziyet ediyorsa bir ilaç iç kurtul derim ama beklerim diyosan kuru kayısı ye şimdi 5 tane şu iç bir bardak üstüne.

A.s canım evet öyle oldu biraz gel sendeeeeeee senlede kaynatalım napıosun güzelim?
çocuklar uyudu şükür, mutfağı topladım yatmadan bir bakayım dedim..

Hos geldin canim gel beraber kaynatalim
Kizlar benim acil wc cikmam lazim etkili bildiginiz bisey varmi 3gundur wc cikamiyorum belkide oyuzden kilo veremedim bagirsaklarimi nasil duzene sokarim bilginiz varmi
canım akşam 5-6 tane kayısı ye ılık su iç..
bir de sabah zeytin üzerine limon ve zeytinyağı dök ye ..
bir önerim de yulaf ezmesi veya kepeği

kızlar iyi geceler sizee
gıdınızdan öperimmm

Sanırım sana o sütler ve ağır spor bunu yaptı. Canım çok eziyet ediyorsa bir ilaç iç kurtul derim ama beklerim diyosan kuru kayısı ye şimdi 5 tane şu iç bir bardak üstüne.
SaNirim sut olabilir haklisin yarin alayim kutu kayisi yiyeyim sabahlari madem bitki caylarida zamanla iseyyaramiyor artik

Saol canim yarin kayisi alip deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…