- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım bu tarz şeyler de tabiki bende yaparım ama sizde listeler yapabilirsinizApril aslinda before afterlardansa ilk geldigimiz ve simdiki bizim verdigimiz kilolari listelesen daha azimli oluruz ne yol kat ettigimizi gormek dahada hirs yaptirir aslinda
Ben kendiminkini ajandaya gun gun tutuyorum canim hatta kurler yaptigim zamanda yaziyorumki hangi gunlerde kilo vermem coksa o kurler devam ediyorumcanım bu tarz şeyler de tabiki bende yaparım ama sizde listeler yapabilirsinizherkes tutsun dimi biraz ipin ucundan dahiyane fikirlere hep açığız
buralarda da görmek isteriz güzel projelerBen kendiminkini ajandaya gun gun tutuyorum canim hatta kurler yaptigim zamanda yaziyorumki hangi gunlerde kilo vermem coksa o kurler devam ediyorum
canım bide şöyle bişey var şuradan da bakabilirsin daha henüz sizlerin adı yok ama listeye gireceksiniz zamanla .açıkca burada belli oluyor ne kadar verilmişApril aslinda before afterlardansa ilk geldigimiz ve simdiki bizim verdigimiz kilolari listelesen daha azimli oluruz ne yol kat ettigimizi gormek dahada hirs yaptirir aslinda
Kimler giriyor listeye ben nezaman girerim pekicanım bide şöyle bişey var şuradan da bakabilirsin daha henüz sizlerin adı yok ama listeye gireceksiniz zamanla .açıkca burada belli oluyor ne kadar verilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10
A.s canım evet öyle oldu birazhuu selam kızlar amam kaynatmışsınız yaaa
Canım herkes giriyorKimler giriyor listeye ben nezaman girerim peki
Hos geldin canim gel beraber kaynatalimhuu selam kızlar amam kaynatmışsınız yaaa
Oyy bari 1mayisa kadar dahada vereydim iyi olurduCanım herkes giriyoriki ayda bir yenileniyor. Mayıs 1 gibi sende olursun
Teşekkür ederim canımmlyt canım çok geçmiş olsun kuzucğa
Sanırım sana o sütler ve ağır spor bunu yaptı. Canım çok eziyet ediyorsa bir ilaç iç kurtul derim ama beklerim diyosan kuru kayısı ye şimdi 5 tane şu iç bir bardak üstüne.Hos geldin canim gel beraber kaynatalim
Kizlar benim acil wc cikmam lazim etkili bildiginiz bisey varmi 3gundur wc cikamiyorum belkide oyuzden kilo veremedim bagirsaklarimi nasil duzene sokarim bilginiz varmi
çocuklar uyudu şükür, mutfağı topladım yatmadan bir bakayım dedim..A.s canım evet öyle oldu birazgel sendeeeeeee senlede kaynatalım napıosun güzelim?
canım akşam 5-6 tane kayısı ye ılık su iç..Hos geldin canim gel beraber kaynatalim
Kizlar benim acil wc cikmam lazim etkili bildiginiz bisey varmi 3gundur wc cikamiyorum belkide oyuzden kilo veremedim bagirsaklarimi nasil duzene sokarim bilginiz varmi
SaNirim sut olabilir haklisin yarin alayim kutu kayisi yiyeyim sabahlari madem bitki caylarida zamanla iseyyaramiyor artikSanırım sana o sütler ve ağır spor bunu yaptı. Canım çok eziyet ediyorsa bir ilaç iç kurtul derim ama beklerim diyosan kuru kayısı ye şimdi 5 tane şu iç bir bardak üstüne.
Saol canim yarin kayisi alip deneyeyimçocuklar uyudu şükür, mutfağı topladım yatmadan bir bakayım dedim..
canım akşam 5-6 tane kayısı ye ılık su iç..
bir de sabah zeytin üzerine limon ve zeytinyağı dök ye ..
bir önerim de yulaf ezmesi veya kepeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?