Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
İki zeytin
Bir tatlı ks bal
Bir bardak süt
Öğle 12
Bir but ızgara
Bir kase yoğurt
Aksam 18
Bir kase tarhana cr
Dört kaşık kuskus
Bir kase yoğurt
2 lt su
40 dk yürüyüş
1.5lt yazdim canim suyumusuuuuuuuuuuuuuuu
Dünden itibaren 2 lt içiyorum malesef su icemeyenlerdenimcnm suyu artırabilirsen iyi olck
ayy görcem ben de inş 7 li rakamlarıInsallah canim ama buhafta sanmiyorum haftaya ins.. sonraki haftada sizler gelin arkamdan 7li rakamlari yeni 7li rakamlara inenlere birakalim
Inşallah peş peşe gideriz gelmezsek tut sacimızdan çek götür biziInsallah canim ama buhafta sanmiyorum haftaya ins.. sonraki haftada sizler gelin arkamdan 7li rakamlari yeni 7li rakamlara inenlere birakalim
cnm arada kaçamak yapan bazen pes eden biriuim ama suyuma dikkat ediyorum emzirme dönmemi diye değil normlde de öyleydim tavsiye ederimDünden itibaren 2 lt içiyorum malesef su icemeyenlerdenim
cnm az diye yazdım suyu1.5lt yazdim canim suyumu
Ben detox suyuna yine basladim canim onun bahanesiyle iciyorum buaralar azalttim bugun yine basladim sende dene olmazsaDünden itibaren 2 lt içiyorum malesef su icemeyenlerdenim
Ins. Canim yaza fit girecegiz hepimiz yeterki isteyelim..ayy görcem ben de inş 7 li rakamları
Tamam seve seve cekerimInşallah peş peşe gideriz gelmezsek tut sacimızdan çek götür bizi
Elmanin ustune tarcin sepele onu ye canim durdurur tatli krizinikzılar hem emzirme hem de regl çok aç hissediyorum kendimi sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum
Maasallah canim ne guzel tutmussun bende tutacaktim ufaklikerken kalktigindan gozum kesmedi bizede dua etGüzel öğleden sonralarınız olsun kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(12:30) 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 2 kk peynir, 1 çk bal, 1çk reçel,2 dlm ekmek, 1 küçük dlm börek.
ara(15:30) yarım muz
akşam(19:00) 150 gr döner, 1 el büyüklüğünde lavaş, 4 kaşık salata, 1 ayran
gece yatmadan evvel- 1 maden suyu-
1saat tempolu yürüyüş, 1,5 lt su.
kızlar bugün niyetli olduğumm için gece saat 11 buçuk gibi 1 hurma-4 zeytin yedim. o saatte de bişey yemek gelmedi içimden.. daha acıkmamıştım kii...
Malum 3 aylar başladı.. Rabbim dualarınızı kabul etsin hatunlar.
İnşaallah bebiş biraz daha büyüdüğünde sen de daha rahat olursun cnaım :)Maasallah canim ne guzel tutmussun bende tutacaktim ufaklikerken kalktigindan gozum kesmedi bizede dua et
Kuzum sen dikkat etmeye devam etçıldırıcam kızlar ara tartı yapayım dedm 1600 fazla çıktım ay kafayı yicem yaaaaa
binmicem cuma hariç diyorum şeytan dürtüyo bin verdin kesin diye
bu ne şimdi yaaaaaa o kadar yürüyüş yaptım dikkat ettim
aynen cnm bu tartı çok süprizler yapıyo banaKuzum sen dikkat etmeye devam etgider o ümitsizliğe kapılma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?