Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

vayyyyyyyyyyyyy güzel bi menü

hafta sonları fzla giremiyorum ama hafta içi fazlasıyla telafi ederim .takibindeyim ispanyol.....

kzılar hem emzirme hem de regl çok aç hissediyorum kendimi sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum

Dünden itibaren 2 lt içiyorum malesef su icemeyenlerdenim
Ben detox suyuna yine basladim canim onun bahanesiyle iciyorum buaralar azalttim bugun yine basladim sende dene olmazsa
ayy görcem ben de inş 7 li rakamları
Ins. Canim yaza fit girecegiz hepimiz yeterki isteyelim..
Inşallah peş peşe gideriz gelmezsek tut sacimızdan çek götür bizi
Tamam seve seve cekerim

çıldırıcam kızlar ara tartı yapayım dedm 1600 fazla çıktım ay kafayı yicem yaaaaa
binmicem cuma hariç diyorum şeytan dürtüyo bin verdin kesin diye
bu ne şimdi yaaaaaa o kadar yürüyüş yaptım dikkat ettim

Güzel öğleden sonralarınız olsun kızlar...

Dünkü menüm:
sabah(12:30) 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 2 kk peynir, 1 çk bal, 1çk reçel,2 dlm ekmek, 1 küçük dlm börek.
ara(15:30) yarım muz
akşam(19:00) 150 gr döner, 1 el büyüklüğünde lavaş, 4 kaşık salata, 1 ayran
gece yatmadan evvel- 1 maden suyu-
1saat tempolu yürüyüş, 1,5 lt su.

kızlar bugün niyetli olduğumm için gece saat 11 buçuk gibi 1 hurma-4 zeytin yedim. o saatte de bişey yemek gelmedi içimden.. daha acıkmamıştım kii...

Malum 3 aylar başladı.. Rabbim dualarınızı kabul etsin hatunlar.

Maasallah canim ne guzel tutmussun bende tutacaktim ufaklikerken kalktigindan gozum kesmedi bizede dua et

Kızlar ben çok yoğunum yahu! Giremedim hiç bikaç günde sürecek gibi yoğunluk haberiniz olsun arkadaşlar müsait olanlar buralarda olsun he hee=)

Kuzum sen dikkat etmeye devam et gider o ümitsizliğe kapılma...

Kuzum sen dikkat etmeye devam et gider o ümitsizliğe kapılma...
aynen cnm bu tartı çok süprizler yapıyo bana
yemek saatlerini uyanma saatlerimi erkene aldım
ve daha aktif hareketli yaşantıma döndüm gidicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…