Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sadece ispanyoldan haberim var! Yani herkessssmi youn! Neyse napalım yeni gelen arkadaslardan ses yok offf! Kızıyorum ama ben böyle olunca
Kızma bana Apriiiiiil! İnternet bağlantımız hatlar yüzünden yokmuş, günler aldı problemi anlayıp, cozmemiz. Oturdugumuz yer biraz köy gibi internet olmadan yaşamak imkansızmış!
Benim size çok ihtiyacım var. İnternet yokken burada sizinle muhabbet edemediğim için resmen kontrolü kaybettim.

Geldiysen artık sorun yok canım. Aksilikler olmuş desene neyseki düzelmiş...
Aaaa sakın! Kontrolllü ol lütfen...

Geldiysen artık sorun yok canım. Aksilikler olmuş desene neyseki düzelmiş...
Aaaa sakın! Kontrolllü ol lütfen...
Çok iyi gidiyordum ya bu defa. Neyse, hayırlısı. Teşekkürler april
Şu anda iş yerinde filtreye takılmadan istediğim siteye girmemi sağlayan bir program vardı onu arıyorum. Hem evdeki bağlantıda sorun olursa iş yerinde interneti kullanabilirim kendi tabletimden hem de gün içinde buraya daha çok ugrayabilirim

Yine iyi gidersin tam gaz devam sakın hsonu yaramazlığı yapma ok!?
Oooo tabi tabi hep uğra katılım çok olunca buralarda çiçekler açıyor sevinirim

Aslında benim benim moral yerlerde bugün eşim bana el hareketiyle gobegimin çok büyük olduğunu ima etti tamam daha vermem gereken çok kg var biliyorum ama bari verdiklerimi biraz gorseydi iyi olurdu sanki

Aslında benim benim moral yerlerde bugün eşim bana el hareketiyle gobegimin çok büyük olduğunu ima etti tamam daha vermem gereken çok kg var biliyorum ama bari verdiklerimi biraz gorseydi iyi olurdu sanki
Kuzum üzme sakın kendini ! Ahh şu erkekler bazen patavatsız oluyor . O peki ilk evlendiğiniz haldemi? Hahaaaayyy....
Canım zamanla o da gidecek sakın devam heee

Yine iyi gidersin tam gaz devam sakın hsonu yaramazlığı yapma ok!?
Oooo tabi tabi hep uğra katılım çok olunca buralarda çiçekler açıyor sevinirim
Oleyyyyyy
Bugün biraz kaçamak oldu, bir ton misafir agirladkm ama yarın öyle bir spor yapacağım kiiii, hayata döneceğim resmen Hemen yatayım ben.
Önceden olsa 2-3 gün kontrolü kaybettim için deli gibi yemeye devam ederdim ama bu defa HAYIR
Menüleri yazmaya devam ediyorum, kilo bildiriminde de bulunayim mı? Yoksa gelecek cuma mı yapsam?

Artık yok kaçamak!!!
Sporsuz günün olmasın canım canım kilo bildirimleri cuma günü ok bu çok önemli birdaha gecikme olmasın oda saat 14:00 kadar ....ok haftaya bildirirsin iyi geceler canım sana...

Gezdim geldim çocukların benim hastaligim derken biraz bunalmistim iyi oldu valla
Sende çok yogundun iyi olmuş e tabi birazda dinlenmek de lazım dimi
Evvet canım
Sen canını sıkma ok ! Herşeye kaldığın yerden devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…