- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Kızma bana Apriiiiiil! İnternet bağlantımız hatlar yüzünden yokmuş, günler aldı problemi anlayıp, cozmemiz. Oturdugumuz yer biraz köy gibiSadece ispanyoldan haberim var! Yani herkessssmi youn! Neyse napalım yeni gelen arkadaslardan ses yok offf! Kızıyorum ama ben böyle olunca
Canım İnşallah gönlüne göre bulursun hemencecikteşekkür ederim cnm hayır henuz bulamadım en buyuk sorunumda o zaten ama heryere haber verdim en kısa zamanda bulucam inş
Bizde tam tersi tartıyla kanka olduk!tabi işin şakası bu
Geldiysen artık sorun yok canım. Aksilikler olmuş desene neyseki düzelmiş...Kızma bana Apriiiiiil! İnternet bağlantımız hatlar yüzünden yokmuş, günler aldı problemi anlayıp, cozmemiz. Oturdugumuz yer biraz köy gibiinternet olmadan yaşamak imkansızmış!
Benim size çok ihtiyacım var. İnternet yokken burada sizinle muhabbet edemediğim için resmen kontrolü kaybettim.
HoşgeldinKızlar ben geldim
Çok iyi gidiyordum ya bu defa. Neyse, hayırlısı. Teşekkürler aprilGeldiysen artık sorun yok canım. Aksilikler olmuş desene neyseki düzelmiş...
Aaaa sakın! Kontrolllü ol lütfen...
Bir kaçak daha gelmişHoşgeldinnerdeydin bakim ??
Yine iyi gidersin tam gaz devam sakın hsonu yaramazlığı yapma ok!?Çok iyi gidiyordum ya bu defa. Neyse, hayırlısı. Teşekkürler april
Şu anda iş yerinde filtreye takılmadan istediğim siteye girmemi sağlayan bir program vardı onu arıyorum. Hem evdeki bağlantıda sorun olursa iş yerinde interneti kullanabilirim kendi tabletimden hem de gün içinde buraya daha çok ugrayabilirim
O bugünün kaçağıBir kaçak daha gelmişSanki mlyt ile ben sözleşmişiz gibi
Bugün kayinvalide lerdeydim gelemedim malesef yeni geldik eve siz nasilsiniz ne var ne yokO bugünün kaçağıyoksa canım o ya hep buralarda ....
Kuzum üzme sakın kendini ! Ahh şu erkekler bazen patavatsız oluyor . O peki ilk evlendiğiniz haldemi? Hahaaaayyy....Aslında benim benim moral yerlerde bugün eşim bana el hareketiyle gobegimin çok büyük olduğunu ima etti tamam daha vermem gereken çok kg var biliyorum ama bari verdiklerimi biraz gorseydi iyi olurdu sanki
Oh gezmiş gelmişBugün kayinvalide lerdeydim gelemedim malesef yeni geldik eve siz nasilsiniz ne var ne yok
Aynen oyle vallahi her sabah tartiliyorum wc gidip gozumu acmadanBizde tam tersi tartıyla kanka olduk!
Nerelerdesin kizsen de bakimKızlar ben geldim
OleyyyyyyYine iyi gidersin tam gaz devam sakın hsonu yaramazlığı yapma ok!?
Oooo tabi tabi hep uğra katılım çok olunca buralarda çiçekler açıyor sevinirim
Gezdim geldim çocukların benim hastaligim derken biraz bunalmistim iyi oldu vallaOh gezmiş gelmiş
Bende iyiyim evde pinekledik bugün tv film falan filan ...
Artık yok kaçamak!!!Oleyyyyyy
Bugün biraz kaçamak oldu, bir ton misafir agirladkm ama yarın öyle bir spor yapacağım kiiii, hayata döneceğim resmenHemen yatayım ben.
Önceden olsa 2-3 gün kontrolü kaybettim için deli gibi yemeye devam ederdim ama bu defa HAYIR
Menüleri yazmaya devam ediyorum, kilo bildiriminde de bulunayim mı? Yoksa gelecek cuma mı yapsam?
Anaaaam burcu da gelmiş kv ya gittim canım sen nerelerdesin ne yapıyorsunAynen oyle vallahi her sabah tartiliyorum wc gidip gozumu acmadan
Nerelerdesin kizsen de bakim
Evvet canımGezdim geldim çocukların benim hastaligim derken biraz bunalmistim iyi oldu valla
Sende çok yogundun iyi olmuş e tabi birazda dinlenmek de lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?