Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya sen hem tatile git . Hem hasta ol. Hem de 6' lı rakamlara düş Maşallah sana alkışşş toktorcummm benim ...

Gunaydin kizlar
April kilom 69.9 ciktim arti 100 gramdayim bunada sukur daha fazla bekliyordum ben.
April ben simdi 60li guruba dahil olacakmiyim yoksa 69 tam oluncami alt guruba giricem bide ben ilk hedefime ulastim ne olacak

telefondan yapamıyorum şu an kilom aynı tartı degisimi farkını haftaya ekleyelim april okuyorsan normalde 64 ciktim ama 1 kilo tartı farkı var

bu aradaa iyi kilo veröişsin tebrik ederiiimmm

Gunaydin kizlar
April kilom 69.9 ciktim arti 100 gramdayim bunada sukur daha fazla bekliyordum ben.
April ben simdi 60li guruba dahil olacakmiyim yoksa 69 tam oluncami alt guruba giricem bide ben ilk hedefime ulastim ne olacak
Cok güzel cok tebrikler canım hedefin 69 mu ok haftaya daha asagiya cekeriz eger dahada vermek istersennn evvet 6 li gruptasin artikkkk

Ya sen hem tatile git . Hem hasta ol. Hem de 6' lı rakamlara düş Maşallah sana alkışşş toktorcummm benim ...
teşekkürler tatlım utandırıyorsun beni
Gunaydin kizlar
vermişsin aldığınııı bravo sanaaaa
bu aradaa iyi kilo veröişsin tebrik ederiiimmm
teşekkür ederim tatlım
Ilk hedefim 70 ti ulastim sindiki hedefin 67 canim
67 az değil mi 63-65 olsa

guaydın kızlar bende hamılelıkten sonrakı ılk bıldırımımı yapıyım :)
hamılelıkten once: 78.2 kg
bu hafta: 76.6
hedefım 67

Son düzenleyen: Moderatör:
Dunku menum sabah
1h.yumurta ceridomatesi biber 2d.cavdarekmek cay 4zeytin
Oglen 5y.k domateslipilav 1kase yogurt
Aksam 1kase musli
2l.tsu 45dkka tempolu yuruyus 10dkk karisik hareketler 50 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…