Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi geceler kızlar.

Baba evindeyim nihayet. Tüm gunüm yollarda gecti malum. Yarın sabah annemin ameliyati var. Bugünkü menümü (hoş menü denemez) paylaşayım dedim.

Kahvaltı 9:30
1 yumurta, 3 zeytin, salata, 2 parmak beyaz peynir

12:15
1,5 tabak kara lahana, 2 parmak Mısır ekmegi

Yola çıkmadan 14:00
1 muz

17:00 uçakta
Çeyrek muz
1 tavuklu sandviç
Cay+ avucicinden az kuruyemis
(cocuklar uyurken keyif yapım dedim)

21:00 baba evi
1 kase mercimek

Yeter ki iste o gelinlikte kuğu gibi olacaksın fıstık olacaksın hepimize kolay gelsin he hee bir sıkıntın , sorun , heyecan paylaşma isteğin olursa yine bekleriz canım gel
Öncelikle çoookk AMİN :)
Sonralıkla eneee kendimi kovulmuş misafr gbi hissetm şaka şaka gelirim canm herkese bol eksili günler diliyoum vaz geçmek yok bu diyetler İNŞ zaferle sonuçlanacak

Öncelikle çoookk AMİN :)
Sonralıkla eneee kendimi kovulmuş misafr gbi hissetm şaka şaka gelirim canm herkese bol eksili günler diliyoum vaz geçmek yok bu diyetler İNŞ zaferle sonuçlanacak
Şakacı seni gittin sandım tamam sana by yok artık gelmezsen sorarım ama sana basarım senin topiğiErvacım bakalım bizim takımın yarın ki sonuçları ne olacak meraklardayım

Aa yarın cuma ama burada tartı yok kii
Noolcak şimdi?
Yarın hastaneye gidecekmişsin ya orada bulursun belki tartılsan çok iyi olur çünkü haftaya seni listeye alacağım yarınki lazım...ama bulamazsan da saglik olsun canım Annecine tekrar geçmis olsun ameliyatta başarılar dilerim Allah yardımcınız olsunn İnşallah...

***1.TAKIM 413.ETAP***

Sosyestetik (56.9/56.9/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (78.5/77.7/0.8/%1.02)
ispanyol (70.6/70.6/0/%0) kilosu sabit
michi (59.4/58.7/0.7/%1.18)
gunessel (84.4/83.4/1/%1.18)
mlyt (74.1/74.1/0/%0) kilosu sabit
Burcu_87(70.5/69.8/0.7/%0.99)

1. takım ortalaması:%0.62

Geçen haftamızı da bir hatırlayalım dimi? Bakalım bu hafta neler olacak ...

O metabolizmanın yarısı bile yeterdi bize

171 boyu ama çirkinde durmuyo kilo alsa yakışmaz zaten
evet ama napalım biz bayanızzz

keşkeee bizde öyle olsaydık evet benim eşimde öyle hafiften dikkat etsin hemen bir ay sonraya 8/10 kg gidiyor...evet canım kilo iyi değil zatenn
kesinlikle erkekler ah erkeklerr

hemde çok farklıyız
evetttt
Nefes alıp vermek kadar kolay erkekler için kilo alıp vermek bizde başarıcaz bu azimle
inşallah canımm
çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun cok canım

hahhaaaaa sabah sabah güldüm yaa..
Bülent ersoyun ceazede taktığı gözlüğü gördünüz müü.. hahahhhaaa kaynakçı gözlüğü...
görmedim yaa efsanedir zaten oo

hooppp pişştttt huu huuuu
sesimi duyan var mıııııı
ben varımmm

haftaya 5te 5 diyeti var onu yapmak istiyorum bana katılmak isteyen var mı.. 5 günlük yapıcam sadece.. hergün tek tip yeniyor.. azıcık hortlasın metabolizmam

hm tek tip mi beni bozar yaa

Ayy teşekkür ederimm böyle söylemen bile içimi ısıttıı

Nasıl oluyoki o 5 kilomu verdiriyo yoksa
aynen 5 verdiriyorsa yapalım

hoşgeldiiinnn
Kızlar siz varya Süpersiniz harikasiniz ve artık benim hayatımın bir parcasisiniz sizi seviyorum ben yaaa
evett biz de seniii
Sizden aldığım akılla yarın diyetisyene gidiyorum ve kilo veremesem de almadan tedavi işini hallediyorum inşaallah
inşallah canım

teşekkürler ilgin için baharcım sevgiler

geçmiş olsun tatlım dikkat et yoğun tempo ve hava değişiminden olabilir

iyi geceler kızlar şimdiden yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayın inşallah tartida herkes güzel şeyler görür
inşallahhh

***1.TAKIM 414.ETAP***

Sosyestetik (56.9/////%)
ApriL_2007 (77.7//////%)
ispanyol (70.6/////%)
michi (58.7/////%)
gunessel (83.4//////%)
mlyt (74.1/////%)
Burcu_87(
69.8/////%)

1. takım ortalaması:%

kilomu da bildirip gideyim yarın gelemeyebilirim yoğun bir gün beni bekliyor haftasonu da il dısında olacagım bebekler ben özleyinn

***1.TAKIM 414.ETAP***

Sosyestetik (56.9/57/+0.1/%-0.17)
ApriL_2007 (77.7//////%)
ispanyol (70.6/////%)
michi (58.7/////%)
gunessel (83.4//////%)
mlyt (74.1/////%)
Burcu_87(
69.8/////%)

***1.TAKIM 414.ETAP***

Sosyestetik (56.9/57/+0.1/%-0.17)
ApriL_2007 (77.7//////%)
Deadline (63////%) 408. Etapta izne ayrılan üye kilosu 7'ye bölündü.

ispanyol (70.6/////%)
michi (58.7/////%)
gunessel (83.4//////%)
mlyt (74.1/////%)
Burcu_87(
69.8/////%)

geçmiş olsun canım,, sınavlarda başarılar.. listede değilsin zaten o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum..yine de sosyestetik ve april söyler sana
Kızlar siz varya Süpersiniz harikasiniz ve artık benim hayatımın bir parcasisiniz sizi seviyorum ben yaaa
biz de seniiiiiiii
Sizden aldığım akılla yarın diyetisyene gidiyorum ve kilo veremesem de almadan tedavi işini hallediyorum inşaallah
süper olmuş, inşallah kilo almadan tedavi olacaksın kuşum
burcuuuummmm 2 magnum neden kiii.. hadi 1 tane yediiinnn..neyse olur böyle şeyler üzülme haftaya verirsin kuzum
iyim canm diyete devam 3-4 günlük bir kaçamağım oldu şehir dışına çıktıgm için ama en son tartıda 80.8 i gördüm
oooo süppper gidiyorsun..
ayyy kıyamam ben sanaaaa.. sık sık uçuk kremi sür tatlımm..
nihayet kavuştun ailene inşallah annenin ameliyatı güzel geçer sağlığına kavuşur biran önce ... menü de güzel olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…