Bizler iyiyiz sen nasilsin listeye nezaman doneceksin yaz bitmeden gel hedeflerimize ulasalim
teşekkür ederim canımmm.. hedefim 60 daha 10 kilo var yani..ben de iyiyim. süper vermişssin ispanyol tebrik ederimhedefine ne kadar kaldı before after görecek miyiiiz :) yeni eviniz nasıl ?
teşekkür ederim canımmm.. hedefim 60 daha 10 kilo var yani..
before after hedefe yaklaşınca yapıcam..yeni evim süper.. bu aralar hastalıklarla boğuşuyoruz bir atlatayım dekorasyonla uğraşıcam biraz..
sen ansılsın hayat nasıl gidiyor ne zaman dönüyorsun özledk amaaa
teşekkür ederim canım.. listede olmasan da uğra olur mu .. özlem giderelim.. kilo aldın mı pekiay süper cok kalmamısgecmiş olsun. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin. Ben yakınlarda dönebilecek gibi durmuyorum ama daha sık buraya ugrayabilirim belki listede olmadan.
teşekkür ederim canım.. listede olmasan da uğra olur mu .. özlem giderelim.. kilo aldın mı peki
çok iyi almamış olmana sevindim.. o ilaçlar biraz iştah açıyor dikkatl, olursan almazsın.. geçmiş olsun bu aradaalmadım yarım kilo -1 kilo gibi bişey verdim. ilaç kullanıyorum kan ve b12. inşallah almam :)
çok iyi almamış olmana sevindim.. o ilaçlar biraz iştah açıyor dikkatl, olursan almazsın.. geçmiş olsun bu arada
ekledim kuzuuKızlar ben hastahanedeyim hesap yapamıyorum sabah 73.5 çıktım işlerim biraz uzun sürebilir 4 ekadar giremeyebilirim biriniz hesaplayabilir misiniz
Çok teşekkür ederim canımekledim kuzuu
***1.TAKIM 414.ETAP***
Sosyestetik (56.9/57/+0.1/%-0.17)
ApriL_2007 (77.7//////%)
Deadline (63////%) 408. Etapta izne ayrılan üye kilosu 7'ye bölündü.
ispanyol (70.6/69.7/0.9/%1.27)
michi (58.7/58.7/0/%0) kilosu sabit
gunessel (83.4//////%)
mlyt (74.1/////%)
Burcu_87(69.8/////%)
TuTii (61.8/60.8/-1.00/%1,64) yeni üye 25 Nisan başlangıç kilo: 62.5 hedef kilo:55
1. takım ortalaması:%
Canım sana da kocamangünaydın kızlaarrr
geçen hafta 61.7ydim tartıldım 60.8 olmuşuumm kaç aydır 60ı göremiyodum öyle mutlu oldumkii
dünkü listem;
sabah 11de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
saat 3te okulda çok acıktım ondan 1 form aldım buğdaylımıydı neydi onu yedim
akşam saat 8de evdeydim 2 kaşık mantı 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığıda yağdan katıp yedim
gece arkadaşlarım çiğ köfte alıp gelmişler ama ilk defa reddettim onlar yediler benimkinide.. kendime güvenim arttı yahu
2 lt su içtim 2 buçuk saat hızlı tempoda yürüdüm..
son günlerde egzersiz yapamıyorum evde regl olunca korkma geliyo bana şu hareketi yapsam sancılanırmıyım diye ama artık tekrar başlıcam bi arkadaşım yoga önerdi sizce yoga işe yararmı
suan iyi ameliyattan cikti hastanede 15 gun durmasi lazim maglum kalpten olduGeçmiş olsun cnm , simdi nasıl? Ok yazarim
oo msallah bu gidisle dusersin sen 70 lereselam kızlarrrr eksiyi görmenin mutluluğu ile nasılsınızzzz
geçen hafta 83.4
bu hafta 82.4
sonunda kırdım azmi gene geldim 82 ye bu 80 ler yapıştı çıkmıyo yaaaaaa
aa karabuk mu bende kastamonudayım :) sana tavsiyem çok yayma kilo verme isini yani 11 ve 12. sinifta hedefine tam olarak ulasmis ol bende 11. sinifa gidiyorum ve derstir felan spor yapamiyorum dogru duzgun yazinda ygs calisicam eksiklerimi gidericem spor adina da taekwondoya gidicem yine sende boyle bir sey yap hem kendini savunmayi ogreniyorsujn hem de cidden eglenceli bir spor dali :)Adım Tuğba Karabük mehmet vergili fen lisesinde okuyorum lise 1 e gidiyorum gecen sene yazın 89 kilodan 79 kiloya düşmüştüm kilomu korudum ama veremedim .Şu an 79.8 im hedefim yaza kadar 69 olmak boyum 1.68 ben normalde 70-79 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor a katilmak icin yazmistim orda kimse olmayinca otimoti davet etti bende buraya geldim araniza alirsaniz sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?