- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Desene ilk hedefime ulastim sirada ikinci hedef var ramazandan once 65 olmaliyimtabii Bitane Baharımız var ya bizim,editörümüz onda var hepsi.
bizim görebileceğimiz ayrı bir yer yok yada ben bilmiyorumsadece sonuç listelerinde ilk girdiğiniz etepta belli biz oradan görebiliyoruz şimdi eve geldim seninkine baktım hakketten 70 'miş bak sen demesen benim haberim yok aslında geçen hafta seni mezun bile etmeliymişiz kaçak kaçak yarışmış bizim kız
vayy o kadar kısa sürede mi yani? İnşallah canımDesene ilk hedefime ulastim sirada ikinci hedef var ramazandan once 65 olmaliyim
Yuppi 4. Olmusuz
Vermem lazim canim benim belli olmaz ramazanda alirsam enazindan vermis bisekilde ramazana gireyim rahatolayimvayy o kadar kısa sürede mi yani? İnşallah canımben hepp Ramazanda kilo alırım bitek geçenkinde almamıştım tabii burda olmamaın sayesinde
gezenti seniikilomu da bildirip gideyim yarın gelemeyebilirim yoğun bir gün beni bekliyor haftasonu da il dısında olacagım bebekler ben özleyinn
sabah sabah güzel tempoyla başlıyorsun heeşimdi geçmiş sayfaları okudum sabah 6 kalkarım ben 10 dk lık yürüyüşle oğlummu anneme bırakıyorum saonra 10 hızlı bi şekilde servis durağına sonra iş küçük peynirli poğaca var onu ve yeşil cay içim bugunluk :))
canımm biz iyiyiz sen nasılsın? bugün yoğunluk vardı biraz malum cuma heryerde aynıdır son günselam kızlaar. nasılsınız ? neler yapıyorsunuz ?
ne ameliyatı canım hayırdır?teşekkür ederim ispanyol. inşallah almam. yakında ameliyat olacagım sonrasında yatarken de almaktan pek korkuyorum. yattıgım dönemde buraya daha sık ugrayabilirim ama kilo bildirimi yapamam sanırım cünkü spor vs yapamayacagım için saglıklı olmaz
moral bozmak yokMerhaba kızlar bu hafta hiç verememişim yaa moralim çok bozukdikkat ettim bu hafta sadece bazı günler sporumu ve diyetimi aksattım aslında zayifladigimi hissediyorum ama tartı öyle demiyo malesef... Ben 45 günde bir regl olurum regl dönemin yaklaşıyor ondan da olabilir...üfff ne bilim anlayacaginiz 93,4
gidecek canım zamanlaselam kızlarrrr eksiyi görmenin mutluluğu ile nasılsınızzzz
geçen hafta 83.4
bu hafta 82.4
sonunda kırdım azmi gene geldim 82 ye bu 80 ler yapıştı çıkmıyo yaaaaaa
tamam canımSelam kızlar.
Sohbetlerinizi merak ediyorum ama gecmisi okumaya vaktim yok su an. Daha sonra okuycam.
Annemin ameliyati oldu bugün. Şimdilik iyi ana patoloji sonucu bekliycez. Temiz çıkar inşallah.
Bı eczanede tartildim tok karna ve tabi üst basım vardı bayağı. 75 çıktı 74 kabul ediyorum. Dün öleydim çünkü.
canım geçen haftada 3. olmuştuk iyi gidiyoruzz4. Olmuşuz süppeeeeeerrGeçen haftayı telafi ettik sanırım
Kızlar yarın aöf sınavım var ona çalışmak için çıkmam lazım uff bu hafta çok yoğunun finaller başladı
yok kuzum kızarmıyım hiçç...paslaşmadık zaten aklımdaydıApriL_2007 canım kusura bakma senden cevap gelmeyince taşımadım listeyi.. sonra da oğluşumun mezuniyet töreni vardı ona gittik saat 4 te.. kızmadın di mii
evvet çokk güzelllayy bu arada 4. olmuşuz çok sevinddim
gezenti senii
sabah sabah güzel tempoyla başlıyorsun heecanım sık sık uğra tamam mı? ne iş yapıyorsun?
canımm biz iyiyiz sen nasılsın? bugün yoğunluk vardı biraz malum cuma heryerde aynıdır son günsen neler yapıosun canım benim özledik
ne ameliyatı canım hayırdır?
moral bozmak yokverememişsin hatta almışsın bile geçen hafta 93,2'ydi kilon neyse haftaya listeye gireceksin heee ona göre davran gitsin bakalım kilolar ama dediğim gibi pes etmek yok can sıkmak yok canım ok?
gidecek canım zamanlasen az uğramaya başladın sanki ondan mı kaldı bu kilocuklar bakim acaba sık gel eritelim kuzum alt grupta seni bekliyorum
tamam canımİnşallah canım temiz çıksın
canım zaten sende geçen hafta 75din şimdi tartı değişikliğin var belkide aynısındır ben onu 75 olarak kabul edeyim yinede. tahmin yürüterek olmaz.zaten haftaya cuma listede olacaksın bakalım haftaya kaç çıkıcaksın? peki eve dönecekmisin sen haftaya?
tamam canımBelli olmaz canım. Annemin durumuna ve sonuclarına göre belli olacak dönüşüm. Pazartesi de 74 tartilmistim ama farketmez. Biz yuksek tutalım da kilo alırsam filan belli olmasın
tamam canımrahatlama yok sadece tartı ne dediyse onu kabul ederim ben sonra çıkartırım bak acısını
annen nasıl şimdi canım ? napıyor?Su isleri bı atlatalım çıkar tabi acısını
annen nasıl şimdi canım ? napıyor?
ağrısı olmaması güzel neyseki ablaların varmış.iyiki gitmişsin canımHastanede bu gece. Ne zaman çıkar bilmiyoruz. En azından ağrısı filan yok iste. Benim cocuklar kucuk olduğu icin cok kalamadım yannda. 2 ablam yanında bı gece
ağrısı olmaması güzel neyseki ablaların varmış.iyiki gitmişsin canım
iyi geceler canımm...Evet. Daha basit bit operasyon olacağını saniyorduk. Gelmem cok iyi oldu.
Şimdi yatıyorum iyi geceler size
Muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?