Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

GRUPLAR...............

89 / 80 ARASI

Gunessel (82.4)

79 / 70 ARASI

ApriL_2007 (77.5)
Mlyt (73.5)

69 / 60 ARASI

Burcu_87 (69.8)
İspanyol (69.7)
Deadline (64)
TuTii (60.8)

59 / 50 ARASI

Michi (58.7)
Sosyestetik (57)

Desene ilk hedefime ulastim sirada ikinci hedef var ramazandan once 65 olmaliyim
Yuppi 4. Olmusuz

Desene ilk hedefime ulastim sirada ikinci hedef var ramazandan once 65 olmaliyim
Yuppi 4. Olmusuz
vayy o kadar kısa sürede mi yani? İnşallah canım ben hepp Ramazanda kilo alırım bitek geçenkinde almamıştım tabii burda olmamaın sayesinde

vayy o kadar kısa sürede mi yani? İnşallah canım ben hepp Ramazanda kilo alırım bitek geçenkinde almamıştım tabii burda olmamaın sayesinde
Vermem lazim canim benim belli olmaz ramazanda alirsam enazindan vermis bisekilde ramazana gireyim rahatolayim 1ay var ins. Veririm olmadi 67 yi gorsem super olur

kilomu da bildirip gideyim yarın gelemeyebilirim yoğun bir gün beni bekliyor haftasonu da il dısında olacagım bebekler ben özleyinn
gezenti senii

sabah sabah güzel tempoyla başlıyorsun hee canım sık sık uğra tamam mı? ne iş yapıyorsun?

selam kızlaar. nasılsınız ? neler yapıyorsunuz ?
canımm biz iyiyiz sen nasılsın? bugün yoğunluk vardı biraz malum cuma heryerde aynıdır son gün sen neler yapıosun canım benim özledik

ne ameliyatı canım hayırdır?
moral bozmak yokverememişsin hatta almışsın bile geçen hafta 93,2'ydi kilon neyse haftaya listeye gireceksin heee ona göre davran gitsin bakalım kilolar ama dediğim gibi pes etmek yok can sıkmak yok canım ok?

selam kızlarrrr eksiyi görmenin mutluluğu ile nasılsınızzzz
geçen hafta 83.4
bu hafta 82.4
sonunda kırdım azmi gene geldim 82 ye bu 80 ler yapıştı çıkmıyo yaaaaaa
gidecek canım zamanla sen az uğramaya başladın sanki ondan mı kaldı bu kilocuklar bakim acabasık gel eritelim kuzum alt grupta seni bekliyorum

tamam canımİnşallah canım temiz çıksın
canım zaten sende geçen hafta 75din şimdi tartı değişikliğin var belkide aynısındır ben onu 75 olarak kabul edeyim yinede. tahmin yürüterek olmaz.zaten haftaya cuma listede olacaksın bakalım haftaya kaç çıkıcaksın? peki eve dönecekmisin sen haftaya?

4. Olmuşuz süppeeeeeerr Geçen haftayı telafi ettik sanırım
Kızlar yarın aöf sınavım var ona çalışmak için çıkmam lazım uff bu hafta çok yoğunun finaller başladı

4. Olmuşuz süppeeeeeerr Geçen haftayı telafi ettik sanırım
Kızlar yarın aöf sınavım var ona çalışmak için çıkmam lazım uff bu hafta çok yoğunun finaller başladı
canım geçen haftada 3. olmuştuk iyi gidiyoruzztamam canım iyi dersler gelebildiğin zamanlarda gel

ApriL_2007 canım kusura bakma senden cevap gelmeyince taşımadım listeyi.. sonra da oğluşumun mezuniyet töreni vardı ona gittik saat 4 te.. kızmadın di mii

Belli olmaz canım. Annemin durumuna ve sonuclarına göre belli olacak dönüşüm. Pazartesi de 74 tartilmistim ama farketmez. Biz yuksek tutalım da kilo alırsam filan belli olmasın

Belli olmaz canım. Annemin durumuna ve sonuclarına göre belli olacak dönüşüm. Pazartesi de 74 tartilmistim ama farketmez. Biz yuksek tutalım da kilo alırsam filan belli olmasın
tamam canımrahatlama yok sadece tartı ne dediyse onu kabul ederim ben sonra çıkartırım bak acısını

Hastanede bu gece. Ne zaman çıkar bilmiyoruz. En azından ağrısı filan yok iste. Benim cocuklar kucuk olduğu icin cok kalamadım yannda. 2 ablam yanında bı gece
ağrısı olmaması güzel neyseki ablaların varmış.iyiki gitmişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…