- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
inşallah cnm çok istiyorum yaay canımm teşekkürler..
gider kuzum gideeerrr.. bak 3 hafta 70lerde süründüm durdum sonunda düştüm 69lara.. seni de yakınsın kurtulacaksın 80lerden
az uğramak değil cnm ev telaşı gelen giden yerleşme derken düzenli beslenemiyorumgezenti senii
sabah sabah güzel tempoyla başlıyorsun heecanım sık sık uğra tamam mı? ne iş yapıyorsun?
canımm biz iyiyiz sen nasılsın? bugün yoğunluk vardı biraz malum cuma heryerde aynıdır son günsen neler yapıosun canım benim özledik
ne ameliyatı canım hayırdır?
moral bozmak yokverememişsin hatta almışsın bile geçen hafta 93,2'ydi kilon neyse haftaya listeye gireceksin heee ona göre davran gitsin bakalım kilolar ama dediğim gibi pes etmek yok can sıkmak yok canım ok?
gidecek canım zamanlasen az uğramaya başladın sanki ondan mı kaldı bu kilocuklar bakim acaba sık gel eritelim kuzum alt grupta seni bekliyorum
tamam canımİnşallah canım temiz çıksın
canım zaten sende geçen hafta 75din şimdi tartı değişikliğin var belkide aynısındır ben onu 75 olarak kabul edeyim yinede. tahmin yürüterek olmaz.zaten haftaya cuma listede olacaksın bakalım haftaya kaç çıkıcaksın? peki eve dönecekmisin sen haftaya?
Menun guzel fakat aksami gec saate birakmissingünaydınn kızlaaar
dünkü listem;
sabah 9 da 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 12de okulda küçük bi ekmek içine tavuk eti koyuyolardı döner gibi onu yedim
akşam 8de (geç oldu biraz) 1 kaşık tavuk sote 1 kaşık pilav yedim
kızlar bildirim yapıp çıkıyorum hemen size mutlu cumartesi günleriiiiiii
2.5 lahmacunmu kiz nasil yedin onu ben normalde 1.5 yiyorsum simdi 1tane bile yeterken sen nasil yedin sporda yapmamissin aksamlari hafif yeki kilo vermen hizlassin canim olabildigincede erken ye ac yat yaz geldi artikGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Kahvaltı 8:15
K.k. Beyaz peynir
3 zeytin
Salata
Öğle 12:00
Avuç icinden az çığ kuruyemis
1 dilim kadar
Kahve sekersiz
17:30
1,5 ayran
2,5 kadar lahmacun
Lahmacun biraz fazla kacti ama yatana kadar su ictim
En az 2lt su
Menün çok güzel canım geçmiş olsunGunaydin kizlar dunku menum
Sabah 1h.yumurta 2.d.c.ekmek
1T.k recel 4zeytin 1k.k peynir cay domates biber
Oglen 1kase arpa corbasi 1.d.c.ekmek
Aksam 1tane cigkofte 1bardak sut
2ltsu 45 dkka tempolu yuruyus 5 dkka hareket 50 ip atlama
Ama bugun spor yapamayacagim buyuk ihtimalle ufakkizimi kucagimdan indirirken yanlis hareket yaptim sirtim cok agriyor bugun
o zamann diyosun ki artık herşey daha güzel olacak.az uğramak değil cnm ev telaşı gelen giden yerleşme derken düzenli beslenemiyorum
ama iyi tarafı hergun elimden geldiğince yürüyüşe çıkıyorum
önceden koca gün evde otururdum şimdi hareket var
cok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırımgünaydınn kızlaaar
dünkü listem;
sabah 9 da 1 yumurta 1 domates 1 etimek
öğlen 12de okulda küçük bi ekmek içine tavuk eti koyuyolardı döner gibi onu yedim
akşam 8de (geç oldu biraz) 1 kaşık tavuk sote 1 kaşık pilav yedim
kızlar bildirim yapıp çıkıyorum hemen size mutlu cumartesi günleriiiiiii
bir dilim kadar ney? Güzel canım menünGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Kahvaltı 8:15
K.k. Beyaz peynir
3 zeytin
Salata
Öğle 12:00
Avuç icinden az çığ kuruyemis
1 dilim kadar
Kahve sekersiz
17:30
1,5 ayran
2,5 kadar lahmacun
Lahmacun biraz fazla kacti ama yatana kadar su ictim
En az 2lt su
saatler unutulmuş canımmm. Çok güzel menünnGunaydin kizlar dunku menum
Sabah 1h.yumurta 2.d.c.ekmek
1T.k recel 4zeytin 1k.k peynir cay domates biber
Oglen 1kase arpa corbasi 1.d.c.ekmek
Aksam 1tane cigkofte 1bardak sut
2ltsu 45 dkka tempolu yuruyus 5 dkka hareket 50 ip atlama
Ama bugun spor yapamayacagim buyuk ihtimalle ufakkizimi kucagimdan indirirken yanlis hareket yaptim sirtim cok agriyor bugun
yine güzel menünGünaydın canlarımmmm
Dünkü listem
Sabah 8.00
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 dilim peynir
Şekersiz çay
10.00 nescafe
13.30 1 Kaşarlı tost
1 ayran
16.00 1 elma
Yeşil çay
19.00 2 kş bulgur pilavı
3 kaşık bamya
1 bardak ayran
2lt su
Spor yok
Gittim canım liste resmen iki kişinin doyabilecegi bir listeydi bende eski listemi çıkarıp dolaba astım onu uyguluyorum bu sabahtan itibareno zamann diyosun ki artık herşey daha güzel olacak.Güneşcim aklıma geldide senin bir arkadaşın vardı ya ona ne oldu? Barıştınız mı?
cok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırımsanada en güzelinden olsun canımmmm
bir dilim kadar ney? Güzel canım menündışarlarda olmana rağmen iyi
saatler unutulmuş canımmm. Çok güzel menünnkızlar nasıl ? Sanada geçmiş olsun canım bugünlük dinlen
yine güzel menünmlytcım ne oldu bakim diyetisyen ? Ne yaptın
neden o kadar yoğun bir liste vermiş ki acaba bir bildiği vardır drun sormadın mı bu çok diye?Gittim canım liste resmen iki kişinin doyabilecegi bir listeydi bende eski listemi çıkarıp dolaba astım onu uyguluyorum bu sabahtan itibaren
Saatlere bakmiyorum canim ama aksam saatini 5ten sonra yemiyorum ufakligin burnunun akintisi gitmedi ayni sokak cocuklari gibi burnu hep akiyor kollara suruyor iyyyk baskasinin cocugu olsa midem bulaniro zamann diyosun ki artık herşey daha güzel olacak.Güneşcim aklıma geldide senin bir arkadaşın vardı ya ona ne oldu? Barıştınız mı?
cok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırımsanada en güzelinden olsun canımmmm
bir dilim kadar ney? Güzel canım menündışarlarda olmana rağmen iyi
saatler unutulmuş canımmm. Çok güzel menünnkızlar nasıl ? Sanada geçmiş olsun canım bugünlük dinlen
yine güzel menünmlytcım ne oldu bakim diyetisyen ? Ne yaptın
sen yinede saatleri yaz kuzum biliyorsun kurallarımız arasında var. Ben biliyorum ne kadar dikkatlisin ama erken yemek konusunda herkes bilmez.kural kuraldır diyerek tahminen saatlerini yazSaatlere bakmiyorum canim ama aksam saatini 5ten sonra yemiyorum ufakligin burnunun akintisi gitmedi ayni sokak cocuklari gibi burnu hep akiyor kollara suruyor iyyyk baskasinin cocugu olsa midem bulanir
Kas gevsetici aldim bugun dinlenirim saol canim 3gundirde yogun yaptim yuruyus ip atlama hareket yordum kendimi pazartesi tekrar baslayacagim ic bacak icinhareket bilen varmi kizlar bana soyleyin onuda yapayim kilo verdikce ic bacaklar sarksin istemiyorum
Plates de iç bacak hareketleri süper hem toparlar hem sarkmasini engeller fitness da olabilir ahh bide ben de yapabilsemSaatlere bakmiyorum canim ama aksam saatini 5ten sonra yemiyorum ufakligin burnunun akintisi gitmedi ayni sokak cocuklari gibi burnu hep akiyor kollara suruyor iyyyk baskasinin cocugu olsa midem bulanir
Kas gevsetici aldim bugun dinlenirim saol canim 3gundirde yogun yaptim yuruyus ip atlama hareket yordum kendimi pazartesi tekrar baslayacagim ic bacak icinhareket bilen varmi kizlar bana soyleyin onuda yapayim kilo verdikce ic bacaklar sarksin istemiyorum
Hastane işleri belimin ağrısı derken listeyi aldım geldim bide baktım 2 kişilik liste bide bu listeyi uygula 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamam 1 ay boyunca aynı listeyi uygulamaya bende eskileri çıkardım bugün başladım buarada ilk defa cumartesi günü başladım diyete hep pazartesi günü başlardimneden o kadar yoğun bir liste vermiş ki acaba bir bildiği vardır drun sormadın mı bu çok diye?
anladım canım 1ay sonra gitmek de çokmuşHastane işleri belimin ağrısı derken listeyi aldım geldim bide baktım 2 kişilik liste bide bu listeyi uygula 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamam 1 ay boyunca aynı listeyi uygulamaya bende eskileri çıkardım bugün başladım buarada ilk defa cumartesi günü başladım diyete hep pazartesi günü başlardim
Teşekkür ederim canım evet bu sefer ki devletti bidaha tövbeanladım canım 1ay sonra gitmek de çokmuşgecenlerde bi arkadasım gitti her cumartesi gidiyordu o yüzden sıkılmadı seninki devlet sanırım onlar öyle oluyor listeyi tutuştururlar eline git de pek gelme mantığı...
Tamam canım uygularsan senin eskileri daha iyi olur.zaten ptesi diyete baslanmaz derler hep en iyisini yapmışsın başarılar dilerim tedavi sürecinde
Tsk ederim bende iyi sayılırım. Malum tatili gördüm ya hemen geç uyandım şimdi kahvaltımı ediyorum evde biraz işlerim var halletmem gereken sonrasında annemin yanına gideceğimTeşekkür ederim canım evet bu sefer ki devletti bidaha tövbe
Neyse canım sen ne yapıyorsun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?