Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tsk ederim bende iyi sayılırım. Malum tatili gördüm ya hemen geç uyandım şimdi kahvaltımı ediyorum evde biraz işlerim var halletmem gereken sonrasında annemin yanına gideceğim
Kolay gelsin canım
Oh iyi yapmışsın dinlen tabi annecigine de tekrar gecmis olsun

Tmm canim tahmini yazarim
Plates de iç bacak hareketleri süper hem toparlar hem sarkmasini engeller fitness da olabilir ahh bide ben de yapabilsem
Basla canim sarkmalar olursa hicte hos gozukmez zayiflayinca

Malum hafta sonu çocukların banyosu çamaşır ütü yapıcam tabi yapabilirsem
Bizde cocuklari evde zaptedemedigimizden yesillik biyerlere gidicez gelin gorumce kaynana 4bebeyle

Malum hafta sonu çocukların banyosu çamaşır ütü yapıcam tabi yapabilirsem
yapabildiğin kadar yap canım kolay gelsinnn ...

Tmm canim tahmini yazarim

Basla canim sarkmalar olursa hicte hos gozukmez zayiflayinca

Bizde cocuklari evde zaptedemedigimizden yesillik biyerlere gidicez gelin gorumce kaynana 4bebeyle
Canım sanada iyi gezmeler gezentii

Dunyayı yemedim canım 2.5 lahmacun yedim alt tarafı :)
Aksam yemeğim de 5 buçukta dikkatini çekerim.
Bir de annemin hastalığı dolayısıyla yanındayım spor imkanım yok

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

evet cnm inş çok daha güzel olacak
yok cnm barışmadık oturdum ölçtüm biçtim tarttım yok ben o günden sonra sahte dostluk yapamam onunla
ha kinim varmı asla yok yine kapımı çalabilir ama o tarz ortamlarımda asla yeri olmaz
gerçi zaten yeni evimi bilmiyor
anneme uğramış geçen gün selam söylemiş
kızıda gunes teyzeme götür beni filan demiş
annemde geçen soğuk soğuk gieçtin yanımdan demiş
anneside yani o kavga ettiğim yok yok olurmu hiç öyle şey
babannesine küsmüş ondan öyle yapmış demiş
çıkar gelirmi bilemem ama dediğim gibi gelsede eskisi gibi olamam

Haklısın canım , daha kaliteli dostluklara diyorum o zaman tabiki kin duymak anlamsız herkes hata yapar, sadece hiçbirşey eskisi gibi olmaz bu kalır insana

tabiki kilolu insan ne kadar ben çok mutluyum diyosada ya yalandır yada kendini kandırıyordur. Özgürce yaşamak için gitsin bakalım kilolar
tabiki şu andada mutluyuz ama kadınlar hep daha fazlasını ister bunun için
daha az kilo daha fazla mutlulukkk

cok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırım sanada en güzelinden olsun canımmmm
ayy unutmuşum onu 1 saat hızlı tempo yürüyüş öğlen yürüyerek gelemedim kombim bozuktu tamirci acele ettirdi beni
1,5 lt su içtim bide
kızlar dışarıda işlerim vardı tüm günüm gitti yaa
diyetime sadığım ama bişey yemedim dışarıda
yalnız akşam gelemeyebilirim yarın sınavım var ona bakıcam biraz sonra kendi bölüm dersime çalışcam daha off bittim ben stres oldum işte bu dönemde istesende istemesende iştahı kaçıyo insanın diyetime faydası olcak galiba hepinizi çook seviyorum gelemezsem çook özür dilerim şimdiden

kızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum ya sabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…