Kolay gelsin canımTsk ederim bende iyi sayılırım. Malum tatili gördüm ya hemen geç uyandım şimdi kahvaltımı ediyorum evde biraz işlerim var halletmem gereken sonrasında annemin yanına gideceğim
Saolasın cnmmKolay gelsin canım
Oh iyi yapmışsın dinlen tabi annecigine de tekrar gecmis olsun
Malum hafta sonu çocukların banyosu çamaşır ütü yapıcam tabi yapabilirsemSaolasın cnmmsen napıosun bugün ?
Tmm canim tahmini yazarimsen yinede saatleri yaz kuzum biliyorsun kurallarımız arasında var. Ben biliyorum ne kadar dikkatlisin ama erken yemek konusunda herkes bilmez.kural kuraldır diyerek tahminen saatlerini yaz
Eee tabi senin kuzun hiç iğrenmek olurmu, Rabbim başka dert vermesin canım geçer sümüklünün derdi biter
İç bacak konusunda hiç bilgim yok bilenler yardımcı olun bakim Burcu' ya şişştttt
Basla canim sarkmalar olursa hicte hos gozukmez zayiflayincaPlates de iç bacak hareketleri süper hem toparlar hem sarkmasini engeller fitness da olabilir ahh bide ben de yapabilsem
Bizde cocuklari evde zaptedemedigimizden yesillik biyerlere gidicez gelin gorumce kaynana 4bebeyleMalum hafta sonu çocukların banyosu çamaşır ütü yapıcam tabi yapabilirsem
yapabildiğin kadar yap canımMalum hafta sonu çocukların banyosu çamaşır ütü yapıcam tabi yapabilirsem
Canım sanada iyi gezmeler gezentiiTmm canim tahmini yazarim
Basla canim sarkmalar olursa hicte hos gozukmez zayiflayinca
Bizde cocuklari evde zaptedemedigimizden yesillik biyerlere gidicez gelin gorumce kaynana 4bebeyle
Saol canimyapabildiğin kadar yap canımkolay gelsinnn ...
Canım sanada iyi gezmeler gezentii
Menun guzel fakat aksami gec saate birakmissin
Hani sporla su bildirimi canim
2.5 lahmacunmu kiz nasil yedin onu ben normalde 1.5 yiyorsum simdi 1tane bile yeterken sen nasil yedin sporda yapmamissin aksamlari hafif yeki kilo vermen hizlassin canim olabildigincede erken ye ac yat yaz geldi artik
evet cnm inş çok daha güzel olacako zamann diyosun ki artık herşey daha güzel olacak.Güneşcim aklıma geldide senin bir arkadaşın vardı ya ona ne oldu? Barıştınız mı?
cok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırımsanada en güzelinden olsun canımmmm
bir dilim kadar ney? Güzel canım menündışarlarda olmana rağmen iyi
saatler unutulmuş canımmm. Çok güzel menünnkızlar nasıl ? Sanada geçmiş olsun canım bugünlük dinlen
yine güzel menünmlytcım ne oldu bakim diyetisyen ? Ne yaptın
Haklısın canım , daha kaliteli dostluklara diyorum o zamanevet cnm inş çok daha güzel olacak
yok cnm barışmadık oturdum ölçtüm biçtim tarttım yok ben o günden sonra sahte dostluk yapamam onunla
ha kinim varmı asla yok yine kapımı çalabilir ama o tarz ortamlarımda asla yeri olmaz
gerçi zaten yeni evimi bilmiyor
anneme uğramış geçen gün selam söylemiş
kızıda gunes teyzeme götür beni filan demiş
annemde geçen soğuk soğuk gieçtin yanımdan demiş
anneside yani o kavga ettiğim yok yok olurmu hiç öyle şey
babannesine küsmüş ondan öyle yapmış demiş
çıkar gelirmi bilemem ama dediğim gibi gelsede eskisi gibi olamam
tabiki kilolu insan ne kadar ben çok mutluyum diyosada ya yalandır yada kendini kandırıyordur. Özgürce yaşamak için gitsin bakalım kilolar
gerçektende fiziksel özelliklerin sağlıklı bir bedenin ruh halinde aşırı etkisi var
tabiki şu andada mutluyuz ama kadınlar hep daha fazlasını ister bunun içintabiki kilolu insan ne kadar ben çok mutluyum diyosada ya yalandır yada kendini kandırıyordur. Özgürce yaşamak için gitsin bakalım kilolar
Herşeyin fazlası ama kilonun azıtabiki şu andada mutluyuz ama kadınlar hep daha fazlasını ister bunun için
daha az kilo daha fazla mutlulukkk
ayy unutmuşum onu 1 saat hızlı tempo yürüyüş öğlen yürüyerek gelemedim kombim bozuktu tamirci acele ettirdi benicok güzel menüü su ve spor? Aceleden unuttun sanırımsanada en güzelinden olsun canımmmm
Canim kusura bakma annenin yaninda oldugunu unutmusumDunyayı yemedim canım 2.5 lahmacun yedim alt tarafı :)
Aksam yemeğim de 5 buçukta dikkatini çekerim.
Bir de annemin hastalığı dolayısıyla yanındayım spor imkanım yok
Gecmis olsun canim dikkat et kendinekızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum yasabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?