- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
geçmiş olsun canımmm.yat dinlen iyi ol gelkızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum yasabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum
Tamam canım başarılar dilerim sende seviliorsunayy unutmuşum onu 1 saat hızlı tempo yürüyüş öğlen yürüyerek gelemedim kombim bozuktu tamirci acele ettirdi beni
1,5 lt su içtim bide
kızlar dışarıda işlerim vardı tüm günüm gitti yaa
diyetime sadığım ama bişey yemedim dışarıda
yalnız akşam gelemeyebilirim yarın sınavım var ona bakıcam biraz sonra kendi bölüm dersime çalışcam daha off bittim ben stres oldum işte bu dönemde istesende istemesende iştahı kaçıyo insanındiyetime faydası olcak galiba hepinizi çook seviyorum gelemezsem çook özür dilerim şimdiden
Canim kusura bakma annenin yaninda oldugunu unutmusumrabbim sifalar versin canim
kızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum yasabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum
Günaydın canım annen nasıl oldu daha iyidir inşaallahGünaydın herkeslere mcuk
Çok geçmiş olsun canımkızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum yasabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum
şimdi yanındayım canım şükür iyide tabi ayağı ara ara sancılı ağrıyor elimizden bişey gelmiyor maleseff...Günaydın canım annen nasıl oldu daha iyidir inşaallah
İnşallah çabucak atlatırşimdi yanındayım canım şükür iyide tabi ayağı ara ara sancılı ağrıyor elimizden bişey gelmiyor maleseff...
Sen nasılsın canım ? Napıyorsun?
çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlan çabucakkızlar cok fena gribim ben dün geceden beri yatiyorum her tarafim ağrıyor başımda cok ağrıyor yerimden kalkamiyorum yasabah boğazım agriyordu iyice halsizlestim gelemedim ondan haberiniz olsun hatta şimdide kaçıyorum
çook geçmiş olsunİnşallah çabucak atlatır
İyiyim canım ilaçlar etkisini gösteriyor malesef sabah aynaya bir baktım yüzüm şiş sonra biraz indi ama tam değilBu hafta izinliyim değilmi
Menün güzel olmuş canım ayarlamissinçok geçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlan çabucak
çook geçmiş olsun
kızlar tünaydın ancak gelebildim
dünkü listem
sabah 7de 1 domates yarım yumurta 2-3 kırıntıda etimek yedim
öğlen 1 açma yedim
4 te 1 dondurma yedim(çok sıcaktı hava dayanamadım)
akşam 3 kaşık pilav 2 domates yedim
2 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
yarın sınavım var çok nadir girebilirim bugün haberiniz olsun
Tamam tatlım menü güzel az ve özçok geçmiş olsun canım iyi bak kendine toparlan çabucak
çook geçmiş olsun
kızlar tünaydın ancak gelebildim
dünkü listem
sabah 7de 1 domates yarım yumurta 2-3 kırıntıda etimek yedim
öğlen 1 açma yedim
4 te 1 dondurma yedim(çok sıcaktı hava dayanamadım)
akşam 3 kaşık pilav 2 domates yedim
2 saat yürüdüm 1,5 lt su içtim
yarın sınavım var çok nadir girebilirim bugün haberiniz olsun
hemen mi şişti yaw? Hastalık zor kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah çabucak atlatır
İyiyim canım ilaçlar etkisini gösteriyor malesef sabah aynaya bir baktım yüzüm şiş sonra biraz indi ama tam değilBu hafta izinliyim değilmi
Amin canım sagol izne ayrilayim ben durum vahimhemen mi şişti yaw? Hastalık zor kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsunevet canım istiyorsan yazarım izinli sen ne dersen o
Tamam canımAmin canım sagol izne ayrilayim ben durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?