Canım devam tabikilisteye girişimin şerefine 91.7
nişan resimlerinde çok çirkin çıkmışım maaalesef.. oğluşumun mezuinyet töreni fotolarına bakıcam akşam (görümcem çekmişti akşam gelecek ) ordakilerden koyarım..süpersin sen ya hala bıraktığım gibisin azim konusunda yanibeden olarak bıraktığımdan küçüksün ama bana yetiştin maşallah burcu sana takılcaktım tam izne ayrıldım dur peşine takılayım artık çek beni götür gittiğin yere
İspanyol şimdiki halinin resimleri var mı nişandan falan hiç çok merak ediyorum harika gidiyorsun 10 kilo falan verdin ya sen nasıl oldun acaba var mı resim
april senin de şu anki resmin ver mı hiç çok merak ediyorum senle ispanyolu
tebrikler canım baktım baya iyi gidiyorsun hadi bakalım sende bizim fıstıklar gibi azimli olursan hep neler olur neler
yok kıızz benim oğlum usludur .. o zaten bütün gün tablet ya da tlf elinde, ya da oyuncaklarıyla oynar durur.. ben,i yormazispanyoll okulların tatil olmasına az kaldı senin oğlan evde olunca napacaksın ya evde curcuna kalabalık çok uğrayamazsın ozaman değil mi
tamam resim eklersen haber ver gözümüz güzellik görsünnişan resimlerinde çok çirkin çıkmışım maaalesef.. oğluşumun mezuinyet töreni fotolarına bakıcam akşam (görümcem çekmişti akşam gelecek ) ordakilerden koyarım..
yok kıızz benim oğlum usludur .. o zaten bütün gün tablet ya da tlf elinde, ya da oyuncaklarıyla oynar durur.. ben,i yormaz
evet evde de bişey istediği zaman canın zayıflayınca nasıl hissedeceğini düşün insan tabiki arada bişeyler yemek istiyor ama hedef koy belli hedeflere ulaşınca akşam öğünü hariç bir öğünde ye onu mesela tamamende kısıtlama sonra saldırmamak açısından düzenini otrtmayı başarırsan gerisi geliyor
saçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım datamam resim eklersen haber ver gözümüz güzellik görsünusluysa çok güzel o zaman yormaz seni ya tatilin tadını çıkarırsınız nişanda çirkin çıkmamışsındır ya çeken çekememiştir bi kere sen çirkin çıkamazsın
çok iyi olmuşsun sen eski halini hatırlıyorumda vay be baya incelmişsin harika gidiyorsundeadline bu nişandanönce kıyafet denerken
anladım ya benimde mezuniyet balosunda öyle olmuştu ya kuaför saçımı çok kötü yapmıştı birde makyajı da onlar yapmıştı çok ağır yapmışlar silecek vaktim olmamıştı şimdi mezuniyet resmim yok hepsini sildim çok korkunç olmuşum bir tane var sanırım oda anı olsun diye saklıyorumsaçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım da
evet bende öyle yapıyordum kaçamak günüm cuma günüydü tartı sonrasıKesinlikle katılıyorum. Hep aynı seyleri yiyince bir zaman sonra bunalıyor insan ve ilk onlara saldırıyor. Ben de sevdiklerimden azıcık da olsa yiyorum, sonraki öğünümu ona göre planliyorum.
Mesela dün misafirlerimiz vardı. En sevdiğim kekten yapmış getirmiş: havuclu tarcinli tam bugday unundan. O masada bir koktu bana anlatamam. Yarın dedim bir öğünüm onu yapicam
hahahaaa yok daha neler... ninesi sanmasınlar yeter bana..çok iyi olmuşsun sen eski halini hatırlıyorumda vay be baya incelmişsin harika gidiyorsunşimdiden çıtır anne olmuşsun biraz daha zayıflasan çocuklarını kardeşin sanabilirler
yok kııızzz ne çıtırı.. bildiğin dombiliyim yavVaaaay
Zaten citirsin neyine ugrasiyosun
Masallah
evet canım .. neyseki düğün akşam olacak .. bol vaktimiz olur.. nişan öğlendi.. 10 30 da ancak kuaföre gidebildik.. bi de saçlar kıvırcık fönlediler falan .. beğenmedim ama hiç.. yine de bir foto koyayım senin içinanladım ya benimde mezuniyet balosunda öyle olmuştu ya kuaför saçımı çok kötü yapmıştı birde makyajı da onlar yapmıştı çok ağır yapmışlar silecek vaktim olmamıştı şimdi mezuniyet resmim yok hepsini sildim çok korkunç olmuşum bir tane var sanırım oda anı olsun diye saklıyorumneyse İspanyol düğünde dikkat et aman nişan bu çok önemli değil o kadar düğünde zaten fıstık gibi olacaksın
evet saçların çok güzel olmamış sen daha güzelsin normalde ama çokta kötü değil de sen yapsan daha iyi olabilirniş birde ben senin saçlarını çok beğeniyorum kıvırcıkkenhahahaaa yok daha neler... ninesi sanmasınlar yeter bana..
yok kııızzz ne çıtırı.. bildiğin dombiliyim yav
evet canım .. neyseki düğün akşam olacak .. bol vaktimiz olur.. nişan öğlendi.. 10 30 da ancak kuaföre gidebildik.. bi de saçlar kıvırcık fönlediler falan .. beğenmedim ama hiç.. yine de bir foto koyayım senin içinEki Görüntüle 1543015
aslında çok değil sadece kuru olmuş yediklerinmeyveyle tamamlaman da iyi olmuş sen işini bilirsin canımmmm, peki şimdi kaç kilosun bilelimde ona göre konuşalım tabii
tekrar geçmiş olsun canım umarım rahat bir dönem olur senin için mümkün olduğuncaben sana atarım kalp üzülme
daha varmış canım o zamana sen fıstık gibi olursun inşallah istediğin kiloya da ulaşırsın
hahhaaa april fena kamçılar söyleyeyimm...
bana bayan pozitif de derler robocopun dışında.. benim çok takma adım var yaaa.. birara liste yapayım
oyyy canım geçmiş olsun ben kaçırmışım arada bunu.. ne zaman ameliyat nerde olacaksın ..
ay cok tatlısınız siiiiz :) masallah :)hahahaaa yok daha neler... ninesi sanmasınlar yeter bana..
yok kııızzz ne çıtırı.. bildiğin dombiliyim yav
evet canım .. neyseki düğün akşam olacak .. bol vaktimiz olur.. nişan öğlendi.. 10 30 da ancak kuaföre gidebildik.. bi de saçlar kıvırcık fönlediler falan .. beğenmedim ama hiç.. yine de bir foto koyayım senin içinEki Görüntüle 1543015
uuuwwww cok süper zayıflamıssın ispanyol. tebrikler. baslayalı ne kadar oldu ? ay harika olmus, biraz daha versen mükemmel olacak
teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin.. ben de sçlarımı beğeniyorum o yüzden dedim ya keşke kendi haline bıraksaydım diyeevet saçların çok güzel olmamış sen daha güzelsin normalde ama çokta kötü değil de sen yapsan daha iyi olabilirniş birde ben senin saçlarını çok beğeniyorum kıvırcıkkendüğünde farklı olur zaten ya ama güzel olmuş elbise sana birde seni niye nine sansınlar abartma gençsin birde yüzün minyon zaten küçük gösteriyorsun bence biraz daha kilo versen kimse inanmaz
şimdiden çok geçmiş olsun canım..canım su an 62.5 falanım.bu arada profil fotosundaki sen misiiin
inşallah deadline, sonrasının kolay olması en büyük istegim :) 2 ay fln koltuk degnegiyle yuruyormussun. tabi ilk 10 gün cok fazla hareket edememe durumu da var. bir an önce iyileşip spor sahalarına geri dönmek istiyorum:
10 hazirandan sonra olacagım, Ankara Atatürk arastırma da inşallah
sağol kuşuummmmay cok tatlısınız siiiiz :) masallah :)
aralıkta başlamıştom herhalde.. 11 kilo gitti.. bir o kadar daha gitse çok iyi olacakuuuwwww cok süper zayıflamıssın ispanyol. tebrikler. baslayalı ne kadar oldu ? ay harika olmus, biraz daha versen mükemmel olacak
teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin.. ben de sçlarımı beğeniyorum o yüzden dedim ya keşke kendi haline bıraksaydım diye
şimdiden çok geçmiş olsun canım..
sağol kuşuummmm
aralıkta başlamıştom herhalde.. 11 kilo gitti.. bir o kadar daha gitse çok iyi olacak
evet bende öyle yapıyordum kaçamak günüm cuma günüydü tartı sonrasısenkilo bildirimi yaptın mı bakayım listeye girmişsin bu hafta kaç kilosun ekleyelim seni de
ameliyatın güzelce geçsin dönersin sahalara dagatesicanım su an 62.5 falanım.bu arada profil fotosundaki sen misiiin
inşallah deadline, sonrasının kolay olması en büyük istegim :) 2 ay fln koltuk degnegiyle yuruyormussun. tabi ilk 10 gün cok fazla hareket edememe durumu da var. bir an önce iyileşip spor sahalarına geri dönmek istiyorum:
10 hazirandan sonra olacagım, Ankara Atatürk arastırma da inşallah
öyle havadan sudan diyelim muhabbet ediyorduk ispanyolla çokkarşılaşamaıyorumda ben akşam giriyorum genelde İspanyol gündüz giriyor hazır karşılaşmışken konuşuyuoruzNabersiniz kızlar :) bi bakayım neler konusmussunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?