Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nişan resimlerinde çok çirkin çıkmışım maaalesef.. oğluşumun mezuinyet töreni fotolarına bakıcam akşam (görümcem çekmişti akşam gelecek ) ordakilerden koyarım..
ispanyoll okulların tatil olmasına az kaldı senin oğlan evde olunca napacaksın ya evde curcuna kalabalık çok uğrayamazsın ozaman değil mi
yok kıızz benim oğlum usludur .. o zaten bütün gün tablet ya da tlf elinde, ya da oyuncaklarıyla oynar durur.. ben,i yormaz

tamam resim eklersen haber ver gözümüz güzellik görsün usluysa çok güzel o zaman yormaz seni ya tatilin tadını çıkarırsınız nişanda çirkin çıkmamışsındır ya çeken çekememiştir bi kere sen çirkin çıkamazsın

Kesinlikle katılıyorum. Hep aynı seyleri yiyince bir zaman sonra bunalıyor insan ve ilk onlara saldırıyor. Ben de sevdiklerimden azıcık da olsa yiyorum, sonraki öğünümu ona göre planliyorum.

Mesela dün misafirlerimiz vardı. En sevdiğim kekten yapmış getirmiş: havuclu tarcinli tam bugday unundan. O masada bir koktu bana anlatamam. Yarın dedim bir öğünüm onu yapicam

saçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım da

saçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım da
anladım ya benimde mezuniyet balosunda öyle olmuştu ya kuaför saçımı çok kötü yapmıştı birde makyajı da onlar yapmıştı çok ağır yapmışlar silecek vaktim olmamıştı şimdi mezuniyet resmim yok hepsini sildim çok korkunç olmuşum bir tane var sanırım oda anı olsun diye saklıyorum neyse İspanyol düğünde dikkat et aman nişan bu çok önemli değil o kadar düğünde zaten fıstık gibi olacaksın

evet bende öyle yapıyordum kaçamak günüm cuma günüydü tartı sonrası senkilo bildirimi yaptın mı bakayım listeye girmişsin bu hafta kaç kilosun ekleyelim seni de

çok iyi olmuşsun sen eski halini hatırlıyorumda vay be baya incelmişsin harika gidiyorsun şimdiden çıtır anne olmuşsun biraz daha zayıflasan çocuklarını kardeşin sanabilirler
hahahaaa yok daha neler... ninesi sanmasınlar yeter bana..
Vaaaay
Zaten citirsin neyine ugrasiyosun
Masallah
yok kııızzz ne çıtırı.. bildiğin dombiliyim yav
evet canım .. neyseki düğün akşam olacak .. bol vaktimiz olur.. nişan öğlendi.. 10 30 da ancak kuaföre gidebildik.. bi de saçlar kıvırcık fönlediler falan .. beğenmedim ama hiç.. yine de bir foto koyayım senin için

evet saçların çok güzel olmamış sen daha güzelsin normalde ama çokta kötü değil de sen yapsan daha iyi olabilirniş birde ben senin saçlarını çok beğeniyorum kıvırcıkken düğünde farklı olur zaten ya ama güzel olmuş elbise sana birde seni niye nine sansınlar abartma gençsin birde yüzün minyon zaten küçük gösteriyorsun bence biraz daha kilo versen kimse inanmaz

aslında çok değil sadece kuru olmuş yediklerin meyveyle tamamlaman da iyi olmuş sen işini bilirsin canımmmm, peki şimdi kaç kilosun bilelimde ona göre konuşalım tabii

canım su an 62.5 falanım. bu arada profil fotosundaki sen misiiin

inşallah deadline, sonrasının kolay olması en büyük istegim :) 2 ay fln koltuk degnegiyle yuruyormussun. tabi ilk 10 gün cok fazla hareket edememe durumu da var. bir an önce iyileşip spor sahalarına geri dönmek istiyorum :

10 hazirandan sonra olacagım, Ankara Atatürk arastırma da inşallah

ay cok tatlısınız siiiiz :) masallah :)

teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin.. ben de sçlarımı beğeniyorum o yüzden dedim ya keşke kendi haline bıraksaydım diye

şimdiden çok geçmiş olsun canım..
ay cok tatlısınız siiiiz :) masallah :)
sağol kuşuummmm

uuuwwww cok süper zayıflamıssın ispanyol. tebrikler. baslayalı ne kadar oldu ? ay harika olmus, biraz daha versen mükemmel olacak
aralıkta başlamıştom herhalde.. 11 kilo gitti.. bir o kadar daha gitse çok iyi olacak

ay cok fena gaza geldim görünce korsan olarak mı takılsam ki buralarda. listede olmayınca da cok motive olamam diye korkuyorum. vermeyip sürekli diyet psikolojisinde olmak da kötü

ameliyatın güzelce geçsin dönersin sahalara dagatesi bu arada süpersin 62.5 lara gelmişsin mis gibi iyileşince gel aramıza ameliyattan sonrada muhabbete gel özletme kendini işten izinalırsın değil mi rapor falan çok çalışıyorsun sen ya hala aynı tempoda mısın

Nabersiniz kızlar :) bi bakayım neler konusmussunuz :)
öyle havadan sudan diyelim muhabbet ediyorduk ispanyolla çokkarşılaşamaıyorumda ben akşam giriyorum genelde İspanyol gündüz giriyor hazır karşılaşmışken konuşuyuoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…