Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canım ya henuz tartilamadim. Ya dışarı çıkınca ya da bı komşu var onda deniycem şansımı
tartı alsana canım ucuzundan falan ben 22 tl ye bu ay aldım dijital sinbonun dedim tartı olsunda ucuz olsa da olur dışarılarda zor oluyor böyle birde kıyafet ayakkabı oluyor ya dışarda üstünde bence gram olarak fazla çıkıyor hem senin için rahat olur aklında olsun

bende özledim ya hem seninle hem de ispanyolla muhabbeti :) rapor alacagım 10-15 gün fln sonrasında ofise dönüş. hoş raporlu oldugum süre de evden calısmaya devam edecegim. Maalesef aynı tempodayım, dönem dönem azalıyor ama genel olarak aynı. yazın biraz rahatlarım diye ümit ediyordum ama hevesim kursagımda kaldı

yememe dikkat ediyorum, dizim elverdiğince spor yapıyorum. bir 59 u görsem cok güzel olacaktı

ya senin bu iş bitmiyor dört koldan çalışabiliyorsun gerçekten bir rahat vermediler nerde çalıştığını hep merak etmişimdir ama hiç sormadım galiba cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin dagatesi sorayımda aklımda kalmasın iş yerini bascam yeter bu kadar çalıştırmayın bu kızcağızı harap oldu diycem

kalp kalp kalp :) menülerimi az kacamaksız hale getirip paylasmaya baslayayım. canınız ceker diye yazmaktan vazgeciyorum hep
olur canım az kaçamaklı yapınca yaz yada kaçamakları yazmıyorum ben mesela kaçamak yazmaya karar verdim sadece yaklaşık kalorisini yazcam insanların canı çekmesin diye dur ben kalpleri vereyim

2 farklı yerde calısıyorum aslında ondan böyle yogunum. birinde idari işler müdürüyüm bürokrasi bitiriyor beni uluslararası bir yer, onun da etkisi var yogunlugumda

olur canım az kaçamaklı yapınca yaz yada kaçamakları yazmıyorum ben mesela kaçamak yazmaya karar verdim sadece yaklaşık kalorisini yazcam insanların canı çekmesin diye dur ben kalpleri vereyim

aa evet kalori vermek cok mantıklı. ben genel olarak biliyorsun paketli ürün vs tüketmediğim için. kaçamaklar fazla kacan kuruyemiş seklinde ya da sütlü tatlı. sen kac kilodasın su an ?

2 farklı yerde calısıyorum aslında ondan böyle yogunum. birinde idari işler müdürüyüm bürokrasi bitiriyor beni uluslararası bir yer, onun da etkisi var yogunlugumda
senkendin kaşınmışsın ne diyim ki ben şimdi evet yoğun hayatların insanısın sen şimdi boş kalsan rahat edemezsin nereyi bascam ben müdür senmişsinbürokrasi yedi bitirdi seni gerçekten

aslında biliyor musun işimi değiştirmek istiyorum, ama yogunluktan dolayı değil. daha kalıcı/ iz bırakıcı bir işim olsun istiyorum, dünyanın iyi yönde değişmesine bir katkım olsun istiyorum.

aa evet kalori vermek cok mantıklı. ben genel olarak biliyorsun paketli ürün vs tüketmediğim için. kaçamaklar fazla kacan kuruyemiş seklinde ya da sütlü tatlı. sen kac kilodasın su an ?
63.5 ama ben yeni tartı aldım öbürü ankarada kaldı onunla arasında bir kilo fazlalık var tartı farkı eklendi listede eskisine göre 62.5 aslında ama artık bu tartıyla devam ettiğimden 63.5 tan devam ediyorum kalori sitesinden bakıyorum bende internete yazınca yaklaşık kalorileri çıkıyor ya mesela örnek olarak bir dilim sade ev keki kalorisi yazıyorum öyle işte

senkendin kaşınmışsın ne diyim ki ben şimdi evet yoğun hayatların insanısın sen şimdi boş kalsan rahat edemezsin nereyi bascam ben müdür senmişsinbürokrasi yedi bitirdi seni gerçekten

hahah gecen dişciye gittim, tahmininden uzun sürdü. ne iş yapıyorsun vs konusuyorduk, söyleyince güldü iyi kimse gec kaldın diyemez diyor

öyle basmüdürlük bişeyim yok ancak title iste yoksa baska bişeyi yok.

Evde var tartım. Annemdeyim o yüzden tartilamadim. Bı alayım dedim ana zaten en gec salı evimde olucam

aslında biliyor musun işimi değiştirmek istiyorum, ama yogunluktan dolayı değil. daha kalıcı/ iz bırakıcı bir işim olsun istiyorum, dünyanın iyi yönde değişmesine bir katkım olsun istiyorum.
senden beklenebilecek bir istek seni tanıyorsam kalıcı olmak iz bırakmak insanlığa katkı sağlamak tamsana göre allah gönlüne göre versin diyim ben o zaman

olsun müdürsün sonuçta adı var haklı

senden beklenebilecek bir istek seni tanıyorsam kalıcı olmak iz bırakmak insanlığa katkı sağlamak tamsana göre allah gönlüne göre versin diyim ben o zaman

olsun müdürsün sonuçta adı var haklı

amiiiin. cok istiyorum daha adamakıllı bir seyler yapayım diye. OECD, dünya bankası fln simdi gözümü diktim ama alım sartları cok agır. simdilik saglamıyorum.

Evde var tartım. Annemdeyim o yüzden tartilamadim. Bı alayım dedim ana zaten en gec salı evimde olucam
tamam o zaman idare edersin bişekilde bu hafta unutmuşum ya söylemiştin bazen hep dışarda tartılıyorlar oyle sandım ama şimdi sen söyleyince hatırladım eczane varsa yakınlarda eczanede tartılabilirsin ben öyle yapıyorum bir yere gidince yada komşuda varsa bir uğrarsın haber veririsin o zaman ama fazla çıkabilirsin aç karnına tartılman daha iyi ya o yüzden aklında olsun moralini bozma ama çıkmayadabilirsin belli olmaz

amiiiin. cok istiyorum daha adamakıllı bir seyler yapayım diye. OECD, dünya bankası fln simdi gözümü diktim ama alım sartları cok agır. simdilik saglamıyorum.
belli olmaz canım ne zaman ne olacağı hayatta belki bir iki seneye hayatında herşey değişir olmaz diye bir şey yok sonuçta sen gözünü dikmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…