tartı alsana canım ucuzundan falan ben 22 tl ye bu ay aldım dijital sinbonun dedim tartı olsunda ucuz olsa da olurYok canım ya henuz tartilamadim. Ya dışarı çıkınca ya da bı komşu var onda deniycem şansımı
ameliyatın güzelce geçsin dönersin sahalara dagatesibu arada süpersin 62.5 lara gelmişsin mis gibi iyileşince gel aramıza ameliyattan sonrada muhabbete gel özletme kendini işten izinalırsın değil mi rapor falan çok çalışıyorsun sen ya hala aynı tempoda mısın
öyle havadan sudan diyelim muhabbet ediyorduk ispanyolla çokkarşılaşamaıyorumda ben akşam giriyorum genelde İspanyol gündüz giriyor hazır karşılaşmışken konuşuyuoruz
takıl ya korsan olmanda yeter bize gel gel ne oluray cok fena gaza geldim görüncekorsan olarak mı takılsam ki buralarda. listede olmayınca da cok motive olamam diye korkuyorum. vermeyip sürekli diyet psikolojisinde olmak da kötü
takıl ya korsan olmanda yeter bize gel gel ne olur
ya senin bu iş bitmiyor dört koldan çalışabiliyorsun gerçekten bir rahat vermediler nerde çalıştığını hep merak etmişimdir ama hiç sormadım galiba cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin dagatesi sorayımda aklımda kalmasınbende özledim ya hem seninle hem de ispanyolla muhabbeti :) rapor alacagım 10-15 gün fln sonrasında ofise dönüş. hoş raporlu oldugum süre de evden calısmaya devam edecegim. Maalesef aynı tempodayım, dönem dönem azalıyor ama genel olarak aynı. yazın biraz rahatlarım diye ümit ediyordum ama hevesim kursagımda kaldı
yememe dikkat ediyorum, dizim elverdiğince spor yapıyorum. bir 59 u görsem cok güzel olacaktı
olur canım az kaçamaklı yapınca yaz yada kaçamakları yazmıyorum ben mesela kaçamak yazmaya karar verdim sadece yaklaşık kalorisini yazcam insanların canı çekmesin diyekalp kalp kalp :) menülerimi az kacamaksız hale getirip paylasmaya baslayayım. canınız ceker diye yazmaktan vazgeciyorum hep
ya senin bu iş bitmiyor dört koldan çalışabiliyorsun gerçekten bir rahat vermediler nerde çalıştığını hep merak etmişimdir ama hiç sormadım galiba cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin dagatesi sorayımda aklımda kalmasıniş yerini bascam yeter bu kadar çalıştırmayın bu kızcağızı harap oldu diycem
olur canım az kaçamaklı yapınca yaz yada kaçamakları yazmıyorum ben mesela kaçamak yazmaya karar verdim sadece yaklaşık kalorisini yazcam insanların canı çekmesin diyedur ben kalpleri vereyim
2 farklı yerde calısıyorum aslında ondan böyle yogunum. birinde idari işler müdürüyüm bürokrasi bitiriyor beniuluslararası bir yer, onun da etkisi var yogunlugumda
ya senin bu iş bitmiyor dört koldan çalışabiliyorsun gerçekten bir rahat vermediler nerde çalıştığını hep merak etmişimdir ama hiç sormadım galiba cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin dagatesi sorayımda aklımda kalmasıniş yerini bascam yeter bu kadar çalıştırmayın bu kızcağızı harap oldu diycem
63.5aa evet kalori vermek cok mantıklı. ben genel olarak biliyorsun paketli ürün vs tüketmediğim için. kaçamaklar fazla kacan kuruyemiş seklinde ya da sütlü tatlı. sen kac kilodasın su an ?
senkendin kaşınmışsın ne diyim ki ben şimdi evet yoğun hayatların insanısın sen şimdi boş kalsan rahat edemezsin nereyi bascam ben müdür senmişsin bürokrasi yedi bitirdi seni gerçekten
tamam canım izne ayrılmak mı istiyorsun april not düşmüş bu hafat izne ayrılıyorsun eğer istiyorsan doğru mudurKızlar misafirim gelecek kosturuyorum siz eklerseniz çok mutlu olurum kg 73
tartı alsana canım ucuzundan falan ben 22 tl ye bu ay aldım dijital sinbonun dedim tartı olsunda ucuz olsa da olurdışarılarda zor oluyor böyle birde kıyafet ayakkabı oluyor ya dışarda üstünde bence gram olarak fazla çıkıyor hem senin için rahat olur aklında olsun
senden beklenebilecek bir istek seni tanıyorsam kalıcı olmak iz bırakmak insanlığa katkı sağlamak tamsana göreaslında biliyor musun işimi değiştirmek istiyorum, ama yogunluktan dolayı değil. daha kalıcı/ iz bırakıcı bir işim olsun istiyorum, dünyanın iyi yönde değişmesine bir katkım olsun istiyorum.
olsun müdürsün sonuçta adı var haklıhahah gecen dişciye gittim, tahmininden uzun sürdü. ne iş yapıyorsun vs konusuyorduk, söyleyince güldü iyi kimse gec kaldın diyemez diyor
öyle basmüdürlük bişeyim yokancak title iste yoksa baska bişeyi yok.
senden beklenebilecek bir istek seni tanıyorsam kalıcı olmak iz bırakmak insanlığa katkı sağlamak tamsana göreallah gönlüne göre versin diyim ben o zaman
olsun müdürsün sonuçta adı var haklı
tamam o zaman idare edersin bişekilde bu hafta unutmuşum ya söylemiştinEvde var tartım. Annemdeyim o yüzden tartilamadim. Bı alayım dedim ana zaten en gec salı evimde olucam
Evde var tartım. Annemdeyim o yüzden tartilamadim. Bı alayım dedim ana zaten en gec salı evimde olucam
belli olmaz canım ne zaman ne olacağı hayatta belki bir iki seneye hayatında herşey değişir olmaz diye bir şey yok sonuçtaamiiiin. cok istiyorum daha adamakıllı bir seyler yapayım diye. OECD, dünya bankası fln simdi gözümü diktim ama alım sartları cok agır. simdilik saglamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?