oooooo harikasın maaşallahCanım devam tabikilisteye girişimin şerefine 91.7
Günaydın canım fotolara baktım Allah bagislasin yavrularinigünaydın fıstıklar
teşekkürler canım.. inşallah dönücem o günlereGünaydın canım fotolara baktım Allah bagislasin yavrularinievet yaa fıstık gibiymişsin tekrar o günlerine dönersin ins
BENDE OLMAK ISTIYORUM YAAA***1.TAKIM 415.ETAP***
Sosyestetik (57///%)
ApriL_2007 (77.5/77.5/0/%0)kilosu sabit
Deadline (64///%)
ispanyol (69.7/69.5/0.2/%0.28)
michi (58.7/58.7/0/%0)
gunessel (82.4///%)
mlyt (73.5///%) izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (69.9///%)
TuTii (60.8/60.8/0/%0)kilosu sabit
Otimoti (75///%) yeni üye 10 Mayıs Başlangıç kilo: 76 Hedef kilo: 65
sevili6163 (93.4///%) yeni üye 12 Mayıs Başlangıç kilo: 95 Hedef kilo: 75
1. takım ortalaması:%
Canım su hesaplamayı nasıl yapıyoduk? sen hesaplayıp beni listeye ekler misin?teşekkürler canım.. inşallah dönücem o günlere
ekledim tatlımCanım su hesaplamayı nasıl yapıyoduk? sen hesaplayıp beni listeye ekler misin?
İspanyolcum vaktin varsa kilo bildiren arkadaşlarıda eklermisin listeye , ama yoksa sorun degil ben sonra eklerim tel şarj olsunda birazteşekkürler canım.. inşallah dönücem o günlere
ekledim kuşumİspanyolcum vaktin varsa kilo bildiren arkadaşlarıda eklermisin listeye , ama yoksa sorun degil ben sonra eklerim tel şarj olsunda biraz
Çokkkk tşk ederimekledim kuşum
İspanyolcum vaktin varsa kilo bildiren arkadaşlarıda eklermisin listeye , ama yoksa sorun degil ben sonra eklerim tel şarj olsunda biraz
ben geldim şekerler bugün buralardayım takipteyim eline sağlık İspanyolcumekledim kuşum
canım sen takıma geleli daha birhaftayı yenigeçmiş sanırım 2 hafta deneme süresi var en az listeye alamayız yani şimdilik ama azimli ol üçüncü hafta listedesin arkadaşlar gibi pes etme buralarıda bırakmaBENDE OLMAK ISTIYORUM YAAA(
ben de buradayım mrak etrmeyin..ben geldim şekerler bugün buralardayım takipteyim eline sağlık İspanyolcumapril işin varsa için rahat olsun buralardayım bişey olursa ispanyola haber veririm sen olmasanda o buralarda olursa
süpersin sen ya hala bıraktığım gibisin azim konusunda yaniGunaydin canim ben varim kilo verenyettim gari 68.5 im 1.4 gram verdim aslinda 200gramdaha eksideydimde dun misafirlikteydim ondan oyle oldu ama idare eder aprilim dimi
İspanyol şimdiki halinin resimleri var mı nişandan falan hiç çok merak ediyorum harika gidiyorsun 10 kilo falan verdin ya sen nasıl oldun acaba var mı resim1.62 canım boyum.. tekrar öyle olmak istiyoruuummm
aman kuzummm dikkat er.. şimdi nasılsın..
profilin çok güzeeeeell
çok güzel olmuş cnm
şu gecekiler olmasa harika olacak.. inşallah daha daçok vereceksin
oooo süpersin kuzumm
april senin de şu anki resmin ver mı hiç çok merak ediyorum senle ispanyoluSimdi daha iyiyim canım var birazcık da hafifledi işe geldimm bile sen nasılsın ??? Ayy çok tŞk ederim senin güzelliğin o
tebrikler canım baktım baya iyi gidiyorsun hadi bakalım sende bizim fıstıklar gibi azimli olursan hep neler olur nelerCanım devam tabikilisteye girişimin şerefine 91.7
ispanyoll okulların tatil olmasına az kaldı senin oğlan evde olunca napacaksın ya evde curcuna kalabalık çok uğrayamazsın ozaman değil miben de buradayım mrak etrmeyin..
PES ETMEK YOK ZATEN İLK BU KADAR KARARLIYIM EVDE OLSAM NE YESEM DIYE DUSUNUYORUM İŞTE OLUNCA GAYET İYİ HERSEY AAYY ÇOK HEYECANLANDIM :))canım sen takıma geleli daha birhaftayı yenigeçmiş sanırım 2 hafta deneme süresi var en az listeye alamayız yani şimdilik ama azimli ol üçüncü hafta listedesin arkadaşlar gibi pes etme buralarıda bırakma
evet evde de bişey istediği zaman canın zayıflayınca nasıl hissedeceğini düşün insan tabiki arada bişeyler yemek istiyor ama hedef koy belli hedeflere ulaşınca akşam öğünü hariç bir öğünde ye onu mesela tamamende kısıtlama sonra saldırmamak açısından düzenini otrtmayı başarırsan gerisi geliyorPES ETMEK YOK ZATEN İLK BU KADAR KARARLIYIM EVDE OLSAM NE YESEM DIYE DUSUNUYORUM İŞTE OLUNCA GAYET İYİ HERSEY AAYY ÇOK HEYECANLANDIM :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?