valla bizim de hep öyle oldu.. ilk 3 yıl asistandım çok yoğundum erteledik.. ikinciyi de mecburi hizmet sonrasına bıraktık yaş oldu 37 .. neyseki yapabildik ama..
yaşın kaçtı hatırlayamadım ama çok da erteleme derim.. ben şimdi diyorumki erken yapsaymışım biraz daha ama igeçti artık..
harikasın tatlımm.. ayran detoksu yaparken şiş hissediyor indsan kendini sonra geçiyor ama... regl yakınsa ondan da olabilir
ayran detoksu su içinde bulgur nohut vs olan mıydıharikasın tatlımm.. ayran detoksu yaparken şiş hissediyor indsan kendini sonra geçiyor ama... regl yakınsa ondan da olabilir
haslıyoruz değil mi? sabahları da mı içiyorsun? ay ben de listeye dönmeden önce yapayımlıght yoğurt, bulgur, nohut, yeşil mercimek, salatalık ve istediğin baharatlar. bence harika bir yaz çorbası, nohut sevenler için ideal bir tarif (= uygulaması hiç zor değil tavsiye ederim tatlım.
tamam kaptan sıkıntı yokdeadline tatlim cok feci yogunum okul kapanma sendromu cocugun birinin kagidi kayip onu ariyorum tepem atik vs gereksiz isler anlayacagin sarjm az aksama gelecegimmm aksama gelecegimmm
bir anda kayboldum ya internet gitti dehaslıyoruz değil mi? sabahları da mı içiyorsun? ay ben de listeye dönmeden önce yapayım
canımmmm çok sevindim... evde bayram vardır şimdiii..Kizlaaaar
Annemin sonuclarını aldık temiz çıktı
Ayrıca tartildim tam 73 çıktım
Su an disaridayim benim yerime eklerseniz sevinirim
tatlım günessel özeli varsa bir dürtsene unuttu galiba***1.TAKIM 415.ETAP***
Sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (77.5/77.5/0/%0)kilosu sabi
Deadline (64/ 63.4/ 0.6/% 0.94 )
ispanyol (69.7/69.5/0.2/%0.28)
michi (58.7/58.7/0/%0)kilosu sabit
gunessel (82.4///%)
mlyt (73.5/73 / 0,5/ %0.68 ) izne ayrılmak istiyor
Burcu_87 (69.9/68.5/ 1.4/ %2)
TuTii (60.8/60.8/0/%0)kilosu sabit
Otimoti (75/73/2/%2.67) yeni üye 10 Mayıs Başlangıç kilo: 76 Hedef kilo: 65
sevili6163 (93.4/91.7/1.7/%1.82) yeni üye 12 Mayıs Başlangıç kilo: 95 Hedef kilo: 75
1. takım ortalaması:%
canımm yazdım özelden ama teli yok ki bende olsaydı yazardımtatlım günessel özeli varsa bir dürtsene unuttu galiba
en geç 18 e kadar paylaşıypruz di micanımm yazdım özelden ama teli yok ki bende olsaydı yazardım
Evet canım buçuğa kadar bekleyelim bari ....18e kadar paylasımen geç 18 e kadar paylaşıypruz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?