Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

peki ne yapmaya çalışıyor bu adam sence?

canım sen geçen hafta 75.4 müşsün! ozaman kilo almışsın geçen cuma öyle bildirim yaptın amann dikkat he heee

peki ne yapmaya çalışıyor bu adam sence?
bilmiyorum cnm kapora ver dedi verdim
2 gün sonra yarı parasını ver dedi onuda tak diye verdim
iş bitince diğer yarısı dedi oda elimde teslim ettiği gibi vericem
amacını anlamadım defalarca sordum dedim ne zaman gelsem başkasının koltugunu kaplıyosun
benımle sorunun ne zorlamı verdık sana bunları diye
hep yok abla kaza yaptım elım sarılıydı kumaş yanlış gelmiş vs
ne zaman arasam abla söz yarın abla söz yarın diye diye beni sinir hastası yaptı
yarın alcam polisleri gidicem korkarda belki yapar

canım anlaşılan sen sorumsuz,işini aksatan bir esnafa rastlamışsın.hiççç canını sıkma mecbur yapacak

canım anlaşılan sen sorumsuz,işini aksatan bir esnafa rastlamışsın.hiççç canını sıkma mecbur yapacak
evet galiba öyle oldu ama şaka maka bugün yarın derken bir ay oldu haftaya kiram var düşün artık
mecbur tabi ama neden yapmıyorki 1 aydır
neden yalan söylüyor dolandırdımı acaba diye düşünüyorum

canım yeri belli niye dolandırsın dediğim gibi o sadece dürüst bir esnaf değilmiş

canım yeri belli niye dolandırsın dediğim gibi o sadece dürüst bir esnaf değilmiş
anladım cnm o kadar üstüne düşmeme rağmen neden yapmadı diye kafama takılıyo işte
arkadaşımda dediki bence onlar o parayı yedi kumaş alamıyo

anladım cnm o kadar üstüne düşmeme rağmen neden yapmadı diye kafama takılıyo işte
arkadaşımda dediki bence onlar o parayı yedi kumaş alamıyo
yaa zaten var ya vermeyeceksin hemen parayı bir gevşeme geliyor ki onlara sorma. canım sadece senin başına gelmiyor ki bende iki sene önce evime taşındığımda neler neler geldi başımıza hep bekletildik verilen sözler tutulmadı unuttum bile ama artık hiç bir esnafa güvenmiyorum onu öğrendim

Hele bir de yeri sen secmissen eşinin ağzı durmaz

aynen normalde vermem ama kumaş almam lazım dedi diye verdim
aynı olay yatak odamı alırkende oldu mudur dedi 1 hafta 1 ayda bağır çağır teslim ettiler
neden insanlar dürüst olmazki anlayamıyorum

aynen normalde vermem ama kumaş almam lazım dedi diye verdim
aynı olay yatak odamı alırkende oldu mudur dedi 1 hafta 1 ayda bağır çağır teslim ettiler
neden insanlar dürüst olmazki anlayamıyorum
canım zaten mecbur bırakıyorlar ki illa ver diye tutturuyorlar onlar isterken parayı utanmıyor , sen iş bittikten sonra vericem diye tuttururken utanıyosun veriyosun napacaksın ki parayı aman sussun yeterki diyosun...senin suçun yok ama hep bekletirler normal gerçekten artık o kadar güvenmiyorum ki bitanesi tam gününde geldi teslim etti şaştım kaldım o gün

ya bugün neden bilmem dedimki ben kaç aydır takımdayım ama neden mezun olamadım benimle girenler diğer takımlarda hep mezun olmuşlar sonra açıkcası yeteri kadar çabalamadığımı farkettim arada pes ettiğimi falan birde mecburi izine ayrılmak zorunda kaldım şimdiye mezun olmalıydım mezun olmasamda 58 i görmeliydim ama olmadı yerimde sayıyorum burda bu nedenle bugün dedim ki dead otur ve düşün nerde hata yapıyorsun neyi eksik yada yanlış yapıyorsun evet bundan sonra daha kararlı olacağım pes etmek yok o 58 i görmem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…