- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
peki ne yapmaya çalışıyor bu adam sence?arkadaşımı gönderdim bu gün saklanmış karısınada mallar yanlış gelmiş onları değiştirmeye istanbula gitti dedirtmiş
bende mesaj attım dua et bugün misafirim geldi ama yarın polislerle o dükkanına gelip seni rezil edicem yazdım
canım sen geçen hafta 75.4 müşsün! ozaman kilo almışsın geçen cuma öyle bildirim yaptın amann dikkat he heeegünaydın
8.30
2 DOMATES
2 SALATALIK
8 ZEYTİN
1 DİLİM K.EKMEK
YEŞİL ÇAY
10.30
TÜRK KAHVESİ
12.30
1 KASE YOĞURT
7 KAŞIK NESFİT
15.00
YEŞİLÇAY
16.30
1 ÇAY BARDAĞI MEYVE SUYU
18.00
3 NESFİT
3 ZEYTİN(ACAYİP ŞEKERİM DÜŞMÜŞTÜ ELİM TİTREDİĞİ İÇİN YEDİM)
19.30
1,5 TABAK SULU PATATES YEMEGİ
1 DILIM KARPUZ
21.00
2 TANE HASLANMIS MISIR
23.00
KURU ÜZÜM VE LEBLEBI YEDİM
3LT SU SPOR YOK
VE YENI TARTIL,DIM
İLK ÖNCE 77 KÜSÜRDÜM ŞİMDİ 76.4 ÇIKTIM ÜSTELİK SANAYİ TARTISI :)
GELİŞME VAR BENDE.....
bilmiyorum cnm kapora ver dedi verdimpeki ne yapmaya çalışıyor bu adam sence?
canım anlaşılan sen sorumsuz,işini aksatan bir esnafa rastlamışsın.hiççç canını sıkma mecbur yapacakbilmiyorum cnm kapora ver dedi verdim
2 gün sonra yarı parasını ver dedi onuda tak diye verdim
iş bitince diğer yarısı dedi oda elimde teslim ettiği gibi vericem
amacını anlamadım defalarca sordum dedim ne zaman gelsem başkasının koltugunu kaplıyosun
benımle sorunun ne zorlamı verdık sana bunları diye
hep yok abla kaza yaptım elım sarılıydı kumaş yanlış gelmiş vs
ne zaman arasam abla söz yarın abla söz yarın diye diye beni sinir hastası yaptı
yarın alcam polisleri gidicem korkarda belki yapar
evet galiba öyle oldu ama şaka maka bugün yarın derken bir ay oldu haftaya kiram var düşün artıkcanım anlaşılan sen sorumsuz,işini aksatan bir esnafa rastlamışsın.hiççç canını sıkma mecbur yapacak
canım yeri belli niye dolandırsın dediğim gibi o sadece dürüst bir esnaf değilmişevet galiba öyle oldu ama şaka maka bugün yarın derken bir ay oldu haftaya kiram var düşün artık
mecbur tabi ama neden yapmıyorki 1 aydır
neden yalan söylüyor dolandırdımı acaba diye düşünüyorum
anladım cnm o kadar üstüne düşmeme rağmen neden yapmadı diye kafama takılıyo iştecanım yeri belli niye dolandırsın dediğim gibi o sadece dürüst bir esnaf değilmiş
yaa zaten var ya vermeyeceksin hemen parayı bir gevşeme geliyor ki onlara sorma.anladım cnm o kadar üstüne düşmeme rağmen neden yapmadı diye kafama takılıyo işte
arkadaşımda dediki bence onlar o parayı yedi kumaş alamıyo
yaa zaten var ya vermeyeceksin hemen parayı bir gevşeme geliyor ki onlara sorma.canım sadece senin başına gelmiyor ki bende iki sene önce evime taşındığımda neler neler geldi başımıza hep bekletildik verilen sözler tutulmadı unuttum bile ama artık hiç bir esnafa güvenmiyorum onu öğrendim
aynen normalde vermem ama kumaş almam lazım dedi diye verdimyaa zaten var ya vermeyeceksin hemen parayı bir gevşeme geliyor ki onlara sorma.canım sadece senin başına gelmiyor ki bende iki sene önce evime taşındığımda neler neler geldi başımıza hep bekletildik verilen sözler tutulmadı unuttum bile ama artık hiç bir esnafa güvenmiyorum onu öğrendim
orasını düşünmek bile istemiyorumHele bir de yeri sen secmissen eşinin ağzı durmaz
canım zaten mecbur bırakıyorlar ki illa ver diye tutturuyorlar onlar isterken parayı utanmıyor , sen iş bittikten sonra vericem diye tuttururken utanıyosun veriyosun napacaksın ki parayı aman sussun yeterki diyosun...senin suçun yok ama hep bekletirler normal gerçekten artık o kadar güvenmiyorum ki bitanesi tam gününde geldi teslim etti şaştım kaldım o günaynen normalde vermem ama kumaş almam lazım dedi diye verdim
aynı olay yatak odamı alırkende oldu mudur dedi 1 hafta 1 ayda bağır çağır teslim ettiler
neden insanlar dürüst olmazki anlayamıyorum
ben bakmıştım gündüz.. günde sadece 20 hurma yemiş.. başka hiçbirşey yememiş..evet bende baaktım az önce birinciye ne demeli nasıl verdi acaba sırrını paylaşınca ilk iş okuyacağım
tebrik ederim kuzummmHakikaten benim gunüm galiba
yaaa İspanyol neden ben seni bu saatde görünce daha ayrı bir mutlu oluyorum ki acabapştt selam kızlar...
vayyyy ajana bakben bakmıştım gündüz.. günde sadece 20 hurma yemiş.. başka hiçbirşey yememiş..
tebrik ederim kuzummm
selam canım akşam girdin şaşırdım ama hoşgeldinpştt selam kızlar...
20 hurma mı ben ayakta duramam öyle ya çok sağlıksız sadece hurma beğenmedimben bakmıştım gündüz.. günde sadece 20 hurma yemiş.. başka hiçbirşey yememiş..
tebrik ederim kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?