canımmmm çok sevindim... evde bayram vardır şimdiii..
kilo vermene de çok sevindim bravo sana
bende bakmaya gelmiştim günessel geldimidiye gelmemiş unuttu galibaKızlar paylaştım paylaşım alanına listeyi haberiniz olsun. Herkese tşk kilo veren veremeyen
Evet gelmedi malesfff! Çok da iyiydi ortalamamız ...bende bakmaya gelmiştim günessel geldimidiye gelmemiş unuttu galiba
eline sağlıkapril bende şimdi paylaşcaktım
konuyla alakasız olarak otimoti ne demek ? japonca mı ? nedense öyle cagrıstırdı
Canım bende seni tebrik ediyorum yaşadığın değişiklikler olmasına rağmen çok güzel vermişsin:) bı anlamı yok aslında. Lise dönemlerindeki bir geyigimizden kalma
Bu arada bu hafta 2 kilo vermedim tabi. Önceki hafta eczanede tartilmistim. 1 kilo fazlaydı hem tok hem giyinmiş. Bu sefer kuzenimde tartildim. Yine toktum ama ağırlıklarım yoktu en azından
O sofralara rağmen 1 kılı verebilmisim. İrademi huzurlarınızda alkışlıyorum
Deadline baktımda bu hafta diğer takımlarda herkess iyi ortalamalar almış , çalışkan kızlar bu haftayı iyi kapatmış
açıkçası ona hiç bakmadım bizim kızı görünce.evet bende baaktım az önce birinciye ne demeli nasıl verdi acaba sırrını paylaşınca ilk iş okuyacağım
april footoğraftaki sensin değil mi çok tatlısın yerim seniaçıkçası ona hiç bakmadım bizim kızı görünce.dimi ya nasıl yüzde almışş ne güzell bende bakacağım tüyo alırız biraz
evet benim canımapril footoğraftaki sensin değil mi çok tatlısın yerim seniçok güzelsin ama benim favori fotoğrafım gelinlikli olan o saç rengide sana çok yakışıyor aklında olsun sıkılırsan sarıdan
a niye siyahtan çekmişsin galibaevet benim canımyalnız tabiki ilk evlendiğim yıllardaki halim görüpte motive olmak için koydum oyyy severim seniiii hangi gelin güzel olmaz ki Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallah yok yok bidahamı siyah yapmam,yapmam daha hala kurtulamadım zaten sarıya döneceğim sarı candır
canım yaptım siyah bikaç yıl boyunca nasıl olsa siyah diye kendimde boyadıma niye siyahtan çekmişsin galibaya topuz saç falan çok yakışmış sana yüzün güzel ama yakışır herşey sarıda güzel ama ne seviyorsan yap kendi saç rengin ne april
Canım bende seni tebrik ediyorum yaşadığın değişiklikler olmasına rağmen çok güzel vermişsinve tabii hayırlı olsun artık listedesin bundan sonrasında dahada kolaylıklar diliyorum sanaaa devam devam sakın şımarmak yok istikrara devam
Annecinin sonuçlarının temiz çıkmasına çokk sevindim Şükürler olsun ellerinden öperim daha sağlıklı günlere İnşallah mutlu mutlu
canım yaptım siyah bikaç yıl boyunca nasıl olsa siyah diye kendimde boyadımbide gidip en siyahını ve en çıkmayan markayı alıyordum ki simsiyah olsun diyeee afferim bana o bikaç yıl tabiki çok güzeldi ta kiiii ben sıkılına dek sonra renginin biraz daha yumuşamasını istedim gittim kuaföre açtırmaya yandı saçlar hadi yandı açılamadı da bile upuzun saçlarımı hep kestirmek zorunda kaldım uçlardan düşün ki 2sene sonra şimdi şimdi canlandı gibi ama hala uçlarda yıpranmışlıklar var o yüzden bi daha aslaaaaa simsiyah yapmam koyulaştırmak istersem en fazla çikolata kahvesi yaparım normal saç rengimi unuttum bile ama senelerdir boyuyorum sanırım açık kestane gibi bişeydi
Ama ne demiştik biz özellikle perşembe günleri hafif geçireceğiz demiştik gerekirse aç yatacağızgünaydın kızlar kilomu yazıp hemen çıkmam lazım 60.8 dim hala 60.8im sabitim.. dün misafirim vardı geç yedik onlarla bütün yediklerim hala karnımda duruyo
Gün hafif başlamış hafif devam etmişgünaydın
8.30
2 DOMATES
2 SALATALIK
8 ZEYTİN
1 DİLİM K.EKMEK
YEŞİL ÇAY
10.30
TÜRK KAHVESİ
12.30
1 KASE YOĞURT
7 KAŞIK NESFİT
15.00
YEŞİLÇAY
16.30
1 ÇAY BARDAĞI MEYVE SUYU
18.00
3 NESFİT
3 ZEYTİN(ACAYİP ŞEKERİM DÜŞMÜŞTÜ ELİM TİTREDİĞİ İÇİN YEDİM)
19.30
1,5 TABAK SULU PATATES YEMEGİ
1 DILIM KARPUZ
21.00
2 TANE HASLANMIS MISIR
23.00
KURU ÜZÜM VE LEBLEBI YEDİM
3LT SU SPOR YOK
VE YENI TARTIL,DIM
İLK ÖNCE 77 KÜSÜRDÜM ŞİMDİ 76.4 ÇIKTIM ÜSTELİK SANAYİ TARTISI :)
GELİŞME VAR BENDE.....
5 haziranda listedesin azimli ve kararlıysannn canımBENDE OLMAK ISTIYORUM YAAA(
Yok öyle bişey bakim heeee yaz gelsin gelmeyin buraya yokkk yokk herkes burada olacak Deadlincimm bahane yokispanyoll okulların tatil olmasına az kaldı senin oğlan evde olunca napacaksın ya evde curcuna kalabalık çok uğrayamazsın ozaman değil mi
heee şöyle gelecek bak! Bizsiz olmaz kinişan resimlerinde çok çirkin çıkmışım maaalesef.. oğluşumun mezuinyet töreni fotolarına bakıcam akşam (görümcem çekmişti akşam gelecek ) ordakilerden koyarım..
yok kıızz benim oğlum usludur .. o zaten bütün gün tablet ya da tlf elinde, ya da oyuncaklarıyla oynar durur.. ben,i yormaz
çok güzelmiş bu elbise bunu neden giymedinn
benceeee senin beğenmemene rağmen ben sizee bayıldımmm tek kelime bayıldım ışığınız var ki o kadar güzel aileceksaçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım da
o zillinin tütüsünü yerimmmhahahaaa yok daha neler... ninesi sanmasınlar yeter bana..
yok kııızzz ne çıtırı.. bildiğin dombiliyim yav
evet canım .. neyseki düğün akşam olacak .. bol vaktimiz olur.. nişan öğlendi.. 10 30 da ancak kuaföre gidebildik.. bi de saçlar kıvırcık fönlediler falan .. beğenmedim ama hiç.. yine de bir foto koyayım senin içinEki Görüntüle 1543015
evvet benim canımcanım su an 62.5 falanım.bu arada profil fotosundaki sen misiiin
inşallah deadline, sonrasının kolay olması en büyük istegim :) 2 ay fln koltuk degnegiyle yuruyormussun. tabi ilk 10 gün cok fazla hareket edememe durumu da var. bir an önce iyileşip spor sahalarına geri dönmek istiyorum:
10 hazirandan sonra olacagım, Ankara Atatürk arastırma da inşallah
tabi tabi sen sadece ispanyolla deadlinle özlebende özledim ya hem seninle hem de ispanyolla muhabbeti :) rapor alacagım 10-15 gün fln sonrasında ofise dönüş. hoş raporlu oldugum süre de evden calısmaya devam edecegim. Maalesef aynı tempodayım, dönem dönem azalıyor ama genel olarak aynı. yazın biraz rahatlarım diye ümit ediyordum ama hevesim kursagımda kaldı
yememe dikkat ediyorum, dizim elverdiğince spor yapıyorum. bir 59 u görsem cok güzel olacaktı
erteleme benden söylemesikesinliklee!!! bizde k.validem hasta oldugu ve annem calıstıgı için bakacak kimse yok. biz de erteleyip duruyoruz acıkcası. sonu gelmeyen bir 6 ay sonramız var
arkadaşımı gönderdim bu gün saklanmış karısınada mallar yanlış gelmiş onları değiştirmeye istanbula gitti dedirtmişcanım sen çok sinirlendiğin için stres olmuşsun bu yüzden de beynin başka yerde.lütfen sakin ol yarını da bir bekle bakalım ne olacak? getirmezse yine git dükkanına yüzyüze konuş öfkelensede hiçbişey değişmeyecek iş olacağına varacak sen de biliyorsun.hiççç gerek yok kendini kasmaya sağlık olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?