Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

konuyla alakasız olarak otimoti ne demek ? japonca mı ? nedense öyle cagrıstırdı

:) bı anlamı yok aslında. Lise dönemlerindeki bir geyigimizden kalma

Bu arada bu hafta 2 kilo vermedim tabi. Önceki hafta eczanede tartilmistim. 1 kilo fazlaydı hem tok hem giyinmiş. Bu sefer kuzenimde tartildim. Yine toktum ama ağırlıklarım yoktu en azından

O sofralara rağmen 1 kılı verebilmisim. İrademi huzurlarınızda alkışlıyorum

Canım bende seni tebrik ediyorum yaşadığın değişiklikler olmasına rağmen çok güzel vermişsin ve tabii hayırlı olsun artık listedesin bundan sonrasında dahada kolaylıklar diliyorum sanaaa devam devam sakın şımarmak yok istikrara devam
Annecinin sonuçlarının temiz çıkmasına çokk sevindim Şükürler olsun ellerinden öperim daha sağlıklı günlere İnşallah mutlu mutlu

Deadline baktımda bu hafta diğer takımlarda herkess iyi ortalamalar almış , çalışkan kızlar bu haftayı iyi kapatmış

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 415. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
22 Mayıs-29 Mayıs 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------9.TAKIM 0,95

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 4.TAKIM 0,90

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,87

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------AKovser-----4.TAKIM----5,23

YARIŞMA İKİNCİSİ--------Otimoti-----1..TAKIM----2,67

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------perihan00-------8.TAKIM-------2,40

açıkçası ona hiç bakmadım bizim kızı görünce.dimi ya nasıl yüzde almışş ne güzell bende bakacağım tüyo alırız biraz
april footoğraftaki sensin değil mi çok tatlısın yerim seni çok güzelsin ama benim favori fotoğrafım gelinlikli olan o saç rengide sana çok yakışıyor aklında olsun sıkılırsan sarıdan

april footoğraftaki sensin değil mi çok tatlısın yerim seni çok güzelsin ama benim favori fotoğrafım gelinlikli olan o saç rengide sana çok yakışıyor aklında olsun sıkılırsan sarıdan
evet benim canım yalnız tabiki ilk evlendiğim yıllardaki halim görüpte motive olmak için koydum oyyy severim seniiii hangi gelin güzel olmaz ki Rabbim sizlerede nasip etsin İnşallahyok yok bidahamı siyah yapmam,yapmamdaha hala kurtulamadım zaten sarıya döneceğim sarı candır

a niye siyahtan çekmişsin galiba ya topuz saç falan çok yakışmış sana yüzün güzel ama yakışır herşey sarıda güzel ama ne seviyorsan yap kendi saç rengin ne april

a niye siyahtan çekmişsin galiba ya topuz saç falan çok yakışmış sana yüzün güzel ama yakışır herşey sarıda güzel ama ne seviyorsan yap kendi saç rengin ne april
canım yaptım siyah bikaç yıl boyunca nasıl olsa siyah diye kendimde boyadım bide gidip en siyahını ve en çıkmayan markayı alıyordum ki simsiyah olsun diyeeeafferim bana o bikaç yıl tabiki çok güzeldi ta kiiii ben sıkılına dek sonra renginin biraz daha yumuşamasını istedim gittim kuaföre açtırmaya yandı saçlar hadi yandı açılamadı da bile upuzun saçlarımı hep kestirmek zorunda kaldım uçlardan düşün ki 2sene sonra şimdi şimdi canlandı gibi ama hala uçlarda yıpranmışlıklar var o yüzden bi daha aslaaaaa simsiyah yapmam koyulaştırmak istersem en fazla çikolata kahvesi yaparımnormal saç rengimi unuttum bile ama senelerdir boyuyorumsanırım açık kestane gibi bişeydi

Âmin âmin. Sıkıntıda olan herkes feraha çıksın insallah

iyiymiş april hatırlama tamam ama üzüldüm saçlarının yanmasına siyah yapma o zaman bir daha sarıda iyiidr sana

günaydın kızlar kilomu yazıp hemen çıkmam lazım 60.8 dim hala 60.8im sabitim.. dün misafirim vardı geç yedik onlarla bütün yediklerim hala karnımda duruyo
Ama ne demiştik biz özellikle perşembe günleri hafif geçireceğiz demiştik gerekirse aç yatacağızUnutulmuş bakıyorumda neyseee canım uygularsak sevinirim,tabiki sabit kalman da çok iyi en azından kilo almamışsın bende sabittim bugün

Gün hafif başlamış hafif devam etmiş akşam olmuş herşey unutulmuşheyyy daha dikkat ok canım? kilo vermen güzel ilk zamanlar böyle gider çok da iyi olur bir de niye miktar yok bazılarında hepsine yaz tatlım

BENDE OLMAK ISTIYORUM YAAA(
5 haziranda listedesin azimli ve kararlıysannn canım

ispanyoll okulların tatil olmasına az kaldı senin oğlan evde olunca napacaksın ya evde curcuna kalabalık çok uğrayamazsın ozaman değil mi
Yok öyle bişey bakim heeee yaz gelsin gelmeyin buraya yokkk yokk herkes burada olacak Deadlincimm bahane yok

heee şöyle gelecek bak! Bizsiz olmaz ki
çok güzelmiş bu elbise bunu neden giymedinn

saçım çok kötü olmuştu.. bir de 3 gün wc çıkamamıştım karnım davul gibiydi.... saçımı kendim yapsaydım daha güzel olurdu.. vakit kalmadığı için bozamadım da
benceeee senin beğenmemene rağmen ben sizee bayıldımmm tek kelime bayıldım ışığınız var ki o kadar güzel ailecek

o zillinin tütüsünü yerimmm canım düğün zamanı gelince ben sana bikaç yer önericem kuaför

evvet benim canım

tabi tabi sen sadece ispanyolla deadlinle özlebiz senin neyinizküstümmmm

kesinliklee!!! bizde k.validem hasta oldugu ve annem calıstıgı için bakacak kimse yok. biz de erteleyip duruyoruz acıkcası. sonu gelmeyen bir 6 ay sonramız var
erteleme benden söylemesi

arkadaşımı gönderdim bu gün saklanmış karısınada mallar yanlış gelmiş onları değiştirmeye istanbula gitti dedirtmiş
bende mesaj attım dua et bugün misafirim geldi ama yarın polislerle o dükkanına gelip seni rezil edicem yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…