yaaa İspanyol neden ben seni bu saatde görünce daha ayrı bir mutlu oluyorum ki acaba
selam canım akşam girdin şaşırdım ama hoşgeldin
canım olsun kendini üzme , hem mezun olsan ne olcak biz sensiz mi kalcazya bugün neden bilmem dedimki ben kaç aydır takımdayım ama neden mezun olamadım benimle girenler diğer takımlarda hep mezun olmuşlar sonra açıkcası yeteri kadar çabalamadığımı farkettim arada pes ettiğimi falan birde mecburi izine ayrılmak zorunda kaldım şimdiye mezun olmalıydım mezun olmasamda 58 i görmeliydim ama olmadı yerimde sayıyorum burdabu nedenle bugün dedim ki dead otur ve düşün nerde hata yapıyorsun neyi eksik yada yanlış yapıyorsun evet bundan sonra daha kararlı olacağım pes etmek yok o 58 i görmem şart
evet sağlıksız bende yapmammm20 hurma mı ben ayakta duramam öyle ya çok sağlıksız sadece hurma beğenmedimyapamam zaten beğensem ne olacak
iyi yapmışsın toktorcummmkaçak göçek girdim maalesef..
bi bakayım ddim kaçıncı olmuşuz diye.. gitmişken de merhaba diyim dedim
sendeee çok öpüldün yarın grsrzzben kaçıyorum fıstıklar öpüldünüz gıdınızdaaann
ay mezun olmam zaten april daha 58 göreyim birde hedefi çekecem aşağı burdan gitmeye niyetim yokcanım olsun kendini üzme , hem mezun olsan ne olcak biz sensiz mi kalcazama tekrar azmetmende hoşumada gitmedi değill
evet sağlıksız bende yapmammm
iyi yapmışsın toktorcummm
yine çok mutlu oldum ki benay mezun olmam zaten april daha 58 göreyim birde hedefi çekecem aşağı burdan gitmeye niyetim yok
ay mezun olmam zaten april daha 58 göreyim birde hedefi çekecem aşağı burdan gitmeye niyetim yok
hem demirbaş olacağız hemde kiloları vereceğizOo Tamamdir bı demirbaş buldum ben
yine çok mutlu oldum ki bentabi yaaa daha ince olmak lazım 58 çok kilolu gezilmez ki öyle ortalıklarda falan katılıyorum sana kuzum (işimede çok geldi he heee)
evet demirbaş olmak güzel duygu tabi kilo verdiğin sürece mükemmel hemdeOo Tamamdir bı demirbaş buldum ben
heyyt be yürü aprilhem demirbaş olacağız hemde kiloları vereceğizyok kk de bizim gibisi
evet demirbaş olmak güzel duygu tabi kilo verdiğin sürece mükemmel hemdeburda nasıl fıstık gibi olacaz beraber gör bak
heyyt be yürü april
vayy bee hemde senin dediiklerini uygulayarak mı yapmışapril şimdi beni gaza getiren şöyle bir olay oldu biz bir arkadaşımla sınava hazırlanıyorduk geçen yıl uzmanlık için 10 kilo almıştı sınav esnasında sonra veremedi bir süre ama çok güzel bir kız yani hemde kalbide güzeldir neyse işte 4 ay önce buluşmuştuk en son hala aynıydı kilo verememiş falan dert yanıyordu ben takımdaydım tabi kilo vermeye başlamıştım birazda vermiştim tabi nasıl yaptın ne yaptın falan derken baya konuşmuştuk ben haftaya ankaraya gidicem oy kullanmak için o da gelicek buluşcaz işte mesajlaşıyorduk wattsaptan sonra profil fotoğrafını gördüm 12 kilo falan vermiş zaten çok kilolu değildi kilo aldığı hali 62 kiloydu boyuda 164 falan 50 kiloya düşmüş 4 ayda senin dediklerini yaptım falan dedi akşam erken yedim spor yaptım ya çok seviyorum tabi arkadaşımı ama özendim yani dedim ben neden veremedim bu kadar zaman birde 50 kiloda çok güzel olmuş bende bir 55 falan olsam nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum kendimi hiç o kilolarda olmadım bilemiyorum bende deneyip göreyim bari dedim işin özü bu april bence ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum kararlı değilim o kadar insanlar neler yapıyor ama bu işe el atmanın vakti geldi bende yapabilirim
niye gitmesin? gider canım ben ne örnekler gördüm varyaaaYa kızlar ne diycem;
Bu karnım gitmez benim ya
Yani cok fıstık olamam belki
tamam canım iyi gecelerKızlaar ancak yazabiliyorum yatıcam erkenden dün gece hiç uyumadım
Dünkü listem
Savah 11 1 poğaça
Akşam misafirim vardı onlara fırında tavuk yaptım 2 but 4-5 dilim patates yedim gelirken pasta almışlar 2 çatalda ondan yedim bol salata 2 kaşıkta yoğurt yedim
Gece 1 de 1 nescafe içtim
Maşallahniye gitmesin? gider canım ben ne örnekler gördüm varyaaaözellikle çok yakınım kızkardeşim resmen tahta gibi oldu yaklaşık bir senede 85 kilodan 55 e düştü...ama ben onun gibi yapamıyorum çok azimli çokkk halada dikkat ediyor yaklaşık bir senedirde koruyor Maşallah
yooo inanırmısın hiç de spor yapmadı kötü örnek olmak istemem ama burada sporsuz canım.dal gibi oldu yediklerine dikkat etti sadeceMaşallah
Sporlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?