Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaçak göçek girdim maalesef..
bi bakayım ddim kaçıncı olmuşuz diye.. gitmişken de merhaba diyim dedim

canım olsun kendini üzme , hem mezun olsan ne olcak biz sensiz mi kalcazama tekrar azmetmende hoşumada gitmedi değill
20 hurma mı ben ayakta duramam öyle ya çok sağlıksız sadece hurma beğenmedim yapamam zaten beğensem ne olacak
evet sağlıksız bende yapmammm

kaçak göçek girdim maalesef..
bi bakayım ddim kaçıncı olmuşuz diye.. gitmişken de merhaba diyim dedim
iyi yapmışsın toktorcummm

canım olsun kendini üzme , hem mezun olsan ne olcak biz sensiz mi kalcazama tekrar azmetmende hoşumada gitmedi değill
evet sağlıksız bende yapmammm

iyi yapmışsın toktorcummm
ay mezun olmam zaten april daha 58 göreyim birde hedefi çekecem aşağı burdan gitmeye niyetim yok

ay mezun olmam zaten april daha 58 göreyim birde hedefi çekecem aşağı burdan gitmeye niyetim yok
yine çok mutlu oldum ki bentabi yaaa daha ince olmak lazım58 çok kilolu gezilmez ki öyle ortalıklarda falan katılıyorum sana kuzum(işimede çok geldi he heee)

yine çok mutlu oldum ki bentabi yaaa daha ince olmak lazım58 çok kilolu gezilmez ki öyle ortalıklarda falan katılıyorum sana kuzum(işimede çok geldi he heee)
april şimdi beni gaza getiren şöyle bir olay oldu biz bir arkadaşımla sınava hazırlanıyorduk geçen yıl uzmanlık için 10 kilo almıştı sınav esnasında sonra veremedi bir süre ama çok güzel bir kız yani hemde kalbide güzeldir neyse işte 4 ay önce buluşmuştuk en son hala aynıydı kilo verememiş falan dert yanıyordu ben takımdaydım tabi kilo vermeye başlamıştım birazda vermiştim tabi nasıl yaptın ne yaptın falan derken baya konuşmuştuk ben haftaya ankaraya gidicem oy kullanmak için o da gelicek buluşcaz işte mesajlaşıyorduk wattsaptan sonra profil fotoğrafını gördüm 12 kilo falan vermiş zaten çok kilolu değildi kilo aldığı hali 62 kiloydu boyuda 164 falan 50 kiloya düşmüş 4 ayda senin dediklerini yaptım falan dedi akşam erken yedim spor yaptım ya çok seviyorum tabi arkadaşımı ama özendim yani dedim ben neden veremedim bu kadar zaman birde 50 kiloda çok güzel olmuş bende bir 55 falan olsam nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum kendimi hiç o kilolarda olmadım bilemiyorum bende deneyip göreyim bari dedim işin özü bu april bence ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum kararlı değilim o kadar insanlar neler yapıyor ama bu işe el atmanın vakti geldi bende yapabilirim

vayy bee hemde senin dediiklerini uygulayarak mı yapmış ne güzel bir kızın zayıflamasına vesile olmuşsun canım. tabiki insan özeniyor aslına bakarsan bende 60 olsam çok güzel olurum diyorum ama 55 te olmak isterdim senin dediğğin gibi hiç kendimi 55 görmedim bende zayıflayanları görünce vayyyyy beeee diyosun şaşırıp kalıyoruz evet bizde yaparız istesek de ağırdan gidiyoruz haklısın ciddi yaşamalı insan bu diyet olayında

Ya kızlar ne diycem;
Bu karnım gitmez benim ya
Yani cok fıstık olamam belki
niye gitmesin? gider canım ben ne örnekler gördüm varyaaaözellikle çok yakınım kızkardeşim resmen tahta gibi oldu yaklaşık bir senede85 kilodan 55 e düştü...ama ben onun gibi yapamıyorum çok azimli çokkk halada dikkat ediyor yaklaşık bir senedirde koruyorMaşallah

Kızlaar ancak yazabiliyorum yatıcam erkenden dün gece hiç uyumadım
Dünkü listem
Savah 11 1 poğaça
Akşam misafirim vardı onlara fırında tavuk yaptım 2 but 4-5 dilim patates yedim gelirken pasta almışlar 2 çatalda ondan yedim bol salata 2 kaşıkta yoğurt yedim
Gece 1 de 1 nescafe içtim

tamam canım iyi geceler

Maşallah
Sporlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…