***1.TAKIM 417.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (76.3/76.3/0/%0)kilosu sabit
Deadline (63.4 //////%) kilosu sabit
ispanyol (69.1/69.5/-0.4/%-0.58)
michi (58.7/59.8/-1.1/%-0.94)geçen hafta kilo bildirmediğinden ikiye bölündü
Burcu_87 (69.5/68.3/1.2/%1.73)
TuTii (60.7///////%)
Otimoti (73/72/1/%1.37)
sevili6163 (91.1/91.1/0/%0)kilosu sabit
Sevim_mrt (74.6/74.9/-0.3/%-0.40)
1. Takım Ortalaması:%
Kurtarıcı meleğimizBen vermisim aprilim
Annemin tartisinda daha dusuk ciktim ama ilk geldigimde 600 gram eksik ciktigini bildigimden ekledim uzerine ve 68.3 ciktim
Haftaya yine birinci olursun güzelimm canını sıkma, önceki haftadaki hatalarına bir bak düzeltmeye çalış bakalımAYY EN UTANDIM SIMDI GECEN HAFTA BIRINCI OL BU HAFTA + ÇIK
BULDUM BILE BITTER -VE 20.00 SONRA YEDİĞİM YEMEKLERHaftaya yine birinci olursun güzelimm canını sıkma, önceki haftadaki hatalarına bir bak düzeltmeye çalış bakalım
tamam canımmmmtelefondan yapamadım ya kilom sabit bu hafta ekler misiniz kızlar
Zaten aldık notayı hayırlı uğurlu olsunnn bebekimmKizlar paylasim alanina tasidim listeyi hayirlisi olsun diyelim
Kızlar hu huuunapıosunuz? Haftaya bomba gibi olacağız varmısınız birinciliğe oynayalım
VARIZZZZZZZZZZZZZZKızlar hu huuunapıosunuz? Haftaya bomba gibi olacağız varmısınız birinciliğe oynayalım
dünkü menüm
10:00 20 gr tam buğd ekm, 1 kk peynir, 2 dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta
13:00 100 gr kiraz (15 tane)
16:00 sütlü nescafe , 25 gr kabak çekirdeği, 15 gr badem
19:00 5 köfte, 1 kk peynir, yarım dilim ekmek
su 3 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
varııızzzzzzzzzzzzzzzzzz... en birinci tek birinci biz olalımmmmKızlar hu huuunapıosunuz? Haftaya bomba gibi olacağız varmısınız birinciliğe oynayalım
şimdi şöyle oluyo amirim: 5 tr 5 ile 1.7 kilo vermiştim ya haftasonu o bana geri döndü... pazartesi sabah 70.8 le başladım elma diyetine 3. günde de bozdum zaten.. o 2.5 günde de 1.3 kilo verdim.. cumaya göre aldım pazartesiye göre verdimIspanyol sen elma diyeti yapmadinmi niye vermedinde aldinki
yok yoookkk bi daha yapmam yaa maymuna döndü metabolizma al ver al ver.. artık dengeli sağlıklı beslenme varOrnek menü iste.
Sen sok diyet yaparken kasik kasik yediresim geldi seni valla
BENIM HEDEFTE 74,9 CIKTIM YAA 73 GÖRMEK İSTİYORUM 73,9 DA OLUR 73,1 OLURkızlar şimdi ben günde 10-15 kere tartılıyoırum ya bugünden itibaren tartılmamayakarar verdim.. ptesi sabaha kadar tartılmıycam.. ama nasıl zor geliyor anlatamam.. sigarayı bırakmak gibi yaww..
bu arada hedefler gelsiiiinnnn.. benim hedefim %1 yani 700 gr
Canim zaten şok diyetler yeni diyete baslayanlari galeyana getirmekbicin yapilan diyetler oldugundan artik bizlere gerekyok sonucta ilk hedefimize ulastik gerisini saglikli beslenerek evelallah veririzvarııızzzzzzzzzzzzzzzzzz... en birinci tek birinci biz olalımmmm
şimdi şöyle oluyo amirim: 5 tr 5 ile 1.7 kilo vermiştim ya haftasonu o bana geri döndü... pazartesi sabah 70.8 le başladım elma diyetine 3. günde de bozdum zaten.. o 2.5 günde de 1.3 kilo verdim.. cumaya göre aldım pazartesiye göre verdim
yok yoookkk bi daha yapmam yaa maymuna döndü metabolizma al ver al ver.. artık dengeli sağlıklı beslenme var
O tartilma hastaligi bendede var sabah ayri aksam ayri tartikiyorum anneme sirf gramajimi bileyim diye tarti aldim bozuk cikti eski tip tartiya kaldim yinekızlar şimdi ben günde 10-15 kere tartılıyoırum ya bugünden itibaren tartılmamayakarar verdim.. ptesi sabaha kadar tartılmıycam.. ama nasıl zor geliyor anlatamam.. sigarayı bırakmak gibi yaww..
bu arada hedefler gelsiiiinnnn.. benim hedefim %1 yani 700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?