- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayyyy lütfen kilo verenler çıksın gidişattt çok kötü kızlar
ne bılım kı aslında rutın ayedim reglım yakın ondan sankı patlamaya hazır bomba gıbı gögüslerKilomu aldın sen bakim?? Bak bakk ! Hemen müdahale şart
Canim sana dedim ben yeme diye neyse yemissin bundan sonrasina bak artik ve sık sık az az ye metabolizmani canlandir internette arastir metabolizmayi arttiran yoyecekler ve sporlar var onlari uygula durma evresini kırÇok kötü oldu bu ya 75.9 çıktım başladığım kiloyla aynıKilo verme durunca tıka basa ye diyenleri dinledim bir gün yaptım ama sonradan toparlamış olmalıydım
Regl bitimine doğru kiloda artış olurmuş hormonlardan buna bağlıyorum
Menüm:
Sabah: çeyrek muz, 3 yk yulaf, 1 kutu probiyotik yoğut (100 gr)
Ara: 7 badem
Öğle: az tereyağlı 1 yumurta 1 dilim ekmek
Ara: 2 kayısı, 6 kiraz, 1 sb sütlü kahve
Akşam: Kabak ve tavuk ızgara, 1 yk pilav, 1 dilim ekmek
Ara: 1 yoğurt
Spor: 1 saat yürüyüş, 10 dk bisiklet, 2.5 L Su
YEMEDIMKI TIKA BASA HIÇÇCanim sana dedim ben yeme diye neyse yemissin bundan sonrasina bak artik ve sık sık az az ye metabolizmani canlandir internette arastir metabolizmayi arttiran yoyecekler ve sporlar var onlari uygula durma evresini kır
AMA BUNDAN SONRA SPORDA YAPMAYA BASLADIM İP ATLIYORUM MEKIK CEKIYORUMYEMEDIMKI TIKA BASA HIÇÇ
Çok sonra gördüm onu ya teşekkür ederim artık bir daha aynı hatayı yapmamCanim sana dedim ben yeme diye neyse yemissin bundan sonrasina bak artik ve sık sık az az ye metabolizmani canlandir internette arastir metabolizmayi arttiran yoyecekler ve sporlar var onlari uygula durma evresini kır
Çok kötü oldu bu ya 75.9 çıktım başladığım kiloyla aynıKilo verme durunca tıka basa ye diyenleri dinledim bir gün yaptım ama sonradan toparlamış olmalıydım
Menüm:
Diyete ne zaman başladın? Ya da kac kilo verdikten sonra durdu?
ben listeye girecek miyim bu hafta canim?Ayyyy lütfen kilo verenler çıksın gidişattt çok kötü kızlar
menün çok güzel bence sakın bozma.. ne çok ye ne de benim gibi şok diyet saçmalığını dene.. aynı şeklide devam et bence sonuç alacaksınÇok kötü oldu bu ya 75.9 çıktım başladığım kiloyla aynıKilo verme durunca tıka basa ye diyenleri dinledim bir gün yaptım ama sonradan toparlamış olmalıydım
Menüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?