Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hala mı yaa İspanyol bak sen en eskilerden birisisin örnek olman gerekirken hala tartılıyorsun! Yapmaa kaç kere dedim ptesi ve cuma sadece tartılalım diye ben asla tartılmıyorum o günler haricinde aslaaaaa! Sizde yapın ne kaybedersiniz ki ? Birde yediklerinin kilo yapması yaklaşık bir ay sonrayı buluyorken hergün tartılmak da neyin nesi canımmmm...

BENIM HEDEFTE 74,9 CIKTIM YAA 73 GÖRMEK İSTİYORUM 73,9 DA OLUR 73,1 OLUR
GERCI BUGUN GITTI BI DILIM TATLI YEDIM KADAYIFFF PİŞMANMIYIM ASLA
aferimmm ! Hani birinci olacaktık kızlar toparlanın hırsmı yok bakim sizde ? Tatlı yasak artık yemeeeee !

aynı sözlerim senin içinde geçerli tartılma ok ? Eee anne haklı sonuna kadar

April ben motive oluyorum boyle moralim yerine geliyor tartilmasam olmaz

geldim canm geldim arada bir bakıyorum kimler var diye ama bugun yazayım dedim seni görünce :) fasulyem cok iyi masallah anasını sömürüp duruyo oğluşumuz olacak nasipse:) hamileliğim zor geciyor ne yazık ki canm hiç böyle olacağımı tahmın etmezdim ama 12. haftadan beri bel agrısı cekiyordum son zamanlar oturdugum yattıgım yerden felçli gibi olup da kalkamayınca ortopediye gittim ve bel fıtıgı olduğunu öğrendim egzersiz dışında yapabileceğin bişey yok dedi doktor.. bi yandan da dişlerden ızdırap çekiyorum yirmilik dişimi cektirmek zorunda kaldım şimdi de kanal tedavisi olan dişim ağrıyor sanki iltihaplı gibi dr antibiyotık verdi korka korka içiyorum bi yandan kuzumun ihtiyaçlarını alıyoruz giysi beşik vs onlarla oyalnıyorum işte :) şimdiye kadar toplamda 5 kilo almışım kendimi biraz firenlemeye çalışıyorum yeme konusunda :) işte böyle benden haberler tatlım:)

Tamam canim

Deadline canim nasilsin nezamandir karsilasamiyoruz

Hosgeldin
ya evet ben sana hiç rastlamıyorum ya burcu nasılsın sen asıl benden iyilik iş temposuna alışmaya açlışıyorum baya yoruluyorum alışkın olmayınca bugün cuma ya çok mtluyum hiç bitmese keşke
geçmiş olsun canım çok antibiyotik ne kullanıyorsun peki kadın doğum doktorunun haberi var değil mi antibiyotik kullandığından bel fıtığı oluyor canım hamileliğe bağlı artmıştır o kuzenimde öyle olmuştu nerdeyse hep yattı doğuma kadar doğumdan sonra bişeyi kalmadı ama sabret sende çok kilo almamışsın ya bence o konuda iyiissn canım aferin sana allah hayırlı ömür versin erkek kız farketmez ama merak ettimde sordum mavi mavi eşyalar alırsınız şimdi çok tatlı

BENIM HEDEFTE 74,9 CIKTIM YAA 73 GÖRMEK İSTİYORUM 73,9 DA OLUR 73,1 OLUR
GERCI BUGUN GITTI BI DILIM TATLI YEDIM KADAYIFFF PİŞMANMIYIM ASLA
anaaaaaa bi de pişman değilim diyoooooo...
yaa işte ben de aynen böyleyim ama bırakmak istiyorum.. sık tartılmak zayıflamayı engelleyen bir durummuş.. bi de ben kenddim deli gibi hissediyorum
tartılmıycam aşkısı bırakmaya çalışıyorum..ama inan zor frenliyorum kendimi..
ben geldimmmm :)

canommm prens gliyor demeeekkk.. az kaldı afroditim kavuşacaksın yakında cennet kokulu yavruna..
çok çok geçmiş olsun.. hamilelikte zaten çok ağrır bel sırt bi de bel fıtığı olması kötü olmuş.. antibiyotik ne alıyorsun acaba..

sağol tatlım.. rovamıcyn verebiliyoruz dedi diş hekimi onu kullanıyorum canm sordum doktorum plasentadan bebeğe gecmiyor onu kullanabilirsin dedi ama korkuyorum ben yine de ana yüree işte :) valla ben yatmak istemiyorum hiç geri kalkamıyorum çünkü inşallah gecer o da doktor da hamilelikten bu kadar ağrın dedi :) evet şimdilik çok iyi kilom görünüşte de bende kilo görünmüyor göbüş büyüdü epey :) evet maviş maviş herşeyimiz canm bi tek beşik çok renkli onu da 2.yi kız olur belki diye öyle aldım beşiğmizi kendi evimize gecene kadar kullanıcaz sadece çok eskimicek 2.ye de kalır :)

evet canm evmizin neşesi paşamız geliyor :) inşallah sağsalim alırım kucağıma canm cok sabırsızlanıyorum çokk..
dr rovamıcıyn verdi canm ama korka korka kullanıyorum

gönül rahatlığıyla kullanabilrisin rovamycini canım..inşallah hamilelik bitince ağrında yokolur..
maaşallah hiç kilo almamışsın.. inşallah 10u geçmezsin..,
ben de öyle almıştım beşiğini arabasını falan.. ikinci kız oldu ona kullanıyorum şimdi.. çok iyi yapöışsın

evet canm evmizin neşesi paşamız geliyor :) inşallah sağsalim alırım kucağıma canm cok sabırsızlanıyorum çokk..
dr rovamıcıyn verdi canm ama korka korka kullanıyorum
sabırsız olma bakalm dur içerde büyüsün kuzucuk...gönül rahatlığıyla kullan hiçbişeycik olmaz , bebeğe geçmiyor bu ilaç

inşallah gecmem canm öyle deli bi iştah yok sanmıyorum da gececeğimi :) tamam canm o zaman içim rahatladı biraz ilaç konusunda ama fark ettim ki ilacı içmediğim zamanda kıpır kıpır oluyodu bu ilacı içince ya da ağrı kesici falan, sanki hareketleri azalıyo beni de bu korkutuyo aslında ..

ispanyol bu saatte seniburalarda görmek çok güzel bu akşam çok hareketli buralar çok mutlu oldum ya karşılaştığımıza çay içiyorum gel beraber içelim
ispanyol söylemiş zaten ilacı sıkıntı olmaz zaten zorunlu olmasa vermezlerdi ya demekki gerekli tasarruflu türk kadını olarak mantıklı yapmışsın beşik için zaten hemen büyüyüp beşiğe sığmıyorlar eskimez sonuçta çok heyecanlı minik bebiş gelecek az kaldı doğumdan sonra biraz toparlan gel buralara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…