Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

otii nabersin canım özledik seni kız yeme çok fazla geri izinden dönemezsin eski kilona dönene kadar sonra uğraşki eski kilona gelesin yolunu uzatmış olacaksın ama

Selam kuslar keyifler nasill? Ya ben simsi evdeym diye diyet yapamiyorum annem surekli ye kizim ya nolacak modunda, bunun icin bi onerisi olan var mi acaba? Help meeee

Hangi harfi daha cok istersin cnm?

Selam kuslar keyifler nasill? Ya ben simsi evdeym diye diyet yapamiyorum annem surekli ye kizim ya nolacak modunda, bunun icin bi onerisi olan var mi acaba? Help meeee
bende aynı durumdayım ya zaten akrabalarda çok kilo vermişsisn biraz kilo al diyor bana ya çok güldüm bence akrabalar beni kıskanıyor zira 40 bedenden aşağı değilim nasıl çok zayıf olabilirim annemde kzıım biz gidince dikkat edersin zaten yemiyorsun doğru dürüst diyip çok güzel şeyler yapıyor zor dayanıyorum kaptanım senin gibi kesin ondan sabit çıktım bu hafta bigün yemesem diğer gün yedirmeye çalışıyor annem bu hafta sabotaja yer yok ama kendi düzenime devam edicem tekrar

Hangi harfi daha cok istersin cnm?
bu yorum çokgüzel olmuş

Dünkü menüm
Kahvaltı 1 domates.2 dilim tam buğday ekmeği.biraz peynir.yarım haşlanmış yumurta.1 tatlı KS reçel
Ara 1 badem.4 yer fıstığı
OGle salata. 1 kase yoğurt.1 köz patlıcan
Ara 2 hurma
Akşam 2 bardak ayran.1 küçük patlıcan dolması.3 lahana sarması
Ara. Seyyyyy 3 küçük lokum
2.5 lt su
Spor yok neyazikki

Cadi kiz o tam neyse okul acilinca telafi ederim artk insallah cadi otiye oyle yorumlar isteee

Selam kızlar :)

Dünkü menüm,

10:30 civarı kahvaltı (bir domates, bir biber, bir salatalık, bir bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek)
13.30 bir top dondurma
15:40 civarı iki kaşık umanç aşı 2 kaşık patlıcan yemeği bir kase yoğurt

21:00 civarı 3 kaşık sebze yemeği 2 kaşık yoğurt

22:50 civarı 3 dilim kavun

3,5 km yürüyüş 30 dakika egzersiz 3 litre su

Mornar
Mornar hangi şehirdesin? Değisik yemek isimleri duyuyorum.Umaç aşı nedir mesela ?

Padisah kahvesi mi öyle bir kahve yazmışlardı sen miydin hatırlayamadım.

Tahmis Kahvesi ve umanç aşı deriz umaç aşı da diyorlar bazı yerlerde, ben Eskişehirliyim Eskişehir 'de yaşıyorum :) Ancak ikiside Eskişehir'e ait değil, utanarak söylüyorum tam bir lezzet tutkunuyum anne tarafı Bitlis -Diyarbakır karışımı o sebeple mutfak kültürümüz çok geniş ben de bayılırım sevdiğim yemekleri yapmaya hiç üşenmem :) Ay çok uzattım, tahmis Kahvesi (osmanlı ehli keyf olarak da geçer) Gaziantep' e aittir inanılmaz güzel bir aroması var kesinlikle tavsiye ederim. Umanç da tutmaç gibi kesilip kurutulmuş hamurlara denir, mercimek nohut haşlanır bi kenara alınır, soğan ve isteğe bağlı olarak sarımsak da ilave edilerek kavrulur yağda salça ile sonra su ilave edilir kaynatılır, kaynayan suya isteğe göre erişte, isteğe göre kuskus, şehriye veya umanç eklenir umançın haşlanmasına yakın daha evvel haşladığımız mercimek nohut ilave edilir suyu özdeşleninceye dek birlikte kaynatılır ocaktan indirmeye yakın (umanç aşının olmazsa olmazı kurtulmuş reyhandır) kurutulmuş reyhan ilave edilir böyle harika bir lezzet, Bitlis mutfağından :) gulfuren

Manti
Mantıklı cnm

Eve
T silkelenmeliyim ve haftaya cumaya kadar en az 77.5 olmaliyim

kızlar + nasıl koyuluyor iki gündür yaptım ama koyamıyorum :) biri öğretebilir mii
canım listeyi son paylaşan kişiden cevaplaya basıyorsun ilk baştaki parantez ve içindeki yazıları siliyorsun birde en sonda parantez ve içindeki quote yazısını sileceksin tabi adının yanına artı koyup paylaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…