otii nabersin canım özledik seniMerhaba kizlar
Cuma hüsran olmuş hi?
İzinli olmasaydım uçururdum sizi deeeermisiiiim. Hergun tartilirdim, kac gundur kendimden haberim yok. Tartım yok. Ama ne yediğimi cok iyi biliyorum. Vurun tuşlara! Vurun da öldürün benii!
Hangi harfi daha cok istersin cnm?Merhaba kizlar
Cuma hüsran olmuş hi?
İzinli olmasaydım uçururdum sizi deeeermisiiiim. Hergun tartilirdim, kac gundur kendimden haberim yok. Tartım yok. Ama ne yediğimi cok iyi biliyorum. Vurun tuşlara! Vurun da öldürün benii!
bende aynı durumdayım ya zaten akrabalarda çok kilo vermişsisn biraz kilo al diyor bana ya çok güldüm bence akrabalar beni kıskanıyor zira 40 bedenden aşağı değilim nasıl çok zayıf olabilirimSelam kuslar keyifler nasill? Ya ben simsi evdeym diye diyet yapamiyorum annem surekli ye kizim ya nolacak modunda, bunun icin bi onerisi olan var mi acaba? Help meeee
bu yorum çokgüzel olmuşHangi harfi daha cok istersin cnm?
Cadi kiz o tam neyse okul acilinca telafi ederim artk insallah cadi otiye oyle yorumlar isteeebende aynı durumdayım ya zaten akrabalarda çok kilo vermişsisn biraz kilo al diyor bana ya çok güldüm bence akrabalar beni kıskanıyor zira 40 bedenden aşağı değilim nasıl çok zayıf olabilirimannemde kzıım biz gidince dikkat edersin zaten yemiyorsun doğru dürüst diyip çok güzel şeyler yapıyor zor dayanıyorum kaptanım senin gibi kesin ondan sabit çıktım bu hafta bigün yemesem diğer gün yedirmeye çalışıyor annem bu hafta sabotaja yer yok ama kendi düzenime devam edicem tekrar
bu yorum çokgüzel olmuş
Mornar hangi şehirdesin? Değisik yemek isimleri duyuyorum.Umaç aşı nedir mesela ?Selam kızlar :)
Dünkü menüm,
10:30 civarı kahvaltı (bir domates, bir biber, bir salatalık, bir bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek)
13.30 bir top dondurma
15:40 civarı iki kaşık umanç aşı 2 kaşık patlıcan yemeği bir kase yoğurt
21:00 civarı 3 kaşık sebze yemeği 2 kaşık yoğurt
22:50 civarı 3 dilim kavun
3,5 km yürüyüş 30 dakika egzersiz 3 litre su
Ben yaptım bugün.tel.den gidiyorum da + mı koyamadim1. @fenbilgini
2.sosyestetik ++
3. @ispanyol ++++
4. @sevili6163 + + +
5. @derinsu27+++
6. @sevim_mrt+++++
7.haticend
8.deadline ++++
9.mornar ++++
10.sevilay80 +++
11.gulfuren ++++
Mantıklı cnmkızlar spor programını haftada 5 gün olarak düzenleyelim diyorum 2 gün dinlenme bize kalsın telafi hakkımız olur hem haftaiçi yapamayan haftasonu yapar haftasonu yapamayan hafta içi ne dersiniz birde bu hafta spora devam etmek isteyenler beni etiketlesin yeniden liste yapalım bir daha
T silkelenmeliyim ve haftaya cumaya kadar en az 77.5 olmaliyimbu arada 9. olmuşuz hiç yakışmadı bize bu durum hadi bakalım kendimize gelelimsizi çok iyi anlıyorum sıcak bunaltıcı hava var zorlanıyorsunuz ama kendimiz için yapmalıyız değil mi silkelenip kendimize gelelim
Buyrun hadi kendimize hedef koyalım cumaya kadar
SEVİLAY 77.5
canım listeyi son paylaşan kişiden cevaplaya basıyorsun ilk baştaki parantez ve içindeki yazıları siliyorsun birde en sonda parantez ve içindeki quote yazısını sileceksin tabi adının yanına artı koyup paylaşacaksınkızlar + nasıl koyuluyor iki gündür yaptım ama koyamıyorum :) biri öğretebilir mii
evet ben ve kaptan paylaşıyorduk çoğunlukla bayadır paylaşmamışız demek ilgilenirim ben bu konuylaHanı önceleri öncesi sonrası fotolari görüyordum nerde istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?