ay varya mesajını tam görmedim sevilayın hedefi sandım ilk başta sevilay 80 adını değiştirdi sevilay 72 yaptı sandım öyle bişey işte beynim yandıSevim 72
haftanın hedefleri yok mu arttıran
sevilay80 77.5
haticend 79.6
sevim_mrt 72
olur kaptanım sen tatilin tadını çıkar ama yedikelrine dikkat et sendeCadi kiz o tam neyse okul acilinca telafi ederim artk insallah cadi otiye oyle yorumlar isteee
sen dün kilo bildirimi yaptın mı canım yaptıysanda kaç kilosun yinede yaz burda dursun lazım oluyor ya başlangıç kilo falan listeye gireceğin zamanBen henüz takımda değilim diye belirtmiyorum :)
sen dün kilo bildirimi yaptın mı canım yaptıysanda kaç kilosun yinede yaz burda dursun lazım oluyor ya başlangıç kilo falan listeye gireceğin zaman
tamam canım not alayım tebrikler bu arada harika vermişsin mükemmel hattaYaptım canım 1 kg 50 gram vermişimşu anda 69.950 kg.
tamam canım not alayım tebrikler bu arada harika vermişsin mükemmel hatta
Boyle olsam ne guzel :) Ben bi before once asamasindayim
Tahmis Kahvesi ve umanç aşı deriz umaç aşı da diyorlar bazı yerlerde, ben Eskişehirliyim Eskişehir 'de yaşıyorum :) Ancak ikiside Eskişehir'e ait değil, utanarak söylüyorum tam bir lezzet tutkunuyum anne tarafı Bitlis -Diyarbakır karışımı o sebeple mutfak kültürümüz çok geniş ben de bayılırım sevdiğim yemekleri yapmaya hiç üşenmem :) Ay çok uzattım, tahmis Kahvesi (osmanlı ehli keyf olarak da geçer) Gaziantep' e aittir inanılmaz güzel bir aroması var kesinlikle tavsiye ederim. Umanç da tutmaç gibi kesilip kurutulmuş hamurlara denir, mercimek nohut haşlanır bi kenara alınır, soğan ve isteğe bağlı olarak sarımsak da ilave edilerek kavrulur yağda salça ile sonra su ilave edilir kaynatılır, kaynayan suya isteğe göre erişte, isteğe göre kuskus, şehriye veya umanç eklenir umançın haşlanmasına yakın daha evvel haşladığımız mercimek nohut ilave edilir suyu özdeşleninceye dek birlikte kaynatılır ocaktan indirmeye yakın (umanç aşının olmazsa olmazı kurtulmuş reyhandır) kurutulmuş reyhan ilave edilir böyle harika bir lezzet, Bitlis mutfağından :)gulfuren
haftanın hedefleri yok mu arttıran
sevilay80 78.4---77.5
haticend 80.6--- 79.6
sevim_mrt 74.6--- 72
deadline 62.2-- hedefim 62 nin altını görmek inşallah
mornar 69.950--
sosyestetik 56.9---
sevili6163 87.4---
derinsu27 76.6---
maviaşk 49.4---
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?