kılonu merak edıyorumCanım evet geçmişi okuyunca farkettimozaman +900 gr tartı farkın var dimi ?
bende merak ediyorum ya hurma diyetinden sonra aprilde durumlar nasılkılonu merak edıyorumApriL_2007 - + varmı
rakibemmm bende aynıyımHanımlarr kusura bakmayın pek giremiyorum. Yurtdışından misafirlerimiz geldi ne diyet kaldı ne bişey. Kilom da sabit bu arada
dogru canım tebrik ederim ayrıca harika gidiyorsunGecen hafta : 49.8
Bu hafta : 49.4
Giden : 0.40
Oran : % 0,80 yanlis hesaplamadiysam bi kontrol eder misiniz?
Gitsin su kilolar bir an once de baska bir sey istemem hepi topu iki kilo kaldi resmen cebellesiyorum:)dogru canım tebrik ederim ayrıca harika gidiyorsun
benimde oyle sayılır 4 5 kilo en fazla kalan ama gitmiyorGitsin su kilolar bir an once de baska bir sey istemem hepi topu iki kilo kaldi resmen cebellesiyorum:)
a evet o zaman yaptığı hesaplama da yanlış oluyor demi tekrar hesaplayim bendeadline tatlım derinsuya galiba +900 yada 1 kgmu bilmiyorum tartı farkı eklenecek ben dışardayım yetişirsem yine ilgilenirimde haberin olsun dedim
Evet canımmma evet o zaman yaptığı hesaplama da yanlış oluyor demi tekrar hesaplayim ben
tamam bende sekiz olmadan saat hallederim birde oti izne ayrılıyor tweety 23 de izne mi ayrilcakti onu hatirlayamadimEvet canımmmbirde sevilay var ama o sanırım daha önce takımlarda yarışmış hangi takım şimdi hatırlayamadım tabide , onu nasıl yapcaz bilmiyorum eve gidersem erken halledicemde bakalım kısmettt ...
Sevilay 3.takım 365.etap diye bir bilgi buldum ama daha sonra başka takım varmı bilmiyorum...tamam bende sekiz olmadan saat hallederim birde oti izne ayrılıyor tweety 23 de izne mi ayrilcakti onu hatirlayamadim
Tweety den haberim yoktamam bende sekiz olmadan saat hallederim birde oti izne ayrılıyor tweety 23 de izne mi ayrilcakti onu hatirlayamadim
tamam canım bakıyorum şimdiSevilay 3.takım 365.etap diye bir bilgi buldum ama daha sonra başka takım varmı bilmiyorum...
Tatlım kendi isteğiyle ayrıldı yazıyor , 1 seneyi geçmiş zaten nasıl işlem yapıcaz?tamam canım bakıyorum şimdi
bende onu soracaktım ya karar defterini okumak lazım sevilaysız listeyi bir düzenleyimde okuyup ekleyebilirsem ekleyim onuTatlım kendi isteğiyle ayrıldı yazıyor , 1 seneyi geçmiş zaten nasıl işlem yapıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?