İlk mesajlarıma baktım ayın 25 de gelmişim.Ben hiç gruplara girmedim.İlksiniz yani.gulfuren mornar takıma geliş tarihiniz 31 temmuz sanırım değil mi haftaya listeye girebilirsiniz ona göre çalışın bu hafta aprille konuşayımda ona göre kesin cevap vereceğim bu hafat mı giriyorsunuz o ilgileniyordu çünkü zaten diğer deneme süresindeki arkadaşlardan ses yok
birde daha önce yarışmalarda yarıştınız mı siz birde hedef kilolarınız kaç
İyi geceler canım.Bende öpüyorum.iyi geceler canlar öptüm gıdınızdan
tamam canım bu haftalık hedefin kaç gr peki senide oraya kaydedelim
haftanın hedefleri yok mu arttıran
sevilay80 78.4---77.5
haticend 80.6--- 79.6
sevim_mrt 74.6--- 72
deadline 62.2-- hedefim 62 nin altını görmek inşallah
mornar 69.950--
sosyestetik 56.9---
sevili6163 87.4---
derinsu27 76.6---75.6
maviaşk 49.4---
gulfuren 56.9---56.4
İspanyol 69.6----69 olup listeye girsem yeter
inşallah ispanyol ya gir artık şu listeyehaftanın hedefleri yok mu arttıran
sevilay80 78.4---77.5
haticend 80.6--- 79.6
sevim_mrt 74.6--- 72
deadline 62.2-- hedefim 62 nin altını görmek inşallah
mornar 69.950--
sosyestetik 56.9---
sevili6163 87.4---
derinsu27 76.6---75.6
maviaşk 49.4---
gulfuren 56.9---56.4
İspanyol 69.6----69 olup listeye girsem yeter
yaz rehaveti de ddeğil aslında.. izne ayrılırken 69dum.. eve döndüğümde 73.5 sen hesap et artık.. ancak verdim aldıklarımı.. bi de şu hurma diyetiyle verdiğim geri döndü..haftaya listedeyim diye düşünüyorum.. işe de başladım çok şükür..cuma günü gittim ama hasta bakmadım ancak sistem şifresi falan aldım kaşeydi öğrenmesiydi vakit geçti.. pazartesi bifiil başlıyorum..inşallah ispanyol ya gir artık şu listeyeyaz rehaveti çöktü sanada galiba yoksa sen şimdiye listeye çoktan girmiştin birde işe başladın mı sen ne oldu o iş
Canım hayırlı olsun yeni işin ve yeni arabanyaz rehaveti de ddeğil aslında.. izne ayrılırken 69dum.. eve döndüğümde 73.5 sen hesap et artık.. ancak verdim aldıklarımı.. bi de şu hurma diyetiyle verdiğim geri döndü..haftaya listedeyim diye düşünüyorum.. işe de başladım çok şükür..cuma günü gittim ama hasta bakmadım ancak sistem şifresi falan aldım kaşeydi öğrenmesiydi vakit geçti.. pazartesi bifiil başlıyorum..
araba da aldık dün.. tastamam oldu yani..çocukları babaanneye bırakabilirim.. bir de hafatnın 3 günü bir işyeribe gidiyorum sanayi bölgesine.. oraya toplu taşıma yok mecbur taksiyle gidiyorum dolayısıyla araba çok iyi oldu..
sen nasılsın karşılaşamıyoruz pek fazla
ayy çok sevndim ya hayırlı olsun yeni işin ve yeni arabaan ispanyol inşallah mutlu huzurlu olursun bu işinde belkide çok daha iyi oldu böylesiyaz rehaveti de ddeğil aslında.. izne ayrılırken 69dum.. eve döndüğümde 73.5 sen hesap et artık.. ancak verdim aldıklarımı.. bi de şu hurma diyetiyle verdiğim geri döndü..haftaya listedeyim diye düşünüyorum.. işe de başladım çok şükür..cuma günü gittim ama hasta bakmadım ancak sistem şifresi falan aldım kaşeydi öğrenmesiydi vakit geçti.. pazartesi bifiil başlıyorum..
araba da aldık dün.. tastamam oldu yani..çocukları babaanneye bırakabilirim.. bir de hafatnın 3 günü bir işyeribe gidiyorum sanayi bölgesine.. oraya toplu taşıma yok mecbur taksiyle gidiyorum dolayısıyla araba çok iyi oldu..
sen nasılsın karşılaşamıyoruz pek fazla
canım çok teeşkkür ederim .. darısı olmayanlaraCanım hayırlı olsun yeni işin ve yeni arabansana başarılar dilerim daima , istediklerine bir bir kavuştun birde hedefine ulaştınmı tastamam olacak ...
teşekkür ederim kuzumm.. çalışma saatleri de çok güzel.. bir kere yataklı kurum olmadığı için nöbet yok, icap yok, acil yok.. resmi tatiller bize de tatil.. anne olan biri için biçilmiş kaftan yani.. hafta sonu cumartesi yarım gün var o kadar da olur ..ayy çok sevndim ya hayırlı olsun yeni işin ve yeni arabaan ispanyol inşallah mutlu huzurlu olursun bu işinde belkide çok daha iyi oldu böylesiçalışma saatlerin nasıl peki haftasonu çalışıyor musun
oh süpermiş o zaman ya ne güzel yermiş öyle çok iyi denk geldi o zaman inşallah mutluda olursun işindeteşekkür ederim kuzumm.. çalışma saatleri de çok güzel.. bir kere yataklı kurum olmadığı için nöbet yok, icap yok, acil yok.. resmi tatiller bize de tatil.. anne olan biri için biçilmiş kaftan yani.. hafta sonu cumartesi yarım gün var o kadar da olur ..
özellikle icap ve nöbet olmaması çok çok güzel bizim için..
inşallah hayırlısı böylediroh süpermiş o zaman ya ne güzel yermiş öyle çok iyi denk geldi o zaman inşallah mutluda olursun işindeicap nöbet olamaması çok iyi özellikle senin için gece çağırmalar olmayacak falan süper çocuklar küçük sonuçta çok sevindim
Aminnnncanım çok teeşkkür ederim .. darısı olmayanlara
napayım canım sıcaktan yamuldum evde çok sıcak buralar yainşallah hayırlısı böyledir
sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım iyi diyeyim iyi olayım yooooo salarmıyım salmadım şuanlık iyi gidiyor sıcaklardan az yiyorum hatta bu sabah tartıldım vermişim bile yarım kgApriL_2007 naber kuzum nasılsın.. sen benden daha akıllı uslusun izne çıkınca salmadın di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?