Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kıyamam sanaaaa.. seneye acısını çıkarıırsın.. aileni görürsün havan değişir tabii..havalar azıcık normalleşse daha da iyi olacak ..
süper gidiyorsun dostum beni geçtin valla.. tansiyonu neden yükseliyor ki stres etkilidir tabi ama araştırmak gerekir bunu.. fırsatını bulabilirsen bişr dahiliye uzmanına görün kuzum

aslında kendimi kötüde hissetmiyorum heyecan yapıyorum yine mi kötü çıkacak diye bakalım günden güne değişiyor ama kontrol ettiricem on gün düzelmezse dr yolları gözükecek evet!!!

sağol canım napalım idare ederim 1 yılda böyle haftasonu kaçamaklarıyla artık

aslında kendimi kötüde hissetmiyorum heyecan yapıyorum yine mi kötü çıkacak diye bakalım günden güne değişiyor ama kontrol ettiricem on gün düzelmezse dr yolları gözükecek evet!!!
aman ihmal etme sağlıktan önemli bişey yok hayatta

aman ihmal etme sağlıktan önemli bişey yok hayatta
Aynen öylee, bide içtiğim yeşil çaydan da olabilir diye düşündüm son zamanlarda yaklaşık bir aydır günde iki tane içiyorum hergün hemen onu kestim ve tabi tuzuda sıcaklarda bunalttı tabi ondan da olabilir...

geçmiş olsun arkadaşım

dünkü mnm
KAHVALTI biraz peynir.2 zeytin domates.yarım yumurta haşlanmış.1 tatlı kş tahin helvası
ara 2 hurma
öğle avuç içi fırında tavuk göğüs
salata.1 ymk kş. pilav.2 brdk ayran
ara 2 hurma
AKŞAM 2 brdk ayran .7 ymk kş. yeşil fasulye
2.5 lt su
spor 45 dk 3 km açık havada hızlı yürüyüş

cnm yeil çy ın tansiyona olumsuz etkisi olur mu ya

İspanyol cum ne iş yapıyosun.kolay gele

Selam kuslar oy ne guzel sohbetler edilmis oylee
ispanyol tatlim yeni isin ve araban hayirli ugurlu olsun, insallah her sey gonlunce olur
ApriL_2007 cok gecmis olsun canim dikkat et kendine ihmal etme doktora git bence hemen
deadline bi yil da izin yapmayiver canim evde cok bekledin sen calismayi:)) saka bi yana anliyorum seni ama izinsiz calisinca iznin kiymetini anliyor insan cidden
Simdilik aklima gelen alintilar bunlar devam edecegim

sıkıntı değilde kaptan izin hava çok sıcak ya sıcakta çalışmak insanı bitiriyor ya

eveeett yeşil çay tansiyonu yükseltebiliyor ara ver bir bakalım
İspanyol cum ne iş yapıyosun.kolay gele
sağol canım , göğüs hastalıkları uzmanıyım.. siirtte görev yapıyordum istifa ettim özel bir yere başladım hayırlısıyla..
teşekkür ederim kuşumm

Selam kızlar,

Dünkü menüm,

10 civarı kahvaltı (1 domates, 1 dilim peynir, biraz maydanoz 4 zeytin, 1 dilim ekmek)

16:00 civarı öğle yemeği (5 kaşık türlü, 1 dilim ekmek )

18:00 ara öğün (2 incir, 2küçük dilim kavun)

21civarı akşam yemeği (roka salatası)

23 civarı 1 şeftali

6 km yürüyüş 3 litre su 30 dakika egzersiz

Sabah 11:30
Tam bugday ekmegi kasarli tost
Ogle 14:40
1/2 kase Cekirdek, kavrulmusmus misir
2 dilim karpuz
Aksam 18:00
Firinda derisiz tavuk pirzola
3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor 4,5 km yuruyus

Bugunku menum
Kahvalti 9 da 2 dulim ekmk.biraz peynir.domates.2 kozlenmis yesil biber.1 tatli ks recl.keske yemeseymisim receli
Ara yarim muZ kucuktu
Ogle 14.00 da 4 ymk ks.bulgur pilavi
6 ynk ks.yesil fasulye.2 brdk ayran.cok az lahana salatasi
Ara 1 hurma
Aksm 19.30 da ac degildim.1 brdk tarcinli yarim yagli sut.3 hurma.1 catal kucucuk karpuz
3 lt su
45 dk 3.5 km yuruyus
30 dk leslie 2 miles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…