kıyamam sanaaaa.. seneye acısını çıkarıırsın.. aileni görürsün havan değişir tabii..havalar azıcık normalleşse daha da iyi olacak ..napayım canım sıcaktan yamuldum evde çok sıcak buralar yabiyerede gidemiyorum özeniyorum herkesler tatilde benim iznim bile yok bu ayın 28 inde ankaraya gidecem ingilizce sınavına girmek için en azından ortam değişcek bir haftasonu haftayada icap var yine evdeyim zaten
süper gidiyorsun dostum beni geçtin valla.. tansiyonu neden yükseliyor ki stres etkilidir tabi ama araştırmak gerekir bunu.. fırsatını bulabilirsen bişr dahiliye uzmanına görün kuzumCanım iyi diyeyim iyi olayım yooooo salarmıyım salmadım şuanlık iyi gidiyor sıcaklardan az yiyorum hatta bu sabah tartıldım vermişim bile yarım kgve çok yoğun çalışıyorum hatta ctesi bile tempo çokkk ....
Sadece bikaç gündür bişeye canım sıkkın işyerinde rutin sağlık kontrolünde tansiyonum yüksek çıktı ilk gün 16:10 ikinci 15:10 üçüncü gün 14:9 ama biraz heyecanlanıyorum ondanmı bilmiyorum ama canım sıkıldı bu duruma! Akşamlarıda eczanede ölçtürdüm 14:8 çıkıyor...
aslında kendimi kötüde hissetmiyorum heyecan yapıyorum yine mi kötü çıkacak diye bakalım günden güne değişiyor ama kontrol ettiricem on gün düzelmezse dr yolları gözükecek evet!!!kıyamam sanaaaa.. seneye acısını çıkarıırsın.. aileni görürsün havan değişir tabii..havalar azıcık normalleşse daha da iyi olacak ..
süper gidiyorsun dostum beni geçtin valla.. tansiyonu neden yükseliyor ki stres etkilidir tabi ama araştırmak gerekir bunu.. fırsatını bulabilirsen bişr dahiliye uzmanına görün kuzum
sağol canım napalım idare ederim 1 yılda böyle haftasonu kaçamaklarıyla artıkkıyamam sanaaaa.. seneye acısını çıkarıırsın.. aileni görürsün havan değişir tabii..havalar azıcık normalleşse daha da iyi olacak ..
süper gidiyorsun dostum beni geçtin valla.. tansiyonu neden yükseliyor ki stres etkilidir tabi ama araştırmak gerekir bunu.. fırsatını bulabilirsen bişr dahiliye uzmanına görün kuzum
aman ihmal etme sağlıktan önemli bişey yok hayattaaslında kendimi kötüde hissetmiyorum heyecan yapıyorum yine mi kötü çıkacak diye bakalım günden güne değişiyor ama kontrol ettiricem on gün düzelmezse dr yolları gözükecek evet!!!
Aynen öylee, bide içtiğim yeşil çaydan da olabilir diye düşündüm son zamanlarda yaklaşık bir aydır günde iki tane içiyorum hergün hemen onu kestim ve tabi tuzudaaman ihmal etme sağlıktan önemli bişey yok hayatta
geçmiş olsun arkadaşımCanım iyi diyeyim iyi olayım yooooo salarmıyım salmadım şuanlık iyi gidiyor sıcaklardan az yiyorum hatta bu sabah tartıldım vermişim bile yarım kgve çok yoğun çalışıyorum hatta ctesi bile tempo çokkk ....
Sadece bikaç gündür bişeye canım sıkkın işyerinde rutin sağlık kontrolünde tansiyonum yüksek çıktı ilk gün 16:10 ikinci 15:10 üçüncü gün 14:9 ama biraz heyecanlanıyorum ondanmı bilmiyorum ama canım sıkıldı bu duruma! Akşamlarıda eczanede ölçtürdüm 14:8 çıkıyor...
cnm yeil çy ın tansiyona olumsuz etkisi olur mu yaAynen öylee, bide içtiğim yeşil çaydan da olabilir diye düşündüm son zamanlarda yaklaşık bir aydır günde iki tane içiyorum hergün hemen onu kestim ve tabi tuzudasıcaklarda bunalttı tabi ondan da olabilir...
İspanyol cum ne iş yapıyosun.kolay geleyaz rehaveti de ddeğil aslında.. izne ayrılırken 69dum.. eve döndüğümde 73.5 sen hesap et artık.. ancak verdim aldıklarımı.. bi de şu hurma diyetiyle verdiğim geri döndü..haftaya listedeyim diye düşünüyorum.. işe de başladım çok şükür..cuma günü gittim ama hasta bakmadım ancak sistem şifresi falan aldım kaşeydi öğrenmesiydi vakit geçti.. pazartesi bifiil başlıyorum..
araba da aldık dün.. tastamam oldu yani..çocukları babaanneye bırakabilirim.. bir de hafatnın 3 günü bir işyeribe gidiyorum sanayi bölgesine.. oraya toplu taşıma yok mecbur taksiyle gidiyorum dolayısıyla araba çok iyi oldu..
sen nasılsın karşılaşamıyoruz pek fazla
dün sporumu yaptım amyine artın koymayı beceremedim1. @fenbilgini
2.sosyestetik ++
3.ispanyol ++++
4. @sevili6163 + + +
5. @derinsu27+++
6. @sevim_mrt+++++
7. @haticend+++
8.deadline ++++
9.mornar ++++++
10.sevilay80 +++
11. @gulfuren++++[/QUOTE
sıkıntı değilde kaptan izin hava çok sıcak ya sıcakta çalışmak insanı bitiriyor yaSelam kuslar oy ne guzel sohbetler edilmis oylee
ispanyol tatlim yeni isin ve araban hayirli ugurlu olsun, insallah her sey gonlunce olur
ApriL_2007 cok gecmis olsun canim dikkat et kendine ihmal etme doktora git bence hemen
deadline bi yil da izin yapmayiver canim evde cok bekledin sen calismayi:)) saka bi yana anliyorum seni ama izinsiz calisinca iznin kiymetini anliyor insan cidden
Simdilik aklima gelen alintilar bunlar devam edecegim
eveeett yeşil çay tansiyonu yükseltebiliyor ara ver bir bakalımAynen öylee, bide içtiğim yeşil çaydan da olabilir diye düşündüm son zamanlarda yaklaşık bir aydır günde iki tane içiyorum hergün hemen onu kestim ve tabi tuzudasıcaklarda bunalttı tabi ondan da olabilir...
sağol canım , göğüs hastalıkları uzmanıyım.. siirtte görev yapıyordum istifa ettim özel bir yere başladım hayırlısıyla..İspanyol cum ne iş yapıyosun.kolay gele
teşekkür ederim kuşummSelam kuslar oy ne guzel sohbetler edilmis oylee
ispanyol tatlim yeni isin ve araban hayirli ugurlu olsun, insallah her sey gonlunce olur
ApriL_2007 cok gecmis olsun canim dikkat et kendine ihmal etme doktora git bence hemen
deadline bi yil da izin yapmayiver canim evde cok bekledin sen calismayi:)) saka bi yana anliyorum seni ama izinsiz calisinca iznin kiymetini anliyor insan cidden
Simdilik aklima gelen alintilar bunlar devam edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?