cok gecmis olsun aprilcim yesil cay tansiyona etki ediyormus bende duymustum dkkat et kendineCanım iyi diyeyim iyi olayım yooooo salarmıyım salmadım şuanlık iyi gidiyor sıcaklardan az yiyorum hatta bu sabah tartıldım vermişim bile yarım kgve çok yoğun çalışıyorum hatta ctesi bile tempo çokkk ....
Sadece bikaç gündür bişeye canım sıkkın işyerinde rutin sağlık kontrolünde tansiyonum yüksek çıktı ilk gün 16:10 ikinci 15:10 üçüncü gün 14:9 ama biraz heyecanlanıyorum ondanmı bilmiyorum ama canım sıkıldı bu duruma! Akşamlarıda eczanede ölçtürdüm 14:8 çıkıyor...
hadi ins duzelirsin canimAynen öylee, bide içtiğim yeşil çaydan da olabilir diye düşündüm son zamanlarda yaklaşık bir aydır günde iki tane içiyorum hergün hemen onu kestim ve tabi tuzudasıcaklarda bunalttı tabi ondan da olabilir...
supersin canim aksam acikmamissin neguzel ya.dSelam kızlar,
Dünkü menüm,
10 civarı kahvaltı (1 domates, 1 dilim peynir, biraz maydanoz 4 zeytin, 1 dilim ekmek)
16:00 civarı öğle yemeği (5 kaşık türlü, 1 dilim ekmek )
18:00 ara öğün (2 incir, 2küçük dilim kavun)
21civarı akşam yemeği (roka salatası)
23 civarı 1 şeftali
6 km yürüyüş 3 litre su 30 dakika egzersiz
super canim sporunda mukemmlSabah 11:30
Tam bugday ekmegi kasarli tost
Ogle 14:40
1/2 kase Cekirdek, kavrulmusmus misir
2 dilim karpuz
Aksam 18:00
Firinda derisiz tavuk pirzola
3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor 4,5 km yuruyus
cok iyisin canimBugunku menum
Kahvalti 9 da 2 dulim ekmk.biraz peynir.domates.2 kozlenmis yesil biber.1 tatli ks recl.keske yemeseymisim receli
Ara yarim muZ kucuktu
Ogle 14.00 da 4 ymk ks.bulgur pilavi
6 ynk ks.yesil fasulye.2 brdk ayran.cok az lahana salatasi
Ara 1 hurma
Aksm 19.30 da ac degildim.1 brdk tarcinli yarim yagli sut.3 hurma.1 catal kucucuk karpuz
3 lt su
45 dk 3.5 km yuruyus
30 dk leslie 2 miles
süpersin canımSelam kızlar,
Dünkü menüm,
10 civarı kahvaltı (1 domates, 1 dilim peynir, biraz maydanoz 4 zeytin, 1 dilim ekmek)
23 civarı 1 şeftali
bence güzel olmuş toplamdaSabah 11:30
Tam bugday ekmegi kasarli tost
Ogle 14:40
1/2 kase Cekirdek, kavrulmusmus misir
2 dilim karpuz
Aksam 18:00
Firinda derisiz tavuk pirzola
3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor 4,5 km yuruyus
yürüyüşcü tayfadansın yani harikasınKaptnum bugunku sporumu yaptim.acik havada 45 dk adimsayara gore 3.5 km hizli yuruyus
30 dk leslie 2 miles
olsun canım spor bugünlük olmasınkizlar dunku menum
sabah = 9
yarim dilim karisik pide
sekersiz cay
3 caral karpuz
3 catal kavun
ogle=1
1 kase muslili gecrek sutlu
ara 3
yarim cavdar ekmegi 2 catal sebzeli tava
aksam
2 kasik pirinc pilavi 4 kasik guves yarim dilim cavdar ekmegi
spor yok regl oldm kalkamiom
su 2.5 lt oldu
evet canım yükseltebilirmiş, sanırım ondan olducnm yeil çy ın tansiyona olumsuz etkisi olur mu ya
Anliyorum canimsıkıntı değilde kaptan izin hava çok sıcak ya sıcakta çalışmak insanı bitiriyor ya
rica ederim gel artikkkeveeett yeşil çay tansiyonu yükseltebiliyor ara ver bir bakalım
sağol canım , göğüs hastalıkları uzmanıyım.. siirtte görev yapıyordum istifa ettim özel bir yere başladım hayırlısıyla..
teşekkür ederim kuşumm
aprilim aman dikkat et kusum saglik cok onemlii, bi de yogunsun ya onun da etkisi vardir belkievet canım yükseltebilirmiş, sanırım ondan oldubenim bünyem alışkın değil ondanda olabilir ! Kahvede içince böyle oluyorum ben çarpıntı oluyor, oyüzden onuda içmem bugün annemlerden aldım tansiyon aleti şükür biraz düşme var 13:8 gördüm ...
Evet tatlımm kesin ondanAnliyorum canim
Kolay gelsinnn
rica ederim gel artikkk
aprilim aman dikkat et kusum saglik cok onemlii, bi de yogunsun ya onun da etkisi vardir belki
Bence hergün yeni liste yapın , o gün yapmayana ceza verinBu spor listesi pazartesi baslasin olur mu kuslar nasil yapalim sizce hani hen pazartesi hafta basi dedim sonraki pazartesi yine bakariz ne dersiniz
1. F fenbilgini
2.sosyestetik +++
3.ispanyol ++++
4. S sevili6163 + + +
5. @derinsu27+++
6. @sevim_mrt+++++
7.haticend +++
8.deadline ++++
9.mornar ++++++
10.sevilay80 +++
11. @gulfuren+++++
Bravo 6 km çok iyi.Ben 3.5 km yürüdüm baldırlarım ağrıdı.Ama üstünede evi temizledim.Selam kızlar,
Dünkü menüm,
23 civarı 1 şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?