Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar dunku menum
sabah = 9
yarim dilim karisik pide
sekersiz cay
3 caral karpuz
3 catal kavun
ogle=1
1 kase muslili gecrek sutlu
ara 3
yarim cavdar ekmegi 2 catal sebzeli tava
aksam
2 kasik pirinc pilavi 4 kasik guves yarim dilim cavdar ekmegi
spor yok regl oldm kalkamiom
su 2.5 lt oldu

cok gecmis olsun aprilcim yesil cay tansiyona etki ediyormus bende duymustum dkkat et kendine
hadi ins duzelirsin canim

supersin canim aksam acikmamissin neguzel ya.d

Sabah 11:30
Tam bugday ekmegi kasarli tost
Ogle 14:40
1/2 kase Cekirdek, kavrulmusmus misir
2 dilim karpuz
Aksam 18:00
Firinda derisiz tavuk pirzola
3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor 4,5 km yuruyus
super canim sporunda mukemml

cok iyisin canim

süpersin canım 6km mi tabanlarına sağlık

Sabah 11:30
Tam bugday ekmegi kasarli tost
Ogle 14:40
1/2 kase Cekirdek, kavrulmusmus misir
2 dilim karpuz
Aksam 18:00
Firinda derisiz tavuk pirzola
3 kasik yogurt
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor 4,5 km yuruyus
bence güzel olmuş toplamda yürüyüş süper

Kaptnum bugunku sporumu yaptim.acik havada 45 dk adimsayara gore 3.5 km hizli yuruyus
30 dk leslie 2 miles
yürüyüşcü tayfadansın yani harikasın dünkü menünde güzel bu arad onu alıntılamamışım
olsun canım spor bugünlük olmasın ama menün fena değil yanigüzel aslında kahvaltıda çok yememişsin pideyi sabah yediğin iyi olmuş en azından akşama kadar yakmışsındır

cnm yeil çy ın tansiyona olumsuz etkisi olur mu ya
evet canım yükseltebilirmiş, sanırım ondan oldu benim bünyem alışkın değil ondanda olabilir ! Kahvede içince böyle oluyorum ben çarpıntı oluyor, oyüzden onuda içmem bugün annemlerden aldım tansiyon aleti şükür biraz düşme var 13:8 gördüm ...

sıkıntı değilde kaptan izin hava çok sıcak ya sıcakta çalışmak insanı bitiriyor ya
Anliyorum canim
Kolay gelsinnn
rica ederim gel artikkk
aprilim aman dikkat et kusum saglik cok onemlii, bi de yogunsun ya onun da etkisi vardir belki

Bu spor listesi pazartesi baslasin olur mu kuslar nasil yapalim sizce hani hen pazartesi hafta basi dedim sonraki pazartesi yine bakariz ne dersiniz
Bence hergün yeni liste yapın , o gün yapmayana ceza verin hatta grup yapmıştık ya ikili herkes birbirini takip etsin ceza versin arkadaşına tabi ikiside yapmazsa kaptan veya yardımcıları ceza verir o zAmanda ?

ApriL_2007 geçmiş olsun.Hava sıcak yoğunsun.Allah kolaylık versin canım.
ispanyol arabana ve işine çok sevindim.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.İşinin de saatleri çok güzel olmuş.Allah huzurunu daim kılsın canım.@deadline sende mi doktorsun?Aman ne güzel iki tane hekimimiz var.Uzmanlık alanın nedir?

Bravo 6 km çok iyi.Ben 3.5 km yürüdüm baldırlarım ağrıdı.Ama üstünede evi temizledim.

Ben saçma sapan beslenmeye başladım.Yarın en baştan başlıyorum.Eşim ile yapıyorduk çok güzel gidiyordu.Allahtan abartmadım şükür.

Öğle 14.00
Araba vapur ile karşıyakaya gittik.Çeyrek simit ayran

Ara 16.30
Çeyrek ıspanaklı gözleme
Çay

Akşam 20.00
Bir kepçe mercimek
Yarım kıymalı pide

Ara 22.00

2 nektarin

2.5 litre su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…