Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ne yapmışsın öyle? Hemen toparlan sağlıksız hep hamur

İyi geceler tatlı rüyalar herkese çok geç oldu. Leptin kaçtı bari uykumuzu alalım dimi ya? Bye grsrz

Canım ne yapmışsın öyle? Hemen toparlan sağlıksız hep hamur

Aynen april.En azından bugün dengeledim.Kalmalı misafirim var ama toparlanacağım.
İyi geceler tatlı rüyalar herkese çok geç oldu. Leptin kaçtı bari uykumuzu alalım dimi ya? Bye grsrz

İyi uykular.Güne neşeyle ve normal tansiyon ile başlamanı diliyorum canım.

teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun..evet canım deadline da diş hekimi..
ellerine sağlık tatlımmm
Kızlar bence günlük yapın böyle listeyi, herkes de artısını rahatlıkla ekler; ) ve yapmayanda cezayı yer
süper fikir..
Bencede böyle olsun.Cezada olsun.İp atlama cezası nasıl olur?
bu fikir daha süper ..ip atlasın 200 tane

Bugün daha güzel geçecektir inanıyorum

Çok sevindim duzelmene

Sevimmrt 2.5 kilo hedef koymussun. Hadi bakalım ins

Herkese gunaydinnnnnn
Günaydın.

Bugün daha güzel geçecektir inanıyorum
İnşallah.Sabahtan beri kendime konuşuyorum.

Sabah AC karnına 30 dk hızlı yürüdüm.2.5 km.yaylada her yer düz de değil.yokuş yukarı çok yer var.30 dk da bacakların ağrı dı. Neyse gün daha cooook uzun yine yaparim

Harikasın erkenden güzel spor yapmışsın.İp atlamaktan korktun değil mi?

Selam kuslar spor listesini her gun olarak tek tek yapmaya karar verdik yapmayana da ceza var haberiniz olsun
Listeye arti ekleyemeyen arkadaslar
Once mesajin altindaki cevapla tusuna basiyoruz
Ardindan mesajn basinda ve sonunda yer alan quote kismini siliyoruz
Eklemek istedigimiz artiyi ismimizin yanina ekliyor
Yine cevaplaya basiyoruz.
Her gun spor yapmaya da gayret ediyoruzzzz

Sabah AC karnına 30 dk hızlı yürüdüm.2.5 km.yaylada her yer düz de değil.yokuş yukarı çok yer var.30 dk da bacakların ağrı dı. Neyse gün daha cooook uzun yine yaparim
Harikasin canim
ayyy bende sonradan farkettim ucmusun kizim dedim
bir falan yap bari canim
Günaydın.

İnşallah.Sabahtan beri kendime konuşuyorum.

Harikasın erkenden güzel spor yapmışsın.İp atlamaktan korktun değil mi?
ip atlamak cok hirpaliyor beni yaa, bi ark vardi eskden kiz sabah yuruyuse gidiyordu 6 gibi haftasonu da hava yagmurlu vs ise evde ip atliyordu. Azim iste arkadas biz direk kahve film keyfi falan yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…