- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ben saçma sapan beslenmeye başladım.Yarın en baştan başlıyorum.Eşim ile yapıyorduk çok güzel gidiyordu.Allahtan abartmadım şükür.
Öğle 14.00
Araba vapur ile karşıyakaya gittik.Çeyrek simit ayran
Ara 16.30
Çeyrek ıspanaklı gözleme
Çay
Akşam 20.00
Bir kepçe mercimek
Yarım kıymalı pide
Ara 22.00
2 nektarin
2.5 litre su
Spor yok
Canım ne yapmışsın öyle? Hemen toparlan sağlıksız hep hamur
İyi geceler tatlı rüyalar herkese çok geç oldu. Leptin kaçtı bari uykumuzu alalım dimi ya? Bye grsrz
Bencede böyle olsun.Cezada olsun.İp atlama cezası nasıl olur?10 AĞUSTOS 2015 / PAZARTESİ
1. F fenbilgini
2.sosyestetik
3.ispanyol
4. S sevili6163
5. D derinsu27
6.sevim_mrt
7.haticend
8.deadline
9.mornar
10.sevilay80
11.gulfuren
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun..evet canım deadline da diş hekimi..ApriL_2007 geçmiş olsun.Hava sıcak yoğunsun.Allah kolaylık versin canım.
ispanyol arabana ve işine çok sevindim.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.İşinin de saatleri çok güzel olmuş.Allah huzurunu daim kılsın canım.@deadline sende mi doktorsun?Aman ne güzel iki tane hekimimiz var.Uzmanlık alanın nedir?
ellerine sağlık tatlımmm10 AĞUSTOS 2015 / PAZARTESİ
1. F fenbilgini
2.sosyestetik
3.ispanyol
4. S sevili6163
5. D derinsu27
6.sevim_mrt
7.haticend
8.deadline
9.mornar
10.sevilay80
11.gulfuren
süper fikir..Kızlar bence günlük yapın böyle listeyi, herkes de artısını rahatlıkla ekler; ) ve yapmayanda cezayı yer
bu fikir daha süper ..ip atlasın 200 taneBencede böyle olsun.Cezada olsun.İp atlama cezası nasıl olur?
Oooooo iyi bi ceza IP atlama göründüğü kadar kolay değil.Bencede böyle olsun.Cezada olsun.İp atlama cezası nasıl olur?
Herkese gunaydinnnnnngünaydın fıstıklar
Güzel fikir.derinsuuuu nerdesin cnmBence hergün yeni liste yapın , o gün yapmayana ceza verinhatta grup yapmıştık ya ikili herkes birbirini takip etsin ceza versin arkadaşına tabi ikiside yapmazsa kaptan veya yardımcıları ceza verir o zAmanda ?
Bugün daha güzel geçecektir inanıyorumBen saçma sapan beslenmeye başladım.Yarın en baştan başlıyorum.Eşim ile yapıyorduk çok güzel gidiyordu.Allahtan abartmadım şükür.
Öğle 14.00
Araba vapur ile karşıyakaya gittik.Çeyrek simit ayran
Ara 16.30
Çeyrek ıspanaklı gözleme
Çay
Akşam 20.00
Bir kepçe mercimek
Yarım kıymalı pide
Ara 22.00
2 nektarin
2.5 litre su
Spor yok
Çok sevindim duzelmeneevet canım yükseltebilirmiş, sanırım ondan oldubenim bünyem alışkın değil ondanda olabilir ! Kahvede içince böyle oluyorum ben çarpıntı oluyor, oyüzden onuda içmem bugün annemlerden aldım tansiyon aleti şükür biraz düşme var 13:8 gördüm ...
Sevimmrt 2.5 kilo hedef koymussun. Hadi bakalım inshaftanın hedefleri yok mu arttıran
sevilay80 78.4---77.5
haticend 80.6--- 79.6
sevim_mrt 74.6--- 72
deadline 62.2-- hedefim 62 nin altını görmek inşallah
mornar 69.950--
sosyestetik 56.9---
sevili6163 87.4---
derinsu27 76.6---75.6
maviaşk 49.4---
gulfuren 56.9---56.4
İspanyol 69.6----69 olup listeye girsem yeter
oooooo çok büyükmüş hedef gerçekten deSevimmrt 2.5 kilo hedef koymussun. Hadi bakalım ins
ayyy bende sonradan farkettim ucmusun kizim dedimSevimmrt 2.5 kilo hedef koymussun. Hadi bakalım ins
Günaydın.Herkese gunaydinnnnnn
İnşallah.Sabahtan beri kendime konuşuyorum.Bugün daha güzel geçecektir inanıyorum
Sabah AC karnına 30 dk hızlı yürüdüm.2.5 km.yaylada her yer düz de değil.yokuş yukarı çok yer var.30 dk da bacakların ağrı dı. Neyse gün daha cooook uzun yine yaparim
Harikasin canimSabah AC karnına 30 dk hızlı yürüdüm.2.5 km.yaylada her yer düz de değil.yokuş yukarı çok yer var.30 dk da bacakların ağrı dı. Neyse gün daha cooook uzun yine yaparim
bir falan yap bari canimayyy bende sonradan farkettim ucmusun kizim dedim
ip atlamak cok hirpaliyor beni yaa, bi ark vardi eskden kiz sabah yuruyuse gidiyordu 6 gibi haftasonu da hava yagmurlu vs ise evde ip atliyordu. Azim iste arkadas biz direk kahve film keyfi falan yapiyoruzGünaydın.
İnşallah.Sabahtan beri kendime konuşuyorum.
Harikasın erkenden güzel spor yapmışsın.İp atlamaktan korktun değil mi?
olmayacak şey değil tatlımayyy bende sonradan farkettim ucmusun kizim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?