Senin tüyoya ihtiyacın mı kaldı.Yakında mezun olursun zaten maşallah .Alalım tüyo bizde :)
Senin tüyoya ihtiyacın mı kaldı.Yakında mezun olursun zaten maşallah .
Boyun kaç 46 az değil mi?Acaba sıkılaşmak için spor yapsan daha mı iyi olur?Hepimiz olalım mezun nedir bu kilo derdine habire düşün dur ama şu var bu maceranın başı zorlu ortası zevkli sonuna doğru ya ben nolacak şimdi verince demeye başlıyorsun. Bir de geçen sene hedef kilom 49 du şu an düştüm ama bakıyorum hic yeterli gelmiyor diyorum acaba bunun bir de sonu var mı ki tatmin olabilecek miyim şu an için 46 ama yok sabit :)
Boyun kaç 46 az değil mi?Acaba sıkılaşmak için spor yapsan daha mı iyi olur?
Boyumuz aynı ben 46 kilo olunca iskelet gibi oluyorum ve yüzüm sanki çöküyor.Eski resimler var çok kötü bacaklarımın olduği yerde iki tane çöp var sanki.Boy 1.54 yani 46 normal yani fazlasında toplu duruyorum.
Tünaydın canım.Nasılsın?günaydınlaaaarrr
iyiyim canımm öğle yemeği yedim çay içiyorum sen nasılsınTünaydın canım.Nasılsın?
ikimizden başka uğrayanı olmuyor buranın ...nasıl gidiyor diyet ..Tünaydın canım.Nasılsın?
Geldim geldimm seminerdeydm kusum sen ne yapiyorsunnikimizden başka uğrayanı olmuyor buranın ...nasıl gidiyor diyet ..
ohh kaptanım da burdaymış..Geldim geldimm seminerdeydm kusum sen ne yapiyorsunn
harikasın bebeeeeeeemmmmBen geldimmOff kemiklerim valla zor yürüyorum. Güçten düştüm resmen bacaklarımın dermanı yok. Bugün tartıldım serum bitince adetimde bugun bitiyor onu da atınca kilom çıktı kızlar 48.2 tartıldım inanamadımm Bakalım yarına da inşallah o çıkar da ordan devam eder son 2 kilo için cebelleşirim. Öğünlerimi yazamıyorum karbonhidrat yiyorum midem kötü olunca tuzsuz baharatsız aksama mesela taze fasulye var yok yiyemiyorum ancak pilav ekmek filan işte bi kaç gun böyle bakalım kaloriyi düsük tutuyorum neyseki.
AFiyetlerr OLsun canimm bu arada ben de bogayimohh kaptanım da burdaymış..
iyiyim canm.. yemek sonrası çay faslındayım..
olsun canim onemli olan sagligin sknti yokBen geldimmOff kemiklerim valla zor yürüyorum. Güçten düştüm resmen bacaklarımın dermanı yok. Bugün tartıldım serum bitince adetimde bugun bitiyor onu da atınca kilom çıktı kızlar 48.2 tartıldım inanamadımm Bakalım yarına da inşallah o çıkar da ordan devam eder son 2 kilo için cebelleşirim. Öğünlerimi yazamıyorum karbonhidrat yiyorum midem kötü olunca tuzsuz baharatsız aksama mesela taze fasulye var yok yiyemiyorum ancak pilav ekmek filan işte bi kaç gun böyle bakalım kaloriyi düsük tutuyorum neyseki.
burdayım kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?