Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
09:00 activia + kırmızı meyveli nesfit (ikisi birlikte satılıyor ya kahvaltı zamanı diye işte ondan )
10:30 1 nektarin
12:30 1 kase çorba, 4 tane nugget, 1 domates 1 salatalık
14:30 nesacfe 2 si birarada, 1 kare bitter
16:30 1kutu yoğurt, yarım dilim ekmek
18:30 1 kase çorba, sebze sote, yarım kase yoğurt
21:00 yarım kase yoğurt, 7-8 tane üzüm
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş

Selam kuslarr oy cok yoruldumm, yeni bir doneme daha basladik
Kolay gelsin herkesee
maraton başladı desene.. kolay gelsin kuzum
Ben geldm canimm. Bos kalinca ben de oraya takiliyorum ama cok fake fake diyen tipler oluyor onlara kiziyorum bazen
ayy evet yaa.. ben de konuya bir bakıyorum yeni üyeyse saçma bir konuysa devamına bakmıyorum.. gıcık oluyorum her başlığa fake fake diye bağırana da..

Hadi bakalim hayirli olsun canim memnun kalirsan ben de dusunurum
pazar günü spor pek yapamıyrum ev temizliği yemek çocuklar falan gün bitiyor.. ama onun dışında hemen hemen her gün 1 saat tempolu yürüyüşüm var
supersinnn
hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canimm
Sen çalısıyorsun yinede iyi idare ediyorsun.Ben evdeyim ama eşim gece çalışıyor diye evde düzen de yok işde çok.
duzen olmayinca cok zor oluyor canim, tatil diye bende iyiden iyiye salmistim simdi toplamaya calisiyorum bakalim

Spor olsaydi sanki daha iyi oldurdu gibi
spor anlaminda tapilacak kadinsinnnn!!!
Bugün yaptım çok keyifli.
bende bi bakaym tsk paylasim icin canim
gec kahvalti aksam yemegi gibi mi menun canim?
günaydııınnn güzellikleeeeerrrr
sevsinler seni sevsinlerrrr, nasil cok hastan var mi canim? Diyetisyeninin bloguna baktim cok seker, diyetisyenin kac kilo onu da merak ettm bi de

Ispanyolum tatlim cok fazla hazir gida yok mu menunde nugget activia vs

sevsinler seni sevsinlerrrr, nasil cok hastan var mi canim? Diyetisyeninin bloguna baktim cok seker, diyetisyenin kac kilo onu da merak ettm bi de
hiiç hasta yoookk günde 5-6.. bizim mevsim değil.. eylülden sonra artar benim hastalar..
boyu 1.58 kilosu da 52

Ispanyolum tatlim cok fazla hazir gida yok mu menunde nugget activia vs
öğle yemeği hastanede ne çıkarsa onu yiyoruz ,, nugget da öğlen çıkmıştı..
activiayı diyetiseynim önerdi ara öğün olarak veya kahvaltı yapamzsam evde kahvaltı olarak..

günaydınnnnnnnnnn

Merhaba canım.

Öğle akşam börek fazla olmuş sanki.

Dünü dengelemişsin.

kızlaaaaaar nerdesinizzz..
yokluğunuzda ''bir derdim var'' bölümüne kaptırdım kendimiiiiii .. geri dönüüünnn
Kendini bunaltacaksın ne işin var oralarda.
Saatler düzen girdi ne güzel.Sporda yapılmış maşallah.

Selam kuslarr oy cok yoruldumm, yeni bir doneme daha basladik
Kolay gelsin herkesee
Yeni döneminiz hayırlı olsun.

Hadi bakalim hayirli olsun canim memnun kalirsan ben de dusunurum

supersinnn

hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canimm

duzen olmayinca cok zor oluyor canim, tatil diye bende iyiden iyiye salmistim simdi toplamaya calisiyorum bakalim
Vallahi 15 senedir düzen yok.Dün dışarıda eşimin işi vardı hemen temizliğe başladım.

hiiç hasta yoookk günde 5-6.. bizim mevsim değil.. eylülden sonra artar benim hastalar..
boyu 1.58 kilosu da 52
İspanyol devlette mison özelde mi?
Bu arada eşinden gizli yemene çok güldüm.İşte sorun gerçekten bizde.Kendimiz yediğimizi bilmiyoruz sanki.Diyetisyenim dedi ki mesela gece dişini sıkacaksın sütlacı yemeyeceksin ertesi gün bende sevdiğin bir ödül vereceğim dedi.

sosyestetik bakalım bir ay sonra neler olacak? Fiyatıda uygun.İzmirde Şifa hastanesinde her hafta 80 tl veriliyor.Ayda 320 tl yapar.Hem diyet koçu daha güzel istediğim zaman soru sorabiliyorum.Telefonda konuştuk samimi ve güzel elektrik aldım canım.
Bugün eşime ve bana hacamat için doktora gittik.Akupuntur,ozon tedavi ,bioenerji her şey var.Rica ettim yağ,kas ölçüm de yapıldı.Diyetisyenime gönderdim.Yorum yapacak bakalım.

Öğlen 14.00
Yarım dilim ekşi mayalı köy ekmeği
6 tane zeytin
Yarım salatalık
Çeyrek domates
Cilek reçelinden bir çilek
3 çay 1 çay kaşığı şeker toplam 3 kaşık şeker

Ara 16.00
Bir şeftali

Ara 18.00
Türk kahvesi
İki küçük kare parça bitter çikolata

Akşam 20.30
8 tane mercimek köftesi
Marul
Çeyrek salatalık

Ara 22.00
Yeşil çay
5 fındık
5 kuru çekirdekli üzüm

2.5 litre su

Spor 45 dakika Ellen Barret yoga ve pilates videosunu yaptım.Çok keyifli ve güzel terletiyor.

Selam kızlar nasıl gidiyor :) Önceki mesajlara bakamadım çok yoğun geçti bugünüm şükür son serumu aldım hastanede okul başladı seminer oraya git sonra ekstra toplantı filan vardı. Bir de serum midemi göçertti ishal fena tüm gün dün de zaten öyleydim. Ancak karbonhidrat öle ekmek gibi ekmek arası peynir filan bişeyler yiyebiliyorum öğlen bulgur pilavı yiyeyim dedim mahvetti normal yemek gözüm korkuyor artık yiyemiyorum. Güzel sabah tartıldım 49.4 çıktı umarım yarın da öyle çıkar adet önceki kilom en azından kötü bi noktada olmamış olurum :) Bir de bugun tabi kaç zaman sonra okula gidince zayıflamışsın diyenler oldu harikaydı az degil en son beni 55 56 gibi gördüler Haziranda şimdi 49 süper bir duygu şu kalan 3 kilo da gitsin ha gayret

selam kızlar ben geldim eve yeni gelim yani bugün çok yorgunumda buralardayım bayrama kadar
sosyestetik şimdi geldim kaptancım burdayım
Hoş geldin.

Az mı 6-7 kilo zayıflamışsın.Bu arada geçmiş olsun.Demek yogurtlu karışım değil serummuş mideni bozan.Yeni dönemin seninde hayırlı olsun.Sende mi öğretmensin?Doktorlar,öğretmenler,tasarımcılar ve benim gibi ev hanımları toplandık.Başka meslek grubu var mı bilmiyorum.

Aynen normalde once dokunmuyordu bir iki gundur fena cok yiyemiyorum ancak ekmek filan eksi aci mumkun degil neyse bitti sukur bakalim. Bugun de cok abartmadim yarin gene 49.4 ciksa opup basima koyacagim:)

Selam kızlar, iyi olduğunuzu umuyorum.

Dünkü menüm,

9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 3 biber, 1çk. Bal-kaymak, 1 bardak şekersiz çay)

13.30 civarı öğle yemeği (bir tabak tavuklu salata)

18:30 civarı akşam yemeği (4 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt)

21:00 civarı (küçük salkım üzüm)

4 km yürüyüş, 15 dakika egzersiz, 20 mekik, 3 litre su

boyu 1.58 kilosu da 52
Iste onu diyorum ben dee, benim ablam da dukan yapti boyu 1.68 kilosu 56 bi de bana bak pofff
öğle yemeği hastanede ne çıkarsa onu yiyoruz ,, nugget da öğlen çıkmıştı..
activiayı diyetiseynim önerdi ara öğün olarak veya kahvaltı yapamzsam evde kahvaltı olarak..
afiyet olsun canim
insallah canin bakalim
Odul ne olacak kii
hadi bakalim hayirli olur insallah
apor auper canim harikasin
selam kızlar ben geldim eve yeni gelim yani bugün çok yorgunumda buralardayım bayrama kadar
sosyestetik şimdi geldim kaptancım burdayım
hosgeldin tatlimm, ohh ev havasi alip geldinn
supersin canim guzel bi donem olur insallah
supersin canim sen bu tempoyla hemen hedefine ulasacaksin gibi

Bugün whatsaptan görüştük.Yağ oranım fazlaymış.Metabolizma hızım yavaşmış.Egzersizde ekleyelim kas oranını artıralım ki metabolizma da hızlansın yağları eritip kası artıralım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…