Ben geldm canimm. Bos kalinca ben de oraya takiliyorum ama cok fake fake diyen tipler oluyor onlara kiziyorum bazenkızlaaaaaar nerdesinizzz..
yokluğunuzda ''bir derdim var'' bölümüne kaptırdım kendimiiiiii .. geri dönüüünnn
maraton başladı desene.. kolay gelsin kuzumSelam kuslarr oy cok yoruldumm, yeni bir doneme daha basladik
Kolay gelsin herkesee
ayy evet yaa.. ben de konuya bir bakıyorum yeni üyeyse saçma bir konuysa devamına bakmıyorum.. gıcık oluyorum her başlığa fake fake diye bağırana da..Ben geldm canimm. Bos kalinca ben de oraya takiliyorum ama cok fake fake diyen tipler oluyor onlara kiziyorum bazen
Hadi bakalim hayirli olsun canim memnun kalirsan ben de dusunurumAyyy çokkk mutluyum.Diyetisyenimle konuştum.Çok tatlı bir kız.Sorunumu zamanında yaşamış.Diyetisyen olmadan önce.Diplomalarının resimlerini gönderecek.Üç gün ben nasıl besleniyorum whatsaptan göndereceğim.Ardından ücret yatacak.Sonra bana faturamıda gönderecek.Üç gün sonra form gönderecek dolduracağım.Ona göre listemi düzenleyecek.İstediğin zaman soru sorabilirsin dedi.Bir ay sonra ofisine gideceğim makinada yağ kas su ölçülerime bakacak.Çok mutluyum bu sefer olacak insallah.
supersinnnpazar günü spor pek yapamıyrum ev temizliği yemek çocuklar falan gün bitiyor.. ama onun dışında hemen hemen her gün 1 saat tempolu yürüyüşüm var
hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canimmDiplomasını whatsaptan gönderecek ve ofisine davet etti.İnstagram hesabı var incele istersen.
Benim durumumu vücifunu stresr sokmuşsun dedi.Böbrek üstü bezleriyle alakalı hormonlar varmış.Vücut strese girince bu hormonlar vücuda ödem yaptırıyormuş.Buna benzer bir sey anlattı.Ben şu an yemek yemekten eskisi gobi zevk almıyorum.Birde ay bunu yedim kilo mu yaptı acaba diyorum ,bunu bu saatte yemiyeyim kilo yapar diye düşünürken gecenin onikisinde sütlaç yiyorum düşün.İşin kötü tarafı sütlacı yetken de mutlu değilim.Diyetisyen neden istedim o bana ye dediğini bilerek ye diyor şüphe olmayacak gönül rahatlığıyla yiyeceğim.
Diyet bölümünden önce oda kiloluymuş ve benim gibiymiş.Birde gece geç yatıyormuş atıştırmalıkları çok seviyormuş.
Gezmeye gittin listw dışına çıktın bana mesaj at akşamı dengeleyelim dedi.Yada ne var bana söyle ben seni yönlendiririm dedi.Tam benlik
duzen olmayinca cok zor oluyor canim, tatil diye bende iyiden iyiye salmistim simdi toplamaya calisiyorum bakalimSen çalısıyorsun yinede iyi idare ediyorsun.Ben evdeyim ama eşim gece çalışıyor diye evde düzen de yok işde çok.
Spor olsaydi sanki daha iyi oldurdu gibiDün Öğle 14.00
Tam tahıl ekmeğinden kaşarlı,sucuklu tost
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
Akşam 20.00
Mangalda balık bir buçuk avuç kadar
Bir kase yeşil salata
3 zeytinyağlı sarma
Ara 21.00
Elim kadar kavun
Ara 21.30
Kahve
İki kare bitter cikolata
Ara 23.30
2 tane zeytinyağlı sarma
Bir kasık yoğurt
2.700 litre su.Spor yok malesef.
spor anlaminda tapilacak kadinsinnnn!!!Merhabalar güzel kadınlar :)
Yine işten geç döndüğüm günlerden birindeyiz ;
Dünkü menüm
10:30 civarı kahvaltı (1domates, 1kk peynir, 1 salatalık, 3 biber, 2 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek)
13.45 civarı öğle yemeği (Meksika salatası 1 tabak, 1bardak taze sıkılmış şekersiz limonata )
14:30 civarı (1top dondurma)
18:30 civarı ( 4-5 kaşık patlıcan yemeği, 1 tabak kaşık salata)
21:00 civarı 2-3 dilim kavun
3,5 km yürüyüş, 35 mekik, 25 dakika egzersiz. 3 litre su
bende bi bakaym tsk paylasim icin canimBugün yaptım çok keyifli.
gec kahvalti aksam yemegi gibi mi menun canim?pazart menüm
kahvaltı 1 domates.yarım kırmızı biber.2 dilim ekmek.biraz peynir.1 tatlı kş reçl
ara 3 çtl karpuz
öğle akşm aynı öğün oldu 3 dilim tam buğdaylı peynirli börek
ara küçük salkım üzüm
2.5 lt su
spor yok
sevsinler seni sevsinlerrrr, nasil cok hastan var mi canim? Diyetisyeninin bloguna baktim cok seker, diyetisyenin kac kilo onu da merak ettm bi degünaydııınnn güzellikleeeeerrrr
Ispanyolum tatlim cok fazla hazir gida yok mu menunde nugget activia vsdünkü menüm
09:00 activia + kırmızı meyveli nesfit (ikisi birlikte satılıyor ya kahvaltı zamanı diye işte ondan )
10:30 1 nektarin
12:30 1 kase çorba, 4 tane nugget, 1 domates 1 salatalık
14:30 nesacfe 2 si birarada, 1 kare bitter
16:30 1kutu yoğurt, yarım dilim ekmek
18:30 1 kase çorba, sebze sote, yarım kase yoğurt
21:00 yarım kase yoğurt, 7-8 tane üzüm
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş
hiiç hasta yoookk günde 5-6.. bizim mevsim değil.. eylülden sonra artar benim hastalar..sevsinler seni sevsinlerrrr, nasil cok hastan var mi canim? Diyetisyeninin bloguna baktim cok seker, diyetisyenin kac kilo onu da merak ettm bi de
öğle yemeği hastanede ne çıkarsa onu yiyoruz ,, nugget da öğlen çıkmıştı..Ispanyolum tatlim cok fazla hazir gida yok mu menunde nugget activia vs
günaydınnnnnnnnnn
Öğle akşam börek fazla olmuş sanki.pazart menüm
kahvaltı 1 domates.yarım kırmızı biber.2 dilim ekmek.biraz peynir.1 tatlı kş reçl
ara 3 çtl karpuz
öğle akşm aynı öğün oldu 3 dilim tam buğdaylı peynirli börek
ara küçük salkım üzüm
2.5 lt su
spor yok
Dünü dengelemişsin.pzt MNM
kahvaltı 1 domates.yarım kırmızı biber.biraz peynir.1 tatlı kş reçl
ara küçük salkım üzüm .
öğle akşm birarada oldu yine 5 kşk patlıcan güveç 2 brdk ayran 1 dilim ekmek
ara 4 çatal karpuz
2.5 lt su
spor 30 dk yürüyüş
eşim evdeydi pazar pzt.düzenim şaştı.
Kendini bunaltacaksın ne işin var oralarda.kızlaaaaaar nerdesinizzz..
yokluğunuzda ''bir derdim var'' bölümüne kaptırdım kendimiiiiii .. geri dönüüünnn
Saatler düzen girdi ne güzel.Sporda yapılmış maşallah.dünkü menüm
09:00 activia + kırmızı meyveli nesfit (ikisi birlikte satılıyor ya kahvaltı zamanı diye işte ondan )
10:30 1 nektarin
12:30 1 kase çorba, 4 tane nugget, 1 domates 1 salatalık
14:30 nesacfe 2 si birarada, 1 kare bitter
16:30 1kutu yoğurt, yarım dilim ekmek
18:30 1 kase çorba, sebze sote, yarım kase yoğurt
21:00 yarım kase yoğurt, 7-8 tane üzüm
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş
Yeni döneminiz hayırlı olsun.Selam kuslarr oy cok yoruldumm, yeni bir doneme daha basladik
Kolay gelsin herkesee
Vallahi 15 senedir düzen yok.Dün dışarıda eşimin işi vardı hemen temizliğe başladım.Hadi bakalim hayirli olsun canim memnun kalirsan ben de dusunurum
supersinnn
hadi bakalim hayirlisi olsun insallah canimm
duzen olmayinca cok zor oluyor canim, tatil diye bende iyiden iyiye salmistim simdi toplamaya calisiyorum bakalim
İspanyol devlette mison özelde mi?hiiç hasta yoookk günde 5-6.. bizim mevsim değil.. eylülden sonra artar benim hastalar..
boyu 1.58 kilosu da 52
Hoş geldin.selam kızlar ben geldim eve yeni gelim yani bugün çok yorgunumda buralardayım bayrama kadar
sosyestetik şimdi geldim kaptancım burdayım
Az mı 6-7 kilo zayıflamışsın.Bu arada geçmiş olsun.Demek yogurtlu karışım değil serummuş mideni bozan.Yeni dönemin seninde hayırlı olsun.Sende mi öğretmensin?Doktorlar,öğretmenler,tasarımcılar ve benim gibi ev hanımları toplandık.Başka meslek grubu var mı bilmiyorum.Selam kızlar nasıl gidiyor :) Önceki mesajlara bakamadım çok yoğun geçti bugünüm şükür son serumu aldım hastanede okul başladı seminer oraya git sonra ekstra toplantı filan vardı. Bir de serum midemi göçertti ishal fena tüm gün dün de zaten öyleydim. Ancak karbonhidrat öle ekmek gibi ekmek arası peynir filan bişeyler yiyebiliyorum öğlen bulgur pilavı yiyeyim dedim mahvetti normal yemek gözüm korkuyor artık yiyemiyorum. Güzel sabah tartıldım 49.4 çıktı umarım yarın da öyle çıkar adet önceki kilom en azından kötü bi noktada olmamış olurum :) Bir de bugun tabi kaç zaman sonra okula gidince zayıflamışsın diyenler oldu harikaydı az degil en son beni 55 56 gibi gördüler Haziranda şimdi 49 süper bir duygu şu kalan 3 kilo da gitsin ha gayret
Hoş geldin.
Az mı 6-7 kilo zayıflamışsın.Bu arada geçmiş olsun.Demek yogurtlu karışım değil serummuş mideni bozan.Yeni dönemin seninde hayırlı olsun.Sende mi öğretmensin?Doktorlar,öğretmenler,tasarımcılar ve benim gibi ev hanımları toplandık.Başka meslek grubu var mı bilmiyorum.
Iste onu diyorum ben dee, benim ablam da dukan yapti boyu 1.68 kilosu 56 bi de bana bak pofffhiiç hasta yoookk günde 5-6.. bizim mevsim değil.. eylülden sonra artar benim hastalar..
boyu 1.58 kilosu da 52
afiyet olsun canimöğle yemeği hastanede ne çıkarsa onu yiyoruz ,, nugget da öğlen çıkmıştı..
activiayı diyetiseynim önerdi ara öğün olarak veya kahvaltı yapamzsam evde kahvaltı olarak..
insallah canin bakalimMerhaba canım.
Öğle akşam börek fazla olmuş sanki.
Dünü dengelemişsin.
Kendini bunaltacaksın ne işin var oralarda.
Saatler düzen girdi ne güzel.Sporda yapılmış maşallah.
Yeni döneminiz hayırlı olsun.
Vallahi 15 senedir düzen yok.Dün dışarıda eşimin işi vardı hemen temizliğe başladım.
İspanyol devlette mison özelde mi?
Bu arada eşinden gizli yemene çok güldüm.İşte sorun gerçekten bizde.Kendimiz yediğimizi bilmiyoruz sanki.Diyetisyenim dedi ki mesela gece dişini sıkacaksın sütlacı yemeyeceksin ertesi gün bende sevdiğin bir ödül vereceğim dedi.
hadi bakalim hayirli olur insallahsosyestetik bakalım bir ay sonra neler olacak? Fiyatıda uygun.İzmirde Şifa hastanesinde her hafta 80 tl veriliyor.Ayda 320 tl yapar.Hem diyet koçu daha güzel istediğim zaman soru sorabiliyorum.Telefonda konuştuk samimi ve güzel elektrik aldım canım.
Bugün eşime ve bana hacamat için doktora gittik.Akupuntur,ozon tedavi ,bioenerji her şey var.Rica ettim yağ,kas ölçüm de yapıldı.Diyetisyenime gönderdim.Yorum yapacak bakalım.
apor auper canim harikasinÖğlen 14.00
Yarım dilim ekşi mayalı köy ekmeği
6 tane zeytin
Yarım salatalık
Çeyrek domates
Cilek reçelinden bir çilek
3 çay 1 çay kaşığı şeker toplam 3 kaşık şeker
Ara 16.00
Bir şeftali
Ara 18.00
Türk kahvesi
İki küçük kare parça bitter çikolata
Akşam 20.30
8 tane mercimek köftesi
Marul
Çeyrek salatalık
Ara 22.00
Yeşil çay
5 fındık
5 kuru çekirdekli üzüm
2.5 litre su
Spor 45 dakika Ellen Barret yoga ve pilates videosunu yaptım.Çok keyifli ve güzel terletiyor.
hosgeldin tatlimm, ohh ev havasi alip geldinnselam kızlar ben geldim eve yeni gelim yani bugün çok yorgunumda buralardayım bayrama kadar
sosyestetik şimdi geldim kaptancım burdayım
supersin canim guzel bi donem olur insallahSelam kızlar nasıl gidiyor :) Önceki mesajlara bakamadım çok yoğun geçti bugünüm şükür son serumu aldım hastanede okul başladı seminer oraya git sonra ekstra toplantı filan vardı. Bir de serum midemi göçertti ishal fena tüm gün dün de zaten öyleydim. Ancak karbonhidrat öle ekmek gibi ekmek arası peynir filan bişeyler yiyebiliyorum öğlen bulgur pilavı yiyeyim dedim mahvetti normal yemek gözüm korkuyor artık yiyemiyorum. Güzel sabah tartıldım 49.4 çıktı umarım yarın da öyle çıkar adet önceki kilom en azından kötü bi noktada olmamış olurum :) Bir de bugun tabi kaç zaman sonra okula gidince zayıflamışsın diyenler oldu harikaydı az degil en son beni 55 56 gibi gördüler Haziranda şimdi 49 süper bir duygu şu kalan 3 kilo da gitsin ha gayret
supersin canim sen bu tempoyla hemen hedefine ulasacaksin gibiSelam kızlar, iyi olduğunuzu umuyorum.
Dünkü menüm,
9:00 civarı kahvaltı (1 domates, 1salatalık, 3 biber, 1çk. Bal-kaymak, 1 bardak şekersiz çay)
13.30 civarı öğle yemeği (bir tabak tavuklu salata)
18:30 civarı akşam yemeği (4 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt)
21:00 civarı (küçük salkım üzüm)
4 km yürüyüş, 15 dakika egzersiz, 20 mekik, 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?