Afiyet olsun.Çayı şekersiz mi içiyorsun?iyiyim canımm öğle yemeği yedim çay içiyorum sen nasılsın
Yine harika liste.dünkü menüm
08:15 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates salatalık, 5 zeytin
09:30 tek şekerli türk kahvesi
12.00 1 kase mantar çorbası, 4 küçük köfte, 1 bardak ayran , yarım dilim ekmek
15:00 sütlü nescafe, 2 kruu kayısı, 7 badem
17:00 2 top dondurma
19.30 2 haşlanmış yumurta , salata
21:00 8 üzüm, 10-12 leblebi
su 2.5 lt
spor 10 dk egzersiz sayılırsa
Hiç hareket yok gerçekten.ikimizden başka uğrayanı olmuyor buranın ...nasıl gidiyor diyet ..
Kaptanım afiyet olsun.İce tea,light kola bunlar sağlıksız.Dunku menum
Sabah 8:30
2 adet bildircin yumurtasi
1 bitki cayi
Ara 10
Bir bitki cayi
Ogle 13:00
1 tabak bezelye yemegi
1 icli kofte
1 bardak ice tea
1 sade nescafe
Ara 15:30
1 sade nescafe
Biraz cerez (badem ve findik bir avuc kadar)
Aksam
2 adet izgara kofte
1 parca sucuk
1 dilim ekmek salata
Light kola
Su 2 lt
Spor yok
Seni baya yordu bu kortizon olayı.İnşallah çabuk atlatırsın.O iki kilo çabuk gidecek.Çünkü şu an karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.Karbonhidratı azalttığın anda 47 kiloyi göreceksin.Ne desem oluyor biliyorsun.Ben geldimmOff kemiklerim valla zor yürüyorum. Güçten düştüm resmen bacaklarımın dermanı yok. Bugün tartıldım serum bitince adetimde bugun bitiyor onu da atınca kilom çıktı kızlar 48.2 tartıldım inanamadımm Bakalım yarına da inşallah o çıkar da ordan devam eder son 2 kilo için cebelleşirim. Öğünlerimi yazamıyorum karbonhidrat yiyorum midem kötü olunca tuzsuz baharatsız aksama mesela taze fasulye var yok yiyemiyorum ancak pilav ekmek filan işte bi kaç gun böyle bakalım kaloriyi düsük tutuyorum neyseki.
Ben kendi adıma cevap vereyim.Ben iyiyim şükür.Üç gündür kışlık yiyecekler ile uğraşıyorum.Çok yoruldum.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.E kuslar nasilsiniz bakalim
Keyifler nasil? @deadline nerdSinn? Nasildi sinav?
Afiyet olsun.Çayı şekersiz mi içiyorsun?
Seni baya yordu bu kortizon olayı.İnşallah çabuk atlatırsın.O iki kilo çabuk gidecek.Çünkü şu an karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.Karbonhidratı azalttığın anda 47 kiloyi göreceksin.Ne desem oluyor biliyorsun.
Evet biz diyetisyenimle bugün çalışmaya basladık.Çok tatlı bir kız.Sıcak ve samimi.Zaten soğuk insanları sevmem ve hemen uzaklaşırım.
Sabah ölçülerimi aldım
Tartıda kaç kilo olduğumu da çektim.
Parasını yatırdım.Eşim sağ olsun işlem parasıyla 75 sanmış.Neyse bu ay memnun kalırsam bir dahaki ay on tl farkı vereceğim.
Mail ile listemi gönderdi.
3 lt su içilecek.Her gün yarım saat yürünecek.Ben haftada üç gün Savaş Cebeciyide yapayım dedim daha iyi olur dedi.
Meyvaların resmini çek bana gönder porsiyon olarak ne kadar yemen gerektiğini söyleyeyim dedi.
Kilon normal sınırlar içerisinde ama yağ oranın fazla kas oranın az olduğu için yağı azaltıp kası arttıracağız dedi.
İstediğin zaman istediğin soruyu sorabilirsin dedi.Sakın çok soru sordum diye sormamazlık yapma dedi.
Bende dedim bu kiz kaybolduu iyi bakalim hayirlisi olsun ne zaman belli olacak? Bugun almadim bende zaten bildirim haftaya ugulamaya geceriz artik persembeyiburdayım kaptanbugünün perşembe olduğunu unuttum ben bu hafta ne çabuk geçti ya kilom sabit bu hafta ya yarın birdaha tartılcam ama yinede sınavda fena değildi kaptan sen nasılsın
Iyiyim bende canim ne yapayimAfiyet olsun.Çayı şekersiz mi içiyorsun?
Yine harika liste.Bana çok ekmek verdi.Allahtan ince tost ekmeği yiyorum.
Hiç hareket yok gerçekten.
Kışlık hazırlıklarıyla uğraştım ondan anca gelebildim.Çok yoruldum çok.
Kaptanım afiyet olsun.İce tea,light kola bunlar sağlıksız.
Seni baya yordu bu kortizon olayı.İnşallah çabuk atlatırsın.O iki kilo çabuk gidecek.Çünkü şu an karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun.Karbonhidratı azalttığın anda 47 kiloyi göreceksin.Ne desem oluyor biliyorsun.
Ben kendi adıma cevap vereyim.Ben iyiyim şükür.Üç gündür kışlık yiyecekler ile uğraşıyorum.Çok yoruldum.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Sen nasılsın?
super listen canim memnun kalirsan ben de dusunecegim surekli ulasabiliyor musun peki?SABAH : 9.00
..2.. dilim tam buğday ekmeği
..1... kibrit kutusu beyaz peynir
VEYA
..1... adet haşlanmış yumurta
Bol yağsız söğüş (domates, salatalık, biber, yeşillik vb.)
ÖĞLE:12-13:00
....2.. dilim tam buğday ekmeği
..2... köfte kadar (..60... gram) yağsız ızgara veya haşlama veya fırın et (tavuk,balık ya da kırmızı et)
..2... kaşık yoğurt veya ..1... bardak ayran
Bol yağsız salata
ARA ÖĞÜN: 16:00
1 PORSİYON MEYVE VE 1 ÇAY BARDAĞI LEBLEBİ (TUZSUZ)
AKŞAM: 18-19:30
....2... dilim tam buğday ekmeği (EKMEĞİ BİR DİLİM OLARAK TÜKETİP YERİNE 3 YEMEK KAŞIĞI PİLAV YA DA MAKARNA TÜKETEİLİRSİNİZ)
..8... kaşık susuz sebze yemeği
..4... kaşık yoğurt veye ..2... bardak ayran
Bol yağsız salata
ARA ÖĞÜN: 22:00
2 KAŞIK YOĞURT, 1 PORSİYON MEYVE VE 3 YEMEK KAŞIĞI DİYET TAHIL GEVREĞİ veya 2 YEMEK KAŞIĞI YULAF EZMESİ veya ½ PAKET FORM BİSKÜVİ veya ½ AŞLANMIŞ MISIR
Koşu bandım var.Onunla yürüyeceğim.Bakalım yarın kaç olacaksın.Evet, ya o serum alırken filan bir de adet olacak mıyım oldum mu nasıl filan derken şükür hepsini atlattım :) Midemde düzeliyor gibi bakalım normal yemek düzenine geçmeyece çalışacağım. Yarın tartı 47 li bişey gösterse şaşırmamAdetim hafifte olsa devam ediyor tam yarın ya da cumartesi bitecek ödem bitince kalanlar belli olur inşallah.
Yaklasımı cok önemli seni motive etmesi açısından. Kas oranın artınca direk yağları azaltıyor zaten. Bende de kas filan azdır sanmıyorum. Spor şart yürüyüş güzel olur. Bu Leslie Sansone var güzel evde yürümek icin. Spor güzel videolar var kas arttırır :) Bana şu ara spor yasak ama en azından işte okul başladı oraya gidip geliyorum hareket filan oluyor.
Afiyet olsun canım.Akşam bir dilim ekmeği çıkardı.Çünkü ven şekersiz çay içemiyorum.Çok tatlı bir kız,cok samimi.Saat 21.30 da mesaj attım cevap verdi.Gecen 23.00 de bile cevap verdi.Iyiyim bende canim ne yapayim
Kahve iciyoeum su an seminere gidip geliyorum iste hava malUm cok sicak eriyoruz napalim
super listen canim memnun kalirsan ben de dusunecegim surekli ulasabiliyor musun peki?
Yarın yine sonuç iyi olacak eminim.İyi akşamlar kızlar :)
İş dolayısıyla şehir dışında olduğum için ne yazık ki sık sık giremiyorum:/
Dünkü menüm
8.30 kahvaltı (1 domates, 1bardak şekersiz çay, bir kaç dal maydanoz, 2 biber, 1kk peynir, 1,5 dilim ekmek)
13:00 civarı öğle yemeği (patlıcan yemeği 4 kaşık, 1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek )
18.30 civarı akşam yemeği (1 tabak salata, 3 adet ızgara köfte, 1 bardak ayran)
21.00 civarı (3 dilim kavun)
2,5 km. Yürüyüş 3 litre civarı su
canoooo nerelerdesin yawww.. sınavın iyi geçmesine sevindimburdayım kaptanbugünün perşembe olduğunu unuttum ben bu hafta ne çabuk geçti ya kilom sabit bu hafta ya yarın birdaha tartılcam ama yinede sınavda fena değildi kaptan sen nasılsın
evet şekersiz içiyorum çayı da kahveyi deAfiyet olsun.Çayı şekersiz mi içiyorsun?
Yine harika liste.Bana çok ekmek verdi.Allahtan ince tost ekmeği yiyorum.
Hiç hareket yok gerçekten.
Kışlık hazırlıklarıyla uğraştım ondan anca gelebildim.Çok yoruldum çok.
Kaptanım afiyet olsun.İce tea,light kola bunlar sağlıksız.
Ben kendi adıma cevap vereyim.Ben iyiyim şükür.Üç gündür kışlık yiyecekler ile uğraşıyorum.Çok yoruldum.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.
Sen nasılsın?
ekmek çokmuş hakşkaten de .. ama iste güzel hadi bakalım haftaya ne kadar olacaksınSABAH : 9.00
..2.. dilim tam buğday ekmeği
..1... kibrit kutusu beyaz peynir
VEYA
..1... adet haşlanmış yumurta
Bol yağsız söğüş (domates, salatalık, biber, yeşillik vb.)
ÖĞLE:12-13:00
....2.. dilim tam buğday ekmeği
..2... köfte kadar (..60... gram) yağsız ızgara veya haşlama veya fırın et (tavuk,balık ya da kırmızı et)
..2... kaşık yoğurt veya ..1... bardak ayran
Bol yağsız salata
ARA ÖĞÜN: 16:00
1 PORSİYON MEYVE VE 1 ÇAY BARDAĞI LEBLEBİ (TUZSUZ)
AKŞAM: 18-19:30
....2... dilim tam buğday ekmeği (EKMEĞİ BİR DİLİM OLARAK TÜKETİP YERİNE 3 YEMEK KAŞIĞI PİLAV YA DA MAKARNA TÜKETEİLİRSİNİZ)
..8... kaşık susuz sebze yemeği
..4... kaşık yoğurt veye ..2... bardak ayran
Bol yağsız salata
ARA ÖĞÜN: 22:00
2 KAŞIK YOĞURT, 1 PORSİYON MEYVE VE 3 YEMEK KAŞIĞI DİYET TAHIL GEVREĞİ veya 2 YEMEK KAŞIĞI YULAF EZMESİ veya ½ PAKET FORM BİSKÜVİ veya ½ AŞLANMIŞ MISIR
her amanki gibi muhteşem.. sen çabucak mezun olup ayrılacaksın burdan haaİyi akşamlar kızlar :)
İş dolayısıyla şehir dışında olduğum için ne yazık ki sık sık giremiyorum:/
Dünkü menüm
8.30 kahvaltı (1 domates, 1bardak şekersiz çay, bir kaç dal maydanoz, 2 biber, 1kk peynir, 1,5 dilim ekmek)
13:00 civarı öğle yemeği (patlıcan yemeği 4 kaşık, 1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek )
18.30 civarı akşam yemeği (1 tabak salata, 3 adet ızgara köfte, 1 bardak ayran)
21.00 civarı (3 dilim kavun)
2,5 km. Yürüyüş 3 litre civarı su
Geçmiş olsun.gunaydin canlarim kayinvalidem bende ayaginda topallik vardi ortapedi dr. geldik
kilom sabit bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?