herkeseeeee günaydııııııınnn
58 mi.. 48 herhalde heyecandan yanlış yazdın..Günaydinnn :) tabi ancak oglen gelebildim ben de. Bugun tartildim mucize 58.6 cikti heyecanla Cuma'yi bekliyorum gecici mi yoksa cidden mi gitti. Umarim gitmistir az kalmistir ve ben su kilo olayini bitiririm artik.
58 mi.. 48 herhalde heyecandan yanlış yazdın..
süppersin o zaman.. ben de vermiş hissediyorum pantolonlarımdan falan bakalım ne çıkıcam cumaya
Sutlu nescafe diyetisyen izin veriyor degil mi sekersiz? Yag orani az olandan almak lazim. Esin Basak burcu mu ben de Basagim senin burc ne Allah yardumcin olsun cok pimpirikli olur bu burctakiler:)dünkü menüm
08:15 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yarım domates, 1 salatalık, 4 zeytin, beyaz çay
10:30 1 nektarin
12:30 1 kase çorba, 4-5 kaşık taze fasulye, yarım dilim ekmek
15:00 1 sütlü nescafe, 10 fındık
17:30 1 küçk muz
19:00 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık
20:00 2-3 çatal çikolatalı pasta (eşimin d.günüydü)
su 3 lt
spor yook
Kac cnim oranlarin? Malum o mak ayrintili olcm yapiyorBugün whatsaptan görüştük.Yağ oranım fazlaymış.Metabolizma hızım yavaşmış.Egzersizde ekleyelim kas oranını artıralım ki metabolizma da hızlansın yağları eritip kası artıralım dedi.
supersin canimmGünaydinnn :) tabi ancak oglen gelebildim ben de. Bugun tartildim mucize 58.6 cikti heyecanla Cuma'yi bekliyorum gecici mi yoksa cidden mi gitti. Umarim gitmistir az kalmistir ve ben su kilo olayini bitiririm artik.
oh oh masallah gidip bi diyetisyen bulup mizirdiycm bendee58 mi.. 48 herhalde heyecandan yanlış yazdın..
süppersin o zaman.. ben de vermiş hissediyorum pantolonlarımdan falan bakalım ne çıkıcam cumaya
dogum gunu kutlu olsun canimm nice yaslaradünkü menüm
08:15 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yarım domates, 1 salatalık, 4 zeytin, beyaz çay
su 3 lt
spor yook
oh oh masallah sana ben hic 40li kilolarda oldugumu hatirlamiyorum en cok 5r oldugum zamaaro hatirliyorummAaa evet 48.6 alisamiyorda insan yillar sonra dusunce en son uni yillarimdaydim o kilolardaydim 42 lerde filan ama normalde boyle 47 48 pofslardim kiloluyum diye ne yillarmisPantolon dusuyorsa gitmistir zaten elbiselerden anlasiliyor kilolar. Su an tum dolabi indirdim daginik ayiracagim. Pantolonlar filan olmuyor cok genis haftasonu yeni gardrop alisverisi cikabilirim artik. Kiyafetler buyuk kismi emanet gibi duruyor su an.
Merhaba hocamherkeseeeee günaydııııııınnn
Ahh ahhh ben sana dedim değil mi?Çok sevindim canım.İlk mezun olacaklar arasında sen ve mornar var.Darısı başımıza.Günaydinnn :) tabi ancak oglen gelebildim ben de. Bugun tartildim mucize 58.6 cikti heyecanla Cuma'yi bekliyorum gecici mi yoksa cidden mi gitti. Umarim gitmistir az kalmistir ve ben su kilo olayini bitiririm artik.
dünkü menüm
su 3 lt
spor yook
Kaptanım listen güzel ama bu kadar yürüyüp kendini yorma lütfen.Dunku menum
Sabah 8:30
1 adet haslanmis yumurta
1 bardak yesil cay
Ogle 13.30
3 adet icli kofte
Bi kac biber tursusu
1 kutu ice tea
Ara
1 kase dondurma
Aksam 19:30
1 tabak fasulye yemegi
Salata
21:00 bir kase puding
Su 3lt
Spor 10 dk yuruyus sayilmaz ama neyse
Diyetisyen arkadaşım beni hiç üzmüyor kiiii.. emzirdiğim için çok aktı diyet vermedi.. ben de amacımın sağlıklı beslenerek ayda 3 kilo civarı vermek olduğunu söyledim.. ayni haftada ortalama 700 gr versem yeterli..kahve kremasız olacak.. süt de zaten ben çok koymuyorum.. kupanın 3te 1 i kadar oluyor..Sutlu nescafe diyetisyen izin veriyor degil mi sekersiz? Yag orani az olandan almak lazim. Esin Basak burcu mu ben de Basagim senin burc ne Allah yardumcin olsun cok pimpirikli olur bu burctakiler:)
teşekkür ederim canımmKac cnim oranlarin? Malum o mak ayrintili olcm yapiyor
supersin canimm
oh oh masallah gidip bi diyetisyen bulup mizirdiycm bendee
dogum gunu kutlu olsun canimm nice yaslara
oh oh masallah sana ben hic 40li kilolarda oldugumu hatirlamiyorum en cok 5r oldugum zamaaro hatirliyorumm
10 dk yürüyüş spor sayılsın sayılırsa ben de sabah ları karın hareketi ve squat yapıyorum o da sayılır senin sayendeDunku menum
Sabah 8:30
1 adet haslanmis yumurta
1 bardak yesil cay
Ogle 13.30
3 adet icli kofte
Bi kac biber tursusu
1 kutu ice tea
Ara
1 kase dondurma
Aksam 19:30
1 tabak fasulye yemegi
Salata
21:00 bir kase puding
Su 3lt
Spor 10 dk yuruyus sayilmaz ama neyse
Diyetisyen arkadaşım beni hiç üzmüyor kiiii.. emzirdiğim için çok aktı diyet vermedi.. ben de amacımın sağlıklı beslenerek ayda 3 kilo civarı vermek olduğunu söyledim.. ayni haftada ortalama 700 gr versem yeterli..kahve kremasız olacak.. süt de zaten ben çok koymuyorum.. kupanın 3te 1 i kadar oluyor..
evet eşim başak burcuuuu.. ve o pimpirikliliği deli ediyor beni ki ben rahat biriyim..
benimki hem pimpirikli hem de tembel... aslında söyleyince yapıyor süpürge falan.. ama ev işinden ziyade başka konularda pimpirikli olması çileden çıkarıyor beni.. dışarı çıkarsın bin tane felaket senaryosu yazar.. kaldırımda bile yürürken hızlı yürü yoldan freni patlar bir arabanın ezer, kenardan yürüsün evlerin üstünden bişey düşer kafana, yıldırım heran çarpabilir zaten , bütün insanlar kadın erkek farketmez sapık veya seri katil olabilir .... bu liste uzar giderEmzirince tabi daha rahat olsun süt normalse koyabilirsin de aslında emzirirken iyi olur. Bu hazır krema tarzı olanlar çok kalori tutuyor. Senin burcun ne ? Pimpirikli olur çene yaparlar ama bi yandan da çeneyle evde iş de yaparlar genelde öle görürüm Başak erkeklerini söylene söylene iş yapma huyları
ayy amma da doluymuşum yavvvbenimki hem pimpirikli hem de tembel... aslında söyleyince yapıyor süpürge falan.. ama ev işinden ziyade başka konularda pimpirikli olması çileden çıkarıyor beni.. dışarı çıkarsın bin tane felaket senaryosu yazar.. kaldırımda bile yürürken hızlı yürü yoldan freni patlar bir arabanın ezer, kenardan yürüsün evlerin üstünden bişey düşer kafana, yıldırım heran çarpabilir zaten , bütün insanlar kadın erkek farketmez sapık veya seri katil olabilir .... bu liste uzar gider
eşyalaar aman haaa zarar gelmesin söylenir .. pazar günü evi o süpürdü.. koltukların alt kısmında çizilme olmuş söylendi.. ben de çok rahatımdır nolcakki derim bu sefer de o çıldırır..
boğa burcuyum ben ..
benimki hem pimpirikli hem de tembel... aslında söyleyince yapıyor süpürge falan.. ama ev işinden ziyade başka konularda pimpirikli olması çileden çıkarıyor beni.. dışarı çıkarsın bin tane felaket senaryosu yazar.. kaldırımda bile yürürken hızlı yürü yoldan freni patlar bir arabanın ezer, kenardan yürüsün evlerin üstünden bişey düşer kafana, yıldırım heran çarpabilir zaten , bütün insanlar kadın erkek farketmez sapık veya seri katil olabilir .... bu liste uzar gider
eşyalaar aman haaa zarar gelmesin söylenir .. pazar günü evi o süpürdü.. koltukların alt kısmında çizilme olmuş söylendi.. ben de çok rahatımdır nolcakki derim bu sefer de o çıldırır..
boğa burcuyum ben ..
Ayyy düşünemiyorum.Yazık oda yoruluyordur böyle davranmaktan.Boğada inatçı olur.benimki hem pimpirikli hem de tembel... aslında söyleyince yapıyor süpürge falan.. ama ev işinden ziyade başka konularda pimpirikli olması çileden çıkarıyor beni.. dışarı çıkarsın bin tane felaket senaryosu yazar.. kaldırımda bile yürürken hızlı yürü yoldan freni patlar bir arabanın ezer, kenardan yürüsün evlerin üstünden bişey düşer kafana, yıldırım heran çarpabilir zaten , bütün insanlar kadın erkek farketmez sapık veya seri katil olabilir .... bu liste uzar gider
boğa burcuyum ben ..
Eki Görüntüle 1622215
Kızlar benim diyetisyenim.
Bakalım yarın ilk listemi alacağım.Burafa paylaşırım.İnşallah faydasını görürsün :) Birinin takip etmesi iyi oluyor biz zaten çoğu şeyi biliyoruz araştırdık doğrusunu vs ama iş uygulamaya geldiğinde işte orda mücadele başlıyor diyetisyen eğer vazgeçmemize engel olursa başarılı olur
Bakalım yarın ilk listemi alacağım.Burafa paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?