Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydinnn :) tabi ancak oglen gelebildim ben de. Bugun tartildim mucize 58.6 cikti heyecanla Cuma'yi bekliyorum gecici mi yoksa cidden mi gitti. Umarim gitmistir az kalmistir ve ben su kilo olayini bitiririm artik.
58 mi.. 48 herhalde heyecandan yanlış yazdın..
süppersin o zaman.. ben de vermiş hissediyorum pantolonlarımdan falan bakalım ne çıkıcam cumaya

dünkü menüm
08:15 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, yarım domates, 1 salatalık, 4 zeytin, beyaz çay
10:30 1 nektarin
12:30 1 kase çorba, 4-5 kaşık taze fasulye, yarım dilim ekmek
15:00 1 sütlü nescafe, 10 fındık
17:30 1 küçk muz
19:00 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık taze fasulye, 1 kase cacık
20:00 2-3 çatal çikolatalı pasta (eşimin d.günüydü)
su 3 lt
spor yook

süppersin o zaman.. ben de vermiş hissediyorum pantolonlarımdan falan bakalım ne çıkıcam cumaya

Aaa evet 48.6 alisamiyorda insan yillar sonra dusunce en son uni yillarimdaydim o kilolardaydim 42 lerde filan ama normalde boyle 47 48 pofslardim kiloluyum diye ne yillarmisPantolon dusuyorsa gitmistir zaten elbiselerden anlasiliyor kilolar. Su an tum dolabi indirdim daginik ayiracagim. Pantolonlar filan olmuyor cok genis haftasonu yeni gardrop alisverisi cikabilirim artik. Kiyafetler buyuk kismi emanet gibi duruyor su an.

Sutlu nescafe diyetisyen izin veriyor degil mi sekersiz? Yag orani az olandan almak lazim. Esin Basak burcu mu ben de Basagim senin burc ne Allah yardumcin olsun cok pimpirikli olur bu burctakiler:)

Kac cnim oranlarin? Malum o mak ayrintili olcm yapiyor
Günaydinnn :) tabi ancak oglen gelebildim ben de. Bugun tartildim mucize 58.6 cikti heyecanla Cuma'yi bekliyorum gecici mi yoksa cidden mi gitti. Umarim gitmistir az kalmistir ve ben su kilo olayini bitiririm artik.
supersin canimm
oh oh masallah gidip bi diyetisyen bulup mizirdiycm bendee
dogum gunu kutlu olsun canimm nice yaslara
oh oh masallah sana ben hic 40li kilolarda oldugumu hatirlamiyorum en cok 5r oldugum zamaaro hatirliyorumm

herkeseeeee günaydııııııınnn
Merhaba hocam

Ahh ahhh ben sana dedim değil mi?Çok sevindim canım.İlk mezun olacaklar arasında sen ve mornar var.Darısı başımıza.

Kaptanım listen güzel ama bu kadar yürüyüp kendini yorma lütfen.

Sutlu nescafe diyetisyen izin veriyor degil mi sekersiz? Yag orani az olandan almak lazim. Esin Basak burcu mu ben de Basagim senin burc ne Allah yardumcin olsun cok pimpirikli olur bu burctakiler:)
Diyetisyen arkadaşım beni hiç üzmüyor kiiii.. emzirdiğim için çok aktı diyet vermedi.. ben de amacımın sağlıklı beslenerek ayda 3 kilo civarı vermek olduğunu söyledim.. ayni haftada ortalama 700 gr versem yeterli..kahve kremasız olacak.. süt de zaten ben çok koymuyorum.. kupanın 3te 1 i kadar oluyor..
evet eşim başak burcuuuu.. ve o pimpirikliliği deli ediyor beni ki ben rahat biriyim..
teşekkür ederim canımm
10 dk yürüyüş spor sayılsın sayılırsa ben de sabah ları karın hareketi ve squat yapıyorum o da sayılır senin sayende

Emzirince tabi daha rahat olsun süt normalse koyabilirsin de aslında emzirirken iyi olur. Bu hazır krema tarzı olanlar çok kalori tutuyor. Senin burcun ne ? Pimpirikli olur çene yaparlar ama bi yandan da çeneyle evde iş de yaparlar genelde öle görürüm Başak erkeklerini söylene söylene iş yapma huyları

benimki hem pimpirikli hem de tembel... aslında söyleyince yapıyor süpürge falan.. ama ev işinden ziyade başka konularda pimpirikli olması çileden çıkarıyor beni.. dışarı çıkarsın bin tane felaket senaryosu yazar.. kaldırımda bile yürürken hızlı yürü yoldan freni patlar bir arabanın ezer, kenardan yürüsün evlerin üstünden bişey düşer kafana, yıldırım heran çarpabilir zaten , bütün insanlar kadın erkek farketmez sapık veya seri katil olabilir .... bu liste uzar gider
eşyalaar aman haaa zarar gelmesin söylenir .. pazar günü evi o süpürdü.. koltukların alt kısmında çizilme olmuş söylendi.. ben de çok rahatımdır nolcakki derim bu sefer de o çıldırır..
boğa burcuyum ben ..

ayy amma da doluymuşum yavvv

Boğa Başak anlaşır Boğa daha serinkanlıdır onun için güven faktörü olursun biraz daha ona göre yönetici konumdasın sözünü dinler ama Başak vıdı vıdı konuşmayı sever İkinizde toprak grubu iyi sıkıntı yok. Başak bende öle ya felaket senaryosu endişe fena huyumuz kurusun

Ayyy düşünemiyorum.Yazık oda yoruluyordur böyle davranmaktan.Boğada inatçı olur.

Bakalım yarın ilk listemi alacağım.Burafa paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…