Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gulfuren kaç haftadır sabitim diyordun demekti başlangıç kilonmus diye düşünüyorum 59 muydu?ona göre listeye alcm

***1.TAKIM 429.ETAP***

sosyestetik (60.6/61.3/+0.7/-1.15)
deadline (61.8/61.8/0/%0)kilosu sabit
ispanyol (68.6/68.2/0.4/%0.58)
sevili6163 (86.6/86/0.6/%0.34)Gecen hafta Bildirimde bulunmadi Yuzdesi Ikiye bolundu.
Sevim_mrt (73.9/73.9/0/%0)kilosu sabit

haticend(79.3////%)bildirimde bulunmadı
derinsu27 (75.5////%)bildirimde bulunmadı

maviaşk (50.2/47.8/2.4/%%4.7)
sevilay 80 (76.9/76.9/0//%0)kilosu sabit
mornar(65.8/////%)Bildirimde bulunmadi

1. Takım Ortalaması: %0.45

***1.TAKIM 429.ETAP***

sevili6163 (86.6/86/0.6/%0.34)Gecen hafta Bildirimde bulunmadi Yuzdesi Ikiye bolundu.

gulfuren(59/56.9/2.1/%3.56)25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg

1. Takım Ortalaması: %0.73

Kizlarr bildirimler nerdeee Her cuma ayni travma ya gelmeyeceksiniz madem haber verin arkadas su an Marketten yaziyorum ben resmen. Elde tel oyle yuruyorum
Insanlar lutfedip gelmiyor
Kuzum kızmışsın , haklısın umarım gelirler de bildirirler. Seni çok iyi anlıyorum eeee önceki görevim stres oluyor insan ! Malesefff

***1.TAKIM 429.ETAP***

gulfuren(59/56.9/2.1/%3.56)25 temmuz/ başlangıç kg: 59 kg/ hedef kg:52 kg

1. Takım Ortalaması: %0.73

sosyestetik kaptancım eline sağlık ya gelemedim bu aralar yarında kuzenlerim geliyor buraya haber vereyim dedim şimdi biraz evi topluyorum da çok dağılmış ya

sosyestetik kaptancım sen niye kilo aldın ya gerçi bende dikkat edemediğim için aynıtım bu aralar ama
Amor-a naptın kız sen ya nasıl veriyorsun bana da anlatsana tebrik ederim valla mezuniyetine ne kaldı şurda dimi

Amor-a sayın burç yorumcum bana iyi anlaşacağım burçları söylesene ya ona göre birini bulayım aşık olacak bile bile ateşe atmayım demi koç burcuyum yükselenim terazi bu arada dedim bu kız mezun olur falan şimdiden sorayım nerden aklına geldi deme

sosyestetik kusura bakma kilomu yazdıktan sonra internet paketim bitti.Bebek hayırlısına gittim orda da internet şifresini bilmiyorlarmış.Diyetisyenime de ikramlardan ne yiyeceğimi söyleyemedim.Perşembe bildirelim sana da sıkıntı oluyor.

Geldim 47.8 benim arkadaslar.
Ben sana söyledim ama 47 yi göreceksin diye.
Şükür.Gerçekten demek vücudum strese girmiş.Diyetisyen benim için hayır oldu.Bebek hayırlamasına gittim.
Kızcağız orda ne varsa resmini çek gönder yemen gerekeni söyleyeyim aksama da listeni ona göre düzenleyeyim dedi.İnternet paketim bitti.Neyse yediklerim öğle yemeği sayıldı.Sıkıntı olmadı.

Öğle 14.00
İki dilim tam tahıl tost ekmeği
Peynir
Ceyrek domates
Çeyrek salatalık
3 çay

Ara 16.00
Bir orta boy seftali
Bir çay bardağı leblebi

Akşam 19.30
Sekiz kaşık patlıcan ve kırmızı biber közleme
2 kaşık yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara 22.00
Bir elma

3 litre su
30 dakika yürüyüş
30 sn plank

Kızlar hepinizden özür dilerim bu hafta çok geç bildirimde bulundum lütfen kusura bakmayın

Ya aslında geçen hafta şansızlık oldu hem regl hem serum ekstra çıktım bu hafta o durumlar aradan çekilince bir de normal diyete devam edince asıl sonuç çıktı ortaya :)

Yükselen Terazi olarak hımm normal Koç burçları olabilir :) Varsa biri onun üzerinden tartışabiliriz

Evet, dediğin gibi oldu 47 yi gördüm bir an önce şu 46 yı görüp mezuniyet törenini yapayım Ama okulumdakiler mezun ettiler zaten. Bugün benden için kilo vermiş demiyorlar kaybolmuş diyorlar daha çok

tamam ben sana taliplerim olunca sorcam bekle ama bana başakla olan uyumumdan başlayabiliriz öyle biri yok ama olsun aklıma geldi başakları buluyorumda geneldebu arada hakikaten yok olacaksın ya

tamam ben sana taliplerim olunca sorcam bekle ama bana başakla olan uyumumdan başlayabiliriz öyle biri yok ama olsun aklıma geldi başakları buluyorumda geneldebu arada hakikaten yok olacaksın ya

Başak pek sanki uygun degil gibi senin 12. evine düsüyor :) Ateş ve hava grubu burçlar sana uygun olur önceliklerin olabilir. Ama şu var bir insandan etkillenirsin hoslanırsın sonra burcuna bakarsın

Başak pek sanki uygun degil gibi senin 12. evine düsüyor :) Ateş ve hava grubu burçlar sana uygun olur önceliklerin olabilir. Ama şu var bir insandan etkillenirsin hoslanırsın sonra burcuna bakarsın
olmaz mı diyorsun 12. ev ne ola ki şimdi yükselenim terazi ya belki olur bende sanki başak buldum da olsun diye uğraşıyorum hey yarabbim yani ama bulurum ben kimden hoşlansam başak oluyor ya nedenini de buldum başakların kendine güveni fazla oluyor ya böyle idealist oluyorlar hep en iyisini yapmaya çalışıyorlar efendi zeki kuralcı beni çeken şeyler napayım bunu farkettim de

Hım o zaman vardır bir etki imkansız degil tabiki. Normalde astroloji de iki kişi için bayağı bi haritalar filan bakılıyor tek burçlar degil ama ben bakmamayı tercih ediyorum bazı göstergeler var mesela bitme garantili ilişkiler diye Öyle can sıkıcı konularda var.

derin mevzularmış girmeyelim neyse zaten biride yok sen mezun olmadan sordum içimde kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…