Üç burçda bizde.Ben aslan,eşim yay,küçük oğlum koç,büyük oğlum terazi.Çok teşekkürler canım.Sen bu işde çok iyisin.Maddiyati kotu etkileme soyle olabilir ates gruplari cok biriktirme degilde harcama egilimlidir Aslan Koc Yay bu uc burc hem comert hem oldukca musrif olabilir ama su da var para kazanma istegi varsa ates burclari hirslidir cok buyuk yuksek meblaglar kazanabilirler iste o noktada haritasinda toprak ya da su elementi olan birininin parayi evde tutmayi basarabilmesi lazim:)
Evettt hepimize alkış.tebrik ederim arkadaşlar 1. olmuşuz..
Teşekkürler canım.
Teşekkür ederim.Çok naziksin.İnsan bu gazla incecik olur.
Sen zaten inceciksinÜç burçda bizde.Ben aslan,eşim yay,küçük oğlum koç,büyük oğlum terazi.Çok teşekkürler canım.Sen bu işde çok iyisin.
Evettt hepimize alkış.
Teşekkürler canım.Sayenizde.
Teşekkür ederim.Çok naziksin.İnsan bu gazla incecik olur.
kutluyorum kilo veren arkadaşlarımıtebrik ederim arkadaşlar 1. olmuşuz..
Ya sen ne tatlısın.Sen zaten inceciksinHedefine ulaşmana da az kalmış geleceğin çıtırı
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün canımYa sen ne tatlısın.Her zaman bekleriz.
Benim toplamda ama teşekkür ediyorum.kutluyorum kilo veren arkadaşlarımı
Hoş geldin.dünkü mnm
kahvaltı 2 dilim ekmek.1 tatlı kş. reçel.domates.5 zeytin .1.5 kk. peynir
ara şkrsz türk kahvesi
öğle 1 tabak sirkeli salata.yarım kase yoğurt.7 yemek kş bool yağsız kuşbaşılı sebzeli pilav
akşm 4 ymk kş müsli.4 ymk kş. yoğurt tarçınli
ara 5 küçük çatal karpuz
2 lt su
spor yok
@maviaşk sen burçlarla mı ilgileniyorsun bakayım
Yok canımm cok azıcık bişey yazdım normalde aldığım astroloji eğitiminde cok az bir bilgi ilerleyen zamanlarda ben size tüyolar veririm ama güzel bi evde aynı element yogunlugunun olması uyum oluyor. Mesela benim anne baba hava elementi üc kardesiz toprak tam ters uymuyoruz onlaraÜç burçda bizde.Ben aslan,eşim yay,küçük oğlum koç,büyük oğlum terazi.Çok teşekkürler canım.Sen bu işde çok iyisin.
Başak ile kova hakkında bir şey söyleyebilirmisin :) ama seni yormak istemem canım, eğer zahmete sokacaksam kalsın :*Tesekkurlerr :)))
Astroloji eğitimi aldım okulları var tabi burda arkadaslara yazdıklarım cok yüzeysel kalıyor ama bakalım ihtiyac oldukça yazarım :)
Yok canımm cok azıcık bişey yazdım normalde aldığım astroloji eğitiminde cok az bir bilgi ilerleyen zamanlarda ben size tüyolar veririm ama güzel bi evde aynı element yogunlugunun olması uyum oluyor. Mesela benim anne baba hava elementi üc kardesiz toprak tam ters uymuyoruz onlaraBiz daha mantıklı akıllı düzenli kuralcı kardesleriz anamız babamız hava yani işte astroloji öğrenince farkettim bunları
Başak ile kova hakkında bir şey söyleyebilirmisin :) ama seni yormak istemem canım, eğer zahmete sokacaksam kalsın :*
biraz yoğun geçti bu hafta.Benim toplamda ama teşekkür ediyorum.
Hoş geldin.Nerelerdesin?
Teşekkür ederim canım :)Yok canım yorulmam :) Başak ve Kova temel olarak uyumlu burçlar degil. İkili bir ilişkide romantizmden ziyade akla ve zekaya dayalı bir ilişki olabilir. İkisi de bilgiye kültüre sosyalleşmeye önem veren burçlar dolayısıyla bir arada olmak bu alanlara katkı sağlıyorsa ikisinin birlikteliği memnun edebilir. Başak aşırı eleştirici yanıyla Kovayı bunaltmazsa Kova da ukalalıkları ve bazen sorumsuz vurdumduymaz tavırlarıyla Başağı pes ettirmezse şans verilebilir
Ha hayy çok güldüm.Yazık benim büyük oğluma o toprak üç atese karsı.Tesekkurlerr :)))
Astroloji eğitimi aldım okulları var tabi burda arkadaslara yazdıklarım cok yüzeysel kalıyor ama bakalım ihtiyac oldukça yazarım :)
Yok canımm cok azıcık bişey yazdım normalde aldığım astroloji eğitiminde cok az bir bilgi ilerleyen zamanlarda ben size tüyolar veririm ama güzel bi evde aynı element yogunlugunun olması uyum oluyor. Mesela benim anne baba hava elementi üc kardesiz toprak tam ters uymuyoruz onlaraBiz daha mantıklı akıllı düzenli kuralcı kardesleriz anamız babamız hava yani işte astroloji öğrenince farkettim bunları
biraz yoğun geçti bu hafta.
Hemde cok memnunum.Çok tatlı ve sıkılmadan sorularıma cevap veriyor.Bu sabah 56.5 çıktım.Çok mutluyum.gulfuren diyetisyeninden memnun musun canim? Surekli cvp veriyor mu tele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?