Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Üç burçda bizde.Ben aslan,eşim yay,küçük oğlum koç,büyük oğlum terazi.Çok teşekkürler canım.Sen bu işde çok iyisin.

tebrik ederim arkadaşlar 1. olmuşuz..
Evettt hepimize alkış.

Amor-a gulfuren sizi ayrıca tebrik ederim harikasınız
Teşekkürler canım.Sayenizde.

Teşekkür ederim.Çok naziksin.İnsan bu gazla incecik olur.

Sen zaten inceciksin Hedefine ulaşmana da az kalmış geleceğin çıtırı

dünkü mnm
kahvaltı 2 dilim ekmek.1 tatlı kş. reçel.domates.5 zeytin .1.5 kk. peynir
ara şkrsz türk kahvesi
öğle 1 tabak sirkeli salata.yarım kase yoğurt.7 yemek kş bool yağsız kuşbaşılı sebzeli pilav
akşm 4 ymk kş müsli.4 ymk kş. yoğurt tarçınli
ara 5 küçük çatal karpuz
2 lt su
spor yok

kutluyorum kilo veren arkadaşlarımı
Benim toplamda ama teşekkür ediyorum.

Hoş geldin.Nerelerdesin?

Tesekkurlerr :)))
@maviaşk sen burçlarla mı ilgileniyorsun bakayım

Astroloji eğitimi aldım okulları var tabi burda arkadaslara yazdıklarım cok yüzeysel kalıyor ama bakalım ihtiyac oldukça yazarım :)
Üç burçda bizde.Ben aslan,eşim yay,küçük oğlum koç,büyük oğlum terazi.Çok teşekkürler canım.Sen bu işde çok iyisin.
Yok canımm cok azıcık bişey yazdım normalde aldığım astroloji eğitiminde cok az bir bilgi ilerleyen zamanlarda ben size tüyolar veririm ama güzel bi evde aynı element yogunlugunun olması uyum oluyor. Mesela benim anne baba hava elementi üc kardesiz toprak tam ters uymuyoruz onlara Biz daha mantıklı akıllı düzenli kuralcı kardesleriz anamız babamız hava yani işte astroloji öğrenince farkettim bunları

Başak ile kova hakkında bir şey söyleyebilirmisin :) ama seni yormak istemem canım, eğer zahmete sokacaksam kalsın :*

Başak ile kova hakkında bir şey söyleyebilirmisin :) ama seni yormak istemem canım, eğer zahmete sokacaksam kalsın :*

Yok canım yorulmam :) Başak ve Kova temel olarak uyumlu burçlar degil. İkili bir ilişkide romantizmden ziyade akla ve zekaya dayalı bir ilişki olabilir. İkisi de bilgiye kültüre sosyalleşmeye önem veren burçlar dolayısıyla bir arada olmak bu alanlara katkı sağlıyorsa ikisinin birlikteliği memnun edebilir. Başak aşırı eleştirici yanıyla Kovayı bunaltmazsa Kova da ukalalıkları ve bazen sorumsuz vurdumduymaz tavırlarıyla Başağı pes ettirmezse şans verilebilir

maviaşk ben de istiyorumm.ben boğa eşim akrep kızım akrep küçük kızım balık

Teşekkür ederim canım :)
Kesinlikle doğruluk payı var, bizi anlatmışsın :)))

Ha hayy çok güldüm.Yazık benim büyük oğluma o toprak üç atese karsı.

biraz yoğun geçti bu hafta.

Selam kuslar Amor-a ve gulfuren i tebrik ediyorum lutfedip de gelmeyen arkadaslara da teesssuf ediyorum, takim olarak geri kalan kilo veren ben haric herkesi tebrik ediyorum yine

gulfuren diyetisyeninden memnun musun canim? Surekli cvp veriyor mu tele?
Hemde cok memnunum.Çok tatlı ve sıkılmadan sorularıma cevap veriyor.Bu sabah 56.5 çıktım.Çok mutluyum.

Herkese iyi geceler, Cuma günkü menüm ;

8.30 civarı kahvaltı (1 domates, 1bardak şekersiz çay, 1 üçgen peynir, 1,5 dilim ekmek)

13.40 civarı öğle yemeği (3 kaşık közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek)

19:00 civarı (4 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt)

22:00 civarı (iki küçük dilim karpuz)

3,5 litre su, 6 km. Yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…