derin mevzularmış girmeyelim neyse zaten biride yoksen mezun olmadan sordum içimde kalmadı
Hımmmm bende bilginden yararlanmak istiyorummmmAaa aşk olsun mezun olsam da kurtulamazsınız buralardayımm :)) Tutamıyorum knedimi mecbur dolanacagım marifet mezun olmak degil sonrası nasıl koruyucagız bakalım.
Hımmmm bende bilginden yararlanmak istiyorummmmben koç , eşim balık ne dersin ?
Benim yükselen yengeç eşim akrep canım , dediklerin aynen doğruHımm Koç ve Balık yanyana burçlar büyük ihtimal birinizin Venüsü Merkürü Balık Koç :) Normalde sen daha atik spontan atılgan eril bir yapı sergilerken eşin daha uysal hassas olmalı tabi yükselen burçlar önemli.
Su ve spor? Tatlım daha açıklayıcı yazsaydın , ne kadar ızgara et ? dondurma nedir? Ona göre yorumlayalımKızlar iyi akşamlar ;Dünkü menüm
10:00 civarı kahvaltı (5 dilim salatalık, yarım domates, 1haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek)
13.30 civarı öğle yemeği (ızgara et, domates sosu ve yeşillik)
17.45 civarı 1 adet dondurma
18.30 civarı (bir kase yoğurt, 1 tabak yeşil salata)
21.00 civarı (1 bardak çay)
Benim yükselen yengeç eşim akrep canım , dediklerin aynen doğru
Canım çok saolasın emeğine sağlık süppersinHah süper yükselenleriniz cok uyumlu ikiniz de su grubu :) Benim de yükselen yengeç ve yükselen yengeçler için son bir kaç sene zor geçti cidden. eşin içinde son üç sene çünkü 7. evinde satürn transiti aldı. Özellikle ortaklıklar davalar vs konularda zorlanmalar yaşamış olabilir
Su ve spor? Tatlım daha açıklayıcı yazsaydın , ne kadar ızgara et ? dondurma nedir? Ona göre yorumlayalım
Canım işte böyleHemen düzenliyorum canım
10:00 civarı kahvaltı (5 dilim salatalık, yarım domates, 1haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek)
13.30 civarı öğle yemeği (1 parça ızgara et , 3 kaşık domates sosu ve 1 tabak yeşillik)
17.45 civarı 1 adet dondurma kornet olanlardan
18.30 civarı akşam yemeği (bir kase yoğurt, 1 tabak yeşil salata)
4km. Yürüyüş, 20 mekik, 3,5 litre su
Evet tatlım sayenizde , daim olsun İnşaAllah. Gitsin bakalım kilolar , gelsin dereceler. Zaten seninde az kalmış mezuniyet kapıda sevindim senin adına başarılar dilerim ...Birinciyizzzz oleyyy gecen hafta geriye dusurmustum takimi bu hafta boyle oldu :)) Iyi bakalimm
Hayırlı olsun.Kızlar tebrikler1. Olmuşuz herkesin emeğine sağlık başarılarınızın devamını dilerim çok güzel oldu bu hemde o kadar bildirim yapılmamasına rağmen hiç beklemiyordum
Kaç kilo verdin.Ben göremedim.Biliyorsun yakın takipimdesin.Hemen düzenliyorum canım
13.30 civarı öğle yemeği (1 parça ızgara et , 3 kaşık domates sosu ve 1 tabak yeşillik)
17.45 civarı 1 adet dondurma kornet olanlardan
18.30 civarı akşam yemeği (bir kase yoğurt, 1 tabak yeşil salata)
4km. Yürüyüş, 20 mekik, 3,5 litre su
Harikayızzz maşallahh.
Maddiyati kotu etkileme soyle olabilir ates gruplari cok biriktirme degilde harcama egilimlidir Aslan Koc Yay bu uc burc hem comert hem oldukca musrif olabilir ama su da var para kazanma istegi varsa ates burclari hirslidir cok buyuk yuksek meblaglar kazanabilirler iste o noktada haritasinda toprak ya da su elementi olan birininin parayi evde tutmayi basarabilmesi lazim:)Maviask ben de sana şunu sormak istiyorum.Bir evde üç tane ateş burcu var.Bu maddiyatı kötü etkiler mi? Burçlarla ilgilenen bir bayan söylemişti.Amor-a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?