- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tatlım kendini şartlandırırsan içersin her içmede 2 bardak iç çoğalırN
Nedense sogukta bende cok su icemiyorum
Bende gidip 2 bardak iceyim bari:)Benim suyum 3 litre oldu bile hemde içmeyi hiç sevmediğim halde
Bende gidip 2 bardak iceyim bari:)
bende ya yazın içerimde 3 lt kışın hep unutuyorumN
Nedense sogukta bende cok su icemiyorum
hoşgeldin canım kenidni tanıtırmısın bizeBen geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerimBen geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
HosgeldinBen geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
bende ya yazın içerimde 3 lt kışın hep unutuyorum
hoşgeldin canım kenidni tanıtırmısın bizebirde ne severdim thalianın pembe dizilerini ya bak senigörünce bir rosalinda izleyesim geldi ama bulamıyorum nette olsada izlesek
evet bencede çok güzel bir kadınBayılıyorum thalia ya...Dünyanın en güzel kadını bence o...
Bu arada hoşbuldum....kuralları okuyordum bende...çok heyecanlıyım. ..su anda kilolarim ile ilgili bir sorumluluk hissettim...e ucunda takıma hesap vermek var tabi....kendime de size de başarılar diliyorum
Hedefim 65 kilo olmak canimevet bencede çok güzel bir kadınkaç kilosun boyun yaşın hedefin nedir evlisin galiba çalışıyormusun biraz kendinden bahsedermisin acaba
ya boyun çok iyiymiş amaKendimden bahsedeyim...bir bankada çalışıyorum...evliyim...bir oğlum var 6 yasinda...istanbulda yaşıyorum. ..28 yaşındayım...171 boyundayim 72 kiloyum...
şimdi hergün menü bildireceksin yaptığın spor içtiğin su miktarıyla başak bieşy yok şimdilik umarım kısa zamanda hedefe ulaşırsın cuma günü 14.00 e kadar da kilo bildirmi yapman gerek her haftaHedefim 65 kilo olmak canim
İlk 2 hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.Hedefim 65 kilo olmak canim
şimdi hergün menü bildireceksin yaptığın spor içtiğin su miktarıyla başak bieşy yok şimdilik umarım kısa zamanda hedefe ulaşırsın cuma günü 14.00 e kadar da kilo bildirmi yapman gerek her hafta
Sen beni izne çıkar yılbaşından sonra fırtına gibi gelirim.Azimli arkadaşlar geldi ,onların emeği boşa çıkmasın.ay kendine gel kız olmuyor valla böyle bak bende hiç iyidurumda değildim izne ayrıldım biraz b,ld,r,m yapmadan düzenli menülerimle takılırım sonra listeye girerim diye düşünüyorum eğer biraz dinlenmeye ihtiyacım var dersen senide izne ayıralım ama izne ayrıldığın an kilo alıyorsun ona göre
İyi olmana sevindim.Biraz daha zaman geçsin kusmalarında biter.Ne kazası, ne ameliyatı geçmiş olsun.ay ay sımardımben iyiyim ya halsizlik yorgunluk hali azaldı artık 8 de yataga düşmüyorum ama bulantı konusunda maalesef bulantılar azaldı ama hala ara ara kusmam oluyor. bazen bazı seyleri içim almıyor. ama iyiyim yani enerjim döndü cok mutluyum.
ay zumbaya giiiiiitt. ben kaza gecirmeden önce sürekli yapıyordum inanılmaz sıkılasmıstım. cok da zevkli. sonra kaza ameliyat bebiş derken kaldı. cok özendim su an sana. zumba ve pilates diyorum ben. yoga sıkıcı geliyor pilates daha eglenceliboyu da uzun gösteriyor bir süre sonra duruş değiştiği için. senden before after bekleriz artık bunların üstüne
kahvaltını mümkün oldugunca 9 u gecirmeden yapmaya calıs daha saglıklı. ayrıca sabah erken kalkarsan metabolizman da daha hızlı olur daha kolay kilo verirsin. aksam için de bir kase corba iç ya da 4-5 yemek kasıgı sebze yemegi ye ekmeksiz bence cok gec olmadan. cünkü bu menüyle acıkacagım kesin. acıkmasan bile bas agrısı vs olur. amacımız kilo vermek ama saglıklı dogru beslenerek vermek.
Oku oku müşteri sıkıntın olmaz.Biz varız.siz böyle dedikce diyetisyenlik okumayı istiyorum :) cok keyifli bir iş olurdu
Dengelemişsin bravo.Kızlar öğlen yarım simit yediğim için akşam ıspanak yoğurt yedim dengelemiş oldu bu arada ara öğün 1 tane trabzon hurması yedim ama küçüktü
Hoş geldin.Ben geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
Bende çok severdim ve hiç kaçırmazdım.bende ya yazın içerimde 3 lt kışın hep unutuyorum
hoşgeldin canım kenidni tanıtırmısın bizebirde ne severdim thalianın pembe dizilerini ya bak senigörünce bir rosalinda izleyesim geldi ama bulamıyorum nette olsada izlesek
Kilo veremezsem çıkıyor muyum takımdan? ?İlk 2 hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.
tabiki canım ne demek 2 hafta denem süren var bakalım belkide o sürede bile verirsin ne dersin artık takımdasın ama asıl listeye sonra gireceksin eğer yeterince azimli ve düzgün siteye uğrarsanTamamdir...çok teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için...artık burda takilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?