Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N

Nedense sogukta bende cok su icemiyorum
bende ya yazın içerimde 3 lt kışın hep unutuyorum

Ben geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
hoşgeldin canım kenidni tanıtırmısın bize birde ne severdim thalianın pembe dizilerini ya bak senigörünce bir rosalinda izleyesim geldi ama bulamıyorum nette olsada izlesek

Bayılıyorum thalia ya...Dünyanın en güzel kadını bence o...

Bu arada hoşbuldum....kuralları okuyordum bende...çok heyecanlıyım. ..su anda kilolarim ile ilgili bir sorumluluk hissettim...e ucunda takıma hesap vermek var tabi....kendime de size de başarılar diliyorum

spor yapcamda gidemedim bir türlü beni biri iteklesin ya ne yapsam ki canımda bişey yapmak istemiyor ya

evet bencede çok güzel bir kadın kaç kilosun boyun yaşın hedefin nedir evlisin galiba çalışıyormusun biraz kendinden bahsedermisin acaba

Kendimden bahsedeyim...bir bankada çalışıyorum...evliyim...bir oğlum var 6 yasinda...istanbulda yaşıyorum. ..28 yaşındayım...171 boyundayim 72 kiloyum...

Sen beni izne çıkar yılbaşından sonra fırtına gibi gelirim.Azimli arkadaşlar geldi ,onların emeği boşa çıkmasın.

İyi olmana sevindim.Biraz daha zaman geçsin kusmalarında biter.Ne kazası, ne ameliyatı geçmiş olsun.

siz böyle dedikce diyetisyenlik okumayı istiyorum :) cok keyifli bir iş olurdu
Oku oku müşteri sıkıntın olmaz.Biz varız.

Kızlar öğlen yarım simit yediğim için akşam ıspanak yoğurt yedim dengelemiş oldu bu arada ara öğün 1 tane trabzon hurması yedim ama küçüktü​
Dengelemişsin bravo.

Ben geldimmm.....napcaz şimdi hergün yediklerimi mi yazıcam? ??
Hoş geldin.

Bende çok severdim ve hiç kaçırmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…