Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Fırtına öncesi sessizlik

heheh umarım.

Öglendeki yarım simit olmayaydı iyiydi

aprilim bence simit yarım oldugu için mazur görülebilir. @pptya87 sabah 1 dilim ekmek yemiş, ayrıca diyetisyenler arada ekmek hakkı yerine simit yenilebilir diyor. aksam ekmek yemezse bence sorun yok

bence aralıksı 40 dk yürümeyse sayılır. yok değilse bile hiç hareketsiz olmaktan iyidir. bir süre sonra arabana geri dön ispanyol sonra araba fobisi olmasın

gayet güzel bir menü olmus.

hoşbulduk tesekkürler

ay dagatesi ne kadar güzel yazmışsın ya valla çok beğendim her zamanki gibi iyiki varsın
evet canım gel mümkün olduğunca hem özledim sen ya bende hemencecik verirsin kilolarını üzülme ama bu hafta dikkat etmen şart
dagatesi kuzum benim yetisemedigim yerlerdeki yardımından ötürü teşekkürü borç bilirim bitanesin

bencedeee

evet canım ince yerinden ölçüyorum ama ben baya spor yaptığım için daha zayıf duruyorum birde benim vucut tipim armut belim zaten vucuduma göre inceydi hep benim asıl şikayet basen kalça
Benim de armut belin aşağısından itibaren başlıyor.Birde kollarım kalın.Göbek çevresi ve kalça kac cm?

Bugunku mnm
Kahvlti 6.30. 1 domates.k.k peynir.1 dilim cvdr
Ara 1 ceviz 1 mandalina
20.00 a kadar ayran detoksu
Ikindi ara kucuk hurma
Aksm ara ceyrek yesil elma
Spor 30 dk hizli yürüyüş
Su 2 lt oldu yatana kadar 2.5 yaparim ins
Ayran detoksu dediğin buğdaylı olan mı, yoksa sadece ayran mı?

İnşallah tekrar eski kilona gelirsin.

Başlangıç için bence iyi.
Benim de 4.5 yaşında oğlum var.4 yaş sendromu var mı?Diyetisyene de gitmişsin,beslenme şeklini biliyorsundur.

64 dk spor yaptımda geldim valla ben bir duş alayım gelebilrmiyim bilmiyorum belki yatarım sonra iyi geceler diyorum şimdiden
Ahhh ahhh bekar olmanın avantajları.Tadını çıkar.64 dakika ne yaptım kuzum?

Harikasın suyu arttırdın mı, birde yeşil çay ekledin mi yağların eriyip gidecek canım.

ya göbek ve basen bölgemi bayadır ölçmedim aslında yarın sabah bir bakayım vaktim olursa hatırlattığın iyi oldu
1 mil leslie yaptım 20 dk birde 38 dk reduce tommy diye bir dans aerobik videosu var onu yaptım birde strech yaptım işte

Ay yeterrr çocuklar,balıklar.Yazık sana.Eşin temizlesin bundan sonra balıkları.

Gel artık gel özlendin.

Aramıza hoş geldin.Bebeğini Allah bağışlasın.Bence de doktora gidip tahlil yaptır.Emziriyorsan rahat kilo verirsin.Sağlık açısından da kilo vermen gerekliymiş.İnşallah istediğin sonuca çabuk ulaşırsın.

1. Gruba gel diye güzel bir davet almıştım doğru yerdemiyim
Hoş geldin.

Doktor hanım gel gel bak ben utancımdan yediklerimi yazamıyorum.

dagatesi sen hep gel.Tam diyetisyen gibi bilgiler paylaşmışsın.Teşekkürler canım.Nasıl oldun bulantılar bitti mi?

benimde menüm
kahvaltı :8.40 1 dilim tam buğday ekmeği 1 kk peynir
öğle 12.30: 4 orta boy köfte ve 4 yk pilav ve çay
ara 16.15: 1 bardak süt 3 adet gün kurusu
akşam 18.30 planlıyorum 1 patatesle fırında baharatlı patates 1 domates 2 yk yoğurt evde yemek yapacak bieşy yokta
su inşallah 1 buçuk lt olur bugün su içesim yok pek bakalım ama akşamda ya 7 li çayımdan ya da türk kahvesi içerim yada ikisini de içerim bilemedim sporda daha yapmadım ama yapacağım

Biz arkadaşımın spor salonuna gidiyorduk ya ,o da iki,üç kere gidebildik.Ya onun işi oluyor,ya benim, ya çocuklar hasta oluyor düzenli spor yapamadık.Güzelbahçe belediyesin pilates,yoga,zumba kursları varmış.Sabah çocukları okula bırakıp oraya gşdeyim diyorum
Yılbaşından sonra hepsi açılacakmış.Yoga çoktandır istiyorum.Eşimede şakadan zumbaya yazıldım dedim,iyi yapmışsın git değişiklik olur dedi.Zumba ile yoga yazılayım diye düşünüyorum.Daha sonra da pilatese geçerim.

çok iyi fikir zumba süper kilo verdiriyor hemde sıkılaştırıyor yoga zihinsel açıdanda iyi bence yap canım daha iyi grup sporlarıc

Yine listen düzene girdi.Sadece su az.Ben hala yazamıyorum.Hiç düzenli değil.Sonra kendiniz izne çıkarırsınız beni.

çok iyi fikir zumba süper kilo verdiriyor hemde sıkılaştırıyor yoga zihinsel açıdanda iyi bence yap canım daha iyi grup sporlarıc
Ayın dördünde yazılacağım.Çoktandır isyiyordum nasıl olsa evdeyim.Eve gelince de bir şey yapmıyorum doğru dürüst.Sporumu sabah yaparım,büyün gün enerjik hissederim

Yine listen düzene girdi.Sadece su az.Ben hala yazamıyorum.Hiç düzenli değil.Sonra kendiniz izne çıkarırsınız beni.
ay kendine gel kız olmuyor valla böyle bak bende hiç iyidurumda değildim izne ayrıldım biraz b,ld,r,m yapmadan düzenli menülerimle takılırım sonra listeye girerim diye düşünüyorum eğer biraz dinlenmeye ihtiyacım var dersen senide izne ayıralım ama izne ayrıldığın an kilo alıyorsun ona göre

bende ilk menümü yazayım. kahvaltı: peynir zeytin 2 yk. bal ve malesef 3 dilim kadar ekmek. kahvaltıyı geç yaptığım için öğleni atladım. aksam 1 kase çorba yoğurt ve 2dilim ekmek bu saatten sonra dayanabilirsem insallah birsey yemeyi düşünmüyorum :)

bence fena olmamış ekmeği sabah yediğin için ve akşamda yemediğin için dengelemiş acıkırsan bir bardak süt içebilrisin yatarken yada küçük bir meyve olabilir geç olmamak kaydıyla

ay ay sımardım ben iyiyim ya halsizlik yorgunluk hali azaldı artık 8 de yataga düşmüyorum ama bulantı konusunda maalesef bulantılar azaldı ama hala ara ara kusmam oluyor. bazen bazı seyleri içim almıyor. ama iyiyim yani enerjim döndü cok mutluyum.

ay zumbaya giiiiiitt. ben kaza gecirmeden önce sürekli yapıyordum inanılmaz sıkılasmıstım. cok da zevkli. sonra kaza ameliyat bebiş derken kaldı. cok özendim su an sana. zumba ve pilates diyorum ben. yoga sıkıcı geliyor pilates daha eglenceli boyu da uzun gösteriyor bir süre sonra duruş değiştiği için. senden before after bekleriz artık bunların üstüne

kahvaltını mümkün oldugunca 9 u gecirmeden yapmaya calıs daha saglıklı. ayrıca sabah erken kalkarsan metabolizman da daha hızlı olur daha kolay kilo verirsin. aksam için de bir kase corba iç ya da 4-5 yemek kasıgı sebze yemegi ye ekmeksiz bence cok gec olmadan. cünkü bu menüyle acıkacagım kesin. acıkmasan bile bas agrısı vs olur. amacımız kilo vermek ama saglıklı dogru beslenerek vermek.

senin yorumun üstüne yorum yapamam ya dagatesi sen burda kal yorum yap istiyorum o derece

evet maalesef erken kalkamama problemim var umarım aşarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…