Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar öğlen yarım simit yediğim için akşam ıspanak yoğurt yedim dengelemiş oldu bu arada ara öğün 1 tane trabzon hurması yedim ama küçüktü​
Bak şimdi oldu. Canım menülerin de saatleri ve miktarlarını da daha açık yazarsan sevinirim. Kaç kaşık kaç avuç gibi...

ben sonsuza kadar hastası olurum bence evet bencede fazla yorulmamış olur aynen devam modunda hem parada kazanmış olur
Bence de bir İleri iki geri gittiğinden kombine açar sana hem de bizim takımın havası artar 1. takımın diyetisyeni var diye çıkıp çıkıp gelirler hayal işte

evet zaten dagatesi diyetisyen gibi farketmez sadece adı olur ben daimi müşterisiyim yerimi kaparım şimdiden
Bakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?

Bakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?
ben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysen hem ben onunla diyet yapıyordum gaza geliyordum şimdi sıkılıyorum hemen

ben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysen hem ben onunla diyet yapıyordum gaza geliyordum şimdi sıkılıyorum hemen
Tamam yeni bahanemiz çıktı kuzum hamile olmasa yine yapardınız. Sana yeni bir ekür bulalım en iyisi

Slm herkese bende menumu yazayim
Sabah
1 kayisi yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 ceviz az peynir ve maydanoz
Ara
1 galeta
Oglen kavurma salata ve 2 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
Ara
Yarim dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz 3 kasik yogurt
Aksam 4 yk etli nohut domates salatalik
Aradada meyve yiyip kefir icmeyi planliyorum

Güzel canım menün saatlerde belirtilirse daha iyi olur. Su ve spor Yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…