Bak şimdi oldu. Canım menülerin de saatleri ve miktarlarını da daha açık yazarsan sevinirim. Kaç kaşık kaç avuç gibi...Kızlar öğlen yarım simit yediğim için akşam ıspanak yoğurt yedim dengelemiş oldu bu arada ara öğün 1 tane trabzon hurması yedim ama küçüktü
ay neden olmasın ya bence süper yaparsın piyasada hiçbir işe yaramayan diyetisyenler var yasiz böyle dedikce diyetisyenlik okumayı istiyorum :) cok keyifli bir iş olurdu
Eli maşalı oluray neden olmasın ya bence süper yaparsın piyasada hiçbir işe yaramayan diyetisyenler var ya
bu yaştan sonra birdaha okul okutucaz dagatesineEli maşalı oluryakışır
Neden olmasınbu yaştan sonra birdaha okul okutucaz dagatesinegerçi genç daha bence yapabilir onda o enerji ve kafa var
ben sonsuza kadar hastası olurum benceNeden olmasınÇocuğu yapar yine kariyer yapar hem daha iyi olur fazla yorulmaz belki bizde hastası olur sonra onu uyuz ederiz
Bence de bir İleri iki geri gittiğinden kombine açar sanaben sonsuza kadar hastası olurum benceevet bencede fazla yorulmamış olur aynen devam modunda hem parada kazanmış olur
Bence de bir İleri iki geri gittiğinden kombine açar sanahem de bizim takımın havası artar 1. takımın diyetisyeni var diye çıkıp çıkıp gelirler hayal işte
Bakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?evet zaten dagatesi diyetisyen gibi farketmez sadece adı olur ben daimi müşterisiyim yerimi kaparım şimdiden
ben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysenBakalım o seni kabul edecek mi? Uğraşmak istemeyebilir disiplinsiz hareketler pek hoşuna gitmez benden söylemesi! otiiiyi de al götür yanında bakalım daha ofisten içeri girebiliyor musunuz?
Tamam yeni bahanemiz çıktıben bilmem dagatesi bana bişey demez bikere ben onun sözünü dinliyorum ne zaman gitti o zaman koptum farkettiysenhem ben onunla diyet yapıyordum gaza geliyordum şimdi sıkılıyorum hemen
denedim ama dagatesinden başkasıyla yapamıyorumTamam yeni bahanemiz çıktıkuzum hamile olmasa yine yapardınız. Sana yeni bir ekür bulalım en iyisi
takıl bakalımdenedim ama dagatesinden başkasıyla yapamıyorumben kendi kendime biraz takılayım ya arıyorum birilerini bana destek olacak
Güzel canım menün saatlerde belirtilirse daha iyi olur. Su ve spor Yokmu?Slm herkese bende menumu yazayim
Sabah
1 kayisi yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 ceviz az peynir ve maydanoz
Ara
1 galeta
Oglen kavurma salata ve 2 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
Ara
Yarim dilim ekmek 2 zeytin 1 ceviz 3 kasik yogurt
Aksam 4 yk etli nohut domates salatalik
Aradada meyve yiyip kefir icmeyi planliyorum
Nedense sogukta bende cok su icemiyorumay diyorum ben bugğün ne yapmadım suyu unuttum yagideyimde içeyim ben
napim toktorcum , iyiyim. iş güç takım derken yoğun bir şekilde takılıp gidiyorumcancaaannn napıyosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?