ay oti keşke seni listeye almasaydım şmdi sen aprili geçmiş sayılmazsın amabak sen kazanacaktın nerdeyse aranızdaki düelloyu yazmıştım ya kenara ama oldu mu hiç april bu hafat listeye girerse bilemiyorum april kazanır ona göre
baya eski ya 8 ay falan olmuştur dur bakayım tariheA a
Üstüme iyilik saglik
Ben listeyi hakkımla kazandım!
April da kiskancliktan bı hafta ac geziyo
Senin o ölçülere eski demişsin ya ne kadar eski? Bayağı fark var çünkü aralarında
Evet hatalarimi biliyoeum ve cok kararliyim canim simdi en gec sat 19 aksam yemegimi yiyorum sporada basladim hic diyet yapmadim simdiye kadar. Doymadan kalkip ekmegi azalticam insallah. Bu aksam basladim bakalim hakkimizda hayirlisiinşallah cumaya kadar hepsini vereceğim ya kararlıyım çok inşallah olacak
nice mutlu yaşlara diyim ama insan zaten hissettiği yaştadıro zaman ne yapmazsan hemencecikkilo vereceğininde farkındasın ilk adımı atmış oldun ilk adım yanlışları kabullenmekten geçiyor ikinci adımda bu yolda kararlı bir şekilde başlamak tebiki
Belki verir ama dur biay oti keşke seni listeye almasaydım şmdi sen aprili geçmiş sayılmazsın amabak sen kazanacaktın nerdeyse aranızdaki düelloyu yazmıştım ya kenara ama oldu mu hiç april bu hafat listeye girerse bilemiyorum april kazanır ona göre
Ben mi seni kıskanacağım? İyisinA a
Üstüme iyilik saglik
Ben listeyi hakkımla kazandım!
April da kiskancliktan bı hafta ac geziyo
Senin o ölçülere eski demişsin ya ne kadar eski? Bayağı fark var çünkü aralarında
İlk günlere nazaran iyi gidiyorsun canım, suyu tabiki çoğaltmak gerekir. Mesaileri hiç sevmem, haklısın yorgunluk dahada artıyorSelam kızlar ilk bildirimimi yapiyorum
Sabah 8.30 kahvaltı
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık
Ara
Mandalina
Öğlen 12.30
1 tabak domates yemeği
1 dilim light ekmek
Ara
Mandalina
Akşam 17.00
1 br kremalı mantar çorbası
1 dilim light ekmek
5 ince dilim hindi salam
Birazdan yeşil çayımı icicem
Benim menüm böyle akşam 5ten sonra sadece yeşil çay içiyorum sabah kahvaltım ve akşam yemegim genelde sabit öğle değişiyor...haftasonları ise hiç belli olmuyor ..sabah ise yürüyerek gittim 20 dk...callanectics bugün yapamadım mesaiye kaldım çünkü çok yorgunum yarın sabah yapicam...
1.5lt su içebildim bugün...benden bu kadar
Sen menü paylaştıkça daha iyi anlarsın hatalarını, hergün mutlaka yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. 2 hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorumEvet hatalarimi biliyoeum ve cok kararliyim canim simdi en gec sat 19 aksam yemegimi yiyorum sporada basladim hic diyet yapmadim simdiye kadar. Doymadan kalkip ekmegi azalticam insallah. Bu aksam basladim bakalim hakkimizda hayirlisi
İlk günlere nazaran iyi gidiyorsun canım, suyu tabiki çoğaltmak gerekir. Mesaileri hiç sevmem, haklısın yorgunluk dahada artıyor
Belki verir ama dur bibari. Benim şanssızlığım 70 'le izne çıkmak oldu deadlinecim söylemeyeyim diyorum ama haketti
Ben mi seni kıskanacağım? İyisin
Kuzum senin zayıflamanı en az senin kadar bende istiyorum. Senin hedef kilon kaçtı?Mağlubiyetten kıskançlık doğabilir tabi its nooormıııl
Saka bı yana 70 benim duvarım. Evlenirken 69 idim. 4 ay sonra 71 ile hamile kaldım. İkinci hamileligime de 71 ile başladım. Yani 5 yıldır 70in altını görmedim.
Kuzum senin zayıflamanı en az senin kadar bende istiyorum. Senin hedef kilon kaçtı?
Sorun orda zaten. Ben bu kiloya düşünce rahatlıyorum. Hedefim 65 aslında
bende hiç diyet yapmamıştım zaten diyet mantığında değilim akşam belli bir saatten sonra mümkün olduğunca yemiyorum tatlı pasta börek uzak durmaya çalışıyorum birde spor ve bol su diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak bakmak lazımEvet hatalarimi biliyoeum ve cok kararliyim canim simdi en gec sat 19 aksam yemegimi yiyorum sporada basladim hic diyet yapmadim simdiye kadar. Doymadan kalkip ekmegi azalticam insallah. Bu aksam basladim bakalim hakkimizda hayirlisi
evet ya hurma diyeti yaptın izne çıktın al işte diyet yapmadançıksaydın şimdiye girmiştin listeyeBelki verir ama dur bibari. Benim şanssızlığım 70 'le izne çıkmak oldu deadlinecim söylemeyeyim diyorum ama haketti
Ben mi seni kıskanacağım? İyisin
bence güzel canım iyi başlangıçSelam kızlar ilk bildirimimi yapiyorum
Sabah 8.30 kahvaltı
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık
Ara
Mandalina
Öğlen 12.30
1 tabak domates yemeği
1 dilim light ekmek
Ara
Mandalina
Akşam 17.00
1 br kremalı mantar çorbası
1 dilim light ekmek
5 ince dilim hindi salam
Birazdan yeşil çayımı icicem
Benim menüm böyle akşam 5ten sonra sadece yeşil çay içiyorum sabah kahvaltım ve akşam yemegim genelde sabit öğle değişiyor...haftasonları ise hiç belli olmuyor ..sabah ise yürüyerek gittim 20 dk...callanectics bugün yapamadım mesaiye kaldım çünkü çok yorgunum yarın sabah yapicam...
1.5lt su içebildim bugün...benden bu kadar
ben hayatım boyunca 67 nin altına inmemiştim oti şua 61.9 um yani imkansız değil rahat bırakma kendini lütfen zaten az kalmış hedefeMağlubiyetten kıskançlık doğabilir tabi its nooormıııl
Saka bı yana 70 benim duvarım. Evlenirken 69 idim. 4 ay sonra 71 ile hamile kaldım. İkinci hamileligime de 71 ile başladım. Yani 5 yıldır 70in altını görmedim.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerimMerhaba ben damla araniza aldığınız için çok tesekkur ediyorum arkadaşlar
Ayyy iyiki hatırlattın, veremezsem yine başvururum:))))bende hiç diyet yapmamıştım zaten diyet mantığında değilim akşam belli bir saatten sonra mümkün olduğunca yemiyorum tatlı pasta börek uzak durmaya çalışıyorum birde spor ve bol su diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak bakmak lazım
evet ya hurma diyeti yaptın izne çıktın al işte diyet yapmadançıksaydın şimdiye girmiştin listeye
bence güzel canım iyi başlangıç
ben hayatım boyunca 67 nin altına inmemiştim oti şua 61.9 um yani imkansız değil rahat bırakma kendini lütfen zaten az kalmış hedefe
hoşgeldin canım sen tanıyabilirmiyiz kaç kilosun boyun yaşın hedefin evlimisinMerhaba ben damla araniza aldığınız için çok tesekkur ediyorum arkadaşlar
april yeni gelen arkadaşlar listesi yapabilirmiyiz herkes birbirinne girdi yarın için böyle geldiği tarih başlangıç kilo hedef olarak yapabilirmisin acaba bir araAyyy iyiki hatırlattın, veremezsem yine başvururum:))))
genç annesin demekTabiki heycanlandim :) damla 19 yasında bir çocuk annesi 1.58 boyunda 67 kilo bir bayanın ve çok mutsuzum artık gitmiyo bu kilolardan doğumda çok kilo aldım 64 le hamile kaldım ve 87 ile doğuma girdim çıktığımda 80 dim ve kendince birşeyler yapıp 66.600 oldum bu hafta biraz kacirdim ve 67 oldum 55 kilo olmak istiyorum cevrem benimle çok dalga geçiyor ve esimde zayıflaması istiyor giydigim hiç birşey yakışmıyor ve bu yaz oğlunu sünnet getiricem o yüzden herkeze o söyledikleri lafları tutturmak istiyorum yanı biraz destek ve motivasyona ihtiyacım var bende her turlu sizin yanınızda olacağım .damla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?