Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canım olmadı. Kardeşini kizimin kucağına koydugumda oyuncak gibi bir sey zannetti. Birbirlerini bilerek büyüdüler.

Kendi irade ve ısrarımla normal doğurdum canım. Bı hafta daha bekle diyen doktoruma sen bana suni sanci ver bugün doğurayım dedim. Daha fazla büyürse kesin ameliyatti çünkü. İlkinde bayağı zor oldu sonrasi ama 2. Doğumum cok kolay oldu. İnşallah aksilik olmaz da normal dogurup yasarsın o duyguyu.

Bugün yemeği 16 da kestim. Kayinvalidem geldiği için ogleden sonra yürüyüşe çıkamadım. Ben de bir daha Leslie yapıp bir fincan kahve içtim. Yorgun ve aç değilim. Bugün tam 30 Günüm bitti. Mutluyum çünkü hayatım boyunca hiçbir diyet programim bu kadar emin ilerlememisti. Beni zorlayacak bir ay daha var. Onu da sayenizde atlatabilirsem gerisi çorap sokugu gibi gelecek. Ay inşaAllah

Almaz almaz. Ben 71 le hamile kalıp, 18 kilo alip, dogumdan 20 gun sonra 78 kiloydum. Ondaki akıl. Bende olaydı aaahh ah

Bugün de hastanede iki çocuğuyla bekleyen bı kadin bağıra bağıra yere çoktu. . Beli tutuldu o an. Hareket edemedi acıdan bayılacaktı. Bı yandan kendi hasta. Hemen koştuk tuttuk, doktorlar geldi, agliyo cocuğum daha önemli onun ateşi var dedi ona bakın diyo. Nasil uzuldum. Ah dedim gidebilsem onunla, yardım etsem filan ama nerdeee

Bugün sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
Krem peynir
1 br süt

Öğle 2 mandalina
Birkaç kurabiye (şubeye gelmiş dayanamadim)

Aksam bir kase mercimek çorbası
Birkaç kaşık bulgur pilavı
Salata

Sabah 20 dk
Öğlen 40 dk
Aksam 15 dk yürüyüş yaptım

Hepinize hayırlı kandiller diliyorum

Sen neden hastanedeydin?

Sanada hayırlı kandiller canım. Saatleride yazarsan sevinirim. Spor güzel heee birde günlük toplam su miktarını.

Zaten o ilk bir ay önemlidir. Ama ikinci ayıda tamamlamak dahada önemli bendede öyle olur. Hadi bakalım İnşaAllah

ah canım hakkını helal et menu paylasınca yazdım inan elimde olsa hemen yapar getiririm.
benim oglum 3,5 yasında teyzesi sute gelincede benim dana dogmadan kakasını yemis 15 gün yogun bakımda kaldı dogunca benim sutte uzuntuyle uctu gitti 1 ay kadar mama verdim ama hiç olumsuz düşünmedim günde 3 lt su içiyodum bide süt artırıcı bitki çayı içiyodum ayıptır söylemesi lokman hekim gibiyimdir 2 yasına kadar emdi dana ve sütüm fıskırıyodu resmen tüm bitki çaylarımı kendim hazırlarım

Spor

metabolizmamı oda kimmiş senin karşında canım
çocuk zaten dünyadaki tüm sporlara bedel benim başımdada bi çaki var dünden beri dolaptan yumurta çalıyor içinde civciv bar diyo çatlatıp bakıcakmış iki gündür helak oldum yumurta kovalamaktan

aman eş cocuktanda beter canım ben çocukla başa çıkıyorumda herife gücüm yetmiyo
koca bebekonlar

doğru ya ben kime spor soruyorum çalışkan öğrencim

şu tatlı bebeklerinizin fotosunu görseydik ne iyi olurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…