birbirlerini kıskanma oldu mu oti
süt için yediğinden değil de cok su içersen olur diyorlar ama bakalım inşallah sütüm yok gibi bir derdim olmazsenin cocugun kac yasında. masallah diyorum sen de epey bilgilisin diyet beslenme konularında
ay belli de olmaz oti ya inşallah almam pek tırsıyorumbu arada masallah ya 4400 mu sezeryandır sanırım normal dogum deme düşüp kalırım bir de 5 ay almadın da son 4 ay 16 kilo mu aldın. ay inşallah ben de aynın olmam
Allah kabul etsin
eger tutacak olursan iftarını yanında götürürsünböylece diyetin de bozulmamıs olur
un helvası mı un helvası mıı. amaa amaaa kim yapacak simdi onuafiyet olsunn
paşaya hemen kardeş mi düşünüyorsun yoksa öyle fikir almalar falan otidendurum değerlendirmesi yapmalar
Kuzum sen almazsin bu kadar kısa ve net bilinçlisin çünkü
Oyyyyy yakın olsaydım şimdi kapındaydı o helvahakkını helal et hamile kuzum
Sen neden hastanedeydin?Almaz almaz. Ben 71 le hamile kalıp, 18 kilo alip, dogumdan 20 gun sonra 78 kiloydum. Ondaki akıl. Bende olaydı aaahh ah
Bugün de hastanede iki çocuğuyla bekleyen bı kadin bağıra bağıra yere çoktu. . Beli tutuldu o an. Hareket edemedi acıdan bayılacaktı. Bı yandan kendi hasta. Hemen koştuk tuttuk, doktorlar geldi, agliyo cocuğum daha önemli onun ateşi var dedi ona bakın diyo. Nasil uzuldum. Ah dedim gidebilsem onunla, yardım etsem filan ama nerdeee
Sanada hayırlı kandiller canım. Saatleride yazarsan sevinirim. Spor güzel heee birde günlük toplam su miktarını.Bugün sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
Krem peynir
1 br süt
Öğle 2 mandalina
Birkaç kurabiye (şubeye gelmiş dayanamadim)
Aksam bir kase mercimek çorbası
Birkaç kaşık bulgur pilavı
Salata
Sabah 20 dk
Öğlen 40 dk
Aksam 15 dk yürüyüş yaptım
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum
Zaten o ilk bir ay önemlidir. Ama ikinci ayıda tamamlamak dahada önemli bendede öyle olur. Hadi bakalım İnşaAllahBugün yemeği 16 da kestim. Kayinvalidem geldiği için ogleden sonra yürüyüşe çıkamadım. Ben de bir daha Leslie yapıp bir fincan kahve içtim. Yorgun ve aç değilim. Bugün tam 30 Günüm bitti. Mutluyum çünkü hayatım boyunca hiçbir diyet programim bu kadar emin ilerlememisti. Beni zorlayacak bir ay daha var. Onu da sayenizde atlatabilirsem gerisi çorap sokugu gibi gelecek. Ay inşaAllah
Kahvaltı 8.30Sanada hayırlı kandiller canım. Saatleride yazarsan sevinirim. Spor güzel heee birde günlük toplam su miktarını.
ah canım hakkını helal et menu paylasınca yazdım inan elimde olsa hemen yapar getiririm.birbirlerini kıskanma oldu mu oti
süt için yediğinden değil de cok su içersen olur diyorlar ama bakalım inşallah sütüm yok gibi bir derdim olmazsenin cocugun kac yasında. masallah diyorum sen de epey bilgilisin diyet beslenme konularında
ay belli de olmaz oti ya inşallah almam pek tırsıyorumbu arada masallah ya 4400 mu sezeryandır sanırım normal dogum deme düşüp kalırım bir de 5 ay almadın da son 4 ay 16 kilo mu aldın. ay inşallah ben de aynın olmam
Allah kabul etsin
eger tutacak olursan iftarını yanında götürürsünböylece diyetin de bozulmamıs olur
un helvası mı un helvası mıı. amaa amaaa kim yapacak simdi onuafiyet olsunn
Tatlım yemek saatlerin çok iyide mutlaka 2 ara öğün yap metabolizman çalışsınKahvaltı 8.30
Öğle yemeği 12.30
Aksam 18.00
Su 1.5lt
bencede canım sen menü paylaşmadınmı yoksa benmi göremedim bugün telden girdigim için atlamış olabilirimTatlım yemek saatlerin çok iyide mutlaka 2 ara öğün yap metabolizman çalışsın
İyisinbencede canım sen menü paylaşmadınmı yoksa benmi göremedim bugün telden girdigim için atlamış olabilirim
Hayırlı kandiller
Malum kaza orucuma kaldığım yerden devam
Sahur 2 dilim köy ekmeği
1 dilim peynir
3 Bardak su
Hiçbirşey yiyesim yok çünkü bende şişlik bi tokluk oluştu
Iftar
1 dilim ekmek 4 kaşık kıymalı taze fasulye 1 kase yoğurt
1 fincan türk kahvesi içtim suya devam
ay bende atladım sandımİyisinhe heee paylaşmadım çok yoğunluklardan bazen atlıyorum canım
Çalışmasam zaten 7/24 burdayımay bende atladım sandımhaklısın canım sen hem calışıyosunda çosuk varmıydı sende
aman eş cocuktanda beter canım ben çocukla başa çıkıyorumda herife gücüm yetmiyoÇalışmasam zaten 7/24 burdayımçocuk yok sadece eş var
Haftada 30 km yürüyüş yapıyorum birde yapı olarak çok tezcanlıyım evde 2 dk oturmam üstüne çocuk inan artık halim kalmıyor plato dönemine girmiş bulunuyorum metabolizmam savaşıyor benle ama agzının payını alacak
metabolizmamı oda kimmiş senin karşında canımHaftada 30 km yürüyüş yapıyorum birde yapı olarak çok tezcanlıyım evde 2 dk oturmam üstüne çocuk inan artık halim kalmıyor plato dönemine girmiş bulunuyorum metabolizmam savaşıyor benle ama agzının payını alacak
koca bebekaman eş cocuktanda beter canım ben çocukla başa çıkıyorumda herife gücüm yetmiyo
doğru ya ben kime spor soruyorum çalışkan öğrencimHaftada 30 km yürüyüş yapıyorum birde yapı olarak çok tezcanlıyım evde 2 dk oturmam üstüne çocuk inan artık halim kalmıyor plato dönemine girmiş bulunuyorum metabolizmam savaşıyor benle ama agzının payını alacak
şu tatlı bebeklerinizin fotosunu görseydik ne iyi olurdu amametabolizmamı oda kimmiş senin karşında canım
çocuk zaten dünyadaki tüm sporlara bedel benim başımdada bi çaki var dünden beri dolaptan yumurta çalıyor içinde civciv bar diyo çatlatıp bakıcakmış iki gündür helak oldum yumurta kovalamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?