- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
muhasebeciyim canımcanım ben 88 kiloydum bir zamanlar. denemediğim diyet listesi yok gibi bişeycok hatalar yaptım. sonra saglıklı beslenerek verdim. simdi tabi göbegimden dolayı pek olmuyor ama 36 bedene düştüm ve 3 sene bunu korumayı basardım. o yüzden sende benim gibi boş yere uğrasma diye diyorum. saglıkla verilmeyen her kilo misliyle alınıyor.
arada hamurişi de yiyorum ama az az tadımlıkher zaman değil. bu arada amiin. inşallah 10 kiloyla tamamlayabilirim. tüm derdim o zaten :) spor yaparak sıkılasabilirsin. 5-6 kiloyu ac kalarak verince pek farkı olmuyor sporla güzel belli olur
iftarda cok acıkmıs olursan önden bol bol corba iç ekmeksiz. sen ne iş yapıyorsun ?
amin canım maşallah zor oldu mu peki senin için su an bile sorun oluyor mu
Tatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyor
edit:esim spor hocasi lisansli spor hocasi antrenor
ac gezmişssin ac! geiştirme bir daha. hiç bişey yiyemeyecek gbiysen 1 kase yogurt bir küçük boy muz tüket. vucudun calısma sistemini bozmayalım
merhabaaaa. özledik ispanyol seni.
ay ne güzel bende hızlı kilo alıp zor veririm.
yenisi geliyor aprilimay evdeyim yatıyorum mail cevaplıyorum kitap okuyorum. evde olmak giibsi yok, inşallah bebiş de iyidir . hele de su havada!
meyve salatasında cok meyve yemek iyi değilgünde 2-3 porsiyon meyve yeterli. mesela trabzın hurmasının yarısı bir porsiyon niyetli oldugun için gayet güzel menün
canım spor yapmalısın yoksa kilo vermen cok zor ve saglıklsız olur. leslieye basla sende
ölüm orucuna bile girsen kilo veremiyor olmanın nedeni ya hormonlarında bir sıkıntı var doktora gözükmen lazım, ya da her sey normalse cok az kalorili diyet artı cok asırı spora kendini alıstırmıs olman.
canım sen cok güzel veriyorsun. diyetini sıkı tutuyorsun evet ama nodül olmasa bile böyle sıkı tutmasan veremezsinyani ilaçlar yardımcı oluyor buna ragmen hiç kilo veremiyor olsan haklısın derdim
ilaçla gececek seylerbir dönem bende de vardı düzenli kullandım, saglıklı beslendim kilo verdim hiç bişey kalmadı . darısı sana
cikolata olmadıgı için tebrikler :) birincisi kahvaltı yok, eziyet etme kendine daha doyurucu kahvaltı yap. 2.si aksamı kacta yedin de 2 ara sıgdı merak ettim :)
ay demi bende evde olmaya cok özenirim. herseye vakit var. ama işte evde oturunca da hareketsizlik ve cok kalorili yemekten kilo alınabiliyor sanırım
Allah kabul etsin
ahahaha oticigim, geri almazsın umarımsenin hedef kactı ? sen hedefe gelene kadar dogurup zayıflayıp dönerim görürsün o zaman nihahahaha
amiiiiin
sulu olursa suyu kabızlık için cok iyi ayran ya da yogurt corbası yaparsın. ha yapmak istemiyorum dersen fırına agzı acık sekilde at düşük derecede tut biraz. mayalanıyorinşallah güzel olur. ayrıca Allah kabul etsin. sahurda sadece ekmek mi yedin ?
canım ben eskiden listedeydim. şimdi izindeyim. diyet yapmıyorum. ben gnel olarak saglıklı besleniyorum :)) cok abartmamak için hem de grubu sevdiğim için hala buralardayım. sabah süt ya da peynir + yumurta /ekmek yiyorum genelde öglen ve aksam ekmek yememeye dikkat ediyorum. tam bugday yiyorum. her gün sebze yemeye calısıyorum. yogurt her gün yiyemiyorum biraz tiksindim ama 2 güne bir yiyorum.haftada bir ızgara balık / yine haftada bir bakliyat / ve et yiyorum. meyve günde 4 yada 5 porsiyon. ve her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş yiyorum. kavrulmamıs cig :) tabi hep böyle düzenli değil ama genelde böyle. 5 ay dolmasına 2 hafta var 2 kilo aldım. zaten herkes asıl sonra alınır diyor
ben inatla söylüyorum sen inatla yapıyorsunben söylemeye sen yapmaya devam et o meyve suları hiç iyi dğeil. o kadar sporunu bombalıyor. sadece 1 portakal yesen hiç laf etmeyecegim :)
günaydıın ispanyol. hep geel :)
iftarda saldırmamak için büyük kase corba ekmeksiz sonra yemek
bu bence senin hayat biçiminle alakalı. mesela ben tavuk yemem. sadece köy tavugu gezen tavuk olduguna inanıyorsam yerim.ama tabi gittiğim yerdekilerin öyle olma ihtimali yok gibi bişey. diğerlerinden tiksindim. o yüzden biri bana tavuk ikram ettiğinde hiç yemedim. yani tiksindiğimden yiyemedim. hep geri cevirdim. hani bazen yeri geldi ac kaldım ama bi lokma yiyeyim demedim. sonra herkes kabullendi ben tavuk yemiyorum. kimse ısrar etmiyor. ya da krem santi. midemi bulandıyor ve saglıklı bulmuyorum. ıy vıcır vıcır o sebepten yemiyorum. ikram ettiklerinde krem santi varsa yemiyrum bir süre sonra ögreniyorlar. ya da yiyebilecegim bir seyse, aksam misafirlikte olacagımı bildiğimden aksam yemegini hafif tutuyorum. cok az tadına bakıyorum yarım porsiyon kadar. cok sacma bir saatte baklava ye vs denildiğinde ise bu saatte yemek mideme dokunuyor teşekkür ederim diyorum.
leslie evde yürüyüş yapan bir hatuntavsiye ederim cıkamıyorsan dısarı
kimseye zayıflamak istiyorum diyetteyim vs deme. o zaman herkes bir kere ye diyor. bende yememezlik etme diyor. o yüzden annende vs kendi tabagını kendin hazırla acıkmadım, simdi yersem o kadar dokunur de. az az tadına bak. bir süre irade gösterirsen ısrar etmeyi bırakıyorlar
Bak o da mümkün! Benim hedef 65. Kaldı 5 kilo. Olabilir.
Ben iki gebeliğimde de ilk 5 ay kilo almadım. Ondan sonra mecburen alıyorsun. Kan hacmin artıyor, bebek irilesiyor filan. Sen diyet bile yapsan, Rabb'imin ısı, kıtlık durumunda bebegi besleyebilmen icin depoluyor vücutta yediğini. Gecen oyuncu anne'de okudum. Emzirmek icin gereken yağlar kalçada depolaniyomus ehuh
Ay kizlar niyetliyim bugün. Canım nasil kahvaltı istiyor anlatamam. En güzel ogun Kahvaltı degil mı sizce de. Yeşili beyazı siyahi turuncusu Ayy Ayy yerim onları beeeen
Bu arada pazar aksamı dugundeydik. Herkes cok zayifladigimi söyledi. 2-3 hafta once gördüklerim bile şaşırdı. Ben de sevindim tabi. Fakaaaat gel gor ki esim beni cok kıskandı. Takıya bile beni almadan fırladı taktı geldi
Emzirirken metabolizma cok hizli calisiyor metak etme sadece sutum olucak diye her buldugunu yeme ben bol su bol yesillikle ha bide bitki caylari cok hizli vermistim dogum kilolarimi ha tabi dengeli beslendim sadece bunlari yemedimbunu demeyeydin iyiydi! ne güzel ya ben de almamayı tercih ederdim ama dikkat etmeme ragmen aldım. oyuncu anneyi bende takip ediyorum. su için su diyordu emzirirkensonraki aylar kac kilo aldın oti ? ay sen niye kilo aldın o zamaaaan demek istiyorum. hedefine bişey kalmamıs. ben dogurmadan sen mezun olursun canım ya
Allah kabul etsin. evet en güzel ögün kahvaltı bir de uzuuuuun kahvaltı söyle az az sohbet muhabbet ederek yapılanı. sana masallah diyorum. zayıfladın tabikıskansın bakımlı kadın olmanın zorlugu sekerim bir tripler bir tafralar işte erkeklerde
bunu demeyeydin iyiydi! ne güzel ya ben de almamayı tercih ederdim ama dikkat etmeme ragmen aldım. oyuncu anneyi bende takip ediyorum. su için su diyordu emzirirkensonraki aylar kac kilo aldın oti ? ay sen niye kilo aldın o zamaaaan demek istiyorum. hedefine bişey kalmamıs. ben dogurmadan sen mezun olursun canım ya
Allah kabul etsin. evet en güzel ögün kahvaltı bir de uzuuuuun kahvaltı söyle az az sohbet muhabbet ederek yapılanı. sana masallah diyorum. zayıfladın tabikıskansın bakımlı kadın olmanın zorlugu sekerim bir tripler bir tafralar işte erkeklerde
Ooo masallah nerdeyse iki aylik dogmuslar.allah bagislasinMerak etme kuşum sen benim gibi almazsın. Ben 71 ile hamile kaldım. 16-18 kilo civarı aldım. Ama yedin yani. Tüm tatlılar hamurisleri ne varsa!
Bir de ben emzirirken iştahım 2 katı açılıyor. Sutum olmuyor. Su iciyosun filan ama sut olmayınca olmuyor. Ama sevdiğim seyleri yediğimde geliyordu sutum hemen. Ben de yedim lop lop. 4.400 doğdu bebeklerim doyuramiyodum nerdeyse
Allah yardımcın olsun canımGünaydın kizlar
Elbette zorlukları var. Hastalik dönemleri cok zor oluyor filan ama bu yıl rahatladım. Beraber oyun kurup oynayabiliyorlar buyuk zaten okulda. Ama iste cocuk ısı sabır ısı. Doğurdum oldu diyemiyorsun.
Oo senin spor hocan evde desene!
Maşallah subhanallah senin bebislere. Benimki 3.500 doğdu. Lohusa şerbeti, lactamil (o mahvetti beni) o bu su ye ye ye derken 13 kilo aldım doğumdan sonra. 80 kilo gebe kaldım dikkat ede ede 90 kilo doğuma gittim. Doğumdan on gun sonra 85-86 idim sonra o süt gelsin diye yemedigim kalmadı löp löp. Oldum 98-99 kilo. O süt gelmedi. Üç aydan fazla ememedi çocuğum. ..Merak etme kuşum sen benim gibi almazsın. Ben 71 ile hamile kaldım. 16-18 kilo civarı aldım. Ama yedin yani. Tüm tatlılar hamurisleri ne varsa!
Bir de ben emzirirken iştahım 2 katı açılıyor. Sutum olmuyor. Su iciyosun filan ama sut olmayınca olmuyor. Ama sevdiğim seyleri yediğimde geliyordu sutum hemen. Ben de yedim lop lop. 4.400 doğdu bebeklerim doyuramiyodum nerdeyse
Allah kabul etsin canım. Bana nasip olmadı tutmak. Reglim bugün bitiyor daha. Bugünlük senin için istisna olsunkızlar ya ben iftar yaptım börek çay ve su ile ne yazık ki iş yerinde bunlar var
Allah razı olsun canım aslında benim borçlarımda var pazartesi ve perşembeleri tutsam mı diyorum günler kısayken .. neyse saat erken en azından yannda maydanoz dere otu turp da vardı:)Allah kabul etsin canım. Bana nasip olmadı tutmak. Reglim bugün bitiyor daha. Bugünlük senin için istisna olsun
Afiyet olsun canim allah kabul etsin bugunluk boyle olsun bisey olmazkızlar ya ben iftar yaptım börek çay ve su ile ne yazık ki iş yerinde bunlar var
sanada afiyet olsun canım Allah kabul etsinİftar menum 2 bardak suyla basladim
1 kase mercimek corbasi
6 tane kofte
Bol salata
1 Tatli kasigida un helvasi yedim
Amin canimsanada afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Günaydın kizlar
Elbette zorlukları var. Hastalik dönemleri cok zor oluyor filan ama bu yıl rahatladım. Beraber oyun kurup oynayabiliyorlar buyuk zaten okulda. Ama iste cocuk ısı sabır ısı. Doğurdum oldu diyemiyorsun.
Oo senin spor hocan evde desene!
Emzirirken metabolizma cok hizli calisiyor metak etme sadece sutum olucak diye her buldugunu yeme ben bol su bol yesillikle ha bide bitki caylari cok hizli vermistim dogum kilolarimi ha tabi dengeli beslendim sadece bunlari yemedim
Merak etme kuşum sen benim gibi almazsın. Ben 71 ile hamile kaldım. 16-18 kilo civarı aldım. Ama yedin yani. Tüm tatlılar hamurisleri ne varsa!
kızlar ya ben iftar yaptım börek çay ve su ile ne yazık ki iş yerinde bunlar var
Allah razı olsun canım aslında benim borçlarımda var pazartesi ve perşembeleri tutsam mı diyorum günler kısayken .. neyse saat erken en azından yannda maydanoz dere otu turp da vardı:)
İftar menum 2 bardak suyla basladim
1 kase mercimek corbasi
6 tane kofte
Bol salata
Allah kabul etsin afiyet olsun :)İftar menum 2 bardak suyla basladim
1 kase mercimek corbasi
6 tane kofte
Bol salata
paşaya hemen kardeş mi düşünüyorsun yoksa öyle fikir almalar falan otidenbirbirlerini kıskanma oldu mu oti
süt için yediğinden değil de cok su içersen olur diyorlar ama bakalım inşallah sütüm yok gibi bir derdim olmazsenin cocugun kac yasında. masallah diyorum sen de epey bilgilisin diyet beslenme konularında
ay belli de olmaz oti ya inşallah almam pek tırsıyorumbu arada masallah ya 4400 mu sezeryandır sanırım normal dogum deme düşüp kalırım bir de 5 ay almadın da son 4 ay 16 kilo mu aldın. ay inşallah ben de aynın olmam
Allah kabul etsin
eger tutacak olursan iftarını yanında götürürsünböylece diyetin de bozulmamıs olur
un helvası mı un helvası mıı. amaa amaaa kim yapacak simdi onuafiyet
olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?