Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

muhasebeciyim canım

Günaydın kizlar
amin canım maşallah zor oldu mu peki senin için su an bile sorun oluyor mu

Elbette zorlukları var. Hastalik dönemleri cok zor oluyor filan ama bu yıl rahatladım. Beraber oyun kurup oynayabiliyorlar buyuk zaten okulda. Ama iste cocuk ısı sabır ısı. Doğurdum oldu diyemiyorsun.

Tatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyor
edit:esim spor hocasi lisansli spor hocasi antrenor

Oo senin spor hocan evde desene!

Bak o da mümkün! Benim hedef 65. Kaldı 5 kilo. Olabilir.

Ben iki gebeliğimde de ilk 5 ay kilo almadım. Ondan sonra mecburen alıyorsun. Kan hacmin artıyor, bebek irilesiyor filan. Sen diyet bile yapsan, Rabb'imin ısı, kıtlık durumunda bebegi besleyebilmen icin depoluyor vücutta yediğini. Gecen oyuncu anne'de okudum. Emzirmek icin gereken yağlar kalçada depolaniyomus ehuh

Ay kizlar niyetliyim bugün. Canım nasil kahvaltı istiyor anlatamam. En güzel ogun Kahvaltı degil mı sizce de. Yeşili beyazı siyahi turuncusu Ayy Ayy yerim onları beeeen

Bu arada pazar aksamı dugundeydik. Herkes cok zayifladigimi söyledi. 2-3 hafta once gördüklerim bile şaşırdı. Ben de sevindim tabi. Fakaaaat gel gor ki esim beni cok kıskandı. Takıya bile beni almadan fırladı taktı geldi

bunu demeyeydin iyiydi! ne güzel ya ben de almamayı tercih ederdim ama dikkat etmeme ragmen aldım. oyuncu anneyi bende takip ediyorum. su için su diyordu emzirirken sonraki aylar kac kilo aldın oti ? ay sen niye kilo aldın o zamaaaan demek istiyorum. hedefine bişey kalmamıs. ben dogurmadan sen mezun olursun canım ya

Allah kabul etsin. evet en güzel ögün kahvaltı bir de uzuuuuun kahvaltı söyle az az sohbet muhabbet ederek yapılanı. sana masallah diyorum. zayıfladın tabi kıskansın bakımlı kadın olmanın zorlugu sekerim bir tripler bir tafralar işte erkeklerde

Emzirirken metabolizma cok hizli calisiyor metak etme sadece sutum olucak diye her buldugunu yeme ben bol su bol yesillikle ha bide bitki caylari cok hizli vermistim dogum kilolarimi ha tabi dengeli beslendim sadece bunlari yemedim

Merak etme kuşum sen benim gibi almazsın. Ben 71 ile hamile kaldım. 16-18 kilo civarı aldım. Ama yedin yani. Tüm tatlılar hamurisleri ne varsa!

Bir de ben emzirirken iştahım 2 katı açılıyor. Sutum olmuyor. Su iciyosun filan ama sut olmayınca olmuyor. Ama sevdiğim seyleri yediğimde geliyordu sutum hemen. Ben de yedim lop lop. 4.400 doğdu bebeklerim doyuramiyodum nerdeyse

Ooo masallah nerdeyse iki aylik dogmuslar.allah bagislasin

Allah yardımcın olsun canım

Maşallah subhanallah senin bebislere. Benimki 3.500 doğdu. Lohusa şerbeti, lactamil (o mahvetti beni) o bu su ye ye ye derken 13 kilo aldım doğumdan sonra. 80 kilo gebe kaldım dikkat ede ede 90 kilo doğuma gittim. Doğumdan on gun sonra 85-86 idim sonra o süt gelsin diye yemedigim kalmadı löp löp. Oldum 98-99 kilo. O süt gelmedi. Üç aydan fazla ememedi çocuğum. ..

Allah kabul etsin canım. Bana nasip olmadı tutmak. Reglim bugün bitiyor daha. Bugünlük senin için istisna olsun
Allah razı olsun canım aslında benim borçlarımda var pazartesi ve perşembeleri tutsam mı diyorum günler kısayken .. neyse saat erken en azından yannda maydanoz dere otu turp da vardı:)

birbirlerini kıskanma oldu mu oti

Emzirirken metabolizma cok hizli calisiyor metak etme sadece sutum olucak diye her buldugunu yeme ben bol su bol yesillikle ha bide bitki caylari cok hizli vermistim dogum kilolarimi ha tabi dengeli beslendim sadece bunlari yemedim

süt için yediğinden değil de cok su içersen olur diyorlar ama bakalım inşallah sütüm yok gibi bir derdim olmaz senin cocugun kac yasında. masallah diyorum sen de epey bilgilisin diyet beslenme konularında

ay belli de olmaz oti ya inşallah almam pek tırsıyorum bu arada masallah ya 4400 mu sezeryandır sanırım normal dogum deme düşüp kalırım bir de 5 ay almadın da son 4 ay 16 kilo mu aldın. ay inşallah ben de aynın olmam

kızlar ya ben iftar yaptım börek çay ve su ile ne yazık ki iş yerinde bunlar var

Allah kabul etsin

Allah razı olsun canım aslında benim borçlarımda var pazartesi ve perşembeleri tutsam mı diyorum günler kısayken .. neyse saat erken en azından yannda maydanoz dere otu turp da vardı:)

eger tutacak olursan iftarını yanında götürürsün böylece diyetin de bozulmamıs olur

İftar menum 2 bardak suyla basladim
1 kase mercimek corbasi
6 tane kofte
Bol salata
1 Tatli kasigida un helvasi yedim

un helvası mı un helvası mıı. amaa amaaa kim yapacak simdi onu afiyet olsunn

paşaya hemen kardeş mi düşünüyorsun yoksa öyle fikir almalar falan otiden durum değerlendirmesi yapmalar
Kuzum sen almazsin bu kadar kısa ve net bilinçlisin çünkü
Oyyyyy yakın olsaydım şimdi kapındaydı o helva hakkını helal et hamile kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…