Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyor
edit:esim spor hocasi lisansli spor hocasi antrenor

waaooow maşallah naza değmesin 400 mekik ne ben mi yanlıs okuyorum uuuu ben 10 tane cekemiyom ben mi cok hantalım yoksa gariplik sen de mi:)))) maşallah ya ağzım acık okudum ne güzel spor yapıyon oyle

Ben herseyin tadina bakiyorum canim ucundan ama gitmeden soyluyoeum zaten bende olsam yerdim yani qzda olsa

Ben herseyin tadina bakiyorum canim ucundan ama gitmeden soyluyoeum zaten bende olsam yerdim yani qzda olsa
söyleyince de tepki veriyorlar dün anneme ben az yicem ya yeterli falan diyorum annem direk ne kilosu saçmalama bak yemezsen küserim bak yemezsen hakkımı helal etmem gibi acıtasyona baslıyo:)

Evet ya annemde bana senin ne kilon varki diyo yarim dunya gibiym daha ne olucaksam
ana yüreği işte :) benim oğlum cok iştahsız mesela cok zor yiyor ilerde kilolu olursa karısı da az ye zayıfla falan derse diyorum eşime dedirtmem diyo biz onu bu hallere getirene kadar ne cektik parçalarım o gelini diyo:)))

Tatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyor
edit:esim spor hocasi lisansli spor hocasi antrenor
canım ortalama 5 km ile yürüyorum, kosmuyorum ki. Dambillar 1.5 kg. Ayrıca Leslie yi hepimiz biliyoruz. Yani herhalde 300-400 arası kalori yaktiriyordur. Bilmem. Çok değildir yaa :/ spor salonunda geçen Şubat başlayınca ilk iki hafta 30 dk bisiklet, koşu bandı yapıyordum. Sonra bir saate çıktı(40 dk koşu bandı 6.5 ile). Sonra fitness her gün 9 ar alet 3*25 (başlarda 3*15). Yani öyle bile iki saatimi alıyordu. Hem yürüyüş daha güvenilir. Ne kadar yurusem o kadar açılıyor bacaklarim daha hafif hissediyorum. Ayy aklım karıştı

waaooow maşallah naza değmesin 400 mekik ne ben mi yanlıs okuyorum uuuu ben 10 tane cekemiyom ben mi cok hantalım yoksa gariplik sen de mi:)))) maşallah ya ağzım acık okudum ne güzel spor yapıyon oyle
Canim 5 pozisyonda 40 ar tane çok mu bilmem. Ama sezaryen gobegim var. 99 kg den döndüm ancak toparlar diye düşünüyorum yaa :-|

bu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı
Canim Leslie sansone diye 50+ yaşında amerikan fit bir hatun. Evde yürüme olanağı sağlıyor. 3 mil yapıyorum ben 4.8 km ye denk geliyor. 4 ve 5 mil olanı da var. Müthiş çalıştırıyor bacakları. Havalar bozunca onun 5 mil videosunu yapacağım her gun

Ana ayni ben hic inanmiyorum benim oglanin doyduguna sanki hep ac

ac gezmişssin ac! geiştirme bir daha. hiç bişey yiyemeyecek gbiysen 1 kase yogurt bir küçük boy muz tüket. vucudun calısma sistemini bozmayalım

merhabalar kuzucuklaaarrr

merhabaaaa. özledik ispanyol seni.

ay ne güzel bende hızlı kilo alıp zor veririm.

dagatesi son zamanların en uzunu olmuş, ellerine sağlık kuzum nasılsın iyi gidiyordur herşey umarım.

yenisi geliyor aprilim ay evdeyim yatıyorum mail cevaplıyorum kitap okuyorum. evde olmak giibsi yok, inşallah bebiş de iyidir . hele de su havada!

meyve salatasında cok meyve yemek iyi değil günde 2-3 porsiyon meyve yeterli. mesela trabzın hurmasının yarısı bir porsiyon niyetli oldugun için gayet güzel menün

benimde küçük 23 aylık malesef gordüm o kilolarıda 2 yılda anca 77 oldum ama son aylarda daha istekli ve istikrarlıyım tek eksiğim spor işte

canım spor yapmalısın yoksa kilo vermen cok zor ve saglıklsız olur. leslieye basla sende

ölüm orucuna bile girsen kilo veremiyor olmanın nedeni ya hormonlarında bir sıkıntı var doktora gözükmen lazım, ya da her sey normalse cok az kalorili diyet artı cok asırı spora kendini alıstırmıs olman.

canım sen cok güzel veriyorsun. diyetini sıkı tutuyorsun evet ama nodül olmasa bile böyle sıkı tutmasan veremezsin yani ilaçlar yardımcı oluyor buna ragmen hiç kilo veremiyor olsan haklısın derdim

ilaçla gececek seyler bir dönem bende de vardı düzenli kullandım, saglıklı beslendim kilo verdim hiç bişey kalmadı . darısı sana

cikolata olmadıgı için tebrikler :) birincisi kahvaltı yok, eziyet etme kendine daha doyurucu kahvaltı yap. 2.si aksamı kacta yedin de 2 ara sıgdı merak ettim :)

ay demi bende evde olmaya cok özenirim. herseye vakit var. ama işte evde oturunca da hareketsizlik ve cok kalorili yemekten kilo alınabiliyor sanırım

Kizlar yarin oruc tutucam o yuzden simdi bol su icip bi kase nesfite tarcin la kuru meyve ekliyip yiycem sahur olarak

Allah kabul etsin

ahahaha oticigim, geri almazsın umarım senin hedef kactı ? sen hedefe gelene kadar dogurup zayıflayıp dönerim görürsün o zaman nihahahaha

Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz

amiiiiin

sulu olursa suyu kabızlık için cok iyi ayran ya da yogurt corbası yaparsın. ha yapmak istemiyorum dersen fırına agzı acık sekilde at düşük derecede tut biraz. mayalanıyor inşallah güzel olur. ayrıca Allah kabul etsin. sahurda sadece ekmek mi yedin ?

tatlım sen hamişsin nasıl diyet uyguluyorsun nasıl bas ediyorsun kaç kilo aldın cok soru sordum ama hamileyken cok zor yaaaa

canım ben eskiden listedeydim. şimdi izindeyim. diyet yapmıyorum. ben gnel olarak saglıklı besleniyorum :)) cok abartmamak için hem de grubu sevdiğim için hala buralardayım. sabah süt ya da peynir + yumurta /ekmek yiyorum genelde öglen ve aksam ekmek yememeye dikkat ediyorum. tam bugday yiyorum. her gün sebze yemeye calısıyorum. yogurt her gün yiyemiyorum biraz tiksindim ama 2 güne bir yiyorum.haftada bir ızgara balık / yine haftada bir bakliyat / ve et yiyorum. meyve günde 4 yada 5 porsiyon. ve her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş yiyorum. kavrulmamıs cig :) tabi hep böyle düzenli değil ama genelde böyle. 5 ay dolmasına 2 hafta var 2 kilo aldım. zaten herkes asıl sonra alınır diyor

ben inatla söylüyorum sen inatla yapıyorsun ben söylemeye sen yapmaya devam et o meyve suları hiç iyi dğeil. o kadar sporunu bombalıyor. sadece 1 portakal yesen hiç laf etmeyecegim :)

günaydın akidişlleeeee

günaydıın ispanyol. hep geel :)

Hic yemeden yatmak iatemedim canim cok tok hissediyodum onu bile zor yedim zaten ama iftarda saldirmayim sofraya diye yesim

iftarda saldırmamak için büyük kase corba ekmeksiz sonra yemek

bu bence senin hayat biçiminle alakalı. mesela ben tavuk yemem. sadece köy tavugu gezen tavuk olduguna inanıyorsam yerim.ama tabi gittiğim yerdekilerin öyle olma ihtimali yok gibi bişey. diğerlerinden tiksindim. o yüzden biri bana tavuk ikram ettiğinde hiç yemedim. yani tiksindiğimden yiyemedim. hep geri cevirdim. hani bazen yeri geldi ac kaldım ama bi lokma yiyeyim demedim. sonra herkes kabullendi ben tavuk yemiyorum. kimse ısrar etmiyor. ya da krem santi. midemi bulandıyor ve saglıklı bulmuyorum. ıy vıcır vıcır o sebepten yemiyorum. ikram ettiklerinde krem santi varsa yemiyrum bir süre sonra ögreniyorlar. ya da yiyebilecegim bir seyse, aksam misafirlikte olacagımı bildiğimden aksam yemegini hafif tutuyorum. cok az tadına bakıyorum yarım porsiyon kadar. cok sacma bir saatte baklava ye vs denildiğinde ise bu saatte yemek mideme dokunuyor teşekkür ederim diyorum.

bu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı

leslie evde yürüyüş yapan bir hatun tavsiye ederim cıkamıyorsan dısarı

söyleyince de tepki veriyorlar dün anneme ben az yicem ya yeterli falan diyorum annem direk ne kilosu saçmalama bak yemezsen küserim bak yemezsen hakkımı helal etmem gibi acıtasyona baslıyo:)

kimseye zayıflamak istiyorum diyetteyim vs deme. o zaman herkes bir kere ye diyor. bende yememezlik etme diyor. o yüzden annende vs kendi tabagını kendin hazırla acıkmadım, simdi yersem o kadar dokunur de. az az tadına bak. bir süre irade gösterirsen ısrar etmeyi bırakıyorlar

dagatesi canım sulandirip içiyorum. Ictigim meyve suyu günlük 3 porsiyon meyveye denk geliyor. Öyle o listeyi birebir uygulamiyorum. Kızma yani

yapabiliyorsan daha ne canım ne güzel hiç göbeğin falan kalmaz bence bu hızla
bende evde olduğum gün yani pazar deneyeyim bir bari baktım canım temposu cok hos
Ana ayni ben hic inanmiyorum benim oglanin doyduguna sanki hep ac
benimki ac yaşıyo:)

canım tavsiyelerin harika cok teşekkürler öncelikle bence cok sağlıklı ilerliyorsun gebeliğinde zaten boş yere kilo aldıran sebze meyve et deil hamurişi oluyor 2 kilo cok ideal bu şekilde 10 kiloda tamamlayabilirsin doğumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
leslie videosunu gördüm tempolu cok hoş ancak pazar günü evdeyim ondada çamaşır silgi süpürge ütü vakit bulursam deneyeceğim
kimseye dememek en iyisi dediğin gibi eşime bile söylediğimde yoo cok güzel kilon diyo balık mi seviyo ne anlamadım:)5-6 kilo verip sıkılaşsam zaten hedefime varcam

canım sahurda sadece bir parcacık ekmek tıktım ağzıma birde su içtim cok uykuluydum neyseki oğlumun sayesinde kalktım sahura sırf onu doyurmak için :)

dagatesi canım sulandirip içiyorum. Ictigim meyve suyu günlük 3 porsiyon meyveye denk geliyor. Öyle o listeyi birebir uygulamiyorum. Kızma yani

canım ben 88 kiloydum bir zamanlar. denemediğim diyet listesi yok gibi bişey cok hatalar yaptım. sonra saglıklı beslenerek verdim. simdi tabi göbegimden dolayı pek olmuyor ama 36 bedene düştüm ve 3 sene bunu korumayı basardım. o yüzden sende benim gibi boş yere uğrasma diye diyorum. saglıkla verilmeyen her kilo misliyle alınıyor.

arada hamurişi de yiyorum ama az az tadımlık her zaman değil. bu arada amiin. inşallah 10 kiloyla tamamlayabilirim. tüm derdim o zaten :) spor yaparak sıkılasabilirsin. 5-6 kiloyu ac kalarak verince pek farkı olmuyor sporla güzel belli olur

canım sahurda sadece bir parcacık ekmek tıktım ağzıma birde su içtim cok uykuluydum neyseki oğlumun sayesinde kalktım sahura sırf onu doyurmak için :)

iftarda cok acıkmıs olursan önden bol bol corba iç ekmeksiz. sen ne iş yapıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…