- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Tatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyorGünaydın güzel bayanlar. Hepinize harika bir gün diliyorum.
Dünkü menüm
Güne Bir bardak limonlu suyla başlandı
Devaminda; 3 ceviz, bir kase nesfit ve bir bardak portakal suyu
Ara; bir bardak süt
Oglen; 1 büyük kase ıspanak çorbası (oglusumdan kalan)
Ara; bir bardak portakal suyu
Akşam; bol yesillikli salata ve bir büyük kase yogurt (200 gr)
Yarından sonra menume protein de ekleyecegim hanımlar.
Spor olarak da 400 mekik (200-200)
Dambıl 500(250-250 )
Leslie 3 mil (sabah 7:15)
45-50 dk yürüyüş (aksama dogru)
3 lt su
3 fincan yeşil çay
Türk kahvesi (orta sekerli)
waaooow maşallah naza değmesin 400 mekik ne ben mi yanlıs okuyorum uuuu ben 10 tane cekemiyom ben mi cok hantalım yoksa gariplik sen de mi:)))) maşallah ya ağzım acık okudum ne güzel spor yapıyon oyleGünaydın güzel bayanlar. Hepinize harika bir gün diliyorum.
Dünkü menüm
Ara; bir bardak süt
Dambıl 500(250-250 )
3 lt su
3 fincan yeşil çay
Ben herseyin tadina bakiyorum canim ucundan ama gitmeden soyluyoeum zaten bende olsam yerdim yani qzda olsacanım tam düzen oturtamadım ben daha ya mesela dün o dokuzdaki öğün misafirliğe gittik ve cok ısrar ettiler sonuçta bizim için hazırlanmıs emek verilmişti o yuzden mecbur yedim az da olsa . siz nasıl yapıyorsunuz misafirliğe falan gidince .
Yok canim spor qleti diyil ben yapmiyorum ama google amcaya yaz cikarbu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı
İstanbulun en guzel yerlerindenSariyerde
evde yururyus gıbı bısey canım eglencelı guzel youtube ac ızlebu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı
söyleyince de tepki veriyorlar dün anneme ben az yicem ya yeterli falan diyorum annem direk ne kilosu saçmalama bak yemezsen küserim bak yemezsen hakkımı helal etmem gibi acıtasyona baslıyo:)Ben herseyin tadina bakiyorum canim ucundan ama gitmeden soyluyoeum zaten bende olsam yerdim yani qzda olsa
Yok canim spor qleti diyil ben yapmiyorum ama google amcaya yaz cikar
aaaa evet gördüm temposu güzelmiş:)evde yururyus gıbı bısey canım eglencelı guzel youtube ac ızle
Evet ya annemde bana senin ne kilon varki diyo yarim dunya gibiym daha ne olucaksamsöyleyince de tepki veriyorlar dün anneme ben az yicem ya yeterli falan diyorum annem direk ne kilosu saçmalama bak yemezsen küserim bak yemezsen hakkımı helal etmem gibi acıtasyona baslıyo:)
ana yüreği işte :) benim oğlum cok iştahsız mesela cok zor yiyor ilerde kilolu olursa karısı da az ye zayıfla falan derse diyorum eşime dedirtmem diyo biz onu bu hallere getirene kadar ne cektik parçalarım o gelini diyo:)))Evet ya annemde bana senin ne kilon varki diyo yarim dunya gibiym daha ne olucaksam
canım ortalama 5 km ile yürüyorum, kosmuyorum ki. Dambillar 1.5 kg. Ayrıca Leslie yi hepimiz biliyoruz. Yani herhalde 300-400 arası kalori yaktiriyordur. Bilmem. Çok değildir yaa :/ spor salonunda geçen Şubat başlayınca ilk iki hafta 30 dk bisiklet, koşu bandı yapıyordum. Sonra bir saate çıktı(40 dk koşu bandı 6.5 ile). Sonra fitness her gün 9 ar alet 3*25 (başlarda 3*15). Yani öyle bile iki saatimi alıyordu. Hem yürüyüş daha güvenilir. Ne kadar yurusem o kadar açılıyor bacaklarim daha hafif hissediyorum. Ayy aklım karıştıTatlim protein ekledikce menun normale donuyor yavas yavas iyi edersin spor cok fazla profesyonell sporcular bile senin kadar yapmiyor
edit:esim spor hocasi lisansli spor hocasi antrenor
Canim 5 pozisyonda 40 ar tane çok mu bilmem. Ama sezaryen gobegim var. 99 kg den döndüm ancak toparlar diye düşünüyorum yaa :-|waaooow maşallah naza değmesin 400 mekik ne ben mi yanlıs okuyorum uuuu ben 10 tane cekemiyom ben mi cok hantalım yoksa gariplik sen de mi:)))) maşallah ya ağzım acık okudum ne güzel spor yapıyon oyle
Canim Leslie sansone diye 50+ yaşında amerikan fit bir hatun. Evde yürüme olanağı sağlıyor. 3 mil yapıyorum ben 4.8 km ye denk geliyor. 4 ve 5 mil olanı da var. Müthiş çalıştırıyor bacakları. Havalar bozunca onun 5 mil videosunu yapacağım her gunbu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı
Ana ayni ben hic inanmiyorum benim oglanin doyduguna sanki hep acana yüreği işte :) benim oğlum cok iştahsız mesela cok zor yiyor ilerde kilolu olursa karısı da az ye zayıfla falan derse diyorum eşime dedirtmem diyo biz onu bu hallere getirene kadar ne cektik parçalarım o gelini diyo:)))
Selam kızlar dün nete giremedim taşınma durumları vardı öldüm yorgunluktan...dün 2 mandalina 1 elma yedim aksama doğru da birkaç yaprak sarma ile gecistirdim...yemek yemeye fırsat bulamadım zaten...bugün sabah bir tost yedim kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli yanında bir salatalık yedim...öğlen 2 mandalina 1 dilim tam buğday ekmeği az krem peynir...akşam 5 te 1 dilim buğday ekmeği bir bardak çorba icicem yine bir salatalık yer günü kapatırım. ..öpüyorum hepinizi
merhabalar kuzucuklaaarrr
hatırlıyorum canım ilk 2 ay 1 kilo 3-4-5 ayda toplam 2 kilo 6. ay 1 kilo kalanını ayda 1,5 1,5 aldım canım
ha özel bir caba sarfetmedim zor kilo alıp cabuk veririm normalde o yuzden az aldım saglıksız diyildide canım 1 yıl kortizon tedavisi olunca bu kadar kilo aldım ben boyum 1,65
dagatesi son zamanların en uzunu olmuş, ellerine sağlık kuzum nasılsın iyi gidiyordur herşey umarım.
bugünkü iftar menüm: 1 kase çorba, 1 por. pırasa, 2d. ekmek, 1 br. ayran.
iftardan sonra az şekerli kahve içtim.
8 9 arası meyve salatası ve bitki çayıyla kapanış yapmayı düşünüyorum kaçamak olursa yazarım (umarım ki olmaz :) )
suan itibariyle 4 br. su içtim yatmadan 2.5 olur.
benimde küçük 23 aylık malesef gordüm o kilolarıda 2 yılda anca 77 oldumama son aylarda daha istekli ve istikrarlıyım tek eksiğim spor işte
Ay o 70leri ben de bir görsem :-|
Ben olum orucuna girsem yine de sporsuz pek kilo veremiyorum. Her gün yürümek gibisi yok. Bebisini kat arabaya, üstüne koruyucu. Sımsıkı giyin çık, hiç kış falan deme usenme. Alışkanlık olsun canım
Kanadın yağlı olduğu biliyorum ama ben derisini yiyemem zaten malum ızgarada yanıyor agzımda acı bi tat oluncada gitmiyor ayıklayıp öyle yiyorum
2 aydır ilaç kullanıyorum şubatta kontrolüm var bakalım ne olacak ama benim kilo vermeme yardımcı olmadı çünkü sıkı diyetteyim
Bende gebelik öncesi ve gebelikte kortizon tedavisi gördüğüm için 16 kilo aldım bi türlüde atamadım şimdi yavaş yavaş gidiyor kortizondan yırttık derken başıma birde nodül çıktı şimdide onun için ilaç kullanıyorum
annemin yanından dönüş ve diyete devam
SABAH sütlü kahve
ÖĞLE kepek ekmeği 2 dilim,5 köfte,ayran,salata
ARA sade türk kahvesi
AKŞAM 1 kase tahıl gevreği,light sütle
ARA yarım paket altınbaşak bisküvi,kahve(laktozsuz sütle)
ARA 1 kutu aktivia yoğurt,2 fincan yeşil çay
***1,5lt su
***60 dk yürüyüş
Bugün çikolata yok,dikkatinizi çekerim
Bende durum tam tersi senelerdir çalışıyorum hep kilo aldım. Bende dıyorum ki evde otursam daha iyi olur herşeye zaman var, özelliklede spora
Hahhahhh daha neler sanki herkes zayıf? Ama tabi sen yinede zayıfla
süper hele o yürüyüş
Çokkk geçmiş olsun kuzumacil şifalar diliyorum.
güzel canım menün ama kahvaltıyı lütfen daha besleyici yap. Çok önemli birde vakitlere saati eklersen sevinirim. Daha iyi yorumlarız.
Kizlar yarin oruc tutucam o yuzden simdi bol su icip bi kase nesfite tarcin la kuru meyve ekliyip yiycem sahur olarak
İnnnsallahhhh
Cok isterim gercekten
Aaa hakikaten kiz! Senden zayıf olucam nihohohohoo
İnşallah en yakın zamanda görürsün. Ben bı gördüm ama bu sabah göremedim
Ama napiyoruuuz? Moral bozmuyoruz. Tekrar göreceğimize inanıyoruz. Bugün fena yedim ama suya dadandim. Bakalım yarın ne diyecek tartı.
Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz
merhaba bayanlar bende menü bildirimi yapayım
sabah 10:30 limonlu su
01:00 bir dilim ekmekle tüm kahvaltı çeşitleri
siyah çay
05:00 patatesli karnabaharlı kabaklı pirinc corbası(oğlum içindi bende yedim:) )
09:00 yarım kase kadar kestane kücücük bir dilim şam tatlısı
1 saat yürüyüş 2 lt su
bugün orucum sahurda ceyrek dilim ekmekle 500 ml su içtim
birde dün yoğurt mayaladım ilk defa kızlar bakalım nasıl olacak hem anasına hem danasına
tatlım sen hamişsin nasıl diyet uyguluyorsun nasıl bas ediyorsun kaç kilo aldın cok soru sordum ama hamileyken cok zor yaaaa
Günaydın güzel bayanlar. Hepinize harika bir gün diliyorum.
Dünkü menüm
Ara; bir bardak süt
Dambıl 500(250-250 )
3 lt su
3 fincan yeşil çay
günaydın akidişlleeeee
Hic yemeden yatmak iatemedim canim cok tok hissediyodum onu bile zor yedim zaten ama iftarda saldirmayim sofraya diye yesim
canım tam düzen oturtamadım ben daha ya mesela dün o dokuzdaki öğün misafirliğe gittik ve cok ısrar ettiler sonuçta bizim için hazırlanmıs emek verilmişti o yuzden mecbur yedim az da olsa . siz nasıl yapıyorsunuz misafirliğe falan gidince .
bu leslie mil ne kızlar hepiniz yazmıssınız spor aleti falan mı
söyleyince de tepki veriyorlar dün anneme ben az yicem ya yeterli falan diyorum annem direk ne kilosu saçmalama bak yemezsen küserim bak yemezsen hakkımı helal etmem gibi acıtasyona baslıyo:)
yapabiliyorsan daha ne canım ne güzel hiç göbeğin falan kalmaz bence bu hızlacanım ortalama 5 km ile yürüyorum, kosmuyorum ki. Dambillar 1.5 kg. Ayrıca Leslie yi hepimiz biliyoruz. Yani herhalde 300-400 arası kalori yaktiriyordur. Bilmem. Çok değildir yaa :/ spor salonunda geçen Şubat başlayınca ilk iki hafta 30 dk bisiklet, koşu bandı yapıyordum. Sonra bir saate çıktı(40 dk koşu bandı 6.5 ile). Sonra fitness her gün 9 ar alet 3*25 (başlarda 3*15). Yani öyle bile iki saatimi alıyordu. Hem yürüyüş daha güvenilir. Ne kadar yurusem o kadar açılıyor bacaklarim daha hafif hissediyorum. Ayy aklım karıştı
Canim 5 pozisyonda 40 ar tane çok mu bilmem. Ama sezaryen gobegim var. 99 kg den döndüm ancak toparlar diye düşünüyorum yaa :-|
bende evde olduğum gün yani pazar deneyeyim bir bari baktım canım temposu cok hosCanim Leslie sansone diye 50+ yaşında amerikan fit bir hatun. Evde yürüme olanağı sağlıyor. 3 mil yapıyorum ben 4.8 km ye denk geliyor. 4 ve 5 mil olanı da var. Müthiş çalıştırıyor bacakları. Havalar bozunca onun 5 mil videosunu yapacağım her gun
benimki ac yaşıyo:)Ana ayni ben hic inanmiyorum benim oglanin doyduguna sanki hep ac
canım tavsiyelerin harika cok teşekkürler öncelikle bence cok sağlıklı ilerliyorsun gebeliğinde zaten boş yere kilo aldıran sebze meyve et deil hamurişi oluyor 2 kilo cok ideal bu şekilde 10 kiloda tamamlayabilirsin doğumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinac gezmişssin ac! geiştirme bir daha. hiç bişey yiyemeyecek gbiysen 1 kase yogurt bir küçük boy muz tüket. vucudun calısma sistemini bozmayalım
merhabaaaa. özledik ispanyol seni.
ay ne güzel bende hızlı kilo alıp zor veririm.
yenisi geliyor aprilimay evdeyim yatıyorum mail cevaplıyorum kitap okuyorum. evde olmak giibsi yok, inşallah bebiş de iyidir . hele de su havada!
meyve salatasında cok meyve yemek iyi değilgünde 2-3 porsiyon meyve yeterli. mesela trabzın hurmasının yarısı bir porsiyon niyetli oldugun için gayet güzel menün
canım spor yapmalısın yoksa kilo vermen cok zor ve saglıklsız olur. leslieye basla sende
ölüm orucuna bile girsen kilo veremiyor olmanın nedeni ya hormonlarında bir sıkıntı var doktora gözükmen lazım, ya da her sey normalse cok az kalorili diyet artı cok asırı spora kendini alıstırmıs olman.
canım sen cok güzel veriyorsun. diyetini sıkı tutuyorsun evet ama nodül olmasa bile böyle sıkı tutmasan veremezsinyani ilaçlar yardımcı oluyor buna ragmen hiç kilo veremiyor olsan haklısın derdim
ilaçla gececek seylerbir dönem bende de vardı düzenli kullandım, saglıklı beslendim kilo verdim hiç bişey kalmadı . darısı sana
cikolata olmadıgı için tebrikler :) birincisi kahvaltı yok, eziyet etme kendine daha doyurucu kahvaltı yap. 2.si aksamı kacta yedin de 2 ara sıgdı merak ettim :)
ay demi bende evde olmaya cok özenirim. herseye vakit var. ama işte evde oturunca da hareketsizlik ve cok kalorili yemekten kilo alınabiliyor sanırım
Allah kabul etsin
ahahaha oticigim, geri almazsın umarımsenin hedef kactı ? sen hedefe gelene kadar dogurup zayıflayıp dönerim görürsün o zaman nihahahaha
amiiiiin
sulu olursa suyu kabızlık için cok iyi ayran ya da yogurt corbası yaparsın. ha yapmak istemiyorum dersen fırına agzı acık sekilde at düşük derecede tut biraz. mayalanıyorinşallah güzel olur. ayrıca Allah kabul etsin. sahurda sadece ekmek mi yedin ?
canım ben eskiden listedeydim. şimdi izindeyim. diyet yapmıyorum. ben gnel olarak saglıklı besleniyorum :)) cok abartmamak için hem de grubu sevdiğim için hala buralardayım. sabah süt ya da peynir + yumurta /ekmek yiyorum genelde öglen ve aksam ekmek yememeye dikkat ediyorum. tam bugday yiyorum. her gün sebze yemeye calısıyorum. yogurt her gün yiyemiyorum biraz tiksindim ama 2 güne bir yiyorum.haftada bir ızgara balık / yine haftada bir bakliyat / ve et yiyorum. meyve günde 4 yada 5 porsiyon. ve her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş yiyorum. kavrulmamıs cig :) tabi hep böyle düzenli değil ama genelde böyle. 5 ay dolmasına 2 hafta var 2 kilo aldım. zaten herkes asıl sonra alınır diyor
ben inatla söylüyorum sen inatla yapıyorsunben söylemeye sen yapmaya devam et o meyve suları hiç iyi dğeil. o kadar sporunu bombalıyor. sadece 1 portakal yesen hiç laf etmeyecegim :)
günaydıın ispanyol. hep geel :)
iftarda saldırmamak için büyük kase corba ekmeksiz sonra yemek
bu bence senin hayat biçiminle alakalı. mesela ben tavuk yemem. sadece köy tavugu gezen tavuk olduguna inanıyorsam yerim.ama tabi gittiğim yerdekilerin öyle olma ihtimali yok gibi bişey. diğerlerinden tiksindim. o yüzden biri bana tavuk ikram ettiğinde hiç yemedim. yani tiksindiğimden yiyemedim. hep geri cevirdim. hani bazen yeri geldi ac kaldım ama bi lokma yiyeyim demedim. sonra herkes kabullendi ben tavuk yemiyorum. kimse ısrar etmiyor. ya da krem santi. midemi bulandıyor ve saglıklı bulmuyorum. ıy vıcır vıcır o sebepten yemiyorum. ikram ettiklerinde krem santi varsa yemiyrum bir süre sonra ögreniyorlar. ya da yiyebilecegim bir seyse, aksam misafirlikte olacagımı bildiğimden aksam yemegini hafif tutuyorum. cok az tadına bakıyorum yarım porsiyon kadar. cok sacma bir saatte baklava ye vs denildiğinde ise bu saatte yemek mideme dokunuyor teşekkür ederim diyorum.
leslie evde yürüyüş yapan bir hatuntavsiye ederim cıkamıyorsan dısarı
kimseye zayıflamak istiyorum diyetteyim vs deme. o zaman herkes bir kere ye diyor. bende yememezlik etme diyor. o yüzden annende vs kendi tabagını kendin hazırla acıkmadım, simdi yersem o kadar dokunur de. az az tadına bak. bir süre irade gösterirsen ısrar etmeyi bırakıyorlar
canım sahurda sadece bir parcacık ekmek tıktım ağzıma birde su içtim cok uykuluydum neyseki oğlumun sayesinde kalktım sahura sırf onu doyurmak için :)ac gezmişssin ac! geiştirme bir daha. hiç bişey yiyemeyecek gbiysen 1 kase yogurt bir küçük boy muz tüket. vucudun calısma sistemini bozmayalım
merhabaaaa. özledik ispanyol seni.
ay ne güzel bende hızlı kilo alıp zor veririm.
yenisi geliyor aprilimay evdeyim yatıyorum mail cevaplıyorum kitap okuyorum. evde olmak giibsi yok, inşallah bebiş de iyidir . hele de su havada!
meyve salatasında cok meyve yemek iyi değilgünde 2-3 porsiyon meyve yeterli. mesela trabzın hurmasının yarısı bir porsiyon niyetli oldugun için gayet güzel menün
canım spor yapmalısın yoksa kilo vermen cok zor ve saglıklsız olur. leslieye basla sende
ölüm orucuna bile girsen kilo veremiyor olmanın nedeni ya hormonlarında bir sıkıntı var doktora gözükmen lazım, ya da her sey normalse cok az kalorili diyet artı cok asırı spora kendini alıstırmıs olman.
canım sen cok güzel veriyorsun. diyetini sıkı tutuyorsun evet ama nodül olmasa bile böyle sıkı tutmasan veremezsinyani ilaçlar yardımcı oluyor buna ragmen hiç kilo veremiyor olsan haklısın derdim
ilaçla gececek seylerbir dönem bende de vardı düzenli kullandım, saglıklı beslendim kilo verdim hiç bişey kalmadı . darısı sana
cikolata olmadıgı için tebrikler :) birincisi kahvaltı yok, eziyet etme kendine daha doyurucu kahvaltı yap. 2.si aksamı kacta yedin de 2 ara sıgdı merak ettim :)
ay demi bende evde olmaya cok özenirim. herseye vakit var. ama işte evde oturunca da hareketsizlik ve cok kalorili yemekten kilo alınabiliyor sanırım
Allah kabul etsin
ahahaha oticigim, geri almazsın umarımsenin hedef kactı ? sen hedefe gelene kadar dogurup zayıflayıp dönerim görürsün o zaman nihahahaha
amiiiiin
sulu olursa suyu kabızlık için cok iyi ayran ya da yogurt corbası yaparsın. ha yapmak istemiyorum dersen fırına agzı acık sekilde at düşük derecede tut biraz. mayalanıyorinşallah güzel olur. ayrıca Allah kabul etsin. sahurda sadece ekmek mi yedin ?
canım ben eskiden listedeydim. şimdi izindeyim. diyet yapmıyorum. ben gnel olarak saglıklı besleniyorum :)) cok abartmamak için hem de grubu sevdiğim için hala buralardayım. sabah süt ya da peynir + yumurta /ekmek yiyorum genelde öglen ve aksam ekmek yememeye dikkat ediyorum. tam bugday yiyorum. her gün sebze yemeye calısıyorum. yogurt her gün yiyemiyorum biraz tiksindim ama 2 güne bir yiyorum.haftada bir ızgara balık / yine haftada bir bakliyat / ve et yiyorum. meyve günde 4 yada 5 porsiyon. ve her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş yiyorum. kavrulmamıs cig :) tabi hep böyle düzenli değil ama genelde böyle. 5 ay dolmasına 2 hafta var 2 kilo aldım. zaten herkes asıl sonra alınır diyor
ben inatla söylüyorum sen inatla yapıyorsunben söylemeye sen yapmaya devam et o meyve suları hiç iyi dğeil. o kadar sporunu bombalıyor. sadece 1 portakal yesen hiç laf etmeyecegim :)
günaydıın ispanyol. hep geel :)
iftarda saldırmamak için büyük kase corba ekmeksiz sonra yemek
bu bence senin hayat biçiminle alakalı. mesela ben tavuk yemem. sadece köy tavugu gezen tavuk olduguna inanıyorsam yerim.ama tabi gittiğim yerdekilerin öyle olma ihtimali yok gibi bişey. diğerlerinden tiksindim. o yüzden biri bana tavuk ikram ettiğinde hiç yemedim. yani tiksindiğimden yiyemedim. hep geri cevirdim. hani bazen yeri geldi ac kaldım ama bi lokma yiyeyim demedim. sonra herkes kabullendi ben tavuk yemiyorum. kimse ısrar etmiyor. ya da krem santi. midemi bulandıyor ve saglıklı bulmuyorum. ıy vıcır vıcır o sebepten yemiyorum. ikram ettiklerinde krem santi varsa yemiyrum bir süre sonra ögreniyorlar. ya da yiyebilecegim bir seyse, aksam misafirlikte olacagımı bildiğimden aksam yemegini hafif tutuyorum. cok az tadına bakıyorum yarım porsiyon kadar. cok sacma bir saatte baklava ye vs denildiğinde ise bu saatte yemek mideme dokunuyor teşekkür ederim diyorum.
leslie evde yürüyüş yapan bir hatuntavsiye ederim cıkamıyorsan dısarı
kimseye zayıflamak istiyorum diyetteyim vs deme. o zaman herkes bir kere ye diyor. bende yememezlik etme diyor. o yüzden annende vs kendi tabagını kendin hazırla acıkmadım, simdi yersem o kadar dokunur de. az az tadına bak. bir süre irade gösterirsen ısrar etmeyi bırakıyorlar
dagatesi canım sulandirip içiyorum. Ictigim meyve suyu günlük 3 porsiyon meyveye denk geliyor. Öyle o listeyi birebir uygulamiyorum. Kızma yani
canım tavsiyelerin harika cok teşekkürler öncelikle bence cok sağlıklı ilerliyorsun gebeliğinde zaten boş yere kilo aldıran sebze meyve et deil hamurişi oluyor 2 kilo cok ideal bu şekilde 10 kiloda tamamlayabilirsin doğumu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
leslie videosunu gördüm tempolu cok hoş ancak pazar günü evdeyim ondada çamaşır silgi süpürge ütü vakit bulursam deneyeceğim
kimseye dememek en iyisi dediğin gibi eşime bile söylediğimde yoo cok güzel kilon diyo balık mi seviyo ne anlamadım:)5-6 kilo verip sıkılaşsam zaten hedefime varcam
canım sahurda sadece bir parcacık ekmek tıktım ağzıma birde su içtim cok uykuluydum neyseki oğlumun sayesinde kalktım sahura sırf onu doyurmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?