Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok gecmıs olsun allah sıfa versın ne dıyecegımı bılememdım

Çok geçmiş olsun kardeşim. Dirayetli olmaya çalış. Sizin yüksek moralli olmanizin tam zamanı şimdi. Geriliminiz babana gecmesin. Allahım tez versin sifasini. Amin

kızlar günaydınnnnnn cok mutluyum 61.7 dim buraya geldiğim ilk gün bugün tartıldım 60,4 olmuşum yuppii birsey farkedemedim görünüşte ama olsun:) kendime ödül olarak kahvaltıda bir dilim şam tatlısı uygun gördüm ama siz kızcaksınız şimdi napim dayanamıyorum hasta olsaydım belki tatlı krizim azalırdı

08:00 limonlu su
08:15 kaşarlı tost(yuvarlak ekmek)
10:30 muz
11:00 form çayı
13:30 etli türlü ve bulgur pilavı
14:40 havuc
15:45 nane limon cayı
20:30 lor peynirli börek yarım
yarım saat yürüyüş 2 lt su

Darısı başıma canım. Maşallah sana

leslie videosunu nasıl indirebilirim kızlar biliyor musunuz evde tv ye takıp izlemek için?
Canim 3 mil youtube de tek part 47 dk. Onun linkini (url sini) kopyala sonra google amcada youtube mp4 Downloader i aç . Açılan sayfada linki buraya girin gibisinden yazıyor. Kopyaladigin linki yapıştır oraya. Indir. Flash bellegine atarsın zaten bilgisayardan sonra

E Ellibirincikisi canım cok üzüldüm Allahım acil şifalar versin ama moralini yüksek tut akrabamızdada vardı cok şükür atlattı hiçbirseyi kalmadı morali cok iyiydi cocukları yanındaydı torunları oldu hep onlarla mesgul oldu en önemlisi cok seviliyordu o yüzden üzülme gecer inşallah

cok teşekkürler canım cok makbule gececek inşallah :)

Selam kızlar dün bildirim yapamadım bugün yazıyorum. ..sabah 8.30 kahvaltı 5 kaşık yulaf 1 br süt
Öğle 12.00 2 dilim tam buğday ekmeği Krem peynir
Aksam 17.00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 br mercimek çorbası

60 dk yürüyüş

Bugün sabah 8.30 yine yulaf süt
Öğle 12.00 5 kaşık erişte salata
Aksam 17.00 1 br.çorba içerim günü kapatırım...1.5 lt su yine 60 dk yürüyüş

Bugün adet oldum...yarın sabah tartida ne çıkacak bilmiyorumcanım cooooookkkkk tatlı istiyor

Hİİİİ! ney ney. şam tatlısı nedir tam bilmiyorum ama serbetli tatlı değildir umarım. kendine ayda bir yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü versen emeklerin bosa cıkmaz ayrıca bu tatlı krizleri dayandıkca düzelen bir şey. yani cok tatlı yedikce düzelmez. canın tatlı cektiğinde tatlı meyve / tarcınlı süt / hurma / kuru üzüm vs tüketebilirsin.

Iyiyim kaptancim tesekkur ederim.biraz dinlenip evi toplamaya baslicm.aksama caya arkadaslarim gelck hazirlik yapcm sonra

kolay gelsin. cayın yanına az kalorili seyler yap

karısmak gibi olmasın ama hep karbonhidrattan gitmişsin. 1 kase corba 1 dilim ekmege esittir. yani 5 kasık erişte yerine bir kase yogurt yanına sebze yesen daha cok doyardın. ac ac dolanma o da saglıklı değil

azıcık şerbetli tatlı canım ya

3 kilo çok iyi yaaaa kıskandım :) ben yarın tartılcam bakalım ben ne durumdayım.

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…