cok gecmıs olsun allah sıfa versın ne dıyecegımı bılememdımGunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
kıs burda 2 ay oda cok sguklarda o yonden ıyıde yazın boncuk boncukkyazık sanaa. yıl sonu cok fena ya. bizde bile işler corba. bu arada ben ofiste bile donuyorum. tadını cıkar sıcagın
Çok geçmiş olsun kardeşim. Dirayetli olmaya çalış. Sizin yüksek moralli olmanizin tam zamanı şimdi. Geriliminiz babana gecmesin. Allahım tez versin sifasini. AminGunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
kıs burda 2 ay oda cok sguklarda o yonden ıyıde yazın boncuk boncukk
Darısı başıma canım. Maşallah sanakızlar günaydınnnnnn cok mutluyum 61.7 dim buraya geldiğim ilk gün bugün tartıldım 60,4 olmuşum yuppii birsey farkedemedim görünüşte ama olsun:) kendime ödül olarak kahvaltıda bir dilim şam tatlısı uygun gördüm ama siz kızcaksınız şimdi napim dayanamıyorum hasta olsaydım belki tatlı krizim azalırdı
Canim 3 mil youtube de tek part 47 dk. Onun linkini (url sini) kopyala sonra google amcada youtube mp4 Downloader i aç . Açılan sayfada linki buraya girin gibisinden yazıyor. Kopyaladigin linki yapıştır oraya. Indir. Flash bellegine atarsın zaten bilgisayardan sonraleslie videosunu nasıl indirebilirim kızlar biliyor musunuz evde tv ye takıp izlemek için?
cok teşekkürler canım cok makbule gececek inşallah :)Canim 3 mil youtube de tek part 47 dk. Onun linkini (url sini) kopyala sonra google amcada youtube mp4 Downloader i aç . Açılan sayfada linki buraya girin gibisinden yazıyor. Kopyaladigin linki yapıştır oraya. Indir. Flash bellegine atarsın zaten bilgisayardan sonra
Iyiyim kaptancim tesekkur ederim.biraz dinlenip evi toplamaya baslicm.aksama caya arkadaslarim gelck hazirlik yapcm sonraGünaydın öğretmenim nasılsın?
kızlar günaydınnnnnn cok mutluyum 61.7 dim buraya geldiğim ilk gün bugün tartıldım 60,4 olmuşum yuppii birsey farkedemedim görünüşte ama olsun:) kendime ödül olarak kahvaltıda bir dilim şam tatlısı uygun gördüm ama siz kızcaksınız şimdi napim dayanamıyorum hasta olsaydım belki tatlı krizim azalırdı
Iyiyim kaptancim tesekkur ederim.biraz dinlenip evi toplamaya baslicm.aksama caya arkadaslarim gelck hazirlik yapcm sonra
Selam kızlar dün bildirim yapamadım bugün yazıyorum. ..sabah 8.30 kahvaltı 5 kaşık yulaf 1 br süt
Öğle 12.00 2 dilim tam buğday ekmeği Krem peynir
Aksam 17.00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 br mercimek çorbası
60 dk yürüyüş
Bugün sabah 8.30 yine yulaf süt
Öğle 12.00 5 kaşık erişte salata
Aksam 17.00 1 br.çorba içerim günü kapatırım...1.5 lt su yine 60 dk yürüyüş
Bugün adet oldum...yarın sabah tartida ne çıkacak bilmiyorumcanım cooooookkkkk tatlı istiyor
azıcık şerbetli tatlı canım yaHİİİİ! ney ney. şam tatlısı nedir tam bilmiyorum ama serbetli tatlı değildir umarım. kendine ayda bir yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü versen emeklerin bosa cıkmazayrıca bu tatlı krizleri dayandıkca düzelen bir şey. yani cok tatlı yedikce düzelmez. canın tatlı cektiğinde tatlı meyve / tarcınlı süt / hurma / kuru üzüm vs tüketebilirsin.
kolay gelsin. cayın yanına az kalorili seyler yap
karısmak gibi olmasın ama hep karbonhidrattan gitmişsin. 1 kase corba 1 dilim ekmege esittir. yani 5 kasık erişte yerine bir kase yogurt yanına sebze yesen daha cok doyardın. ac ac dolanma o da saglıklı değil
3 kilo çok iyi yaaaa kıskandım :) ben yarın tartılcam bakalım ben ne durumdayım.Günaydın güzel bayanlar. Ben sıvı diyetini tümden bırakıyorum. Sabah kalktım tartildim ve bir muz yiyip yürüyüşe çıktım. Bu sabah iki yumurta ve peynirli güzel bir kahvaltı yapacağım. Sağlıksız diyet yok bundan sonra. 16 aralıkta 83.2 kg idim bu sabah 80.3 geldim. Nihayet 80 lere veda ediyorum. Ama daha kontrollü vereceğim kilomu. Hızlı kilo vermiş burus burus bir beden istemiyorum. Sonra işim yok yogun spor programlarıyla topla da topla (o da pek care olmuyormus) sonunda diyetisyenim ikna etti beni. Neyse çok konuştum. Dünkü menum;
Sabah (7:20-10:00 arasi)
Bir bardak ılık limonlu su
2 ceviz, bir avuç badem
Bir kase tahıl gevreği
Sulandirilmis portakal suyu
Aralar (12 ve 14 ) birer bardak süt ve iki meyvenin suyuyla Sulandirilmis bir bardak içecek.
Oglen (12:30)
Bir orta boy levrek ve bir kase mercimek çorbası
Aksam (16:25)
200 gr yoğurt ve salata
3 lt su
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi
90 dk yürüyüş, 400 er mekik dambıl ve 100 ip atlama
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahGunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?